- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.581
canımsınGayet güzel dileğim azimli hatunum
O telaş koşturmada baya kilo verilir bebek yeterki karbona saldırma
menü güzelde tatlım sabah meyvenin yanında 1 bar süt iyi olur enerji verirdi
sağolasın tatlişim mutlaka denicem
cezalarımız zaten vardıda tatlım şu sıra pek uygulamadık
Cuma sabah yada öğlen harici olan cısslara 500 hoplama yada 30 dk lık başka spor
Normal spora ilave
Ayy kız ben seni unuttuydum bu hafta beni geçebilirsin izin veriyom
Bütün tatlı hamurişi pilav makarna çuko vs.
Yani Bütün cısslar
çok mu pahalıydı
Hilalde geçen hafta bildirim yapmadı diye yazılacak
Çok güzelimiş cnm sağolasın sonuna kadar okudum
berilde demişya cnm şartlara göre bakılır zaten gülşahla yasemin izin kikosuna düşmeleri gerekiyor
Inşallah biran önce iyileşirde cnm hem ikinizde rahatlarsınız hemde biz sana kavuşuruz
bu çocuklar niye yatalımda uyuyalım demiyolarki
Çocuklar vardı bebeğim bşraz önce gittiler
Hemen geldim
Bende gece yatmayım sabah kalkmayım diyenlerdenimGece kafa dinlemeyi seviyorum sessiz sakin :)
Persembe icin guzel insalalh sonucta guzel olur10, 1elma
1 dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
haşlanmış yumurta
maydanoz
2 :00 bir kase baharatlı yogurt
4:00 türk kahvesi
7:00 bir tabak yogurt çorbası
3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Karnabahari rendeleyip yagli kagida seriyosun 5-10dk firnda yumusatiyosun,sonra icine 1 yumurta 1 yemek kasigi krem peynir koyup yoguruyosun bu senin hamurun,tekrar yuvarlak bicimde yagli yagit serilmis tepsiye koyduktan sonra pizza sosu suruyosun kasar,biber.... ne istersen koyup firina veriyosun. dene canim benim dieyt yaparken kurtaricim olmustu.en kısa zamanda deneyim bende pizzası nasıl oluyor
Cok guzel gulsahSelam Menümü yazayım sonra geçmiş yapayım
Kahvaltı canım istemedi 1 mandalina yedim
Öğle 12:30
Yarım tabak patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt
Ara
1 tane mandalina
Akşam 18:30
1 kase salata, yaklaşık 100 gr haşlanmış tavuk
25 dk yuruyus
1,5 lt su
Kaptanim allah yardimcin olsunFistiklarim
Lopez adayi obezlerim
Siskooooonuz geldi
Nefes Hala ayni bagirsakta Virus varmis
1 hafta 10 gun sürermis
O agliyo ben agliyom Salya sümük gecinixoz
Arada o uyuyor Ben bonzai icmis gibi is yapiyom yarim yanalak
Bizden boyle iste
Hepimize tesekkür kizlar ilginiz icin mucccccck
canım kayisilari kahvaltının peşine yiyorum ins boşluk birakayimKaysıları kahvantıdan öncemi tüketiyosun cnm berabermi
Menü güzel ama yazarken öğünler arasında aralık bırakırsan gözlerimiz şaşı olmaz
Kahvaltıdan yarım saat önce yersen wc için daha etkili olur tatlımcanım kayisilari kahvaltının peşine yiyorum ins boşluk birakayim
önceden gene atistirmam çok olurdu dileğim ama riske atmamak için gece kahve bile icmiyorum ben iradeyi zorlamanın anlami yokbende severim hiç üşenmem ikide olsa kahvemi yapar içerim
Iyi geceler canimBende mutfağı toplayıp yatayım İyi geceler bol eksilerle uyanırız inşallah
Abla ancak bu saatte ev sessiz napalim :)Bende gece yatmayım sabah kalkmayım diyenlerdenim
Sağlıklımı tabiki hayır
Ay deneyim bunu sagol canimPersembe icin guzel insalalh sonucta guzel olur
Karnabahari rendeleyip yagli kagida seriyosun 5-10dk firnda yumusatiyosun,sonra icine 1 yumurta 1 yemek kasigi krem peynir koyup yoguruyosun bu senin hamurun,tekrar yuvarlak bicimde yagli yagit serilmis tepsiye koyduktan sonra pizza sosu suruyosun kasar,biber.... ne istersen koyup firina veriyosun. dene canim benim dieyt yaparken kurtaricim olmustu.
Ever canım grup kurallarında okudum. Kaçamak yapan yaptığı kaçamak kalorısı kadar spor yapar.Afiyet olsun dileğim menü güzel
Afiyet olsun canım güzel menü
Yapılan kacamaga göre değişir bence dileğim. Mesela gider börek yer başka bisi yoktu denirse ceza gelir :)
zuhal abla söyledi canım kaçamak değilmiş puding deyince kaçamak sandım ben :)
Evet canım normalde vardı zaten ama kalabalık olunca arada kaynadı :)
normal yediklerimizin dışında canım. Sağlıklı beslenmeye ters olan şeyler. Kızartma abur cubur hamurisi vs
Iyi geceler baharcim
Çok güzel yazmış paylastigin içinsagol tatlım
ablam en azindan sorunun ne olduğunu öğrendik sürekli biseyi yok denip yollanmasindan iyi. Inş iyi olacak nefesimiz
Iyi geceler canim
Çok beğendim ben bunu karnabahar alınca yapıcam hemen. Kısırını denendiydim o çok aman aman olmasada yine güzeldi bu kimbilir nasıl olurPersembe icin guzel insalalh sonucta guzel olur
Karnabahari rendeleyip yagli kagida seriyosun 5-10dk firnda yumusatiyosun,sonra icine 1 yumurta 1 yemek kasigi krem peynir koyup yoguruyosun bu senin hamurun,tekrar yuvarlak bicimde yagli yagit serilmis tepsiye koyduktan sonra pizza sosu suruyosun kasar,biber.... ne istersen koyup firina veriyosun. dene canim benim dieyt yaparken kurtaricim olmustu.
Başınız sağolsun canm-300 cenaze vardı. Akşama konuşuruz.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 75.5
Fark % 2.45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?