- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.621
Eve geciyim atacağım abla listeyi obez 1cijtim ama motive tavan yaptı bendeBahar lısteyı bızede goster emı
Süpermıs bu resım kuzum
iyi olmuş abla sordugUn inşallah bir an önce düzelirKızlar cay verme ısini Dr sordum Kesınlıkle hayır dedı ılk 6 ay çünkü cay mamaya göre daha ince oldugu icin ciğere kaçma durumu varmış bızde
bende gözlerime inanamadim abla dün bile tartı sabit gösteriyorduSüpermıs bu resım kuzum
Tebrıkler
Bende artıyım +500bende gözlerime inanamadim abla dün bile tartı sabit gösteriyordu
Tıkır tıkır gıdıyor senın kılo yabende gözlerime inanamadim abla dün bile tartı sabit gösteriyordu
Bende artıyım +500
Ama nıye anlamıyom
çok sukur gidiyor ablam bu hafta çok uykusuz kaldin o yüzdendir benceTıkır tıkır gıdıyor senın kılo ya
Bende öyle teselli edıyom kendımıçok sukur gidiyor ablam bu hafta çok uykusuz kaldin o yüzdendir bence
aynen canım :)Ever canım grup kurallarında okudum. Kaçamak yapan yaptığı kaçamak kalorısı kadar spor yapar.
basın sağolsun canım-300 cenaze vardı. Akşama konuşuruz.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 75.5
Fark % 2.45
Günaydın herkese
Geçen hafta 76.4
Bugün 75.8
Fark -600
Yüzdem 0.78
hayırlı cumalar kızlar +800 ama regl dolayı ödem olduğunu düşünüyorum dün daha fazlaydm haftaya inşallah artıyı atıp eksiye bile düşerim
günaydınnnn inşallah bol eksili bir gün olur herkes için
pazartesi: 72,4
bugun : 71,2
fark: 1,2
% : 1,65
Kizlar gunaydin misafirlerim yatili 3 gun filan cok gelemeyebilirjm ama diyete devam tabiki bu hafta fazlaliklarimi attim girer menumu yazarim 71.6 yim pazartesi 73tum bu arada iyi vermisim
Sabah 08.30
2 yumrtadan omlet
15 zeytin
1 kk peynir
3 ceviz
Aksam 18.30
1 kase yayla corba
5 yk kendi yagiyla kavrulmus et
Salata
2.5 litre su
Kizlar bu haftada bosa gecti malesef benim icin ,tuvalete cikmadim gerci ama yinede bekledigim gibi degil,haftaya hedef koydum 75 in altina duscem ne yapip edip hedefime ulascam insallah
Gecen hafta : 76.8 kg
Bu hafta: 76.4 kg
Fark: 0.4 kg (% 0.52)
Mesaj sayisi: 60+
Spor: yok
tebrikler kızlar güzel kilolar vermişsiniz. Dilekcim seninki ödem canım haftaya güzel eksiyle gelirsin sengünaydın kızlar.
gecen hafta 82.8
bu hafta 81.8
fark -1
yüzde %1.2
sordugun iyiolmuş ablam aman verme sakinKızlar cay verme ısini Dr sordum Kesınlıkle hayır dedı ılk 6 ay çünkü cay mamaya göre daha ince oldugu icin ciğere kaçma durumu varmış bızde
tebrikler canım
Teşekkür ederim canım sende ins istediğin kiloya dusersinkızlar sizinle cok güzel bir hafta gecirdim hersey için tesekkür ederim.cok motive edici oldu benim için ki sizin sıkıntılı bir haftanız özellikleMefkurem ilgin için ayrıca teşekkür ederim.
listeniz malum kalabalık sırada bekleyen arkadaslarda var.7.takımda öğrencilikten arkadasımla karsılastım.ben buraya cok alışmadan orda takılayım.
kilo verme serüveninde hepinize başarılar.umarım kalıcı olarak kurtulursunuz yağlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?