- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.681
Seninkide izin dönüşü cnmBenimki izin donmesi değil sanırım 6 ayı geçmiş benim izne çıkalı bide izne ayrıldığım son kilom 87 miymiş.
Aynennn hadi bakalım göster kendiniOleyyy takımdayım yanı
Uzulme ablacim opuldunKızlar çok üzgünüm çok fazla artıdayım
Öncede 1 sene liste olduğum zamanda dahil hiç artı olmamıştım
Bu bana çok iyi bi ders oldu
Haftaya telafi edeceğimden emin olabilirsiniz
Geçen hafta 81
Bugün 83.5
Fark+ 2.5
Yüzde -3.09
Aynennn hadi bakalım göster kendini
Oleyyy takımdayım yanı
Sen halledersin canm üzülmeKizlar malesef +700 spor yapmadigim icin sanirim menulerimde oyle aman aman degildi yani hak ettim
Sen dersimi aldm diyosan almışndır abla bir haftada bile halledersin sana güveniyozzKızlar çok üzgünüm çok fazla artıdayım
Geçen hafta 81
Bugün 83.5
Fark+ 2.5
Yüzde -3.09
abla halledersin sana guvenimiz tamKızlar çok üzgünüm çok fazla artıdayım
Geçen hafta 81
Bugün 83.5
Fark+ 2.5
Yüzde -3.09
6lara ne kaldı canm süpersinKızlar biliyorsunuz ben çayı şekersiz icemeywnlerdendim öyle diyorum çünkü bugün hiiiiiiic şeker kullanmadım hem Çayda hem kahvede bugün nedense çooook motiveyim kaçamak falan da yapmadım yapmiycam ayyy keşke herzaman böyle olabilsem
Kiz ben anneme bile alistirasim gerçi hala kahvede zorlanıyor yanında bitter yada kayıdı yiyorKızlar biliyorsunuz ben çayı şekersiz icemeywnlerdendim öyle diyorum çünkü bugün hiiiiiiic şeker kullanmadım hem Çayda hem kahvede bugün nedense çooook motiveyim kaçamak falan da yapmadım yapmiycam ayyy keşke herzaman böyle olabilsem
anladim canm gözünaydin takimdasin
Seninkide izin dönüşü cnm
6 ay meselesi mazareti olanlar için
Listeye fazla kiloyla girebiliyolar
Aynennn hadi bakalım göster kendini
bende haftaya inşallah
Uzulme ablacim opuldun
Sen dersimi aldm diyosan almışndır abla bir haftada bile halledersin sana güveniyozz
Valla şimdi ne desem boş hatsmın telafisi yokabla halledersin sana guvenimiz tam
bende hem size hem kendime söz veriyorum sıfır kaçamakla haftayı tamamlıcamKızlar biliyorsunuz ben çayı şekersiz icemeywnlerdendim öyle diyorum çünkü bugün hiiiiiiic şeker kullanmadım hem Çayda hem kahvede bugün nedense çooook motiveyim kaçamak falan da yapmadım yapmiycam ayyy keşke herzaman böyle olabilsem
Kahve içmemi dedi de cnmSanırım ben yanlış yiyormusum farkında olmadan karbonhidrat cok oluyordu galiba şuan bir yoksunluk var basim agriyor gerçi bugün hic kahvede icmedim bağımlısıyım ondanda olabilir
bende teessüfleri alıyım cnmkilo veren herkesi tebrik ediyorummm tek tek alıntılayamadım
bu hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmamam lazım tutunn beni olur muuuu
yok cnmBen çok zaman geçince izin sonlanıyor sanıyorum o zaman bi ayrısın mı ne kadar geçerse geçsin ancak aynı kilo ile dönüyorsun. Mezun olanlar gelebiliyor ama dimi kilo alırlarsa.
yapmaya fırsatim olmadı babası gelip alçak dışarı çıkacaklar bende o zaman keyf yaparım dedim hala gelmediValla şimdi ne desem boş hatsmın telafisi yok
Ama bu hafta spor ve menülerimle kendimi gösterecem
bende hem size hem kendime söz veriyorum sıfır kaçamakla haftayı tamamlıcam
Kahve içmemi dedi de cnm
bende teessüfleri alıyım cnm
yok cnm
Bi üye izine çıktıysa herzaman izinden dönen olarak işlem görür
Mezun yada kendi isteğiyle ayrılan 6 ay sonra tekrar girebilir listeye yeni üye gibi işlem görür
O keyif zamanına bşrazda spor sıkıştırıverirsin tatlıcımyapmaya fırsatim olmadı babası gelip alçak dışarı çıkacaklar bende o zaman keyf yaparım dedim hala gelmedi
Simdi çıktılar abla bi kahve içmeden totom oynamazO keyif zamanına bşrazda spor sıkıştırıverirsin tatlıcım
Zaten zararlı karbon bağımlılık yapıyorHuhuuu kizlar bugün cuma diye neler diyorsunuz diyetisyen listeye uyarsan kaçamak olmazsa canın tatlı istemez dedi hadi inşallah benim en buyuk savaşım tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?