Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzulme ablacim opuldun

Sen dersimi aldm diyosan almışndır abla bir haftada bile halledersin sana güveniyozz

Son düzenleme:
Kızlar biliyorsunuz ben çayı şekersiz icemeywnlerdendim öyle diyorum çünkü bugün hiiiiiiic şeker kullanmadım hem Çayda hem kahvede bugün nedense çooook motiveyim kaçamak falan da yapmadım yapmiycam ayyy keşke herzaman böyle olabilsem

Kiz ben anneme bile alistirasim gerçi hala kahvede zorlanıyor yanında bitter yada kayıdı yiyor

Sanırım ben yanlış yiyormusum farkında olmadan karbonhidrat cok oluyordu galiba şuan bir yoksunluk var basim agriyor gerçi bugün hic kahvede icmedim bağımlısıyım ondanda olabilir

anladim canm gözünaydin takimdasin

Oley yaaa haftaya esmem lazım

Seninkide izin dönüşü cnm
6 ay meselesi mazareti olanlar için
Listeye fazla kiloyla girebiliyolar

Ben çok zaman geçince izin sonlanıyor sanıyorum o zaman bi ayrısın mı ne kadar geçerse geçsin ancak aynı kilo ile dönüyorsun. Mezun olanlar gelebiliyor ama dimi kilo alırlarsa.

Aynennn hadi bakalım göster kendini

yahuu hiç merak etme ablacım hafta eksi 1 yapıcam

bende haftaya inşallah

İnşallah canım azıcık kaldı seninkinede

Uzulme ablacim opuldun

Sen dersimi aldm diyosan almışndır abla bir haftada bile halledersin sana güveniyozz

abla halledersin sana guvenimiz tam
Valla şimdi ne desem boş hatsmın telafisi yok
Ama bu hafta spor ve menülerimle kendimi gösterecem

bende hem size hem kendime söz veriyorum sıfır kaçamakla haftayı tamamlıcam

Sanırım ben yanlış yiyormusum farkında olmadan karbonhidrat cok oluyordu galiba şuan bir yoksunluk var basim agriyor gerçi bugün hic kahvede icmedim bağımlısıyım ondanda olabilir
Kahve içmemi dedi de cnm
kilo veren herkesi tebrik ediyorummm tek tek alıntılayamadım

bu hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmamam lazım tutunn beni olur muuuu
bende teessüfleri alıyım cnm

Ben çok zaman geçince izin sonlanıyor sanıyorum o zaman bi ayrısın mı ne kadar geçerse geçsin ancak aynı kilo ile dönüyorsun. Mezun olanlar gelebiliyor ama dimi kilo alırlarsa.
yok cnm
Bi üye izine çıktıysa herzaman izinden dönen olarak işlem görür
Mezun yada kendi isteğiyle ayrılan 6 ay sonra tekrar girebilir listeye yeni üye gibi işlem görür

yapmaya fırsatim olmadı babası gelip alçak dışarı çıkacaklar bende o zaman keyf yaparım dedim hala gelmedi

Huhuuu kizlar bugün cuma diye neler diyorsunuz diyetisyen listeye uyarsan kaçamak olmazsa canın tatlı istemez dedi hadi inşallah benim en buyuk savaşım tatlı
Zaten zararlı karbon bağımlılık yapıyor
Yedikçe insanın yiyesi geliyor
Bi süre yemeyince de canı istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…