Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eline sağlık canım

Kızlar menüler genel olarak güzel çoklu alıntı yapamadım geçmişi okudum. Bugünden sonra kaçamak olmasın lütfen sonucumuz zaten kotuydu kesinlikle derece gelmeli bu hafta
Sabah
Bir bardak yogurt soda limon
13 de kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
bir dilim kızarmış tb ekmeği
15 de
Minik paket jelibon gramini hesapladim 12.5 gr
Akşam yok canım sıkkın yiyesim yok
Su 2 yi geçmiştir
Spor yok
Iyi geceler kızlar

Ellerine sağlık tatlım çok güzel olmuş

Haftaya ilk 3 ü belirlemen yeterli
Tabi listede olmayanlarla beraber hesap edilirse iyi olur

öyle yapıcam abla.

inşallah abla ya. valla diyet yapasım gitti ya. hemen dedi arkim başla denemelere hemen olmayada bilir dedi. boşver kiloyu dedi içime kurt düştü
Güzelim sen hem denemeni yaparsın hemde sağlıklı beslenmene devam edersin bunda engel yokki

Ne olduki tatlım neye canın sıkıldı evde bi durummu var
Bugün görünmedinde

gayet güzel canım ama bu chialı pudingi sürekli yapma istersen farklı ara öğün yapki vucut alışmasın çünkü kalorisi küçümsenecek kadar az degil
afiyet olsun karatay desem hurma ve mısır uygun degil degilse eger zeytin çok olmuş
gayet güzel canım

Menum
08.30 2 yumurta,8 zeytin,peynir,domates,biber
Yarim krep yag yok

12.30 1 tabak ispanak,yogurt
14.30 1 muz
17.30 1 dilim ekmek,salata,ispanak

2 litre su
afiyet olsun canım güzel menü

lapaya alışmış olabilir canım

geç tartıldıgın için gün geç başlamış abla güzel menü
olmamış canım geberik menü
bugün misafirin kızı vardı aynı zamanda benim cocukluk arkadaşım. 5 aylık evli 3,5 aylık hamiş. daha cinsiyeti belli değilmiş. imrendim sanırım ya
kız özenecegine korunmayı bırak saglıklı beslen
Valla bende burda çene çalmayı özledimde
Millet bi toplanamıyo

Çok normal tatlım
Inşallah Allah sanada doğru zamanda nasip edecek
geldim geldim
ellerine saglık canım
jelibon ne kız o ne alaka onun için jelatin var jeşatin toynaktan deriden yapılır
hayırdır moralin neden bozuk

menüm
sabah(11:30)
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dlm tam tahıllı ekmek
yeşilçay iki kupa

öğle(14:30)
avuç içi kadar tavuk ızgara
1 kase sebzeli şehriye
salata

ara(17:00)
100ml süt
3 kuru erik
1/2 ceviz 5 badem

akşam(19:30)
6yk kabak yemegi
150g yogurt
avuç içi kadar tavuk
salata

ara(21:30)
1 incir
1 ceviz
şekersiz çay

spor: 60dk yürüyüş su:3lt
saatler biraz geç oldu normalde ogluma annem bakacaktı erken gidecektim diyetisyene ama anneanemin çok agrıısı olunca eltime bıraktım eve geç döndük
aman nazar degmesin

Oooo spora bayıldım
Benimki daha az olmaması lazım

Akşamki incir listendemi vardı cnm

Gayet güzel cnm tuu tuu maşallah

13 Nisan sabahına ayarladım saatimi. evet bir pazartesiydi yine :). Pazar günü en yakın alışveriş merkezindeki KFC restoranında bol yağlı tavuklardan doyasıya yedim. Sonra tatlıcıda tavuk göğsü kazandibimi bir güzel mideme indirdim. alışveriş yaptım pazartesi için. çeşit çeşit ekmekler az yağlı peynirler, sütler, yoğurtlar, meyvalar aldım.metabolizma çayı için tarçın, karabiber aldım.

Pazartesi sabahı miladım oldu. Önce tartıldım ki uzun zamandır tartılmamıştım. Tam 83 kiloydum. Teaffuz etmek bile garip geliyor şimdi ama o zaman için çok normaldi hatta ben çoktan 90 olmuşumdur diyordum. 83 çıkınca sevindim bile. Hatta hiç unutmam Mehtap Hanım "158 boya 83 kilo çok fazla hem de çok fazla" yazmıştı da kendi kendime "90 da olabilirdim" diye telkinlerde bulunmuştum bilgisayar başında :)

Her zamanki yada hiç bir zamanki kadar istekle uygulamaya başladım bana söylenenleri. Evet ilk bir kaç gün gerçekten zorlandım. Aklıma gelip canım her istediğinde istediğim her şeyi yiyememek hele akşamları tv karşısında elim boş oturmak canımı gerçekten sıkıyordu ama denemem gerekiyordu bir kez daha.

Mehtap Hanım'ın da yazdığı gibi Perşembeye geldiğimde artık her şey daha da kolaylaşmıştı. Metabolizma çayımı düzenli olarak öğünlerden önce tüketiyordum. İş yerimdeki yemeklere bir süre ara vermem gerekti. Evden getiriyordum öğlen yemeklerimi termoslu saklama kaplarıyla. Böylece öğleye kadar yenebilecek sıcaklıkta kalıyordu. Zaten genelde zeytinyağlı sebze yemeği ve haşlanmış tavuk getiriyordum ki bunların da çok sıcak olması gerekmiyordu yerken. Salatamı yemekhaneden alıyordum. Renk renk meyvalarımı, bademlerimi fındıklarımı cevizlerimi her gece ertesi gün için porsiyonlar halinde hazırlıyor çantama koyuyordum. Akşam yemekleri zaten evde ve çok hafif geçiyordu.

Spor yapmaya pek vakit bulamamıştım ilk zamanlar. Ama kendime hareket imkanları yaratıyordum. Arabamı otoparkta en uzağa park ediyor, öğle yemekleri sonrası hastane bahçesinde yürüyordum. Asansör asla kullanmıyordum ne evde ne iş yerimde
Bu arada etraftan gelen saçma sapan tepkilere kulaklarımı tıkamış beni destekleyenlere her fırsatta minnettarlığımı bildirmiştim.
Yaz tatili yaklaşırken artık insanlar bendeki değişimi farketmeye başladılar. Ben de artık 46 beden eteklerim belimden düşmeye başlayınca duyduğum mutlulukla gardırobun önünde oturup bir güzel ağladım bir sabah :) Hemen eteklerimi daralttırdım. Yeni etek yada giysi almak istemiyordum çünkü kilo vermeye devam edeceğimi biliyordum.
Korkmuyordum bu defa tatile gitmekten . eskiden tatil demek rahatlamak ve kilo almakla eşdeğerdi benim için ama bu defa gerçekten her şey çok farklıydı. 15 günlük tatil boyunca hemen her akşam yürüyüş için sahile gittim. hemen her sabah anneannemin yaptığı güzel hamur işlerinden tattım ama makul miktarlarda. bol bol su içtim. metabolizma çayına ara verdim onun yerine ıhlamur ve yeşil çay içtim. tüm yüksek kalorili yiyecekleri yememi öğle öncesine ayarladım sonra aynen zeytinyağlı balık salata meyva yoğrut yemeye devam ettim. Bol bol su içtim. Böylece tatilde ne katı bir rejim derdinde oldum ne de ufak lezzet kaçamaklarından men ettim kendimi.

İşin sırrı dengedeydi ve ben gerçekten dengenin doruklarında bir tatil yaptım. Döndüğümde 1 kilo verdiğimi gördüğümde nedense pek şaşırmadım.:)

Bugün 10 Ekim 2009 Cumartesi. Önce sağlık deyip sınıfa kaydolalı tam olarak 6 ay oldu.

Yaşım:29 Boyum:158 cm. 5 yıllık evliyim. 2 yıl önce doğum yaptım.

13.04.2009: 83 kg

25.09.2009: 57.5 kg

25 kg verdim ben.

alıntı

matabolizma çayı
1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil

3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..

Ayy şu mehtap hanımı bide biz bulsak

Kadının başlangıç kilosu benim bugünkü kilom
Offf ki ne Offf

her cuma abla cumaya ayrladım aylık paket aldım daha uyguna geliyor elim iyi agrım sızım yok kaşınıyor sadece ptes, çıkacak
Aylık paket nasıl oluyormuşki tatlım
Kız parası ne kadar de bakalım
Sanki gidecem de
Ama merak ettim

Burda diyetisyene gitmeye kalksan çok pahalı hastalık kasasıda ödemiyor

Ayy şu mehtap hanımı bide biz bulsak

Kadının başlangıç kilosu benim bugünkü kilom
Offf ki ne Offf
abal mevsimlerden roma diye gir diyet listeleri var ücretsiz bir dönem zayıflattı milleti
yada diyetorfozun blogundada geç tanıştım ama motive yazılarını begeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…