- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.741
Takım içi dereceler
[TABLE="class: grid, width: 650, align: left"]
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Kilo yüzdesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]dagyolu[/TD]
[TD]%2,45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]askrhpozitif[/TD]
[TD]%1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]muallimea[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] nanekekik[/TD]
[TD]%0,68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]curukelma[/TD]
[TD]%0,53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]gingercookie[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD] Nilyyyaaannn[/TD]
[TD]%0,31[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]buseb[/TD]
[TD]%-0,33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]berilceee[/TD]
[TD]%-0,53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]ayulduzz[/TD]
[TD]%-1,18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD] mefkurem[/TD]
[TD]%-3,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ellerine sağlık tatlım çok güzel olmuşTakım içi dereceler
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Kilo yüzdesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]dagyolu[/TD]
[TD]%2,45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]askrhpozitif[/TD]
[TD]%1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]muallimea[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] nanekekik[/TD]
[TD]%0,68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]curukelma[/TD]
[TD]%0,53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]gingercookie[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD] Nilyyyaaannn[/TD]
[TD]%0,31[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]buseb[/TD]
[TD]%-0,33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]berilceee[/TD]
[TD]%-0,53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]ayulduzz[/TD]
[TD]%-1,18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD] mefkurem[/TD]
[TD]%-3,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Güzelim sen hem denemeni yaparsın hemde sağlıklı beslenmene devam edersin bunda engel yokkiöyle yapıcam abla.
inşallah abla ya. valla diyet yapasım gitti ya. hemen dedi arkim başla denemelere hemen olmayada bilir dedi. boşver kiloyu dedi içime kurt düştü
Ne olduki tatlım neye canın sıkıldı evde bi durummu varKızlar menüler genel olarak güzel çoklu alıntı yapamadım geçmişi okudum. Bugünden sonra kaçamak olmasın lütfen sonucumuz zaten kotuydu kesinlikle derece gelmeli bu hafta
Sabah
Bir bardak yogurt soda limon
13 de kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
bir dilim kızarmış tb ekmeği
15 de
Minik paket jelibon gramini hesapladim 12.5 gr
Akşam yok canım sıkkın yiyesim yok
Su 2 yi geçmiştir
Spor yok
Iyi geceler kızlar
gayet güzel canım ama bu chialı pudingi sürekli yapma istersen farklı ara öğün yapki vucut alışmasın çünkü kalorisi küçümsenecek kadar az degilO zaman il menü benden gelsin. Yemek Faslı bitti benim için. Bu Arada yoğurt kuru ile inceldim bence ben yarın tekrar ölçecem kendimi
Sabah 8.00
2 yumurta omlet azıcık zeytınyaglı
1 dilim peynir
8 çiğ badem
1 bardak kahve
1 ceviz
Öğlen: 12.00
Chia puding
Akşam: 17.00
1 kase nohut yemegı ( Cuma'yı görünce kendimi baklıyata bogayım dedim diğer günler yıyemicem)
Ayran
Yatmadan önce yoğurt kürü
Spor: yarım saat jullıan ile spor , 8.000 adım
Sıvı: 1.5 lt su 2 yapıcam - 1 bardak yeşil çay
afiyet olsun karatay desem hurma ve mısır uygun degil degilse eger zeytin çok olmuşkızlar hepinizi tebrik ediyorummm
@berilceee kuzum uykusuzluktan ve strestendir senin bebiş prematüre ha belki ondan demiştir yada dokordan dokora değişiyo diyelim
sabah 08.30
2 yumurtadan lorlu omlet
domates turp
15 zeytin
1 kk peynir
3 ceviz
1 tane trabzon hurması
akşam 17.30
1 kase yayla corba
salata
ara 18.30
1 su bardağı yagsız patlamış mısır
3 litre su
spor yapamadım eve geldim haldır haldır temizlik yaptım misafirlerim gezmedeler birazdan gelirler herhalde
gayet güzel canımBenimde yemek faslı bitti menümü yazayyım
Kahvaltı 8:30
1 domates, 1 salatalık, 1 haş yumurta
2 yaprak roka, 1 dlm tb ekmek
Öğle 12:30
1 tane fırın but, 1 kaşık pilav, 1 domates
1 bardak ayran
Ara 16:00
2 mandelina
Akşam 18:00
Salata, haşlanmış tavuk
1,5 lit su
Spor yok bugun
afiyet olsun canım güzel menüMenum
08.30 2 yumurta,8 zeytin,peynir,domates,biber
Yarim krep yag yok
12.30 1 tabak ispanak,yogurt
14.30 1 muz
17.30 1 dilim ekmek,salata,ispanak
2 litre su
lapaya alışmış olabilir canımçok tatlı senin bızdık yaa
hiç bilmiyorum onu lapadan da mı kötü?
ama eksiye düşemedim malesef lapa yapmama rağmen perşembe
olmadı bu kez
perşembe olduğu için bitter hiç olmamış bence. özellikle perşembelere ekstra dikkat ediyoruz biz canım. afiyet olsun.
geç tartıldıgın için gün geç başlamış abla güzel menüMenümü yazıyorum gençler
13.30 __
1 bar soya sütü
10 badem
15.30 __
Yarım kase yoğurdun içine
1 elma
Tarçın
18 30 __
Yeşil salatanın içine
2 derisiz incik
Su 2 lt olur
Spor 45 dk bant yada bisiklet yapılacak
Yapınca yazarım
olmamış canım geberik menümenüm
mükellef bir sabah kahvaltısı.
saat 12
cısları sayıyorum 7 patates kızartması, yarım simit, erik reçelinden 1 erik, 1 çatal helva.
saat 4 te 1 küçük muz
akşam 17.00
1 kase sütlü mısır çorbası
2 yk pilav
yarım bardak ayran
1,5 lt su
spor yok
bol bol misafire hizmet ve ev işi
yarın toparlıyorum.
kız özenecegine korunmayı bırak saglıklı beslenbugün misafirin kızı vardı aynı zamanda benim cocukluk arkadaşım. 5 aylık evli 3,5 aylık hamiş. daha cinsiyeti belli değilmiş. imrendim sanırım ya
geldim geldimValla bende burda çene çalmayı özledimde
Millet bi toplanamıyo
Çok normal tatlım
Inşallah Allah sanada doğru zamanda nasip edecek
ellerine saglık canımTakım içi dereceler
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Kilo yüzdesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]dagyolu[/TD]
[TD]%2,45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]askrhpozitif[/TD]
[TD]%1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]muallimea[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] nanekekik[/TD]
[TD]%0,68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]curukelma[/TD]
[TD]%0,53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]gingercookie[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD] Nilyyyaaannn[/TD]
[TD]%0,31[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]buseb[/TD]
[TD]%-0,33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]berilceee[/TD]
[TD]%-0,53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]ayulduzz[/TD]
[TD]%-1,18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD] mefkurem[/TD]
[TD]%-3,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
jelibon ne kız o ne alakaKızlar menüler genel olarak güzel çoklu alıntı yapamadım geçmişi okudum. Bugünden sonra kaçamak olmasın lütfen sonucumuz zaten kotuydu kesinlikle derece gelmeli bu hafta
Sabah
Bir bardak yogurt soda limon
13 de kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
bir dilim kızarmış tb ekmeği
15 de
Minik paket jelibon gramini hesapladim 12.5 gr
Akşam yok canım sıkkın yiyesim yok
Su 2 yi geçmiştir
Spor yok
Iyi geceler kızlar
Oooo spora bayıldımmenüm
sabah(11:30)
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dlm tam tahıllı ekmek
yeşilçay iki kupa
öğle(14:30)
avuç içi kadar tavuk ızgara
1 kase sebzeli şehriye
salata
ara(17:00)
100ml süt
3 kuru erik
1/2 ceviz 5 badem
akşam(19:30)
6yk kabak yemegi
150g yogurt
avuç içi kadar tavuk
salata
ara(21:30)
1 incir
1 ceviz
şekersiz çay
spor: 60dk yürüyüş su:3lt
saatler biraz geç oldu normalde ogluma annem bakacaktı erken gidecektim diyetisyene ama anneanemin çok agrıısı olunca eltime bıraktım eve geç döndük
aman nazar degmesin
evet abla 200ml süt 1 meyve vardı ben çayla incir yedim zaten geç saate kalınca brde süt çok gelirdiOooo spora bayıldım
Benimki daha az olmaması lazım
Akşamki incir listendemi vardı cnm
Gayet güzel cnm tuu tuu maşallah
Kontrole her haftamı gideceksin cnmevet abla 200ml süt 1 meyve vardı ben çayla incir yedim zaten geç saate kalınca brde süt çok gelirdi
her cuma abla cumaya ayrladım aylık paket aldım daha uyguna geliyor elim iyi agrım sızım yok kaşınıyor sadeceKontrole her haftamı gideceksin cnm
Bu arada elin nasıl oldu alçıdamı daha
Ayy şu mehtap hanımı bide biz bulsak13 Nisan sabahına ayarladım saatimi. evet bir pazartesiydi yine :). Pazar günü en yakın alışveriş merkezindeki KFC restoranında bol yağlı tavuklardan doyasıya yedim. Sonra tatlıcıda tavuk göğsü kazandibimi bir güzel mideme indirdim. alışveriş yaptım pazartesi için. çeşit çeşit ekmekler az yağlı peynirler, sütler, yoğurtlar, meyvalar aldım.metabolizma çayı için tarçın, karabiber aldım.
Pazartesi sabahı miladım oldu. Önce tartıldım ki uzun zamandır tartılmamıştım. Tam 83 kiloydum. Teaffuz etmek bile garip geliyor şimdi ama o zaman için çok normaldi hatta ben çoktan 90 olmuşumdur diyordum. 83 çıkınca sevindim bile. Hatta hiç unutmam Mehtap Hanım "158 boya 83 kilo çok fazla hem de çok fazla" yazmıştı da kendi kendime "90 da olabilirdim" diye telkinlerde bulunmuştum bilgisayar başında :)
Her zamanki yada hiç bir zamanki kadar istekle uygulamaya başladım bana söylenenleri. Evet ilk bir kaç gün gerçekten zorlandım. Aklıma gelip canım her istediğinde istediğim her şeyi yiyememek hele akşamları tv karşısında elim boş oturmak canımı gerçekten sıkıyordu ama denemem gerekiyordu bir kez daha.
Mehtap Hanım'ın da yazdığı gibi Perşembeye geldiğimde artık her şey daha da kolaylaşmıştı. Metabolizma çayımı düzenli olarak öğünlerden önce tüketiyordum. İş yerimdeki yemeklere bir süre ara vermem gerekti. Evden getiriyordum öğlen yemeklerimi termoslu saklama kaplarıyla. Böylece öğleye kadar yenebilecek sıcaklıkta kalıyordu. Zaten genelde zeytinyağlı sebze yemeği ve haşlanmış tavuk getiriyordum ki bunların da çok sıcak olması gerekmiyordu yerken. Salatamı yemekhaneden alıyordum. Renk renk meyvalarımı, bademlerimi fındıklarımı cevizlerimi her gece ertesi gün için porsiyonlar halinde hazırlıyor çantama koyuyordum. Akşam yemekleri zaten evde ve çok hafif geçiyordu.
Spor yapmaya pek vakit bulamamıştım ilk zamanlar. Ama kendime hareket imkanları yaratıyordum. Arabamı otoparkta en uzağa park ediyor, öğle yemekleri sonrası hastane bahçesinde yürüyordum. Asansör asla kullanmıyordum ne evde ne iş yerimde
Bu arada etraftan gelen saçma sapan tepkilere kulaklarımı tıkamış beni destekleyenlere her fırsatta minnettarlığımı bildirmiştim.
Yaz tatili yaklaşırken artık insanlar bendeki değişimi farketmeye başladılar. Ben de artık 46 beden eteklerim belimden düşmeye başlayınca duyduğum mutlulukla gardırobun önünde oturup bir güzel ağladım bir sabah :) Hemen eteklerimi daralttırdım. Yeni etek yada giysi almak istemiyordum çünkü kilo vermeye devam edeceğimi biliyordum.
Korkmuyordum bu defa tatile gitmekten . eskiden tatil demek rahatlamak ve kilo almakla eşdeğerdi benim için ama bu defa gerçekten her şey çok farklıydı. 15 günlük tatil boyunca hemen her akşam yürüyüş için sahile gittim. hemen her sabah anneannemin yaptığı güzel hamur işlerinden tattım ama makul miktarlarda. bol bol su içtim. metabolizma çayına ara verdim onun yerine ıhlamur ve yeşil çay içtim. tüm yüksek kalorili yiyecekleri yememi öğle öncesine ayarladım sonra aynen zeytinyağlı balık salata meyva yoğrut yemeye devam ettim. Bol bol su içtim. Böylece tatilde ne katı bir rejim derdinde oldum ne de ufak lezzet kaçamaklarından men ettim kendimi.
İşin sırrı dengedeydi ve ben gerçekten dengenin doruklarında bir tatil yaptım. Döndüğümde 1 kilo verdiğimi gördüğümde nedense pek şaşırmadım.:)
Bugün 10 Ekim 2009 Cumartesi. Önce sağlık deyip sınıfa kaydolalı tam olarak 6 ay oldu.
Yaşım:29 Boyum:158 cm. 5 yıllık evliyim. 2 yıl önce doğum yaptım.
13.04.2009: 83 kg
25.09.2009: 57.5 kg
25 kg verdim ben.
alıntı
sporda olsa tadından yenmezmişIyi akşamlar dostlar mwnumu yazam hemen
Sabah9:30
1yumurtadan biberli omlet
Az marul
Ogle14:00
Yarım kase tarhana
Salata yoğurt
Aksam17:00
1tabak karnabahar
Salata yoğurt
19::00
1mandalina
Su 2lt
Spor yok
Aylık paket nasıl oluyormuşki tatlımher cuma abla cumaya ayrladım aylık paket aldım daha uyguna geliyor elim iyi agrım sızım yok kaşınıyor sadeceptes, çıkacak
abal mevsimlerden roma diye gir diyet listeleri var ücretsiz bir dönem zayıflattı milletiAyy şu mehtap hanımı bide biz bulsak
Kadının başlangıç kilosu benim bugünkü kilom
Offf ki ne Offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?