Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çılgınsın 42 km

Müdürn kilo durumu nasıl şu an o kadar koşmaya

Geçmiş olsun bizde haber vermeden gittin sandık
Bizim müdür çok zayıfladı ama hala göbeği var bence dengesız oldun kilo vermesi. Eskiden baba gibiydi şimdi abi gibi oldu :) çok heves ettim yaa. Dedim ki bizim dünyamız harıcınde cıdden başka Bur dünya var resmen insanlar spor yapıyor hayatları spor olmus madalya alan mınucık kızlar var. Bir sürü başarılı sporcu var. Öyle hayretle ve gıptayla izledim insanlari

Ay ne guzel iste istahsizlik iyidir kız

kizz bahar ben bilmez cezani cekicekin

Bak bak baharrrr üstüme aliniyorum
Mefkurem kes cezami yoksa bu hilal susmayacak

canım belli bir kosu icin zaman lazım aslında grup filan var onlarla iletişime gecsen basta tempolu yuruyus sobra bir dk koşu bi dk yuruyus sonrası felaket benim ablam var cok severim her sabah 37 km koşuyor ama bir gün fazlalık yok sütun gibi tabiri caizse bir odun kirar değme erkek yapamaz

Neye ceza kesiyim kız 1 tk. reçelemi 1 lokma simitemi

Bugün bi iştahsizlik var ki sormayın sabah yedigim 4 kuru kayısı ile duruyorum yarım saat dışarda yuruyus yaptık geldim hala midemde bi fil oturuyor sanki
zencefil çayı iç canım mideye iyi geliyor.

Geçmiş olsun cnm

60kiloyum canım çok geçmiş olsun
N Nilyyyaaannn süper bi hayal

Çok geçmiş olsun
Ama mutlaka dr gidip emar falan çektir cnm

Geçmiş olsun canm. Herşeyin bası sağlık tabiki.
teşekkür ederim kızlar. fizik tedavi görmem gerekiyormuş. bir ara randevu almam gerek.

hilalim avantaj olur inşallah da bi yemek düzeni olmıyacak gibi acıktım kendime bişey hazırlamaya ugraşmıuım diye sütlü kahve içiyorum bir saat daha idare ederim artık

dünkü menumu unuttum desem inanırmısın:)

aynı malzemeye az yulaf unu da ekleyip ya da tambuğday un ekleyip keke çevirmek lazım.

kız kaçamak avccisiyim bundan sonra yapanın yakasına yapiscam
Neye ceza kesiyim kız 1 tk. reçelemi 1 lokma simitemi
ablaaa
hilalim avantaj olur inşallah da bi yemek düzeni olmıyacak gibi acıktım kendime bişey hazırlamaya ugraşmıuım diye sütlü kahve içiyorum bir saat daha idare ederim artık
en azindan kolay bisiler yapsan dileğim hiç olmazsa yogurt filan yesen daha iyi olmazmi
fit cheesecake tarifi yaptım. ama ne bileyim benim ağız tadıma pek uygun değil sanki. kendi uydurmam.
Nasıl yaptinki abla

kahvem bittiğine göre kaçayım bu kadarr iş arasında keyfimide kaçırdılar
kpss giricem haftaya pazar Kırıkkale çıkmış gireceğim okul şaka gibi ya bu memleketin işleri.
tam işe daldım kapı çaldı oğlum yüzü kıpkırmızı ağlıyor çocuğun biriyle kavga etmiş küfür etmiş çocuk ana avrat nasıl sinirlendim aşağı indim kaçmış iyikide kaçmış parçalıycaktım yoksa, ama yanına bırakmam ailesi anaya küfür edilmeyeceğini öğrenememiş ben öğreticem

Eki Görüntüle 1910536

Yuruyusumu yaptım artı olarak 100 kerede trambolinde atladım

Yavaş yavaş açılıyorum inşallah 45 dk altına düşmiycem zamanla
Amanınn kaç oldu acaba senin sporlar. Spor yapıyorum diye bi şanım vardı bu yarıştan sonra yerle bir olcak bu hızla yine geccen beni Gulsah bende madalyayı rüyada görcem. Ama sen yeterki Ver listeye gel

Tabiki baharcım aşama aşama olacak. Yavaş yavas artcak bakıyım biraz çalışayım dediğin gibi grup yürüyüşleri katılırım. Benim kuzenınde hazırlandı maratona. Sımdı Ondan destek alacam çalışma stıllerını anlatıyor bana seneye hazır olursun ama emek ıstıyor dıyo. Bıde hafıf tempoda koşsam bile az değil 4-5 saat koşmak ınsanın canı sıkılır ya. Ama geçmişimde bir başarım olsun çok istiyorum . Yapıcam inş.

kız kaçamak avccisiyim bundan sonra yapanın yakasına yapiscam

ablaaa

en azindan kolay bisiler yapsan dileğim hiç olmazsa yogurt filan yesen daha iyi olmazmi

Nasıl yaptinki abla
lahana yaprağı haşlayıp yedim akşamda köfte yapıcam, aslında bu kadar lahananı severken kürünü yapsam ne iyi olur taşının canım yapayım en iyisi

Amanınn kaç oldu acaba senin sporlar. Spor yapıyorum diye bi şanım vardı bu yarıştan sonra yerle bir olcak bu hızla yine geccen beni Gulsah bende madalyayı rüyada görcem. Ama sen yeterki Ver listeye gel
haftaya da ben başlarım alırım bi derece artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…