- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.921
Bizim müdür çok zayıfladı ama hala göbeği var bence dengesız oldun kilo vermesi. Eskiden baba gibiydi şimdi abi gibi oldu :) çok heves ettim yaa. Dedim ki bizim dünyamız harıcınde cıdden başka Bur dünya var resmen insanlar spor yapıyor hayatları spor olmus madalya alan mınucık kızlar var. Bir sürü başarılı sporcu var. Öyle hayretle ve gıptayla izledim insanlariÇılgınsın42 km
Müdürn kilo durumu nasıl şu an o kadar koşmaya
Geçmiş olsun bizde haber vermeden gittin sandık
Ay ne guzel iste istahsizlik iyidir kız
kizz bahar ben bilmez cezani cekicekin
Bak bak baharrrr üstüme aliniyorum
canım belli bir kosu icin zaman lazım aslında grup filan var onlarla iletişime gecsen basta tempolu yuruyus sobra bir dk koşu bi dk yuruyus sonrası felaket benim ablam var cok severim her sabah 37 km koşuyor ama bir gün fazlalık yok sütun gibi tabiri caizse bir odun kirar değme erkek yapamazBizim müdür çok zayıfladı ama hala göbeği var bence dengesız oldun kilo vermesi. Eskiden baba gibiydi şimdi abi gibi oldu :) çok heves ettim yaa. Dedim ki bizim dünyamız harıcınde cıdden başka Bur dünya var resmen insanlar spor yapıyor hayatları spor olmus madalya alan mınucık kızlar var. Bir sürü başarılı sporcu var. Öyle hayretle ve gıptayla izledim insanlari
Neye ceza kesiyim kız 1 tk. reçelemi 1 lokma simitemiMefkurem kes cezami yoksa bu hilal susmayacak
canım belli bir kosu icin zaman lazım aslında grup filan var onlarla iletişime gecsen basta tempolu yuruyus sobra bir dk koşu bi dk yuruyus sonrası felaket benim ablam var cok severim her sabah 37 km koşuyor ama bir gün fazlalık yok sütun gibi tabiri caizse bir odun kirar değme erkek yapamaz
zencefil çayı iç canım mideye iyi geliyor.Bugün bi iştahsizlik var ki sormayın sabah yedigim 4 kuru kayısı ile duruyorum yarım saat dışarda yuruyus yaptık geldim hala midemde bi fil oturuyor sanki
Geçmiş olsun cnm
Çok geçmiş olsun
Ama mutlaka dr gidip emar falan çektir cnm
teşekkür ederim kızlar. fizik tedavi görmem gerekiyormuş. bir ara randevu almam gerek.Geçmiş olsun canm. Herşeyin bası sağlık tabiki.
hilalim avantaj olur inşallah da bi yemek düzeni olmıyacak gibi acıktım kendime bişey hazırlamaya ugraşmıuım diye sütlü kahve içiyorum bir saat daha idare ederim artıktebrikler canım
günaydın canım
günaydın ablam senin de güzel bi haftasonun olsun :)
günaydın canım
Afiyet olsun canım
gunaydin canim. Bende yapıyorum bugün 3. Gün bakalım ne kadar farkedecek :)
Günaydın canım
günaydın baharcim :)
dileğim sen bunu avantaja cevirirsin eminim
geçmiş olsun canim
elifim ins başka sorun çıkmazhayırlı haberlerle gelirsin
Ablam elimden geldiğince giriyorum erdem de evde bugün
iyiz ablam nefesimiz iyidir ins
günaydın beybi
Afiyet olsun canım
hoşgeldin canım maşallah erkencisin :)
baharrrr kaçamak var telafi etcenhaftanın ilk cezası sana geldiafiyet olsun canım
Yasemin abla o abla. Izindeydi dönecekti sonra noldu bilmiyorum
dünkü menumu unuttum desem inanırmısın:)aynen bende öyle cnm geçen sene 68 e düşmüştüm millet çok zayıf oldun diyodu
Inşallah bu sefer 65 i görmek istiyorum
kolay gelsin cnm
Gelmişken menünüde yazaydınya
geçmiş olsun cnm
Inşallah senin benim kadar uzun sürmez
Sende dün menü yazmadın heralde tatlım
Yoksa yanlışmı hatırladım
neden olmadı acabafit cheesecake tarifi yaptım. ama ne bileyim benim ağız tadıma pek uygun değil sanki. kendi uydurmam.
yok aslında oldu da benim ağız tadıma uygun değil sanki. ben herşeyi sevmem.neden olmadı acaba
kız kaçamak avccisiyim bundan sonra yapanın yakasına yapiscamMefkurem kes cezami yoksa bu hilal susmayacak
canım belli bir kosu icin zaman lazım aslında grup filan var onlarla iletişime gecsen basta tempolu yuruyus sobra bir dk koşu bi dk yuruyus sonrası felaket benim ablam var cok severim her sabah 37 km koşuyor ama bir gün fazlalık yok sütun gibi tabiri caizse bir odun kirar değme erkek yapamaz
ablaaaNeye ceza kesiyim kız 1 tk. reçelemi 1 lokma simitemi
en azindan kolay bisiler yapsan dileğim hiç olmazsa yogurt filan yesen daha iyi olmazmihilalim avantaj olur inşallah da bi yemek düzeni olmıyacak gibi acıktım kendime bişey hazırlamaya ugraşmıuım diye sütlü kahve içiyorum bir saat daha idare ederim artık
Nasıl yaptinki ablafit cheesecake tarifi yaptım. ama ne bileyim benim ağız tadıma pek uygun değil sanki. kendi uydurmam.
Eki Görüntüle 1910536
Yuruyusumu yaptım artı olarak 100 kerede trambolinde atladım
Yavaş yavaş açılıyorum inşallah 45 dk altına düşmiycem zamanla
Tabiki baharcım aşama aşama olacak. Yavaş yavas artcak bakıyım biraz çalışayım dediğin gibi grup yürüyüşleri katılırım. Benim kuzenınde hazırlandı maratona. Sımdı Ondan destek alacam çalışma stıllerını anlatıyor bana seneye hazır olursun ama emek ıstıyor dıyo. Bıde hafıf tempoda koşsam bile az değil 4-5 saat koşmak ınsanın canı sıkılır ya. Ama geçmişimde bir başarım olsun çok istiyorum . Yapıcam inş.Mefkurem kes cezami yoksa bu hilal susmayacak
canım belli bir kosu icin zaman lazım aslında grup filan var onlarla iletişime gecsen basta tempolu yuruyus sobra bir dk koşu bi dk yuruyus sonrası felaket benim ablam var cok severim her sabah 37 km koşuyor ama bir gün fazlalık yok sütun tabiri caizse bir odun kirar değme erkek yapamaz
lahana yaprağı haşlayıp yedim akşamda köfte yapıcam, aslında bu kadar lahananı severken kürünü yapsam ne iyi olur taşının canım yapayım en iyisikız kaçamak avccisiyim bundan sonra yapanın yakasına yapiscam
ablaaa
en azindan kolay bisiler yapsan dileğim hiç olmazsa yogurt filan yesen daha iyi olmazmi
Nasıl yaptinki abla
haftaya da ben başlarım alırım bi derece artıkAmanınn kaç oldu acaba senin sporlar. Spor yapıyorum diye bi şanım vardı bu yarıştan sonra yerle bir olcakbu hızla yine geccen beni Gulsah bende madalyayı rüyada görcem. Ama sen yeterki Ver listeye gel
Yok kuzum spor konusunda sana yetişememAmanınn kaç oldu acaba senin sporlar. Spor yapıyorum diye bi şanım vardı bu yarıştan sonra yerle bir olcakbu hızla yine geccen beni Gulsah bende madalyayı rüyada görcem. Ama sen yeterki Ver listeye gel
Yakışır dilekçim sanahaftaya da ben başlarım alırım bi derece artık
Bgn yapamadım ben spor karnım tok olunca çok Zor oldu. Neyseki yarın telafı Edicem.Yok kuzum spor konusunda sana yetişemem
Menümü yazayım
Kahvaltı 9:00
4 yk kadar menemen, salatalık, az peynir
4 zeytin, 2 ince slm tb ekmeği
Ara 13:00
Çeyrek ayva
Akşam 15:30
2 kase paça çorba, salata
Ara 17:30
5 fındık kavrulmamış
2 lit su
35 dk yuruyus
Trambolinde 100 zıp zıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?