- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.941
Reçel çay kaşığı ablaNeye ceza kesiyim kız 1 tk. reçelemi 1 lokma simitemi
Dileğim öğünlerini atlama güçsüz düşme kizhilalim avantaj olur inşallah da bi yemek düzeni olmıyacak gibi acıktım kendime bişey hazırlamaya ugraşmıuım diye sütlü kahve içiyorum bir saat daha idare ederim artık
İnanmayızdünkü menumu unuttum desem inanırmısın:)
kız kaçamak avccisiyim bundan sonra yapanın yakasına yapiscam
ablaaa
en azindan kolay bisiler yapsan dileğim hiç olmazsa yogurt filan yesen daha iyi olmazmi
Nasıl yaptinki abla
Az kaldı taainiyirsun zatenkahvem bittiğine göre kaçayım bu kadarr iş arasında keyfimide kaçırdılar
kpss giricem haftaya pazar Kırıkkale çıkmış gireceğim okul şaka gibi ya bu memleketin işleri.
tam işe daldım kapı çaldı oğlum yüzü kıpkırmızı ağlıyor çocuğun biriyle kavga etmiş küfür etmiş çocuk ana avrat nasıl sinirlendim aşağı indim kaçmış iyikide kaçmış parçalıycaktım yoksa, ama yanına bırakmam ailesi anaya küfür edilmeyeceğini öğrenememiş ben öğreticem
güzel menüMenümü yazayım
Kahvaltı 9:00
4 yk kadar menemen, salatalık, az peynir
4 zeytin, 2 ince slm tb ekmeği
Ara 13:00
Çeyrek ayva
Akşam 15:30
2 kase paça çorba, salata
Ara 17:30
5 fındık kavrulmamış
2 lit su
35 dk yuruyus
Trambolinde 100 zıp zıp
içinde cennet hurması, labne peynir, yumurta, az vanilya ve ceviz vardı. 150 derecede pişirdim. ama beğenmedim. filtre kahve yanında iyi gider diye düşündüm ama olmadı. neyse böyle malzemenin içine az da tambuğday ya da yulaf unu koyup keke çevirmek lazım. cevizlerim boşa gitti ona üzüldümNasıl yaptinki abla
canım benim kolay gelsin sana. terbiye aileden canım. çok üzücü aslında ne kadar çirkin sözler.kahvem bittiğine göre kaçayım bu kadarr iş arasında keyfimide kaçırdılar
kpss giricem haftaya pazar Kırıkkale çıkmış gireceğim okul şaka gibi ya bu memleketin işleri.
tam işe daldım kapı çaldı oğlum yüzü kıpkırmızı ağlıyor çocuğun biriyle kavga etmiş küfür etmiş çocuk ana avrat nasıl sinirlendim aşağı indim kaçmış iyikide kaçmış parçalıycaktım yoksa, ama yanına bırakmam ailesi anaya küfür edilmeyeceğini öğrenememiş ben öğreticem
ayyy bu kadar işinin arasında bide sınavamı girecen kuzumkahvem bittiğine göre kaçayım bu kadarr iş arasında keyfimide kaçırdılar
Keşke kapuska gibi yapsaydın en azından birazdaha lezzetli olurlahana yaprağı haşlayıp yedim akşamda köfte yapıcam, aslında bu kadar lahananı severken kürünü yapsam ne iyi olur taşının canım yapayım en iyisi
Öğlenle aranın yeri değişince akşamda aç kalmışın cnmMenümü yazayım
Çeyrek ayva
5 fındık kavrulmamış
2 lit su
35 dk yuruyus
Trambolinde 100 zıp zıp
neeee bu gün yapmadınmıgn yapamadım ben spor karnım tok olunca çok Zor oldu. Neyseki yarın telafı Edi
Menü güzel cnm hatta sabah 1 bar süt yada 1 meyve ilave edebilirdin biraz az olmuşSabah 9.00
5 çığ badem
Öğlen 12.00
Kıymalı yumurta ( 3 yumurta 100 gr yumurta)
1 dilim peynir
Akşam17.30
Brokolı haşlama eksili yoğurtlu
1 lokma yaptığım ekmekten (unsuz )
Gece
Yoğurt kürü
Sıvı 2lt su 1 bardak yesil çay
Spor yok
Ekmek olmadı aslında oldu ama çok yoğun bir tadı oldu keten tohumu çok geldi tarifi guzelleşince vericek. Ama yiyip su içince doyuyorsun resmen. Ole bişi olmus
o kadar istedin yap madem tatlıcımReçel çay kaşığı ablahilal gözlerini dikti bana 100kere ziplayim
bence yatana kadar acıkırsın.Benimde bugün biraz dengesiz oldu
Sabah erken kalkınca öğleden sonra biraz kestirmişim. ben gündüz uyuyunca sonrasında acayip acıkıyorum canım çok karbon istiyor
5.30 __
1 armut
6.00 __
1 çavdar sandwich ekmeği
Peynir
Maydonoz dereotu
5 zeytin
8.30 __
10 badem
13.00 __
1.5 fırında derisiz but
Yeşil salata
15.30 __
1 peynirli sandwich
Normalde akşam brokoli planlamıştım ama ikindin yiyince acıkmadım
Akşam sodalı kür
Su 2 lt yi geçer
1 saat yürüyüş yapılacak birazdan
yapınca yazarım
Akşam ayran kürü içicem ya cnm ona güveniyorumbence yatana kadar acıkırsın.
kuzu fazla sinir yapma bende kızarım böyle şeye ama çocuklar 2 3 gün sonra barisirkahvem bittiğine göre kaçayım bu kadarr iş arasında keyfimide kaçırdılar
olur canım baya avantaj olur hatta senin içinlahana yaprağı haşlayıp yedim akşamda köfte yapıcam, aslında bu kadar lahananı severken kürünü yapsam ne iyi olur taşının canım yapayım en iyisi
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Çeyrek ayva
5 fındık kavrulmamış
2 lit su
35 dk yuruyus
Trambolinde 100 zıp zıp
tarifi bekliyorum canım :) afiyet olsunSabah 9.00
5 çığ badem
Öğlen 12.00
1 dilim peynir
Akşam17.30
Gece
Yoğurt kürü
Spor yok
Ekmek olmadı aslında oldu ama çok yoğun bir tadı oldu keten tohumu çok geldi tarifi guzelleşince vericek. Ama yiyip su içince doyuyorsun resmen. Ole bişi olmus
kizzz dikerim tabi bundan sonra böyleReçel çay kaşığı ablahilal gözlerini dikti bana 100kere ziplayim mi
Dileğim öğünlerini atlama güçsüz düşme kiz
İnanmayız
Az kaldı taainiyirsun zaten
güzel menü
en azindan denemissin bidahakine kendine göre neyi koyman gerektiğini bilirsin ablaiçinde cennet hurması, labne peynir, yumurta, az vanilya ve ceviz vardı. 150 derecede pişirdim. ama beğenmedim. filtre kahve yanında iyi gider diye düşündüm ama olmadı. neyse böyle malzemenin içine az da tambuğday ya da yulaf unu koyup keke çevirmek lazım. cevizlerim boşa gitti ona üzüldüm
canım benim kolay gelsin sana. terbiye aileden canım. çok üzücü aslında ne kadar çirkin sözler.
Yok abla actirmam gözüm üstünde herkesinayyy bu kadar işinin arasında bide sınavamı girecen kuzum
Anacım tr dede sınav eksik olmuyor
Keşke kapuska gibi yapsaydın en azından birazdaha lezzetli olur
Öğlenle aranın yeri değişince akşamda aç kalmışın cnm
Sana diyomda benimde bugün öyle gibi oldu
Trampolininde dk sını yazki toplam dk yı hesap edesin
Spor dk ları cuma bildirimle beraber yazılacak unutma
neeee bu gün yapmadınmı
Hemen bunu avantaja çevirmem laxım
Menü güzel cnm hatta sabah 1 bar süt yada 1 meyve ilave edebilirdin biraz az olmuş
o kadar istedin yap madem tatlıcım
CurukElma hilalll efferim kız kimseye göz açtırma
Bak kaçamak yapmayan bile ceza istiyor
Afiyet olsun abla o kadar dengesiz değilBenimde bugün biraz dengesiz oldu
Sabah erken kalkınca öğleden sonra biraz kestirmişim. ben gündüz uyuyunca sonrasında acayip acıkıyorum canım çok karbon istiyor
5.30 __
1 armut
6.00 __
1 çavdar sandwich ekmeği
Peynir
Maydonoz dereotu
5 zeytin
8.30 __
10 badem
13.00 __
1.5 fırında derisiz but
Yeşil salata
15.30 __
1 peynirli sandwich
Akşam sodalı kür
Su 2 lt yi geçer
yapınca yazarım
Bak bak bide kaju yemiş yağ kız oOğlum şuan şişeler oynuyorbuyumuste bilmeden zıplıyor ya
Sabah
Kalkınca 4bardak su 1.5 ceviz
Kahvaltı yazmıştım
Arada(14:00)
1kase yigurt
Ara(16:00)
1fincan sutlu kahve
4kuru erik
2ceviz
Akşam(18:00)
6kofte küçüktü
Salata
1kepce çorba
3cin biber
Ara(20:00)
2findik
2kaju
Biraz önce attim ağzıma
Su:3lt spor: yok
Bende şimdi geldim busem :)geldim de geçmişteyim oku babam oku
Kızlar menüler genel olarak güzel çoklu alıntı yapamadım geçmişi okudum. Bugünden sonra kaçamak olmasın lütfen sonucumuz zaten kotuydu kesinlikle derece gelmeli bu hafta
Sabah
Bir bardak yogurt soda limon
13 de kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
bir dilim kızarmış tb ekmeği
15 de
Minik paket jelibon gramini hesapladim 12.5 gr
Akşam yok canım sıkkın yiyesim yok
Su 2 yi geçmiştir
Spor yok
Iyi geceler kızlar
Güzelim sen hem denemeni yaparsın hemde sağlıklı beslenmene devam edersin bunda engel yokki
gayet güzel canım ama bu chialı pudingi sürekli yapma istersen farklı ara öğün yapki vucut alışmasın çünkü kalorisi küçümsenecek kadar az degil
afiyet olsun karatay desem hurma ve mısır uygun degil degilse eger zeytin çok olmuş
gayet güzel canım
afiyet olsun canım güzel menü
lapaya alışmış olabilir canım
geç tartıldıgın için gün geç başlamış abla güzel menü
olmamış canım geberik menü
kız özenecegine korunmayı bırak saglıklı beslen
geldim geldim
ellerine saglık canım
jelibon ne kız o ne alakaonun için jelatin var jeşatin toynaktan deriden yapılır
hayırdır moralin neden bozuk
menüm
sabah(11:30)
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dlm tam tahıllı ekmek
yeşilçay iki kupa
öğle(14:30)
avuç içi kadar tavuk ızgara
1 kase sebzeli şehriye
salata
ara(17:00)
100ml süt
3 kuru erik
1/2 ceviz 5 badem
akşam(19:30)
6yk kabak yemegi
150g yogurt
avuç içi kadar tavuk
salata
ara(21:30)
1 incir
1 ceviz
şekersiz çay
spor: 60dk yürüyüş su:3lt
saatler biraz geç oldu normalde ogluma annem bakacaktı erken gidecektim diyetisyene ama anneanemin çok agrıısı olunca eltime bıraktım eve geç döndük
aman nazar degmesin
Kızlar bu hafta başta ben herkes işi sıkı tutsun
Haftaya mutlaka derecede olmamız lazım
1.lik gelirsede ballı kaymak olur
Biz bunu çok başardık pekala bu haftada yapabiliriz
Iyi akşamlar dostlar mwnumu yazam hemen
Sabah9:30
1yumurtadan biberli omlet
Az marul
Ogle14:00
Yarım kase tarhana
Salata yoğurt
Aksam17:00
1tabak karnabahar
Salata yoğurt
19::00
1mandalina
Su 2lt
Spor yok
matabolizma çayı
1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil
3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..
Cok kontrollu abla bravo
Karbonhidrat gunu olmus canim saglik olsun yav olmasin dieylim
İyi akşamlat herkese geç oldu ama güç olmasın
Menüm
07.20
1 d kızarmş ekmek
1 kk peynir
14.00
Yumurtalı mantar
Domates.salatalık.tere
1 kk peynir
Brovni
18.00
6 etli sarma
1 b ayran
1 d ekmek ekmek
Su 2 lt
Spor yok
Menü mü yazayım
Sabah 1 d çavdar ekmeği 2 kk peynir çay
Öğle 2 çatal Ispanak 1 dilim ekmek
Akşam 2 elma yarım muz
Spor yok daha yeni geldim eve.
Komşumuzun annesi kalp krizi geçirdi. Benim için komşudan çok öte. Yirmi senelik temel komşumuz. Hastaneden çıkıp Ankara ya sevk olsun diye çok istedim ve uğraştım. Ankara da ünlü bir doktor akrabamız var. Ona götürmek için ama ömrü bu kadarmış. Elden gelen bir şey yok. Yoğun bakımdan çıkamadı. İşte böyle. Yarında aile dostumuzun kızı evleniyor, üç saatlik yola gelin götüreceğiz. Ne Ölü ne gelin kalıyor yolundan anlayacağınız.
mefkusum istenmeyen durumlar oluştu ne yazık ki bugün çıkar inşallah yogun bakımdan bekliyoruz. Dün cuma olduğunu tamamen unuttum günler birbirine karıştı çok özür dilerim gelemedıgim için.
Sağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.
Buraya yazmamıştım cnm
Nefesde fıtık varmış dün acil hastaneye gittiler akşama doğruda ameliyat oldu
Sağ kolumda ve omzumda sinirlerle ilgili bir sorun oldu. Bir haftadır şiddetli ağrı kasılma var. Ceviremiyordum. Jel masaj ve ağrı kesici kas gevşetici ile şimdi bira daha iyi. En azından o şiddetli ağrı azaldı. Sanırım fizik tedavi gerekli. Ama zamanım yok. Bu halde işe gittim. Bazı durumlarda oldu o yüzden foruma ara ara girdim ama yazmak icimden gelmedi. Kusura bakmayın. Gecmişi okudum ama. Şimdi moralim biraz daha iyi.
Mefkurem kes cezami yoksa bu hilal susmayacak
canım belli bir kosu icin zaman lazım aslında grup filan var onlarla iletişime gecsen basta tempolu yuruyus sobra bir dk koşu bi dk yuruyus sonrası felaket benim ablam var cok severim her sabah 37 km koşuyor ama bir gün fazlalık yok sütun gibi tabiri caizse bir odun kirar değme erkek yapamaz
kahvem bittiğine göre kaçayım bu kadarr iş arasında keyfimide kaçırdılar
Menum
Sabah 11
Yogurt kuru
Öğle 14:30
1.5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Ara 17
200 ml süt
Akşam 20
Bir kepçe tavuk çorbası
Bir kase yoğurt
Biraz salata
Su 2 ye yakın daha içerim
Spor 2 saat yürüyüş
Yarım saat parktaki spor aletleri
Planlı değildi ki abla sabahım. Bu sabah koşuya giderim diye düşüyodum tamam dedi arkadaş bekle bekle bekle 12 oldu saat uyumuş kalmış gidemedik bende öyle 5 bademle durdugumla kaldımayyy bu kadar işinin arasında bide sınavamı girecen kuzum
Anacım tr dede sınav eksik olmuyor
Keşke kapuska gibi yapsaydın en azından birazdaha lezzetli olur
Öğlenle aranın yeri değişince akşamda aç kalmışın cnm
Sana diyomda benimde bugün öyle gibi oldu
Trampolininde dk sını yazki toplam dk yı hesap edesin
Spor dk ları cuma bildirimle beraber yazılacak unutma
neeee bu gün yapmadınmı
Hemen bunu avantaja çevirmem laxım
Menü güzel cnm hatta sabah 1 bar süt yada 1 meyve ilave edebilirdin biraz az olmuş
o kadar istedin yap madem tatlıcım
CurukElma hilalll efferim kız kimseye göz açtırma
Bak kaçamak yapmayan bile ceza istiyor
canım hedef kaçDeğil ablacım bi çok kişi sen kilolu değilsin zaten diyor ama ben zayıf olmak istiyorum eski günlüğümüzde buldum çıkardım 2014 ye açmışım baya garip hissettim okuyunca
dikkat et iyice artmasınGünaydın kızlar bogazim çok fena şişmiş yutkunamiyorm vücudum desen agriyor eşim işte tepemde bir cadı varistikrar1986 tebrikler canım
sağol canımistikrar1986 tebrikler cnm
sağol canımKolay gelsin canım zor is bu tasinma
Geçmiş olsun canım
canım çok geçmişler olsun hadi inşallah bugün çıkarırlar yüreğini ferah tut
berilceee biz iyiyiz sukur siz iyi olun yeter
istikrar1986 tebrikler canım güzel baslanguc
sağol canımtebrikler canım
günaydın canım
günaydın ablam senin de güzel bi haftasonun olsun :)
günaydın canım
Afiyet olsun canım
gunaydin canim. Bende yapıyorum bugün 3. Gün bakalım ne kadar farkedecek :)
Günaydın canım
günaydın baharcim :)
dileğim sen bunu avantaja cevirirsin eminim
geçmiş olsun canim
elifim ins başka sorun çıkmazhayırlı haberlerle gelirsin
Ablam elimden geldiğince giriyorum erdem de evde bugün
iyiz ablam nefesimiz iyidir ins
günaydın beybi
Afiyet olsun canım
hoşgeldin canım maşallah erkencisin :)
baharrrr kaçamak var telafi etcenhaftanın ilk cezası sana geldiafiyet olsun canım
Yasemin abla o abla. Izindeydi dönecekti sonra noldu bilmiyorum
sade kahve iyi geliyorBenimki kurt değil canavar
Şu iştahsızım diyenlere çok imreniyorum
spor süper afiyet olsunMenümü yazayım
Çeyrek ayva
5 fındık kavrulmamış
2 lit su
35 dk yuruyus
Trambolinde 100 zıp zıp
Güzel bir menüSabah 9.00
5 çığ badem
Öğlen 12.00
1 dilim peynir
Akşam17.30
Gece
Yoğurt kürü
Spor yok
abla bilemedim ne yazım ama sandvıc ler çok geldiBenimde bugün biraz dengesiz oldu
5.30 __
1 armut
6.00 __
1 çavdar sandwich ekmeği
Peynir
Maydonoz dereotu
5 zeytin
8.30 __
10 badem
13.00 __
1.5 fırında derisiz but
Yeşil salata
15.30 __
1 peynirli sandwich
Akşam sodalı kür
Su 2 lt yi geçer
yapınca yazarım
Çok güzel sporda harikaMenum
Sabah 11
Yogurt kuru
Öğle 14:30
1.5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Ara 17
200 ml süt
Akşam 20
Bir kepçe tavuk çorbası
Bir kase yoğurt
Biraz salata
Su 2 ye yakın daha içerim
Spor 2 saat yürüyüş
Yarım saat parktaki spor aletleri
Ooo bende menudas olcaz diye bekliyodum abla o yüzden yaptıydım brokolımı :) gayet güzel olmuş afiyet olsun.Benimde bugün biraz dengesiz oldu
5.30 __
1 armut
6.00 __
1 çavdar sandwich ekmeği
Peynir
Maydonoz dereotu
5 zeytin
8.30 __
10 badem
13.00 __
1.5 fırında derisiz but
Yeşil salata
15.30 __
1 peynirli sandwich
Akşam sodalı kür
Su 2 lt yi geçer
yapınca yazarım
2 gündür içiyordu ya fena kavga ettik aksam ama bugün iyiydi baya uğraştı gönlümü almak için ama yüz vermiyorum simarmasinCurukElma hoşgeldin hiloşş :) noldu canım erdemle aynı durumlar başladı demişsin ciddi misin anlattığın şeyler mi tekrarlıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?