Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma kacamagimdi beybi. Sağol tatlım
Sağol canım

Midenimi üşüttün acaba tatlım bişey şişlikde yapmış olabilir
Nane limon, zencefil çayı falan iç
Midemde pek bisey yok aslında abla sadece bogazim da bir agri
Bende de hep kurt oluyorda bugin bi fil var valla Ama anlamadım
Ay ne guzel iste istahsizlik iyidir kız

kizz bahar ben bilmez cezani cekicekin

Bak bak baharrrr üstüme aliniyorum
Keşke her zaman olsa canm öyle
nasıl çocuk yetiştiriyorlar oyle

sabah; sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık
öğlen; etsiz sebze türlü, 2 dilim ekmek
ara; 1 dilim fit cheesecake (tarifi yazmıştım un yağ şeker yok)
akşam; 2 mandalina, 1/3 simitin içinde peynir domates

2 lt su

kızlar akşam yemeğimin başkaydı ama midem bulandı yiyemedim. mecbur bunları yedim. karbonhidrat fazla oldu biliyorum.

Midemde pek bisey yok aslında abla sadece bogazim da bir agri

Bende de hep kurt oluyorda bugin bi fil var valla Ama anlamadım

Keşke her zaman olsa canm öyle
nasıl çocuk yetiştiriyorlar oyle
Benim Istah Çoğunlukla Öyle Canım Darısı Size
Menum
Sabah 9 -11
2 yumurtadan yapılmış domates li omlet peynir salata turp yeşil soğan 3 ceviz 2 kayısı
Akşam 16 17
200 gr et döner salata ezme soğan
2 lt su spor yok
Afiyet olsun canım

Abla ekmek çok simit kaçamak sayılıyor. Hayırlı olsun 500 hoplama cezası aldın afiyet olsun abla

aç kalmışsın canım olmamış menü.

niye sana haber vermiyorlar da eşine? belki müsait değilsin? eşin sana sormadan mı tamam demiş. bu konu benim hassas noktam deli oluyorum evin hanımı dururken eşe haber verenlere ne münasebet ya

Evet abla biraktirmaya çalışıyorum bayadir icmiyodu
Allah kolaylık versin hilalcim. inşallah bırakır. ne anlarlar şu içkiden anlamam.

Menum
Sabah 9 -11
2 yumurtadan yapılmış domates li omlet peynir salata turp yeşil soğan 3 ceviz 2 kayısı
Akşam 16 17
200 gr et döner salata ezme soğan
2 lt su spor yok
menün çok güzel canım.

.
geçmiş olsun tatlım. çok az yemişsin. istersen biraz yoğurt ekle. şimdi nasılsın?

kız bu ne böyle bisi yememissin. Buna ceza kesilmez bence bilemedim şimdik
canım alkolse buna şükür ben diğeri sandım bayaa üzülmüştüm bi an
Yok yok 2 bardak kokteyl içmiş onuda burnundan getirdim zaten

Abla ekmek çok simit kaçamak sayılıyor. Hayırlı olsun 500 hoplama cezası aldın afiyet olsun abla
kız ne yiyeceğimi bilemedim. hemen de görür. o vardı onu yedim. azdı zati. seni kaçamak yakalayıcısı seni

yazık kız zaten hasta. böyle de zor olur misafir.

Benim Istah Çoğunlukla Öyle Canım Darısı Size

Afiyet olsun canım
amin canım inşallah

yok canim esimi aramışlar eşimde bana sordu eşimin halasiyla ablalari gelecek halasinin kizinin sozu varmis yakında onun icin alışveriş yapacaklarmis bu taraftan bizede kahvalti yapmaya gelelim demişler kabul etmesem olmazdı şimdi

Allah kolaylık versin hilalcim. inşallah bırakır. ne anlarlar şu içkiden anlamam.

menün çok güzel canım.

.
geçmiş olsun tatlım. çok az yemişsin. istersen biraz yoğurt ekle. şimdi nasılsın?
Yiyemedim canım ya baya zorladim kendimi ama olmadı beden olarak daha iyiyim
kız bu ne böyle bisi yememissin. Buna ceza kesilmez bence bilemedim şimdik

Yok yok 2 bardak kokteyl içmiş onuda burnundan getirdim zaten
kes kız ne olacak

seçim yapmaz olurmu yum, bi arkadaşım da Eskişehir çıkmış şaka gibi
canım benim oğlum 11 yaşında öbür çocuk 12, şimdi ben çocuğumun bu olayını hafife alıp kapatırsam ben kendi evladıma anaya küfür etmenin küfür etmenin çok büyütülmiyecek bi şey olduğunun msj verirdim, e ozaman da yarın Birgün başkasının anasına küfür ederse benim çocuğum bişey demeye hakkım olmazdı. ben evladıma kimseyw zarar vermeyeceksin kimseyle alay etmeyip küfür etmeyeceksin diye sürekli tembihliyosam ve Elhamdülillah düzgün bir çocuk yetiştiyseki bunu ben demiyorum çevre hep söyler okulda örnek öğrenci belgesi almış bi çocuk, e bi zahmet böyle çocukların analarıda babalarıda çocuk demenin doğur dışarıya sal olmadığını öğrensinler. eşimde benimle aynı kafada çocuk bu diyip geçmez ben annesine gitmedim biliyorum kadın milleti he he der kapatır eşim oğlumda aldı babasıyla çocukla konuşmaya gitti,sorunu hallettik çocuk oğlumda nda bendende özür diledi bu olaydan umarım ders almıştır yazık yani ağaç yaşken eğilir diye boşa atalarımız söylememiş

Yakalarim abla kaçmaz yatmadan yaparsin
1/3 parçaydı. ekmek yedim say. o azcık susamı da yemeğin yağı say. o kadarcık kaçamak olmaz fıstığım. yanında bişi yoktu ki azcık beyaz peynirden başka. kız şu saatte komşuların tepesinde nasıl zıplayayım. zaten midem iyi değil. bak yarın zumba yapacağım kafama koydum. senin verdiğin cezayı ona eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…