- 30 Kasım 2014
- 29.994
- 132.302
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.961
alkol problemi mi var canım eşinin?2 gündür içiyordu ya fena kavga ettik aksam ama bugün iyiydi baya uğraştı gönlümü almak için ama yüz vermiyorum simarmasin
Cuma kacamagimdi beybi. Sağol tatlımjeliboon
bilmiyorum abla diyetteyken sağlıklı beslenemiyorum. beslenmeyi bilmiyorum resmen yaa
lapaya alışmış olabilir bilmiyorum çünkü 300 gr gitti sadece son denemede
menü güzel afiyet olsun canım
aynen ablam
menü güzel afiyet olsun
tarif için tşk baharcım :)
evet canım haklısın
browni olmamış canım. etli sarmalar çok yağlı mıydı?
güzel menü afiyet olsun canım
Allah rahmet eylesin
iyi haberlerle gel inş canım.
çok üzüldümilk kez duyuyorum bebekte fıtık. iyidir şimdi inş.
geçmiş olsun canım.
o ne yaa 37 km şakamı?? kaç saat koşuyo pardon?
eşimde girecek ama yakın yere vermişler. seçim yapmadın mı senin nasıl öyle oldu canım?
bir de oğlun kaç yaşında? çocuklar ailesi terbiye verse de sokak terbiyesi ayrı bir şey aileyi dinlemeyebiliyorlar yani çocuk bu sakin olmaya çalış bence.
güzel menü hilalim. afiyet olsun.
Sağol canımcanım hedef kaç
dikkat et iyice artmasın
sağol canım
sağol canım
sağol canım
sade kahve iyi geliyor
spor süper afiyet olsun
Güzel bir menü
abla bilemedim ne yazım ama sandvıc ler çok geldi
Çok güzel sporda harika
Evet abla biraktirmaya çalışıyorum bayadir icmiyodualkol problemi mi var canım eşinin?
Midemde pek bisey yok aslında abla sadece bogazim da bir agriMidenimi üşüttün acaba tatlım bişey şişlikde yapmış olabilir
Nane limon, zencefil çayı falan iç
Bende de hep kurt oluyorda bugin bi fil var valla Ama anlamadımCurukElma duy bunları duy
Cok geçmiş olsun ama buranın bir sorumluluğu var kk ya girdiğini biliyorum bi ara nerde bu hatun diye baktim profiline hiçbir bag kuramsmissinki yazmak icinden gelmemiş4_5haftadir denemede olmanın sebebide senin arada tatile çıkıp tartini yanına almaman fulya başka bir açıklaması yok
anam o fil nerelerde bana hic ugramiyo 'D hep bi ac kurt var içerde kafasina kafasına vuruyorum yoksa zor
Keşke her zaman olsa canm öyleAy ne guzel iste istahsizlik iyidir kız
kizz bahar ben bilmez cezani cekicekin
Bak bak baharrrr üstüme aliniyorum
nasıl çocuk yetiştiriyorlar oylekahvem bittiğine göre kaçayım bu kadarr iş arasında keyfimide kaçırdılar
kpss giricem haftaya pazar Kırıkkale çıkmış gireceğim okul şaka gibi ya bu memleketin işleri.
tam işe daldım kapı çaldı oğlum yüzü kıpkırmızı ağlıyor çocuğun biriyle kavga etmiş küfür etmiş çocuk ana avrat nasıl sinirlendim aşağı indim kaçmış iyikide kaçmış parçalıycaktım yoksa, ama yanına bırakmam ailesi anaya küfür edilmeyeceğini öğrenememiş ben öğreticem
Benim Istah Çoğunlukla Öyle Canım Darısı SizeMidemde pek bisey yok aslında abla sadece bogazim da bir agri
Bende de hep kurt oluyorda bugin bi fil var valla Ama anlamadım
Keşke her zaman olsa canm öyle
nasıl çocuk yetiştiriyorlar oyle
Afiyet olsun canımMenum
Sabah 9 -11
2 yumurtadan yapılmış domates li omlet peynir salata turp yeşil soğan 3 ceviz 2 kayısı
Akşam 16 17
200 gr et döner salata ezme soğan
2 lt su spor yok
2 gündür içiyordu ya fena kavga ettik aksam ama bugün iyiydi baya uğraştı gönlümü almak için ama yüz vermiyorum simarmasin
Abla ekmek çok simit kaçamak sayılıyor. Hayırlı olsun 500 hoplama cezası aldınsabah; sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık
öğlen; etsiz sebze türlü, 2 dilim ekmek
ara; 1 dilim fit cheesecake (tarifi yazmıştım un yağ şeker yok)
akşam; 2 mandalina, 1/3 simitin içinde peynir domates
2 lt su
kızlar akşam yemeğimin başkaydı ama midem bulandı yiyemedim. mecbur bunları yedim. karbonhidrat fazla oldu biliyorum.
Herkese iyi akşamlar kızlar
bugün doğru düzgün bir menum yok
sabah aç karnına 4 kayısı yedm 5 gibi de yarım poğaça yedim
Yarım saat yuruyusum var hepsi bundan ibaret
Yarına kahvaltiya misafirlerm var Akşam eşime haber vermiş ler
Allah kolaylık versin hilalcim. inşallah bırakır. ne anlarlar şu içkiden anlamam.Evet abla biraktirmaya çalışıyorum bayadir icmiyodu
menün çok güzel canım.Menum
Sabah 9 -11
2 yumurtadan yapılmış domates li omlet peynir salata turp yeşil soğan 3 ceviz 2 kayısı
Akşam 16 17
200 gr et döner salata ezme soğan
2 lt su spor yok
.Herkese iyi akşamlar kızlar
kız bu ne böyle bisi yememissin. Buna ceza kesilmez bence bilemedim şimdikHerkese iyi akşamlar kızlar
Yok yok 2 bardak kokteyl içmiş onuda burnundan getirdim zatencanım alkolse buna şükür ben diğeri sandım bayaa üzülmüştüm bi an
kız ne yiyeceğimi bilemedim. hemen de görür. o vardı onu yedim. azdı zati. seni kaçamak yakalayıcısı seniAbla ekmek çok simit kaçamak sayılıyor. Hayırlı olsun 500 hoplama cezası aldınafiyet olsun abla
yazık kız zaten hasta. böyle de zor olur misafir.aç kalmışsın canım olmamış menü.
niye sana haber vermiyorlar da eşine? belki müsait değilsin? eşin sana sormadan mı tamam demiş. bu konu benim hassas noktam deli oluyorum evin hanımı dururken eşe haber verenlere ne münasebet ya
Inş ablaAllah kolaylık versin hilalcim. inşallah bırakır. ne anlarlar şu içkiden anlamam.
menün çok güzel canım.
.
geçmiş olsun tatlım. çok az yemişsin. istersen biraz yoğurt ekle. şimdi nasılsın?
Yakalarim abla kaçmazkız ne yiyeceğimi bilemedim. hemen de görür. o vardı onu yedim. azdı zati. seni kaçamak yakalayıcısı seni
yazık kız zaten hasta. böyle de zor olur misafir.
amin canım inşallahBenim Istah Çoğunlukla Öyle Canım Darısı Size
Afiyet olsun canım
yok canim esimi aramışlar eşimde bana sordu eşimin halasiyla ablalari gelecek halasinin kizinin sozu varmis yakında onun icin alışveriş yapacaklarmis bu taraftan bizede kahvalti yapmaya gelelim demişler kabul etmesem olmazdı şimdiaç kalmışsın canım olmamış menü.
niye sana haber vermiyorlar da eşine? belki müsait değilsin? eşin sana sormadan mı tamam demiş. bu konu benim hassas noktam deli oluyorum evin hanımı dururken eşe haber verenlere ne münasebet ya
Yiyemedim canım ya baya zorladim kendimi ama olmadı beden olarak daha iyiyimAllah kolaylık versin hilalcim. inşallah bırakır. ne anlarlar şu içkiden anlamam.
menün çok güzel canım.
.
geçmiş olsun tatlım. çok az yemişsin. istersen biraz yoğurt ekle. şimdi nasılsın?
kes kız ne olacakkız bu ne böyle bisi yememissin. Buna ceza kesilmez bence bilemedim şimdik
Yok yok 2 bardak kokteyl içmiş onuda burnundan getirdim zaten
seçim yapmaz olurmu yum, bi arkadaşım da Eskişehir çıkmış şaka gibijeliboon
bilmiyorum abla diyetteyken sağlıklı beslenemiyorum. beslenmeyi bilmiyorum resmen yaa
lapaya alışmış olabilir bilmiyorum çünkü 300 gr gitti sadece son denemede
menü güzel afiyet olsun canım
aynen ablam
menü güzel afiyet olsun
tarif için tşk baharcım :)
evet canım haklısın
browni olmamış canım. etli sarmalar çok yağlı mıydı?
güzel menü afiyet olsun canım
Allah rahmet eylesin
iyi haberlerle gel inş canım.
çok üzüldümilk kez duyuyorum bebekte fıtık. iyidir şimdi inş.
geçmiş olsun canım.
o ne yaa 37 km şakamı?? kaç saat koşuyo pardon?
eşimde girecek ama yakın yere vermişler. seçim yapmadın mı senin nasıl öyle oldu canım?
bir de oğlun kaç yaşında? çocuklar ailesi terbiye verse de sokak terbiyesi ayrı bir şey aileyi dinlemeyebiliyorlar yani çocuk bu sakin olmaya çalış bence.
güzel menü hilalim. afiyet olsun.
1/3 parçaydı. ekmek yedim say. o azcık susamı da yemeğin yağı say. o kadarcık kaçamak olmaz fıstığım. yanında bişi yoktu ki azcık beyaz peynirden başka. kız şu saatte komşuların tepesinde nasıl zıplayayım. zaten midem iyi değil. bak yarın zumba yapacağım kafama koydum. senin verdiğin cezayı ona eklerimYakalarim abla kaçmazyatmadan yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?