Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablam protesto ediyorum girmiyorum:)
kolayıma geldi haşlamak

senin eşin tarafı nereli canım? ayılı mı?? o nasıl bir laftır ya davet etmesen de gelecektik. oha ama. niye görünmez oluyorsun ki. bence doğru olan savunulmalı yani. sen değil onlar kendini düzeltsin. yontsun.

acemi macemi kullanıyoruz ya o sipaya nolmusta dalga geçiyormuş ay bu erkekler yüzünden trafiğe tek çıkmaya korkuyorum ya

Sağol ablam sanırım kilo problemi olduğu zaman bende depreyondaydim ne bi komşu arkadaş erdem desen zaten problem bide kp vardı şimdiye bakıyorum eskiye göre çok daha iyiyim :)
afiyet olsun canım güzel menü
Offf bu hafta şansım yok desene madalyayı sen kapacan heralde
valla belli olmaz abla. Erdemlerin iş değişiyor iste acil bi makine gelir erken iş başı yapar. Ama o evdeyken cocuga bakiyo bede spora
kız sucuk kararinda tuketilirse bence kacamak degil tabi sucugada bagli. Hem dilege nasıl ceza keseyim kız evi taşıyor :)
dediğim gibi beybi sana bıraktım ama yaparsan senin karına
Ahanda füme gördüm orda buseeee napak şimdi Afiyet olsun beybii

ilk zamanlar çok kafaya taktim canm herşeyi benim huzurm sagligim bozuldu o yüzden ben tercih ediyorm görünmez ligi varsın herşeyi eşimle halletsinler

vuuu mucver kısır tiramisuuu cezaniz kesildi hanımefendi totoyu kaldırma zamanı yatmadan 500 hoplama yapalım afiyet olsun canım
Kiz bosver çekemeyen anten taksin diyerek espri yapayım bari

sucuğa kararında diyosan füme ye hiç laf edemezsin kuzum napak şimdi

ilk zamanlar çok kafaya taktim canm herşeyi benim huzurm sagligim bozuldu o yüzden ben tercih ediyorm görünmez ligi varsın herşeyi eşimle halletsinler

kafaya takmak hata işte. kafaya hiç takmayacaksın. kafaya taktıracaksın benim başıma geliyor zaman zaman ben çat diye söylerim lafımı en kırmayacak şekilde. varsın onlar kafaya taksın bananeeeeeee benden kıymetli mi. hakkımı istiyorum lütuf beklemiyorum

sen iyi ol da gerisi önemli değil. ben senin gibi yaparsam asıl o zaman çok mutsuz olurum. eşim de diyor sen içinde tutup beni kendini yeme onları ye söyle diyo biz de öyle yapıyoz

savunmamı yapayım :) sucuk haftasonu diye tahin iş çok enerji olsun diye:)

Menüm
11.00
2 halka sucuk
Domates soslu biber
2 d ekmek
1 kk peynir
1 tk bal

14.00
Domates soslu biber
1 d ekmek

18.30
Domates soslu biber
1 d ekmek
Salata
1 kase yoğurt

Su.1.5
Spor yok
Dondurucudan biber domates çıkkardm yağsız pişirdm çok oldu hemde çok seviyorum onu yedim bitinceye kadar bu arada misafirlikte bişey yemedim

oglum grip oluyor hapsuruk burun akıntısı nefes alamıyor yşne bi çare tuz lambasını sipariş ettim yatıyorum sabahta anneme gidecegim orda tartılırım(ptesi bildirimine çözüm buldum ) benim koca hala tartıyı eve getirmedi iyide oluyor hani meger ben saçmalamışım yemekten once yemekten sonra wcden önce sonra tartılıyrdum ya

doğru yoldasın kanka :)

bende grip oldum bende sürekli tartılırım genelde akşamla sabah arası 1kilo oynar alıştım iyce herhalde pisikolejimi bozmuyor artık

kız füme cokkkk yağlı hem dilegin bi sürü işi var kız o kadar gaddar değilim nasıl yapsın spor o şimdi
kızlar ben kaçtım. iyi geceler bol eksiler..
iyi geceler kuzum
Selam kızlar yeni geldik misafirlikteydik. menüler fena değil bu arada
Hosgeldin canım :)
Canım olmamış günü domates biberle gecirmissin afiyet olsun
Kız senin bebe askere gidecek hala emziriyon

ne fenasın ya :) kızım hilal biliyor Nekadan yorulacam mı bugün oyüzden görmedi tüm gün bu yorgunluğa sucukmu kalır:)

hilalim sen bu işi biliyorsun tahriklere gelme :)

valla ben anlamam süt süttür mis gibi geçen iki kestane yedim gece boyu bitiremedi cocuk maşallah deyim kendime
ilk başta hiç yoktu 10ml süt çıkmıştı iki gögsümden toplam makinayla ben bir mutlu olmuştum ki sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…