Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar evi temizlemeye gidiyorum gitmeden bakıyım dedim, kalabalık bi kadroyuz kuzenler yengem akşama Bitiririz inşallah, diyete gelirsek sıkı bi kahvaltı yapıyorum iki haşlanmış yumurtalı, Ara öğünletimide götürecem tek sıkıntı yemek dışardan söyleyicem büyük ihtimalle bakalım dikkat etmrye çalışıcam

Dilekkk uyandın mı? Benimkinde soru zati ne durumda Yen'i eve taşınma ne kadar zamana biter? Keşke yakın olsaydık gelirdim yardıma hafta sonu. Bayılırım yerleştirmeye. Hele boya badana benden sorulur resmen.

Cok gecmıs olsun gülüm

Dr çıkarıcam dediyse inşallah bi sorun olmaz cnm Allahın izniyle
Sen içini ferah tut

İnşallah abla kızıma bakacak kimsede yok dün elin ermesi bu turlu abla şimdi paylaşıyorum

Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
idare eder abla sen nasılsın nefes nasıl oldu

Buraya yazmamıştım cnm
Nefesde fıtık varmış dün acil hastaneye gittiler akşama doğruda ameliyat oldu

Geçmiş olsun canm

Senin kürün içinde neler var canm

Günaydın kızlar. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sabah 5 gibi odaya aldılar babamı ağrısı çok ama inşallah gecicek hepsi. İyi pazarlar.

@berilceee Beril im çok geçmiş olsun Nefes ime acil şifalar Rabbim bir daha yasatmasin.

Kolay gelsin cnm
Çok zorda kalırsan 1 lahmacun bol ayran doyurur seni

Kizceler dinimize gore kız erkek fark etmeden annenin 2 yasa kadar sut vermesi vacip kılınmıştır lakin süt gerekiyorsa baba süt anne tutmakla mükelleftir eskiden süt anne vardı şimdi yerini mamalar aldı bi nevi sut anne ama bunda da sinir var eger bu durum ailenin maddi yarını zorluyorsa muskul duruma sokuyorsa zorunluluk kalkar bebek icin aut verme 30ay olarak bicilmistir 24cu aydan sonra bırakma çabaları iste yani iki yaştan sonra haram diye bir kavram yok beslenme problemi olan sadece anne sutu alan çocuklarda ise 30ayida aşabilir lakin zaten pedogoglara gorede 27ci aydan önce biraktirilmali çünkü duygusal bosluk oluşuyor sonrasında ideali tabiki iki yas önce meme sonra cis eğitimi mesela oğlum iki ayaginin üzerinde ziplayabiliyir çiş tutma için kaslarinin geliştiğinin göstergesi anne iykk dedidigi kaka anne bibi dedigi pipi cis yaptı demek ama emdiği için gece kuru kalkıyor bez dolu oluyor yani hepsini halledecegim 2.5ay sonra inşallah
kolay gelsin baya kalabalık biter bugun

Günaydınnn
Şimdikahvaltı hazırlıycam
Eşim patates kızartması istedi bende kendime omlet yapayım iyiki burdayım yoksaa dün ve bugun mutlaka yenilmiştim nefsime
günaydın canım

canim akşam ki meyvenin biri fazla geldi

Benim Istah Çoğunlukla Öyle Canım Darısı Size

Afiyet olsun canım
sağol canım bakalım bana ceza kesebilecegin günler gelcek mi ins gelmez

canim tok sun ki yememişsin afiyet olsun

Allah kolaylık versin hilalcim. inşallah bırakır. ne anlarlar şu içkiden anlamam.

menün çok güzel canım.

.
geçmiş olsun tatlım. çok az yemişsin. istersen biraz yoğurt ekle. şimdi nasılsın?
sağol canım

akşam geç yattiysan menün güzel ama ekmek olmasa daha iyi

spor işini pazartesinden sonra ins düzene koyacam

akşam ki ara öğünü yapmayabilirdin gerisi guzel

sabah biraz geç olmuş gerisi güzel menu

Afiyet olsun

Senin menüler hep bi güzel. Tam bir karataycı gibisin.tabi acıkmıyosan.
sağol canım cok sukur şu aralar menuler iyi gidiyor ve acikmiyirum sabah doyana kadar yiyorum aksam da daha cok salata yuklendigimden tok tutuyor birde kahve içtin mi işte karatay
Canım hedef kilon banada başta çok fazla geldi ama koruma döneminde aşağı yukarı bir 5 kilo çıkma olasılığı düşünerek aşağı çekmek güzel

kolay gelsin canım ev taşımak yerleştirmek zevkli işlerdir tebdili mekanda rahatlık vardır

İnşallah daha iyi olacak
Reglm gelmiyor kızlarrr ben hastaykn geçen hafta bi kaç tane antibiyotik kullandım ve gitti bunun için yapabileceğim birşey var mı
canım benimde geçen hafta olur gibi oldu bugün geldi maydonoz roka cok yedim hafta ici belki o etki etmiştir

Günaydın kızlar ben bgn sabahta erkenciyim inş bi aksılık olmaz ve arkadasım gelirse bu sefer spor olayı tamam :)
günaydın canım ınş bugün gelir :)
günaydın dilekcim kolay gelsin
sevindim elifim ins en kısa zamanda taburcu da olursunuz :)
Günaydınnn
Eşim patates kızartması istedi bende kendime omlet yapayım iyiki burdayım yoksaa dün ve bugun mutlaka yenilmiştim nefsime
günaydın canım
Tamam o zaman baharcim :)
Günaydın kızlar nasılsınız ben ağrılı ama (gelip giden regl geldi sukur dun gece)bomba gibiyim reglimin şişkinliği o kadar çok yok sanki bitki çayları sağolsun birazdan babam gelir almaya gorusuruz
günaydın tatlış
Inş gelmez canım :)
Günaydın herkese
Günaydın ponicim

Günaydınnnnn eyyyy Türk gençliği

Kaçamaksız bol hareketli bi gün geçireceğimize
38 beden kıyafetler fit vücutlar adına söz veriyoruz 

Abla bişi sorcam ben izinden dönen üye oldum ya benim eski hedefte aynı duruyor dimi o nu değiştirmiyoruz. Öyle ise benim hedef 67. Ama 67 de kalsın şimdilik orda Özaman
evet cnm eğer değiştirilmediyse hedefin başta ne yazıldıysa o dur. istediğin zaman aşağı çekebilirsin
Yukarı çekmek istiyosan hedefe yaklaşmadan yapılır

Ablam ne iş yapıyorsun ?
yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm

kolaylıklar tatlım
Sizin kadro akşama halleder mutlaka

Dilekkk uyandın mı? Benimkinde soru zati ne durumda Yen'i eve taşınma ne kadar zamana biter? Keşke yakın olsaydık gelirdim yardıma hafta sonu. Bayılırım yerleştirmeye. Hele boya badana benden sorulur resmen.
anacım seninde ne ilginç merakların var
Bende yaparım ama mecburiyetten severek değil

inşallah daha iyi olacak tatlım

Günaydınnn
zaten bunun için burdayız tatlım

Günaydın kızlar nasılsınız ben ağrılı ama (gelip giden regl geldi sukur dun gece)bomba gibiyim reglimin şişkinliği o kadar çok yok sanki bitki çayları sağolsun birazdan babam gelir almaya gorusuruz
Oğluşada geçmiş olsun cnm

Sanada annişde sağlıklı kahvaltılar

Reglm gelmiyor kızlarrr ben hastaykn geçen hafta bi kaç tane antibiyotik kullandım ve gitti bunun için yapabileceğim birşey var mı
kimisi soğan kürüde yapıyor heralde tatlım

yihuuuu reglin ilk günü olmasına rağmen -500 eppek yemeye devam

yihuuuu reglin ilk günü olmasına rağmen -500 eppek yemeye devam
Aaaa gerçektenmi süpermişş
Ayy ben tartılmayı unuttum bugün
Yarın ne çıkacak hiç bilmiyorum ama 2 haftadan sonra spora başlayınca şişlik oldu gibi hissediyorum
Bacaklarımda çok ağırlık var sanki

Allah razı olsun eşinden o piskopatliktan kurtuldum sukur bundan sonra pazarları annemde cumalari diyetisyende

Biraz önce sosyal medyada biriyle tartistim bi öğretmenin çocuklara köyü dVranisini çekmişler zatı muhterem de
...ne var bunda evinizde bakamiyirsunuz simartiyorsunuz biz hizaya getiriyoruz sınıf öğretmenin mahremidir sikiyosa gidip ameliyattan drlara müdahale edin yazmış
Dayağı destekleyen egitimciysen bak ya yapma arkadaşım sabrın yoksa yapma herkes öğretmen olmasın nolur ya çocuk sevgisi insan sevgisi Sabri olsun nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…