- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.041
Ablam ne iş yapıyorsun ?Kızlar menüye 1 saat yazmıştım 40 dk yaptım yürüyüşü
Şimdi işe gidiyorum geç vakit bakarım size
Cok gecmıs olsun gülüm
Dr çıkarıcam dediyse inşallah bi sorun olmaz cnm Allahın izniyle
Sen içini ferah tut
İnşallah abla kızıma bakacak kimsede yok dün elin ermesi bu turlu abla şimdi paylaşıyorum
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
idare eder abla sen nasılsın nefes nasıl oldu
Buraya yazmamıştım cnm
Nefesde fıtık varmış dün acil hastaneye gittiler akşama doğruda ameliyat oldu
Kolay gelsin canım zor is bu tasinma
Geçmiş olsun canım
canım çok geçmişler olsun hadi inşallah bugün çıkarırlar yüreğini ferah tut
berilceee biz iyiyiz sukur siz iyi olun yeter
istikrar1986 tebrikler canım güzel baslanguc
tebrikler canım
günaydın canım
günaydın ablam senin de güzel bi haftasonun olsun :)
günaydın canım
Afiyet olsun canım
gunaydin canim. Bende yapıyorum bugün 3. Gün bakalım ne kadar farkedecek :)
Günaydın canım
günaydın baharcim :)
dileğim sen bunu avantaja cevirirsin eminim
geçmiş olsun canim
elifim ins başka sorun çıkmazhayırlı haberlerle gelirsin
Ablam elimden geldiğince giriyorum erdem de evde bugün
iyiz ablam nefesimiz iyidir ins
günaydın beybi
Afiyet olsun canım
hoşgeldin canım maşallah erkencisin :)
baharrrr kaçamak var telafi etcenhaftanın ilk cezası sana geldiafiyet olsun canım
Yasemin abla o abla. Izindeydi dönecekti sonra noldu bilmiyorum
Geçmiş olsun canm
Senin kürün içinde neler var canm
Günaydın kızlar. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sabah 5 gibi odaya aldılar babamı ağrısı çok ama inşallah gecicek hepsi. İyi pazarlar.jeliboon
bilmiyorum abla diyetteyken sağlıklı beslenemiyorum. beslenmeyi bilmiyorum resmen yaa
lapaya alışmış olabilir bilmiyorum çünkü 300 gr gitti sadece son denemede
menü güzel afiyet olsun canım
aynen ablam
menü güzel afiyet olsun
tarif için tşk baharcım :)
evet canım haklısın
browni olmamış canım. etli sarmalar çok yağlı mıydı?
güzel menü afiyet olsun canım
Allah rahmet eylesin
iyi haberlerle gel inş canım.
çok üzüldümilk kez duyuyorum bebekte fıtık. iyidir şimdi inş.
geçmiş olsun canım.
o ne yaa 37 km şakamı?? kaç saat koşuyo pardon?
eşimde girecek ama yakın yere vermişler. seçim yapmadın mı senin nasıl öyle oldu canım?
bir de oğlun kaç yaşında? çocuklar ailesi terbiye verse de sokak terbiyesi ayrı bir şey aileyi dinlemeyebiliyorlar yani çocuk bu sakin olmaya çalış bence.
güzel menü hilalim. afiyet olsun.
Kolay gelsin cnmgünaydın kızlar evi temizlemeye gidiyorum gitmeden bakıyım dedim, kalabalık bi kadroyuz kuzenler yengem akşama Bitiririz inşallah, diyete gelirsek sıkı bi kahvaltı yapıyorum iki haşlanmış yumurtalı, Ara öğünletimide götürecem tek sıkıntı yemek dışardan söyleyicem büyük ihtimalle bakalım dikkat etmrye çalışıcam
hadi öyle olsun bakalım
seninki emzirmekten sayılmıyor kazık kadar oldu senin sıpan. zaten son 1 ayın olması lazım dinen de yasak 2 yaştan sonrası
aynen kankaaaaaa
şaka ediyon dimibi bak bakim sucuğun yağına bir de fümeninkine bak. bunu şöyle de anlayabilirsin sucuğu tavaya koy bir de füme yi hangisi vıcık vıcık yağda yüzüyor gör hiloş senin gibi bir kaçamak kırbaççısına bu hiç yakışmadı
kolay gelsin ablam
tamam anam idare edek de geçen hafta da çok artıydın yani listeyi cortlattık biliyon bu hafta toparlamamız lazım. ne yiyosan ye sabit artı gelme o vakit
Kizceler dinimize gore kız erkek fark etmeden annenin 2 yasa kadar sut vermesi vacip kılınmıştır lakin süt gerekiyorsa baba süt anne tutmakla mükelleftir eskiden süt anne vardı şimdi yerini mamalar aldı bi nevi sut anne ama bunda da sinir var eger bu durum ailenin maddi yarını zorluyorsa muskul duruma sokuyorsa zorunluluk kalkar bebek icin aut verme 30ay olarak bicilmistir 24cu aydan sonra bırakma çabaları iste yani iki yaştan sonra haram diye bir kavram yok beslenme problemi olan sadece anne sutu alan çocuklarda ise 30ayida aşabilir lakin zaten pedogoglara gorede 27ci aydan önce biraktirilmali çünkü duygusal bosluk oluşuyor sonrasında ideali tabiki iki yas önce meme sonra cis eğitimi mesela oğlum iki ayaginin üzerinde ziplayabiliyir çiş tutma için kaslarinin geliştiğinin göstergesi anne iykk dedidigi kaka anne bibi dedigi pipi cis yaptı demek ama emdiği için gece kuru kalkıyor bez dolu oluyor yani hepsini halledecegim 2.5ay sonra inşallahkız dilek sende baya atarli hatun çıktın bu arada
busem ama sucuk hayvansal yağ ve güvenilir yerden alınırsa az miktarı sağlıklı ama çoğu tabiki zarar ama füme isil işlem gördüğü için zararlı
iyi geceler beybiii
Ama baharim busede dedi 2 yaştan sonra dinimizde emzirme yok
Iyi geceler tatlım
kolay gelsin baya kalabalık biter bugungünaydın kızlar evi temizlemeye gidiyorum gitmeden bakıyım dedim, kalabalık bi kadroyuz kuzenler yengem akşama Bitiririz inşallah, diyete gelirsek sıkı bi kahvaltı yapıyorum iki haşlanmış yumurtalı, Ara öğünletimide götürecem tek sıkıntı yemek dışardan söyleyicem büyük ihtimalle bakalım dikkat etmrye çalışıcam
günaydın canımGünaydınnn
Şimdikahvaltı hazırlıycam
Eşim patates kızartması istedi bende kendime omlet yapayımiyiki burdayım yoksaa dün ve bugun mutlaka yenilmiştim nefsime
canim akşam ki meyvenin biri fazla geldisabah; sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık
öğlen; etsiz sebze türlü, 2 dilim ekmek
ara; 1 dilim fit cheesecake (tarifi yazmıştım un yağ şeker yok)
akşam; 2 mandalina, 1/3 simitin içinde peynir domates
2 lt su
kızlar akşam yemeğimin başkaydı ama midem bulandı yiyemedim. mecbur bunları yedim. karbonhidrat fazla oldu biliyorum.
sağol canım bakalım bana ceza kesebilecegin günler gelcek mi ins gelmezBenim Istah Çoğunlukla Öyle Canım Darısı Size
Afiyet olsun canım
canim tok sun ki yememişsin afiyet olsunHerkese iyi akşamlar kızlar
bugün doğru düzgün bir menum yok
sabah aç karnına 4 kayısı yedm 5 gibi de yarım poğaça yedim
Yarım saat yuruyusum var hepsi bundan ibaret
Yarına kahvaltiya misafirlerm var Akşam eşime haber vermiş ler
sağol canımAllah kolaylık versin hilalcim. inşallah bırakır. ne anlarlar şu içkiden anlamam.
menün çok güzel canım.
.
geçmiş olsun tatlım. çok az yemişsin. istersen biraz yoğurt ekle. şimdi nasılsın?
akşam geç yattiysan menün güzel ama ekmek olmasa daha iyimenum
11.00 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
biber
1.tk tahin pekmez
1yumurta ile 5dilim sucuklu omlet
Arada kahve içtim nezaman dı hatırlamıyorum
5gibi lahana haşladım 1tabak yedim
7, 30,3köfte 1dilim ekmek ayran domates salatalık
bol su saymadım 3 bardak bitki çayı
soda kürü
spor işini pazartesinden sonra ins düzene koyacamgüzel olmuş cnm
Allahtan akşam az salata yemişin kuzum yoksa kuru bi menü olacakmış
Kız o ne yürüyüşü maşallah benim hayallerim suya düştü
Kuzum sadece diyetteyken değil asıl hamiş olursan sağlıklı beslenmelisin
haklısın cnm fazla oldu
kısmet yarına diyelim şekercim
spor hariç güzel cnm
Bence öğleyin 2 dil.ekm.yerine 1 dil.yiyip yoğurt ilave edebilirdin cnm
Simit konusunıda hilalle anlaşın artık
Fazla ekmek türevli bi gün olmuş
hiç olmamış tatlım en azından bi sıcak çorba falan içseydin
sucuk ve tahin hariç güzel cnm
akşam ki ara öğünü yapmayabilirdin gerisi guzelIyi akşamlar kızlar menum
Sabah8:00
1yk lor ve K3b normal az tuzlu beyaz peynir marul domates salatalık
ÖĞLE 13:00
1tabak sulu köfte
Ara15:00
2kucuk mandalina
1dilinn armut
Aksam 18:00
1tabak kıyma domates salatalık
ara20:00
1elma
Su anca2oldu belkide olmadı bilmiyorum
Spor 20 dj yürüyüş
sabah biraz geç olmuş gerisi güzel menumenüm
sabah 12.00
2 kk beyaz peynir
2 dilim tb ekmek
1 tk bal
2 zeytin
2 dilim hindi füme
öğle 15.00
2 yk erişte
3 yk z. yağlı y.fasulye
yarım fırında karnıyarık
5 yk çoban salata
akşam 18.00
1 tabak tel şehriyeli çorba
3 yk çoban salata
2 lt su
30 dk yürüyüş
Afiyet olsunMenüm
11.00
2 halka sucuk
Domates soslu biber
2 d ekmek
1 kk peynir
1 tk bal
14.00
Domates soslu biber
1 d ekmek
18.30
Domates soslu biber
1 d ekmek
Salata
1 kase yoğurt
Su.1.5
Spor yok
Dondurucudan biber domates çıkkardm yağsız pişirdm çok oldu hemde çok seviyorum onu yedim bitinceye kadar bu arada misafirlikte bişey yemedim
sağol canım cok sukur şu aralar menuler iyi gidiyor ve acikmiyirum sabah doyana kadar yiyorum aksam da daha cok salata yuklendigimden tok tutuyor birde kahve içtin mi işte karataySenin menüler hep bi güzel. Tam bir karataycı gibisin.tabi acıkmıyosan.
kolay gelsin canım ev taşımak yerleştirmek zevkli işlerdir tebdili mekanda rahatlık vardırgünaydın kızlar evi temizlemeye gidiyorum gitmeden bakıyım dedim, kalabalık bi kadroyuz kuzenler yengem akşama Bitiririz inşallah, diyete gelirsek sıkı bi kahvaltı yapıyorum iki haşlanmış yumurtalı, Ara öğünletimide götürecem tek sıkıntı yemek dışardan söyleyicem büyük ihtimalle bakalım dikkat etmrye çalışıcam
İnşallah daha iyi olacakGünaydın kızlar. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sabah 5 gibi odaya aldılar babamı ağrısı çok ama inşallah gecicek hepsi. İyi pazarlar.
berilceee Beril im çok geçmiş olsun Nefes ime acil şifalar Rabbim bir daha yasatmasin.
canım benimde geçen hafta olur gibi oldu bugün geldi maydonoz roka cok yedim hafta ici belki o etki etmiştirReglm gelmiyor kızlarrr ben hastaykn geçen hafta bi kaç tane antibiyotik kullandım ve gitti bunun için yapabileceğim birşey var mı
günaydın canım ınş bugün gelir :)Günaydın kızlar ben bgn sabahta erkenciyim inş bi aksılık olmaz ve arkadasım gelirse bu sefer spor olayı tamam :)
günaydın dilekcim kolay gelsingünaydın kızlar evi temizlemeye gidiyorum gitmeden bakıyım dedim, kalabalık bi kadroyuz kuzenler yengem akşama Bitiririz inşallah, diyete gelirsek sıkı bi kahvaltı yapıyorum iki haşlanmış yumurtalı, Ara öğünletimide götürecem tek sıkıntı yemek dışardan söyleyicem büyük ihtimalle bakalım dikkat etmrye çalışıcam
sevindim elifim ins en kısa zamanda taburcu da olursunuz :)Günaydın kızlar. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sabah 5 gibi odaya aldılar babamı ağrısı çok ama inşallah gecicek hepsi. İyi pazarlar.
berilceee Beril im çok geçmiş olsun Nefes ime acil şifalar Rabbim bir daha yasatmasin.
günaydın canımGünaydınnn
Eşim patates kızartması istedi bende kendime omlet yapayımiyiki burdayım yoksaa dün ve bugun mutlaka yenilmiştim nefsime
Tamam o zaman baharcim :)Kizceler dinimize gore kız erkek fark etmeden annenin 2 yasa kadar sut vermesi vacip kılınmıştır lakin süt gerekiyorsa baba süt anne tutmakla mükelleftir eskiden süt anne vardı şimdi yerini mamalar aldı bi nevi sut anne ama bunda da sinir var eger bu durum ailenin maddi yarını zorluyorsa muskul duruma sokuyorsa zorunluluk kalkar bebek icin aut verme 30ay olarak bicilmistir 24cu aydan sonra bırakma çabaları iste yani iki yaştan sonra haram diye bir kavram yok beslenme problemi olan sadece anne sutu alan çocuklarda ise 30ayida aşabilir lakin zaten pedogoglara gorede 27ci aydan önce biraktirilmali çünkü duygusal bosluk oluşuyor sonrasında ideali tabiki iki yas önce meme sonra cis eğitimi mesela oğlum iki ayaginin üzerinde ziplayabiliyir çiş tutma için kaslarinin geliştiğinin göstergesi anne iykk dedidigi kaka anne bibi dedigi pipi cis yaptı demek ama emdiği için gece kuru kalkıyor bez dolu oluyor yani hepsini halledecegim 2.5ay sonra inşallah
kolay gelsin baya kalabalık biter bugun
günaydın canım
günaydın tatlışGünaydın kızlar nasılsınız ben ağrılı ama (gelip giden regl geldi sukur dun gece)bomba gibiyim reglimin şişkinliği o kadar çok yok sanki bitki çayları sağolsun birazdan babam gelir almaya gorusuruz
Inş gelmez canım :)canim akşam ki meyvenin biri fazla geldi
sağol canım bakalım bana ceza kesebilecegin günler gelcek mi ins gelmez
canim tok sun ki yememişsin afiyet olsun
sağol canım
akşam geç yattiysan menün güzel ama ekmek olmasa daha iyi
spor işini pazartesinden sonra ins düzene koyacam
akşam ki ara öğünü yapmayabilirdin gerisi guzel
sabah biraz geç olmuş gerisi güzel menu
Afiyet olsun
sağol canım cok sukur şu aralar menuler iyi gidiyor ve acikmiyirum sabah doyana kadar yiyorum aksam da daha cok salata yuklendigimden tok tutuyor birde kahve içtin mi işte karatay
Canım hedef kilon banada başta çok fazla geldi ama koruma döneminde aşağı yukarı bir 5 kilo çıkma olasılığı düşünerek aşağı çekmek güzel
kolay gelsin canım ev taşımak yerleştirmek zevkli işlerdir tebdili mekanda rahatlık vardır
Günaydın ponicimGünaydın herkese
evet cnm eğer değiştirilmediyse hedefin başta ne yazıldıysa o dur. istediğin zaman aşağı çekebilirsinAbla bişi sorcam ben izinden dönen üye oldum ya benim eski hedefte aynı duruyor dimi o nu değiştirmiyoruz. Öyle ise benim hedef 67. Ama 67 de kalsın şimdilik orda Özaman
yaşlı bi kadına refagat ediyom cnmAblam ne iş yapıyorsun ?
kolaylıklar tatlımgünaydın kızlar evi temizlemeye gidiyorum gitmeden bakıyım dedim, kalabalık bi kadroyuz kuzenler yengem akşama Bitiririz inşallah, diyete gelirsek sıkı bi kahvaltı yapıyorum iki haşlanmış yumurtalı, Ara öğünletimide götürecem tek sıkıntı yemek dışardan söyleyicem büyük ihtimalle bakalım dikkat etmrye çalışıcam
anacım seninde ne ilginç merakların varDilekkk uyandın mı? Benimkinde soru zati ne durumda Yen'i eve taşınma ne kadar zamana biter? Keşke yakın olsaydık gelirdim yardıma hafta sonu. Bayılırım yerleştirmeye. Hele boya badana benden sorulur resmen.
inşallah daha iyi olacak tatlımGünaydın kızlar. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sabah 5 gibi odaya aldılar babamı ağrısı çok ama inşallah gecicek hepsi. İyi pazarlar.
zaten bunun için burdayız tatlımGünaydınnn
Oğluşada geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar nasılsınız ben ağrılı ama (gelip giden regl geldi sukur dun gece)bomba gibiyim reglimin şişkinliği o kadar çok yok sanki bitki çayları sağolsun birazdan babam gelir almaya gorusuruz
kimisi soğan kürüde yapıyor heralde tatlımReglm gelmiyor kızlarrr ben hastaykn geçen hafta bi kaç tane antibiyotik kullandım ve gitti bunun için yapabileceğim birşey var mı
yihuuuu reglin ilk günü olmasına rağmen -500 eppek yemeye devamGünaydınnnnn eyyyy Türk gençliği
Kaçamaksız bol hareketli bi gün geçireceğimize
38 beden kıyafetler fit vücutlar adına söz veriyoruz 
evet cnm eğer değiştirilmediyse hedefin başta ne yazıldıysa o dur. istediğin zaman aşağı çekebilirsin
Yukarı çekmek istiyosan hedefe yaklaşmadan yapılır
yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm
kolaylıklar tatlım
Sizin kadro akşama halleder mutlaka
anacım seninde ne ilginç merakların var
Bende yaparım ama mecburiyetten severek değil
inşallah daha iyi olacak tatlım
zaten bunun için burdayız tatlım
Oğluşada geçmiş olsun cnm
Sanada annişde sağlıklı kahvaltılar
kimisi soğan kürüde yapıyor heralde tatlım
Aaaa gerçektenmi süpermişşyihuuuu reglin ilk günü olmasına rağmen -500 eppek yemeye devam
Allah razı olsun eşinden o piskopatliktan kurtuldum sukurAaaa gerçektenmi süpermişş
Ayy ben tartılmayı unuttum bugün
Yarın ne çıkacak hiç bilmiyorum ama 2 haftadan sonra spora başlayınca şişlik oldu gibi hissediyorum
Bacaklarımda çok ağırlık var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?