Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız Adam Haklıymış Desene
Kızlar menüye 1 saat yazmıştım 40 dk yaptım yürüyüşü
Şimdi işe gidiyorum geç vakit bakarım size
Tamam Ablam Kolay Gelsin :)
hilalim sen bu işi biliyorsun tahriklere gelme :)
Kız ben 3 kere taşındım nasıl zor olduğunu bilirim :)

Bahar sen çocuk birakmiyo deme kabul et emzirmeyi seviyorsun

busem bir hafta en az spor olmaz bende, dört gün içinde evi taşımaya çalışıyorum bugün bi taraftan yıkadım bi taraftan koliledim, bu hafta beni idare edin bacısı

bir dokun bin ah işit bende bugün halıcoyada canım sıkıldı sabah aradım gün içinde kaç kere aradım gelmiyo musunuz diye yarım saate geliyoruz 1saate geliyoruz diye gelmediler onada çok sinirlendim bugün, ama ne yapıcam yarın başka halıcoyada vericem onlar emin kapıya gelecek iki çift lafım var edip gönderecem:)

savunmamı yapayım :) sucuk haftasonu diye tahin iş çok enerji olsun diye:)

hadi öyle olsun bakalım

seninki emzirmekten sayılmıyor kazık kadar oldu senin sıpan. zaten son 1 ayın olması lazım dinen de yasak 2 yaştan sonrası

doğru yoldasın kanka :)

aynen kankaaaaaa

şaka ediyon dimi bi bak bakim sucuğun yağına bir de fümeninkine bak. bunu şöyle de anlayabilirsin sucuğu tavaya koy bir de füme yi hangisi vıcık vıcık yağda yüzüyor gör hiloş senin gibi bir kaçamak kırbaççısına bu hiç yakışmadı

Kızlar menüye 1 saat yazmıştım 40 dk yaptım yürüyüşü
Şimdi işe gidiyorum geç vakit bakarım size

kolay gelsin ablam

busem bir hafta en az spor olmaz bende, dört gün içinde evi taşımaya çalışıyorum bugün bi taraftan yıkadım bi taraftan koliledim, bu hafta beni idare edin bacısı

tamam anam idare edek de geçen hafta da çok artıydın yani listeyi cortlattık biliyon bu hafta toparlamamız lazım. ne yiyosan ye sabit artı gelme o vakit

bende grip oldum bende sürekli tartılırım genelde akşamla sabah arası 1kilo oynar alıştım iyce herhalde pisikolejimi bozmuyor artık
Geçmiş olsun ben bozmusum valla iki gundur cok rahat diyeyim tarti manyagiymisim meğer ne kadar yedim ne kadar çıktı
ne fenasın ya :) kızım hilal biliyor Nekadan yorulacam mı bugün oyüzden görmedi tüm gün bu yorgunluğa sucukmu kalır:)
Hadi bakalım öyle olsun

Hic taşımayan bilmez tabi tuuu bana
Bahar sen çocuk birakmiyo deme kabul et emzirmeyi seviyorsun
yok hilalin hic bırakmayı denemedim çok fazla meme grevine girdi etmeyecek diye odum koptu iste o manyaklik anlarimda ben Allahtan bi mani olmazsa 2.5 a kadar yolu var dedim ama yemek yemesini etkiliyor inşallah 2.5ay sonra ayiracagim ikinizde hazır olursak daha kolay cozuluyormus bu surec

canım artımın sebebi regl ve 6.takımla yarıştayız diye bi önceki hafta fazladan efor harcadıydım ben sana bu hafta 1kilo sözü veriyorum

kız dilek sende baya atarli hatun çıktın bu arada
busem ama sucuk hayvansal yağ ve güvenilir yerden alınırsa az miktarı sağlıklı ama çoğu tabiki zarar ama füme isil işlem gördüğü için zararlı
kızlaarrrrrrrr yatıyom bu kez
iyi geceler beybiii
Ama baharim busede dedi 2 yaştan sonra dinimizde emzirme yok
Kızlar sizlere doyum olmaz benim cadı imera yi dinleye dinleye uyudu sonunda bende uykuya geceyim sabah kim bilir kacta gelecekler
Opüyorum hepinizi
Iyi geceler tatlım

Hedefim 65 canm. Benim boyum uzun ya normalde herkes 70 olsan yeter gözüyle bakıyor ama ben 70 de çıtı pıtı olcagımı düşünmüyorum ama tanı söyle yapıcam 65 e kadar normal sporumla gıtmeyı 65 den sonra sporumu cardıyodan kas çalıştırma olarak kaydırmayı planlıyorum. Sonra 65-70 arası olurum zaten kasta işin içine girerse.

Menum
Sabah 9 -11
2 yumurtadan yapılmış domates li omlet peynir salata turp yeşil soğan 3 ceviz 2 kayısı
Akşam 16 17
200 gr et döner salata ezme soğan
2 lt su spor yok
Senin menüler hep bi güzel. Tam bir karataycı gibisin.tabi acıkmıyosan.

Sen benim gibi uydurmasyon seyler yapıyorsun bende unsuz ekmek denedım ama oranları tutmadı sanırım 3. Yapışa fln anca denk gelir. Daha çok yoğurt ole hamuru yumuşatmayı ve yulaf ününü artırmayı planlıyorum

Dilekcim yine iyi idare etmişsin canm maşallah. O tahin olmasaymış iyiymiş

Bu çok önemli.çokta güzel soylemiş su kesilecegı zaman insanların stok yapması ornegı çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…