- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.021
kolay gelsin ablamKızlar menüye 1 saat yazmıştım 40 dk yaptım yürüyüşü
Şimdi işe gidiyorum geç vakit bakarım size
Kız Adam Haklıymış Deseneoglum grip oluyor hapsuruk burun akıntısı nefes alamıyor yşne bi çare tuz lambasını sipariş ettim yatıyorum sabahta anneme gidecegim orda tartılırım(ptesi bildirimine çözüm buldum) benim koca hala tartıyı eve getirmedi iyide oluyor hani meger ben saçmalamışım yemekten once yemekten sonra wcden önce sonra tartılıyrdum ya
Tamam Ablam Kolay Gelsin :)Kızlar menüye 1 saat yazmıştım 40 dk yaptım yürüyüşü
Kız ben 3 kere taşındım nasıl zor olduğunu bilirim :)hilalim sen bu işi biliyorsun tahriklere gelme :)
Bahar sen çocuk birakmiyo deme kabul et emzirmeyi seviyorsunvalla ben anlamam süt süttür mis gibi geçen iki kestane yedim gece boyu bitiremedi cocuk maşallah deyim kendime
ilk başta hiç yoktu 10ml süt çıkmıştı iki gögsümden toplam makinayla ben bir mutlu olmuştum ki sorma
busem bir hafta en az spor olmaz bende, dört gün içinde evi taşımaya çalışıyorum bugün bi taraftan yıkadım bi taraftan koliledim, bu hafta beni idare edin bacısıiyi yapmışsınbu parasızlıkta bir de alkol alıyor olacak şey değil. tepkinde haklısın bence.
bence rahatsız olduğun için kabul etmeyebilirdin ama sen başka ben başkayız tabikikolaylıklar dilerim yarın için canım. yine de seni aramalılar direkt olarak bu görüşüm net
anladım canım. konunun hallolmasına sevindim. iyiki babası arıza biri değilmiş de kavga falan çıkmamış. öyle babalar da var çünkü.
neyseki benim eşime yakın yer çıktı. belki de istanbullular bu konuda şanslı bilmiyorum.
oo sucuklu omlete hilal ceza keser bence canım. tahin de sırf susam yağı feci kalori
afiyet olsun spor yok sanırım dimi.
güzel menü canım afiyet olsun ama 1 tabak kıyma çok değil mi??
bir dokun bin ah işit bende bugün halıcoyada canım sıkıldı sabah aradım gün içinde kaç kere aradım gelmiyo musunuz diye yarım saate geliyoruz 1saate geliyoruz diye gelmediler onada çok sinirlendim bugün, ama ne yapıcam yarın başka halıcoyada vericem onlar emin kapıya gelecek iki çift lafım var edip gönderecem:)Kız Adam Haklıymış Desene
Tamam Ablam Kolay Gelsin :)
Kız ben 3 kere taşındım nasıl zor olduğunu bilirim :)
savunmamı yapayım :) sucuk haftasonu diye tahin iş çok enerji olsun diye:)
iyi geceler kızlar menğler iyi görünüyor bi ısırık iki çatallarada hilal ceza kesiyorama dilege kesmemiş bak bak hiç demiyo ki bu kız emziryor bi lokma simitten nolcak sütü çeker memeleri şiişer diye
doğru yoldasın kanka :)
kız füme cokkkk yağlıhem dilegin bi sürü işi var kız o kadar gaddar değilim nasıl yapsın spor o şimdi
iyi geceler kuzum
Hosgeldin canım :)
Canım olmamış günü domates biberle gecirmissin afiyet olsun
Kız senin bebe askere gidecek hala emziriyon
Kızlar menüye 1 saat yazmıştım 40 dk yaptım yürüyüşü
busem bir hafta en az spor olmaz bende, dört gün içinde evi taşımaya çalışıyorum bugün bi taraftan yıkadım bi taraftan koliledim, bu hafta beni idare edin bacısı
Geçmiş olsun ben bozmusum valla iki gundur cok rahat diyeyim tarti manyagiymisim meğer ne kadar yedim ne kadar çıktıbende grip oldumbende sürekli tartılırım genelde akşamla sabah arası 1kilo oynar alıştım iyce herhalde pisikolejimi bozmuyor artık
Hadi bakalım öyle olsunne fenasın ya :) kızım hilal biliyor Nekadan yorulacam mı bugün oyüzden görmedi tüm gün bu yorgunluğa sucukmu kalır:)
Hic taşımayan bilmez tabi tuuu banaKız Adam Haklıymış Desene
Tamam Ablam Kolay Gelsin :)
Kız ben 3 kere taşındım nasıl zor olduğunu bilirim :)
yok hilalin hic bırakmayı denemedim çok fazla meme grevine girdi etmeyecek diye odum koptu iste o manyaklik anlarimda ben Allahtan bi mani olmazsa 2.5 a kadar yolu var dedim ama yemek yemesini etkiliyor inşallah 2.5ay sonra ayiracagim ikinizde hazır olursak daha kolay cozuluyormus bu surecBahar sen çocuk birakmiyo deme kabul et emzirmeyi seviyorsun
benim içinde uyu busemkızlaarrrrrrrr yatıyom bu kez
canım artımın sebebi regl ve 6.takımla yarıştayız diye bi önceki hafta fazladan efor harcadıydım ben sana bu hafta 1kilo sözü veriyorumhadi öyle olsun bakalım
seninki emzirmekten sayılmıyor kazık kadar oldu senin sıpan. zaten son 1 ayın olması lazım dinen de yasak 2 yaştan sonrası
aynen kankaaaaaa
şaka ediyon dimibi bak bakim sucuğun yağına bir de fümeninkine bak. bunu şöyle de anlayabilirsin sucuğu tavaya koy bir de füme yi hangisi vıcık vıcık yağda yüzüyor gör hiloş senin gibi bir kaçamak kırbaççısına bu hiç yakışmadı
kolay gelsin ablam
tamam anam idare edek de geçen hafta da çok artıydın yani listeyi cortlattık biliyon bu hafta toparlamamız lazım. ne yiyosan ye sabit artı gelme o vakit
kız dilek sende baya atarli hatun çıktın bu aradabir dokun bin ah işit bende bugün halıcoyada canım sıkıldı sabah aradım gün içinde kaç kere aradım gelmiyo musunuz diye yarım saate geliyoruz 1saate geliyoruz diye gelmediler onada çok sinirlendim bugün, ama ne yapıcam yarın başka halıcoyada vericem onlar emin kapıya gelecek iki çift lafım var edip gönderecem:)
busem ama sucuk hayvansal yağ ve güvenilir yerden alınırsa az miktarı sağlıklı ama çoğu tabiki zarar ama füme isil işlem gördüğü için zararlıhadi öyle olsun bakalım
seninki emzirmekten sayılmıyor kazık kadar oldu senin sıpan. zaten son 1 ayın olması lazım dinen de yasak 2 yaştan sonrası
aynen kankaaaaaa
şaka ediyon dimibi bak bakim sucuğun yağına bir de fümeninkine bak. bunu şöyle de anlayabilirsin sucuğu tavaya koy bir de füme yi hangisi vıcık vıcık yağda yüzüyor gör hiloş senin gibi bir kaçamak kırbaççısına bu hiç yakışmadı
kolay gelsin ablam
tamam anam idare edek de geçen hafta da çok artıydın yani listeyi cortlattık biliyon bu hafta toparlamamız lazım. ne yiyosan ye sabit artı gelme o vakit
iyi geceler beybiiikızlaarrrrrrrr yatıyom bu kez
Ama baharim busede dedi 2 yaştan sonra dinimizde emzirme yokGeçmiş olsun ben bozmusum valla iki gundur cok rahat diyeyim tarti manyagiymisim meğer ne kadar yedim ne kadar çıktı
Hadi bakalım öyle olsun
Hic taşımayan bilmez tabi tuuu bana
yok hilalin hic bırakmayı denemedim çok fazla meme grevine girdi etmeyecek diye odum koptu iste o manyaklik anlarimda ben Allahtan bi mani olmazsa 2.5 a kadar yolu var dedim ama yemek yemesini etkiliyor inşallah 2.5ay sonra ayiracagim ikinizde hazır olursak daha kolay cozuluyormus bu surec
Iyi geceler tatlımKızlar sizlere doyum olmaz benim cadı imera yi dinleye dinleye uyudu sonunda bende uykuya geceyim sabah kim bilir kacta gelecekler
Opüyorum hepinizi
Hedefim 65 canm. Benim boyum uzun ya normalde herkes 70 olsan yeter gözüyle bakıyor ama ben 70 de çıtı pıtı olcagımı düşünmüyorum ama tanı söyle yapıcam 65 e kadar normal sporumla gıtmeyı 65 den sonra sporumu cardıyodan kas çalıştırma olarak kaydırmayı planlıyorum. Sonra 65-70 arası olurum zaten kasta işin içine girerse.canım hedef kaç
dikkat et iyice artmasın
sağol canım
sağol canım
sağol canım
sade kahve iyi geliyor
spor süper afiyet olsun
Güzel bir menü
abla bilemedim ne yazım ama sandvıc ler çok geldi
Çok güzel sporda harika
Senin menüler hep bi güzel. Tam bir karataycı gibisin.tabi acıkmıyosan.Menum
Sabah 9 -11
2 yumurtadan yapılmış domates li omlet peynir salata turp yeşil soğan 3 ceviz 2 kayısı
Akşam 16 17
200 gr et döner salata ezme soğan
2 lt su spor yok
Sen benim gibi uydurmasyon seyler yapıyorsun bende unsuz ekmek denedım ama oranları tutmadı sanırım 3. Yapışa fln anca denk gelir. Daha çok yoğurt ole hamuru yumuşatmayı ve yulaf ününü artırmayı planlıyorumsabah; sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık
öğlen; etsiz sebze türlü, 2 dilim ekmek
ara; 1 dilim fit cheesecake (tarifi yazmıştım un yağ şeker yok)
akşam; 2 mandalina, 1/3 simitin içinde peynir domates
2 lt su
kızlar akşam yemeğimin başkaydı ama midem bulandı yiyemedim. mecbur bunları yedim. karbonhidrat fazla oldu biliyorum.
Dilekcim yine iyi idare etmişsin canm maşallah. O tahin olmasaymış iyiymişmenum
11.00 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
biber
1.tk tahin pekmez
1yumurta ile 5dilim sucuklu omlet
Arada kahve içtim nezaman dı hatırlamıyorum
5gibi lahana haşladım 1tabak yedim
7, 30,3köfte 1dilim ekmek ayran domates salatalık
bol su saymadım 3 bardak bitki çayı
soda kürü
Bu çok önemli.çokta güzel soylemiş su kesilecegı zaman insanların stok yapması ornegı çok iyiÖğün Atladığınızda Kilo Vereceğinizi Sanıyorsanız Yanılıyorsunuz? Neden Mi?
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş
Öğün atlamak hızlı bir şekilde kalorilerden kurtulmak için en basit yol olarak gözükür.
Sabah kahvaltıyı atlar, öğle yemeğiyle birleştirirsiniz veya bir poğaça ve çay ile sabahı geçiştirip öğlen yemeğini güzelce yersiniz. 3 öğün yerine 2 öğün, %33 az kalori…
Gerçek hayatta durum çok farklı.
Yapılan çalışmalar gösteriyor ki bırakın öğün atlayarak kilo vermeyi, her atlanan öğün size daha fazla kilo olarak dönüyor.
Neden mi?
1) Vücudunuz Açlık Moduna Geçer
Akşam yemeğinizi yediniz ve sabaha kadar aldığınız bütün besinler vücudunuz tarafından enerjiye çevrildi. Sabah uyandığınızda vücudunuz günlük aktivitelerine devam edebilmek için daha fazla enerjiye duydu.
Fakat siz kalori almamak için bir şey yemediniz veya az yiyerek geçiştirdiniz.
Bu noktada vücudunuz açlık moduna girmeye karar veriyor. Açlık modunda olduğu için enerjinizi düşürüyor, metabolizmanızı yavaşlatıyor.
Daha kötüsü ise, bir sonraki yemeğinizde aldığınız kaloriyi tutma eğilimi gösteriyor. Yani bir sonraki yediğiniz yemeğin daha fazlası yağ olarak vücudunuzda depolanır. Çünkü vücudunuz kendisini açlığa alıştırıyor.
Eskiden sular kesilmeye yakın herkes suları şişelere doldurur bu şekilde su kesintisine hazırlanırdı. Vücudumuz da aynı bizim gibi düşünür!
2) Tüm İç Organlarınız Bu Durumdan Etkilenir
Vücudumuzun glikoza (şeker) ihtiyacı var. Çünkü bütün enerjimiz bu şekilde sağlanır.
Vücutta glikoz eksik olunca karaciğer, böbrek gibi önemli organlarımız çalışmasını yavaşlatır ve daha diğer bağlantılı olduğu diğer sistemleri etkiler.
Beyin yeterince glikoz almadığı zaman dönüşü yorgunluk, halsizlik, dikkatsizlik ve depresyon olur. Bu şekilde günlük işlerde sorunlar başgösterir.
Yani vücut enerji alamadığı için, içe ve dışa dönük bütün organizasyonlarda problem yaşanır.
Özetle öğün atlayan bir bünye hiçbir zaman kendini iyi hissedemez.
3) Bir Sonraki Öğünde Daha Çok Yersiniz
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki öğün atlayanlar zaman bir sonraki öğünde daha fazla yiyorlar ve toplamda daha fazla kalori alıyorlar.
Ayrıca az önce bahsettiğimiz gibi, vücut açlık moduna girdiği zaman daha çok kalori tutma eğilimde olduğu için tüketilmediği zannedilen kaloriler fazlasıyla geri geliyor.
4) Kas Kaybı Yaşarsınız
Vücudumuz ilk olarak karbonhidratları enerji olarak kullanır. Karbonhidratlar bitince de en yakın kaynak olarak kaslardaki proteinlere yönelir, çünkü yağın yıkım prosedürü daha uzun ve zordur.
Proteinler ise vücudumuz için kolay enerji kaynağıdır. Dolayısıyla aç kaldığınız zaman ilk hedef kaslarınızdır.
Eğer kilo vermek istiyorsanız daha çok kasa ihtiyacınız var çünkü vücutta en çok enerjiyi kaslar tüketir. Daha çok enerji tüketmek ise daha fazla kalori yaktığınızı gösterir. Dolayısıyla daha az kaslı bir vücut daha çok yağ tutacaktır.
Ne Olursa Olsun Bir Şeyler Yiyin!
Sabah kahvaltı yapmaya üşeniyorsanız Müsli, yulaf ezmesi gibi çabuk bir şekilde sütle yiyebileceğiniz alternatifler oluşturabilirsiniz. İçine mevsim meyvelerinden doğrarsanız harika bir kahvaltı yapmış olabilirsiniz.
Veya akşamdan kendinize sandviç hazırlarsanız sabah kalktığınızda bir bardak meyve suyu ile yiyebilir ve öğün atlamanın negatif etkilerinden korunup harika bir güne başlayabilirsiniz.
Aynı durum öğlen ve akşam yemekleri için de geçerli, bir sandviç de olsa, iki yumurta kırmak da olsa ne yapın edin, yemeğinizi yiyin, öğün atlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?