- 30 Kasım 2014
- 29.994
- 132.302
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.061
evet denemelerim çoktur. bazen olmuyor ama. damak tadım çok duyarlı. zaten o yüzden kolay kolay diyet yemekleri yiyemem. unsuz yaptığın o ekmeğin tarifini alabilir miyim?Sen benim gibi uydurmasyon seyler yapıyorsun bende unsuz ekmek denedım ama oranları tutmadı sanırım 3. Yapışa fln anca denk gelir. Daha çok yoğurt ole hamuru yumuşatmayı ve yulaf ününü artırmayı planlıyorum
kolay gelsin dilekcim. uygun birşeyler sipariş edersin. ayarlarsın.günaydın kızlar evi temizlemeye gidiyorum gitmeden bakıyım dedim, kalabalık bi kadroyuz kuzenler yengem akşama Bitiririz inşallah, diyete gelirsek sıkı bi kahvaltı yapıyorum iki haşlanmış yumurtalı, Ara öğünletimide götürecem tek sıkıntı yemek dışardan söyleyicem büyük ihtimalle bakalım dikkat etmrye çalışıcam
hamaratız yani :))Dilekkk uyandın mı? Benimkinde soru zati ne durumda Yen'i eve taşınma ne kadar zamana biter? Keşke yakın olsaydık gelirdim yardıma hafta sonu. Bayılırım yerleştirmeye. Hele boya badana benden sorulur resmen.
niye gidiyor ki. bazı kişilerde ilaç kullanınca kesiliyor. çok ilginç.Reglm gelmiyor kızlarrr ben hastaykn geçen hafta bi kaç tane antibiyotik kullandım ve gitti bunun için yapabileceğim birşey var mı
Mutlaka bi eksiklik vardır vücuttuuzun zamandır bir halsizlik var üzerimde. psikolojik mi şişmanlıktan mı bilmiyorum. bir ara demir eksikti. kımıldamak gelmiyor içimden. sürekli bir dinlenme isteği. kendi kendimden usandım o derece yani. hafta içinde randevu alıp doktora gideceğim. miyomlarımı kontrol ettireyim. bu kadar yoğunlukta da nasıl yapacağım bilmiyorum ama gideceğim. çok erteledim çünkü. araya hep birşeyler giriyor.
az önce yaptığım dolap düzenleme kazak katlama işi bile yordu yani. o derecenedir bu arkadaş yaaa. iş mi yani
belki. tahlil yapar zaten ultrasonun dışında. hep bir uyku hali var bende. şimdi de öyle. yatsam uyurum.Mutlaka bi eksiklik vardır vücuttu
Geçen sene bende de demir eksikliğivardı halsizlik ve çok sık grip oluyordum maşallah bu sene iyiyim dvit ampul kullandım
günaydın ablam hedef 36 bedenGünaydınnnnn eyyyy Türk gençliği
Kaçamaksız bol hareketli bi gün geçireceğimize
38 beden kıyafetler fit vücutlar adına söz veriyoruz 
evet cnm eğer değiştirilmediyse hedefin başta ne yazıldıysa o dur. istediğin zaman aşağı çekebilirsin
Yukarı çekmek istiyosan hedefe yaklaşmadan yapılır
yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm
kolaylıklar tatlım
Sizin kadro akşama halleder mutlaka
anacım seninde ne ilginç merakların var
Bende yaparım ama mecburiyetten severek değil
inşallah daha iyi olacak tatlım
zaten bunun için burdayız tatlım
Oğluşada geçmiş olsun cnm
Sanada annişde sağlıklı kahvaltılar
kimisi soğan kürüde yapıyor heralde tatlım
Ciddi misin kız superrryihuuuu reglin ilk günü olmasına rağmen -500 eppek yemeye devam
Sen öyle adamı bana yolla nasıl adam edilirmis görsünBiraz önce sosyal medyada biriyle tartistim bi öğretmenin çocuklara köyü dVranisini çekmişler zatı muhterem de
...ne var bunda evinizde bakamiyirsunuz simartiyorsunuz biz hizaya getiriyoruz sınıf öğretmenin mahremidir sikiyosa gidip ameliyattan drlara müdahale edin yazmış
Dayağı destekleyen egitimciysen bak ya yapma arkadaşım sabrın yoksa yapma herkes öğretmen olmasın nolur ya çocuk sevgisi insan sevgisi Sabri olsun nolur
günaydın kızlar. sabah kahvaltıdan sonra kalkıp mevsimlik ve kışlık kazaklarımı ütüledik. dolapları düzelttim. aman boş işler geliyor bunlar bana ama bir taraftan da yapılması lazım. 3 bedene göre kıyafet var bende. bazıları bazanın altında bazıları dolapta. ne kadar ihtiyacı olanlara dağıtsam da çoğunu, iyilere kıyamıyorum. yer sorun. üst üste kırışıyor. habire ütü yap dur.
günaydın abla bazen bendede öyle oluyor insanın yattikca yatasi geliyoruzun zamandır bir halsizlik var üzerimde. psikolojik mi şişmanlıktan mı bilmiyorum. bir ara demir eksikti. kımıldamak gelmiyor içimden. sürekli bir dinlenme isteği. kendi kendimden usandım o derece yani. hafta içinde randevu alıp doktora gideceğim. miyomlarımı kontrol ettireyim. bu kadar yoğunlukta da nasıl yapacağım bilmiyorum ama gideceğim. çok erteledim çünkü. araya hep birşeyler giriyor.
az önce yaptığım dolap düzenleme kazak katlama işi bile yordu yani. o derecenedir bu arkadaş yaaa. iş mi yani
kolay gelsin canımSelamm kızlar
Çok şükür kazasız bi haftasonu geçiriyorum inşallah
Marketlete gittim geldim 15 dk yuruyus yaptım
Şimdidw yemeğimi ocağa atıp yuruyusumu yapıcam
Noldu tatlım hayırdırMerhaba kızlar sinirden çatlak uzereym bütün moralim alt ust oldu biktim yeminle ya
bir terslik mi oldu canım?Merhaba kızlar sinirden çatlak uzereym bütün moralim alt ust oldu biktim yeminle ya
hayırdır canımMerhaba kızlar sinirden çatlak uzereym bütün moralim alt ust oldu biktim yeminle ya
Bi tartilsaydin abla acaba etki ettimiSlm fıstuklar
Kahvaltıda çocuklar vardı
Sonra adamlar maça gitti gelin çocuk burda
Bende 2 gündür ara öğün yapıyodum
Vücut şaşırmıştır heralde
Bugün tekrar 3 öğüne başladım
Gayet guzel canim tebrikler.Ilk menü benden gelsin
Sabah 11
Yogurt kuru
12 de yarım muz
Kahvaltı 14
Kk peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Yarım domates
Akşam 18
2 parça haşlanmış tavuk
Salata
Bir dilim çavdar ekmeği
Su 1.5 litre yatana kadar 2 olur
Spor 45 dk yürüyüş
Bence gayet güzelIlk menü benden gelsin
Sabah 11
Yogurt kuru
12 de yarım muz
Kahvaltı 14
Kk peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Yarım domates
Akşam 18
2 parça haşlanmış tavuk
Salata
Bir dilim çavdar ekmeği
Su 1.5 litre yatana kadar 2 olur
Spor 45 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?