Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet denemelerim çoktur. bazen olmuyor ama. damak tadım çok duyarlı. zaten o yüzden kolay kolay diyet yemekleri yiyemem. unsuz yaptığın o ekmeğin tarifini alabilir miyim?

kolay gelsin dilekcim. uygun birşeyler sipariş edersin. ayarlarsın.

Dilekkk uyandın mı? Benimkinde soru zati ne durumda Yen'i eve taşınma ne kadar zamana biter? Keşke yakın olsaydık gelirdim yardıma hafta sonu. Bayılırım yerleştirmeye. Hele boya badana benden sorulur resmen.
hamaratız yani :))

Reglm gelmiyor kızlarrr ben hastaykn geçen hafta bi kaç tane antibiyotik kullandım ve gitti bunun için yapabileceğim birşey var mı
niye gidiyor ki. bazı kişilerde ilaç kullanınca kesiliyor. çok ilginç.

günaydın kızlar. sabah kahvaltıdan sonra kalkıp mevsimlik ve kışlık kazaklarımı ütüledik. dolapları düzelttim. aman boş işler geliyor bunlar bana ama bir taraftan da yapılması lazım. 3 bedene göre kıyafet var bende. bazıları bazanın altında bazıları dolapta. ne kadar ihtiyacı olanlara dağıtsam da çoğunu, iyilere kıyamıyorum. yer sorun. üst üste kırışıyor. habire ütü yap dur.

uzun zamandır bir halsizlik var üzerimde. psikolojik mi şişmanlıktan mı bilmiyorum. bir ara demir eksikti. kımıldamak gelmiyor içimden. sürekli bir dinlenme isteği. kendi kendimden usandım o derece yani. hafta içinde randevu alıp doktora gideceğim. miyomlarımı kontrol ettireyim. bu kadar yoğunlukta da nasıl yapacağım bilmiyorum ama gideceğim. çok erteledim çünkü. araya hep birşeyler giriyor.
az önce yaptığım dolap düzenleme kazak katlama işi bile yordu yani. o derece nedir bu arkadaş yaaa. iş mi yani

Mutlaka bi eksiklik vardır vücuttu
Geçen sene bende de demir eksikliğivardı halsizlik ve çok sık grip oluyordum maşallah bu sene iyiyim dvit ampul kullandım

Mutlaka bi eksiklik vardır vücuttu
Geçen sene bende de demir eksikliğivardı halsizlik ve çok sık grip oluyordum maşallah bu sene iyiyim dvit ampul kullandım
belki. tahlil yapar zaten ultrasonun dışında. hep bir uyku hali var bende. şimdi de öyle. yatsam uyurum.
aralarda d vitamini aldım. o da azdı. şimdi iyidir diye düşünüyorum.

günaydın ablam hedef 36 beden
yihuuuu reglin ilk günü olmasına rağmen -500 eppek yemeye devam
Ciddi misin kız superrr
Sen öyle adamı bana yolla nasıl adam edilirmis görsün

günaydın abla bazen bendede öyle oluyor insanın yattikca yatasi geliyor
Selamm kızlar
Çok şükür kazasız bi haftasonu geçiriyorum inşallah
Marketlete gittim geldim 15 dk yuruyus yaptım
Şimdidw yemeğimi ocağa atıp yuruyusumu yapıcam
kolay gelsin canım
Merhaba kızlar sinirden çatlak uzereym bütün moralim alt ust oldu biktim yeminle ya
Noldu tatlım hayırdır

Menümüde yazayım
Kahvaltı 10:00
Roka, maydanoz ve soğanlı yumurta salatası, az peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 ince dlm tb ekmek

Ara 13:00
1 dlm ananas

Akşam 15:30
5 kaşık hindi sote, salata, 3 yk bulgur pilavı (ekmek yerine)

Ara 18:30
4 tane fındık

2 lit su
40 dk yuruyus
5 dk trambolin

Bence gayet güzel
Sporda yapılmıs daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…