- 30 Kasım 2014
- 29.991
- 132.297
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.081
valla benim bildiğim en son demir de B12 de alt sınıra yakındı. işte nasip olursa haftaiçi miyomlar için doktordan randevu alacağım. söylerim tahlil isterim.Fulya ya demir yada b 12 eksikliği halelki düzenli sizlik yorgunluk yapıyor
Bide kalştesiz karbon tüketmek
sagol canimGayet guzel canim tebrikler.
pilav bana gore kaçamak canım. bi diyetisyene filan gitmiyorsan 500 ziplama alalimMenümüde yazayım
Kahvaltı 10:00
Roka, maydanoz ve soğanlı yumurta salatası, az peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 ince dlm tb ekmek
Ara 13:00
1 dlm ananas
Akşam 15:30
5 kaşık hindi sote, salata, 3 yk bulgur pilavı (ekmek yerine)
Ara 18:30
4 tane fındık
2 lit su
40 dk yuruyus
5 dk trambolin
afiyet olsun tatlimŞimdide kırkkilit otu, tarçın ve karanfili demledim içicem ödem çayı
Sağol canım :)Bence gayet güzel
Sporda yapılmıs daha ne olsun
akşamı erken kapatmışsın. sonra yemezsen gayet güzel. akşam yemeğini ne kadar erken yersek o kadar faydası oluyor. gelsin eksiler.Menümüde yazayım
Roka, maydanoz ve soğanlı yumurta salatası, az peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 ince dlm tb ekmek
1 dlm ananas
4 tane fındık
2 lit su
40 dk yuruyusu
5 dk trambolin
Aynen cnm katılıyorumCurukElma hilalcim bulgur pilavı az yenirse kaçamak olmaz. pirinç pilavı tamam da. bulgur da değerli mineral ve yağlar var. çok faydalıymış. kan şekerini de pirinç gibi yükseltmiyor çok. tambuğday ekmeğinden daha faydalı. mesela ben de hafta içi haşlanmış bulgurla bişiler yapmayı düşünüyorum.
Canım zıpladım zaten sporu yemekten bikaç saat sonra yaptım 5 dk trambolinde zıpladımsagol canim
pilav bana gore kaçamak canım. bi diyetisyene filan gitmiyorsan 500 ziplama alalimonun dışında güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun tatlim
Sağol canım :)
biz de pirinç eklenen yemeklere azcık bulgur atıyoruz. aynen. hatta canımız dolma istediğinde bile artık dolmalar bulgurla pişiyor. esmer bulgur, firik bulguru ve siyez bulguru gibi çeşitlerini de aldım. az az kullanıyoruz. tabi abartmamak gerek.Aynen cnm katılıyorum
Karbonhidratı tamamen kesmek olmaz en azından sağlıklı karbonhidrat almamız lazım bulgurda bence çok sağlıklı bi karbon
Ve artık bi çok yemektede kullanıyorum mesela ıspanak yemeği, kapuska vs yaparken içine bir avuç atarım pirinç yerine
aslında biliyor musun şekerli bir meyve. diyetler de bu özelliği var ama. çok da masum değil.Eki Görüntüle 1911038
Vee bu hafta meyve olarak ananas tüketicem daha önce faydası olmustu sizde tavsiye ederim
Hem tatlı isteğinide dengeliyor
Kusursuz canim tebrikler.Menümüde yazayım
1 dlm ananas
4 tane fındık
2 lit su
40 dk yuruyus
5 dk trambolin
CurukElma hilalcim bulgur pilavı az yenirse kaçamak olmaz. pirinç pilavı tamam da. bulgur da değerli mineral ve yağlar var. çok faydalıymış. kan şekerini de pirinç gibi yükseltmiyor çok. tambuğday ekmeğinden daha faydalı. mesela ben de hafta içi haşlanmış bulgurla bişiler yapmayı düşünüyorum.
sabah; yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates yeşillik, 2 dilim ekmek
öğlen; 2 dilim ekmek, az turşu, 1 küçük kase yoğurt
akşam; 2 dilim fırında palamut, 2 yk kurufasulye, 1 dilim ekmek, roka
2 lt su, arada kabuk tarçın çayı içtim. şimdi de açık çay içeceğim.
yine ekmek kaçtı biliyorum. ama yarından itibaren ekmekler minimum olacak. olmazsa dürtün beni.. motivasyon için yeni bir kitaba başladım. bu konularda. ayrıca motivasyon Cd si dinlemeye başladım. hadi bakalım.
Bulgur haşlanmış olarak faydalı olabilir ona bisi diyemem ama sonuçta pilavdan bahsediyoruz. buda sadece yağ ve bulgur demek eksi yönü artisindan fazla bana gore pilavin fikrim budur :)
Herkeste ayni olmuyor canin mesela bana hic yaramaz iki kasik yesem bile siskinlik yapiyor bende ve + cikiyorum genelde.
Canım aslında alırım düşüncesi ile çekmedim. Hacim kazandırıcam vücuda yanı zayıftan zıyade fit bir vücut istiyorum. Bgn spor hocasıda ( arkadasım ) dedi omuzlarının kemiği cıkmıs omuz çalışman lazım doldurmalıyız oraları kasla dedi. Haklı ben kemçik (bizim oraların tabiri olabilir incecik sıska demek) olmak istemiyorum ki.canim akşam ki meyvenin biri fazla geldi
sağol canım bakalım bana ceza kesebilecegin günler gelcek mi ins gelmez
canim tok sun ki yememişsin afiyet olsun
sağol canım
akşam geç yattiysan menün güzel ama ekmek olmasa daha iyi
spor işini pazartesinden sonra ins düzene koyacam
akşam ki ara öğünü yapmayabilirdin gerisi guzel
sabah biraz geç olmuş gerisi güzel menu
Afiyet olsun
sağol canım cok sukur şu aralar menuler iyi gidiyor ve acikmiyirum sabah doyana kadar yiyorum aksam da daha cok salata yuklendigimden tok tutuyor birde kahve içtin mi işte karatay
Canım hedef kilon banada başta çok fazla geldi ama koruma döneminde aşağı yukarı bir 5 kilo çıkma olasılığı düşünerek aşağı çekmek güzel
kolay gelsin canım ev taşımak yerleştirmek zevkli işlerdir tebdili mekanda rahatlık vardır
Ayy ablam bu sene babama yalvardım. Nolur boyacı tutma diye zor ikna ettim 1 hafta ev boyadık çok keyıflıydı. Ellerim kollarım her yerim boya oldu bide zor çıkıyor yağlı boya ozellıkle tinerle yıkamak gerekiyor les gb kokuyorsun ama değer ben inanılmaz keyif alırım.Günaydınnnnn eyyyy Türk gençliği
Kaçamaksız bol hareketli bi gün geçireceğimize
38 beden kıyafetler fit vücutlar adına söz veriyoruz 
evet cnm eğer değiştirilmediyse hedefin başta ne yazıldıysa o dur. istediğin zaman aşağı çekebilirsin
Yukarı çekmek istiyosan hedefe yaklaşmadan yapılır
yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm
kolaylıklar tatlım
Sizin kadro akşama halleder mutlaka
anacım seninde ne ilginç merakların var
Bende yaparım ama mecburiyetten severek değil
inşallah daha iyi olacak tatlım
zaten bunun için burdayız tatlım
Oğluşada geçmiş olsun cnm
Sanada annişde sağlıklı kahvaltılar
kimisi soğan kürüde yapıyor heralde tatlım
Ablacım esnemelerini yapıyo müsün? Kaslarında bırıken laktık asiyi dağitman Laz'ım. Boylelikle agrında olmaz. Ödem sorununuzda cozer diye düşünüyorum daha detaylı araştırayım kesin olsun.Aaaa gerçektenmi süpermişş
Ayy ben tartılmayı unuttum bugün
Yarın ne çıkacak hiç bilmiyorum ama 2 haftadan sonra spora başlayınca şişlik oldu gibi hissediyorum
Bacaklarımda çok ağırlık var sanki
Daha tam tutmadı cnm ekmeğim. Tadın ok olunca vereyim. Sonra sen denersin senin katkılarında dahada güzel hale getiririzevet denemelerim çoktur. bazen olmuyor ama. damak tadım çok duyarlı. zaten o yüzden kolay kolay diyet yemekleri yiyemem. unsuz yaptığın o ekmeğin tarifini alabilir miyim?
kolay gelsin dilekcim. uygun birşeyler sipariş edersin. ayarlarsın.
hamaratız yani :))
niye gidiyor ki. bazı kişilerde ilaç kullanınca kesiliyor. çok ilginç.
sabah işten geldim ya cnm sonrada unuttumBi tartilsaydin abla acaba etki ettimi
bence güzel cnmIlk menü benden gelsin
Sabah 11
Yogurt kuru
12 de yarım muz
Kahvaltı 14
Kk peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Yarım domates
Akşam 18
2 parça haşlanmış tavuk
Salata
Bir dilim çavdar ekmeği
Su 1.5 litre yatana kadar 2 olur
Spor 45 dk yürüyüş
sabah harika olmuş cnm bol yeşillikli sağlıklıMenümüde yazayım
1 dlm ananas
4 tane fındık
2 lit su
40 dk yuruyus
5 dk trambolin
adını okuyamadım cnm neydiEki Görüntüle 1911030 Eki Görüntüle 1911029
Bu kadın ne güzel zayıfladı
Ödem çayıda onun tarifi
Takip ediyorum intagramdan bikaçkere denemdim işe yarıyor
At kuyrugu aktarda kırkkilit otu diye geçiyor denemek isteyen olursa
ben kendimden biliyırum cnm önceden kolktuktan kalkamıyodum halsizliktenvalla benim bildiğim en son demir de B12 de alt sınıra yakındı. işte nasip olursa haftaiçi miyomlar için doktordan randevu alacağım. söylerim tahlil isterim.
bunun dışında karbonhidratı maalesef çok tüketiyorum. gerçek bu. o mutlaka etkiliyordur.
aslında biliyor musun benim diyete tam uyamayışımın bir nedeni yoğun iş stresi ve bu aşırı yorgunluk bitkinlik hissi. gerçekten bahane değil. tahlil çıksın da belki düzenli ilaca başlarım ya da doğal yoldan uygun besinlerle takviye ederim. mesela çiğ fındık demir için süper. annem birkaç yıl önce onu çokça yedi. demiri yola girdi. hem ilaçtan daha sağlıklı.
bulgur tabiki faydalı karbon sınıfında aynı bakliyatlar gibi ama ne yazıkki şişlik yapıyorCurukElma hilalcim bulgur pilavı az yenirse kaçamak olmaz. pirinç pilavı tamam da. bulgur da değerli mineral ve yağlar var. çok faydalıymış. kan şekerini de pirinç gibi yükseltmiyor çok. tambuğday ekmeğinden daha faydalı. mesela ben de hafta içi haşlanmış bulgurla bişiler yapmayı düşünüyorum.
Sabah güzelde öğleni sevmedim cnmsabah; yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates yeşillik, 2 dilim ekmek
öğlen; 2 dilim ekmek, az turşu, 1 küçük kase yoğurt
akşam; 2 dilim fırında palamut, 2 yk kurufasulye, 1 dilim ekmek, roka
2 lt su, arada kabuk tarçın çayı içtim. şimdi de açık çay içeceğim.
yine ekmek kaçtı biliyorum. ama yarından itibaren ekmekler minimum olacak. olmazsa dürtün beni.. motivasyon için yeni bir kitaba başladım. bu konularda. ayrıca motivasyon Cd si dinlemeye başladım. hadi bakalım.
bazıları dolma sarmayı yeşil mercimekle yapıyomuş ben denemedimbiz de pirinç eklenen yemeklere azcık bulgur atıyoruz. aynen. hatta canımız dolma istediğinde bile artık dolmalar bulgurla pişiyor. esmer bulgur, firik bulguru ve siyez bulguru gibi çeşitlerini de aldım. az az kullanıyoruz. tabi abartmamak gerek.
Ölçülü tüketilirse hem ananas hem greyfurt yağ yakmak için etkili cnmEki Görüntüle 1911038
Vee bu hafta meyve olarak ananas tüketicem daha önce faydası olmustu sizde tavsiye ederim
Hem tatlı isteğinide dengeliyor
geçen hafta habersiz hiç takıma uğramadığın gibi cumada bildirim yapmadın cnmçay iyi geldi. içine 1 dilim de taze zencefil koydum.
yarın öğle yemeğim hazır. sabah da planlı. akşam da belli sayılır. planlı olmak güzel oluyor. şu kitap iyi geldi bana.
kızlar bu arada geçen hafta ilaçlardan dolayı midem de kötüydü. o yüzden ilaçlar daha beter yapmasın diye ne yediğimi bilmiyorum. kilomu da bilmiyorum. yarın tartıya çıkmayı düşünmüyorum bilginiz olsun. direk cuma bildirim yaparım. moralim bozulmasın.
ayy öyle kemik torbası gibi vücudu bende sevmiyorumCanım aslında alırım düşüncesi ile çekmedim. Hacim kazandırıcam vücuda yanı zayıftan zıyade fit bir vücut istiyorum. Bgn spor hocasıda ( arkadasım ) dedi omuzlarının kemiği cıkmıs omuz çalışman lazım doldurmalıyız oraları kasla dedi. Haklı ben kemçik (bizim oraların tabiri olabilir incecik sıska demek) olmak istemiyorum ki.
valla helal olsun kuzumAyy ablam bu sene babama yalvardım. Nolur boyacı tutma diye zor ikna ettim 1 hafta ev boyadık çok keyıflıydı. Ellerim kollarım her yerim boya oldu bide zor çıkıyor yağlı boya ozellıkle tinerle yıkamak gerekiyor les gb kokuyorsun ama değer ben inanılmaz keyif alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?