Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fulya ya demir yada b 12 eksikliği halelki düzenli sizlik yorgunluk yapıyor
Bide kalştesiz karbon tüketmek
valla benim bildiğim en son demir de B12 de alt sınıra yakındı. işte nasip olursa haftaiçi miyomlar için doktordan randevu alacağım. söylerim tahlil isterim.
bunun dışında karbonhidratı maalesef çok tüketiyorum. gerçek bu. o mutlaka etkiliyordur.
aslında biliyor musun benim diyete tam uyamayışımın bir nedeni yoğun iş stresi ve bu aşırı yorgunluk bitkinlik hissi. gerçekten bahane değil. tahlil çıksın da belki düzenli ilaca başlarım ya da doğal yoldan uygun besinlerle takviye ederim. mesela çiğ fındık demir için süper. annem birkaç yıl önce onu çokça yedi. demiri yola girdi. hem ilaçtan daha sağlıklı.

Gayet guzel canim tebrikler.
sagol canim
Eki Görüntüle 1911025

Bugun 40 dk yurudum
Vee 5 dk trambolin

pilav bana gore kaçamak canım. bi diyetisyene filan gitmiyorsan 500 ziplama alalim onun dışında güzel canım afiyet olsun
Şimdide kırkkilit otu, tarçın ve karanfili demledim içicem ödem çayı
afiyet olsun tatlim
Bence gayet güzel
Sporda yapılmıs daha ne olsun
Sağol canım :)

akşamı erken kapatmışsın. sonra yemezsen gayet güzel. akşam yemeğini ne kadar erken yersek o kadar faydası oluyor. gelsin eksiler.

CurukElma hilalcim bulgur pilavı az yenirse kaçamak olmaz. pirinç pilavı tamam da. bulgur da değerli mineral ve yağlar var. çok faydalıymış. kan şekerini de pirinç gibi yükseltmiyor çok. tambuğday ekmeğinden daha faydalı. mesela ben de hafta içi haşlanmış bulgurla bişiler yapmayı düşünüyorum.

Aynen cnm katılıyorum
Karbonhidratı tamamen kesmek olmaz en azından sağlıklı karbonhidrat almamız lazım bulgurda bence çok sağlıklı bi karbon
Ve artık bi çok yemektede kullanıyorum mesela ıspanak yemeği, kapuska vs yaparken içine bir avuç atarım pirinç yerine

sabah; yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates yeşillik, 2 dilim ekmek
öğlen; 2 dilim ekmek, az turşu, 1 küçük kase yoğurt
akşam; 2 dilim fırında palamut, 2 yk kurufasulye, 1 dilim ekmek, roka

2 lt su, arada kabuk tarçın çayı içtim. şimdi de açık çay içeceğim.

yine ekmek kaçtı biliyorum. ama yarından itibaren ekmekler minimum olacak. olmazsa dürtün beni.. motivasyon için yeni bir kitaba başladım. bu konularda. ayrıca motivasyon Cd si dinlemeye başladım. hadi bakalım.

biz de pirinç eklenen yemeklere azcık bulgur atıyoruz. aynen. hatta canımız dolma istediğinde bile artık dolmalar bulgurla pişiyor. esmer bulgur, firik bulguru ve siyez bulguru gibi çeşitlerini de aldım. az az kullanıyoruz. tabi abartmamak gerek.

çay iyi geldi. içine 1 dilim de taze zencefil koydum.

yarın öğle yemeğim hazır. sabah da planlı. akşam da belli sayılır. planlı olmak güzel oluyor. şu kitap iyi geldi bana.

kızlar bu arada geçen hafta ilaçlardan dolayı midem de kötüydü. o yüzden ilaçlar daha beter yapmasın diye ne yediğimi bilmiyorum. kilomu da bilmiyorum. yarın tartıya çıkmayı düşünmüyorum bilginiz olsun. direk cuma bildirim yaparım. moralim bozulmasın.

Kusursuz canim tebrikler.

Bulgur haşlanmış olarak faydalı olabilir ona bisi diyemem ama sonuçta pilavdan bahsediyoruz. buda sadece yağ ve bulgur demek eksi yönü artisindan fazla bana gore pilavin fikrim budur :)
Ekmek fazla abla afiyet olsun

Canım aslında alırım düşüncesi ile çekmedim. Hacim kazandırıcam vücuda yanı zayıftan zıyade fit bir vücut istiyorum. Bgn spor hocasıda ( arkadasım ) dedi omuzlarının kemiği cıkmıs omuz çalışman lazım doldurmalıyız oraları kasla dedi. Haklı ben kemçik (bizim oraların tabiri olabilir incecik sıska demek) olmak istemiyorum ki.

Ayy ablam bu sene babama yalvardım. Nolur boyacı tutma diye zor ikna ettim 1 hafta ev boyadık çok keyıflıydı. Ellerim kollarım her yerim boya oldu bide zor çıkıyor yağlı boya ozellıkle tinerle yıkamak gerekiyor les gb kokuyorsun ama değer ben inanılmaz keyif alırım.

Ablacım esnemelerini yapıyo müsün? Kaslarında bırıken laktık asiyi dağitman Laz'ım. Boylelikle agrında olmaz. Ödem sorununuzda cozer diye düşünüyorum daha detaylı araştırayım kesin olsun.

Daha tam tutmadı cnm ekmeğim. Tadın ok olunca vereyim. Sonra sen denersin senin katkılarında dahada güzel hale getiririz

Iyi akşamlar

Çocuklar biraz önce gitti
Önce alıntılar sonra menü gelsin

Bi tartilsaydin abla acaba etki ettimi
sabah işten geldim ya cnm sonrada unuttum
Başta artı yapabilir ama meto hızlanır
yine öğün sayısı düşünce daha çabuk eksiye düşer

bence güzel cnm
Sadece akşam ekmek yerine yopurt olabilirdi

Vücudun en çok enerjiye sabah ihtiyacı olur aklında bulunsun

sabah harika olmuş cnm bol yeşillikli sağlıklı
Bence diğerleride güzel ama akşam az

adını okuyamadım cnm neydi

ben kendimden biliyırum cnm önceden kolktuktan kalkamıyodum halsizlikten
1.sebebide sağlıksız beslenmek ve hareketsizlik
Insan sağlıklı beslenip sporda yapınca kendini çok fit hissediyor

bulgur tabiki faydalı karbon sınıfında aynı bakliyatlar gibi ama ne yazıkki şişlik yapıyor
O yüzden pazartesiden sonra tüketmezsek iyi olur

Sabah güzelde öğleni sevmedim cnm
Akşamda fasülye yediysen ekmek olmıcaktı yada fasülye yemicektin

bazıları dolma sarmayı yeşil mercimekle yapıyomuş ben denemedim

Eki Görüntüle 1911038

Vee bu hafta meyve olarak ananas tüketicem daha önce faydası olmustu sizde tavsiye ederim
Hem tatlı isteğinide dengeliyor
Ölçülü tüketilirse hem ananas hem greyfurt yağ yakmak için etkili cnm

geçen hafta habersiz hiç takıma uğramadığın gibi cumada bildirim yapmadın cnm
Pazarteside tartılmak takım kuralı

ayy öyle kemik torbası gibi vücudu bende sevmiyorum
Inşallah bende hedefe yaklaşınca sıkılaşmaya ağırlık çalışmayı yapmak istiyorum

valla helal olsun kuzum
Bizdede duvar kağıdı boya işleri benden sorulur ama severek yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…