- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.101
Başlamadan ve bitirince yapıyorum cnmAblacım esnemelerini yapıyo müsün? Kaslarında bırıken laktık asiyi dağitman Laz'ım. Boylelikle agrında olmaz. Ödem sorununuzda cozer diye düşünüyorum daha detaylı araştırayım kesin olsun.
Kusursuz olmus abla afiyet olsun.Menüm gelsinnn
9.15 __
2 top yumurta
14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt
18.00__
2 tb sebze çorbası unsuz yağsız
Yoğurt
Ayran kürü
Su 2 lt olur
Spor yaparsam yazarım
Sabah aksam yogurt yemekten canım istemedi abla ondan yemedim :)Iyi akşamlar
Çocuklar biraz önce gitti
Önce alıntılar sonra menü gelsin
sabah işten geldim ya cnm sonrada unuttum
Başta artı yapabilir ama meto hızlanır
yine öğün sayısı düşünce daha çabuk eksiye düşer
bence güzel cnm
Sadece akşam ekmek yerine yopurt olabilirdi
Vücudun en çok enerjiye sabah ihtiyacı olur aklında bulunsun
sabah harika olmuş cnm bol yeşillikli sağlıklı
Bence diğerleride güzel ama akşam az
adını okuyamadım cnm neydi
ben kendimden biliyırum cnm önceden kolktuktan kalkamıyodum halsizlikten
1.sebebide sağlıksız beslenmek ve hareketsizlik
Insan sağlıklı beslenip sporda yapınca kendini çok fit hissediyor
bulgur tabiki faydalı karbon sınıfında aynı bakliyatlar gibi ama ne yazıkki şişlik yapıyor
O yüzden pazartesiden sonra tüketmezsek iyi olur
Sabah güzelde öğleni sevmedim cnm
Akşamda fasülye yediysen ekmek olmıcaktı yada fasülye yemicektin
bazıları dolma sarmayı yeşil mercimekle yapıyomuş ben denemedim
Ölçülü tüketilirse hem ananas hem greyfurt yağ yakmak için etkili cnm
geçen hafta habersiz hiç takıma uğramadığın gibi cumada bildirim yapmadın cnm
Pazarteside tartılmak takım kuralı
ayy öyle kemik torbası gibi vücudu bende sevmiyorum
Inşallah bende hedefe yaklaşınca sıkılaşmaya ağırlık çalışmayı yapmak istiyorum
valla helal olsun kuzum
Bizdede duvar kağıdı boya işleri benden sorulur ama severek yapmıyorum
Afiyet olsun ablamMenüm gelsinnn
9.15 __
2 top yumurta
14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt
18.00__
Yoğurt
Ayran kürü
Su 2 lt olur
Spor yaparsam yazarım
Biraz önce sosyal medyada biriyle tartistim bi öğretmenin çocuklara köyü dVranisini çe.
kmişler zatı muhterem de
...ne var bunda evinizde bakamiyirsunuz simartiyorsunuz biz hizaya getiriyoruz sınıf öğretmenin mahremidir sikiyosa gidip ameliyattan drlara müdahale edin yazmış
Dayağı destekleyen egitimciysen bak ya yapma arkadaşım sabrın yoksa yapma herkes öğretmen olmasın nolur ya çocuk sevgisi insan sevgisi Sabri olsun nolur
uzun zamandır bir halsizlik var üzerimde. psikolojik mi şişmanlıktan mı bilmiyorum. bir ara demir eksikti. kımıldamak gelmiyor içimden. sürekli bir dinlenme isteği. kendi kendimden usandım o derece yani. hafta içinde randevu alıp doktora gideceğim. miyomlarımı kontrol ettireyim. bu kadar yoğunlukta da nasıl yapacağım bilmiyorum ama gideceğim. çok erteledim çünkü. araya hep birşeyler giriyor.
az önce yaptığım dolap düzenleme kazak katlama işi bile yordu yani. o derecenedir bu arkadaş yaaa. iş mi yani
Selamm kızlar
Çok şükür kazasız bi haftasonu geçiriyorum inşallah
Marketlete gittim geldim 15 dk yuruyus yaptım
Şimdidw yemeğimi ocağa atıp yuruyusumu yapıcam
Merhaba kızlar sinirden çatlak uzereym bütün moralim alt ust oldu biktim yeminle ya
canım dayak atmaya hiç hakki yok kendini sevdirerek ruhlarına yakinlasir ve başarılı olur cok emek verecek insana yapilan yatirim kolay donmez ama bazende hicbirsey den anlamayanlarda olabilir onada sabır işteBiraz önce sosyal medyada biriyle tartistim bi öğretmenin çocuklara köyü dVranisini çekmişler zatı muhterem de
...ne var bunda evinizde bakamiyirsunuz simartiyorsunuz biz hizaya getiriyoruz sınıf öğretmenin mahremidir sikiyosa gidip ameliyattan drlara müdahale edin yazmış
Dayağı destekleyen egitimciysen bak ya yapma arkadaşım sabrın yoksa yapma herkes öğretmen olmasın nolur ya çocuk sevgisi insan sevgisi Sabri olsun nolur
maşallah tebrikler bende kazasız geçirdim ama fazla kaçmış olabilirSelamm kızlar
Çok şükür kazasız bi haftasonu geçiriyorum inşallah
Marketlete gittim geldim 15 dk yuruyus yaptım
Şimdidw yemeğimi ocağa atıp yuruyusumu yapıcam
canım kahvaltı hep böyle geçmiş yapıyorsun güzel menuIlk menü benden gelsin
Sabah 11
Yogurt kuru
12 de yarım muz
Kahvaltı 14
Kk peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Yarım domates
Akşam 18
2 parça haşlanmış tavuk
Salata
Bir dilim çavdar ekmeği
Su 1.5 litre yatana kadar 2 olur
Spor 45 dk yürüyüş
Menümüde yazayım
Kahvaltı 10:00
Roka, maydanoz ve soğanlı yumurta salatası, az peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 ince dlm tb ekmek
Ara 13:00
1 dlm ananas
Akşam 15:30
5 kaşık hindi sote, salata, 3 yk bulgur pilavı (ekmek yerine)
Ara 18:30
4 tane fındık
2 lit su
40 dk yuruyus
5 dk trambolin
her şeyiyle dört dörtlük menü tebriklerŞimdide kırkkilit otu, tarçın ve karanfili demledim içicem ödem çayı
Kür yaptığımdan beri geç yapıyorum canım. normalde sabahları icmicektim ama bugün geç yapacağım için içtimcanım dayak atmaya hiç hakki yok kendini sevdirerek ruhlarına yakinlasir ve başarılı olur cok emek verecek insana yapilan yatirim kolay donmez ama bazende hicbirsey den anlamayanlarda olabilir onada sabır işte
maşallah tebrikler bende kazasız geçirdim ama fazla kaçmış olabilir
canım kahvaltı hep böyle geçmiş yapıyorsun güzel menu
her şeyiyle dört dörtlük menü tebrikler
canım bende bu otları soracaktım demek memnun kaldın ilerde ins bende denerimEki Görüntüle 1911030 Eki Görüntüle 1911029
Bu kadın ne güzel zayıfladı
Ödem çayıda onun tarifi
Takip ediyorum intagramdan bikaçkere denemdim işe yarıyor
At kuyrugu aktarda kırkkilit otu diye geçiyor denemek isteyen olursa
bulgur çok besleyici karatayda da 3 kaşık izin varCurukElma hilalcim bulgur pilavı az yenirse kaçamak olmaz. pirinç pilavı tamam da. bulgur da değerli mineral ve yağlar var. çok faydalıymış. kan şekerini de pirinç gibi yükseltmiyor çok. tambuğday ekmeğinden daha faydalı. mesela ben de hafta içi haşlanmış bulgurla bişiler yapmayı düşünüyorum.
4 dilim ekmek diyetisyen lerin menülerin de normalsabah; yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates yeşillik, 2 dilim ekmek
öğlen; 2 dilim ekmek, az turşu, 1 küçük kase yoğurt
akşam; 2 dilim fırında palamut, 2 yk kurufasulye, 1 dilim ekmek, roka
2 lt su, arada kabuk tarçın çayı içtim. şimdi de açık çay içeceğim.
yine ekmek kaçtı biliyorum. ama yarından itibaren ekmekler minimum olacak. olmazsa dürtün beni.. motivasyon için yeni bir kitaba başladım. bu konularda. ayrıca motivasyon Cd si dinlemeye başladım. hadi bakalım.
başarmışsın anlaşılan
bende ilerde ananas detoksu yapcam a gurubuna çok faydalı meyveEki Görüntüle 1911038
Vee bu hafta meyve olarak ananas tüketicem daha önce faydası olmustu sizde tavsiye ederim
Hem tatlı isteğinide dengeliyor
evet haklısın anladım canım yazif ama şekilli bir vücut istiyorsun kolay gelsinCanım aslında alırım düşüncesi ile çekmedim. Hacim kazandırıcam vücuda yanı zayıftan zıyade fit bir vücut istiyorum. Bgn spor hocasıda ( arkadasım ) dedi omuzlarının kemiği cıkmıs omuz çalışman lazım doldurmalıyız oraları kasla dedi. Haklı ben kemçik (bizim oraların tabiri olabilir incecik sıska demek) olmak istemiyorum ki.
bende boyamayı seviyorum ama beceremedigimden sonra pişman oluyorumAyy ablam bu sene babama yalvardım. Nolur boyacı tutma diye zor ikna ettim 1 hafta ev boyadık çok keyıflıydı. Ellerim kollarım her yerim boya oldu bide zor çıkıyor yağlı boya ozellıkle tinerle yıkamak gerekiyor les gb kokuyorsun ama değer ben inanılmaz keyif alırım.
Çok güzel bir menü tebrikler ablacimMenüm gelsinnn
9.15 __
2 top yumurta
14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt
18.00__
Yoğurt
Ayran kürü
Su 2 lt olur
Spor yaparsam yazarım
anladim canim bu kurun sonuçlarını merak ediyorum ne kadar fark ettiKür yaptığımdan beri geç yapıyorum canım. normalde sabahları icmicektim ama bugün geç yapacağım için içtim
maşallah canım
Akşam acikmadiysan süperMenümüde yazayım
Roka, maydanoz ve soğanlı yumurta salatası, az peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 ince dlm tb ekmek
1 dlm ananas
4 tane fındık
2 lit su
40 dk yuruyus
5 dk trambolin
sagol canim
pilav bana gore kaçamak canım. bi diyetisyene filan gitmiyorsan 500 ziplama alalimonun dışında güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun tatlim
Sağol canım :)
Tatlım yagi az bir şekilde her yemekte kullanıyoruz zaten ayrıca mefkurem cumadan hafta sonu na kadar sağlıklı karbonhidratlar tüketim demisti bakliyat bulgur vs illaki diyetisyen menüsü olmasına gerek yok yerine koymayı bilmeliyiz ki omur boyu koruyabilelim cezalık bir durum yok bunda bence bulgurun yanındada protein almış karbonhidrat+ karbonhidrat olsaydı hakliydinBulgur haşlanmış olarak faydalı olabilir ona bisi diyemem ama sonuçta pilavdan bahsediyoruz. buda sadece yağ ve bulgur demek eksi yönü artisindan fazla bana gore pilavin fikrim budur :)
Ekmek fazla abla afiyet olsun
Afiyet olsun abla gayet güzelMenüm gelsinnn
9.15 __
2 top yumurta
14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt
18.00__
Yoğurt
Ayran kürü
Su 2 lt olur
Spor yaparsam yazarım
Helva sadece tahin değilmi Karatay daMenum
Sabah 9.30-11.30
1 yumurta ev yapımı ezme peynir turp marul salata 5 ceviz biraz yaban mersini ve üzüm
Akşam 16-17
2 parça balık helva (karatay usulü)salata
2lt su
bulgur + nohut yanyana çok olmuş canım farkindasin ama akşam az yemissinMenü
Sabah 8:00
Marul ve tulum peyniri
5zeytin
ARa1elma
Öğle 14:00
4yk bulgur pilavı
5yk nohutlu soğan yemeği
Salata ayran
Aksam 17:30
2-3catal et
Birazda salata azdı ama öğeyi fazla kaçırdım oyüzden
Su 2lt
Spor 30 dk inisli yokuslu bi alanda yürüyüş
karatay balık sonrası helvaya izin veriyor ama inşallah fazla değildirMenum
Sabah 9.30-11.30
1 yumurta ev yapımı ezme peynir turp marul salata 5 ceviz biraz yaban mersini ve üzüm
Akşam 16-17
2lt su
Geçmiş olsun cnm hepsi üst üste gelmiş bi sadaka verseydinMefkurem abla bu aralar biraz yoğunluk ve sakarlik var iki baş parmagimida kestim birini bıçakla diğerini rendeye kaptırdım tırnagimin altından geçti resmen çok kötü acı cekiyodum basparmaklar olmayınca diğerleriyle yazmak zor oluyo telde ayağımida burktum geçen Konyada bianda noldugunu anlamadım kırıldı zannettim çok şükür kırılmadi ama hala şiş oyüzden okudum ama yazmak eziyet oluyordu şimdi daha iyiyim yogun bi katilimla devam edicem inş
berilceee abla geçmiş olsun nasıl oldu nefesimiz
öğlen hem nohut hem bulgur olduğu için fazla olmuşMenü
Marul ve tulum peyniri
5zeytin
ARa1elma
4yk bulgur pilavı
5yk nohutlu soğan yemeği
Salata ayran
2-3catal et
Su 2lt
tamam canım. ben bir kere uydurmasyon balkabaklı ekmek yapmıştım. aman Allahım ne güzeldi öyle. ye ye doymadım. bir de tost makinasında kızarttım. enfesti vallahi.Daha tam tutmadı canım ekmeğim. Tadın ok olunca vereyim. Sonra sen denersin senin katkılarında dahada güzel hale getiririz
tamam sabah tartılırım o zaman. fazla çıkar muhtemelen. moralimi bozmayayım dediydim. yoksa sorun değil. üstüne wc ye de çıkamadım çünkü.ben kendimden biliyırum cnm önceden kolktuktan kalkamıyodum halsizlikten
1.sebebide sağlıksız beslenmek ve hareketsizlik
Insan sağlıklı beslenip sporda yapınca kendini çok fit hissediyor
bulgur tabiki faydalı karbon sınıfında aynı bakliyatlar gibi ama ne yazıkki şişlik yapıyor
O yüzden pazartesiden sonra tüketmezsek iyi olur
Sabah güzelde öğleni sevmedim cnm
Akşamda fasülye yediysen ekmek olmıcaktı yada fasülye yemicektin
bazıları dolma sarmayı yeşil mercimekle yapıyomuş ben denemedim
geçen hafta habersiz hiç takıma uğramadığın gibi cumada bildirim yapmadın cnm
Pazarteside tartılmak takım kuralı
afiyet olsun. sorun olmaz akşama telafi etmişsin bence.Menü
Marul ve tulum peyniri
5zeytin
ARa1elma
4yk bulgur pilavı
5yk nohutlu soğan yemeği
Salata ayran
2-3catal et
Su 2lt
afiyet olsun canımMenum
Sabah 9.30-11.30
Akşam 16-17
2lt su
daha yeni basladim canım persembe günü biraz zaman geçsin ölçme yapacağımanladim canim bu kurun sonuçlarını merak ediyorum ne kadar fark etti
geçmiş olsun canimMefkurem abla bu aralar biraz yoğunluk ve sakarlik var iki baş parmagimida kestim birini bıçakla diğerini rendeye kaptırdım tırnagimin altından geçti resmen çok kötü acı cekiyodum basparmaklar olmayınca diğerleriyle yazmak zor oluyo telde ayağımida burktum geçen Konyada bianda noldugunu anlamadım kırıldı zannettim çok şükür kırılmadi ama hala şiş oyüzden okudum ama yazmak eziyet oluyordu şimdi daha iyiyim yogun bi katilimla devam edicem inş
berilceee abla geçmiş olsun nasıl oldu nefesimiz
afiyet olsun canımMenü
Marul ve tulum peyniri
5zeytin
ARa1elma
4yk bulgur pilavı
5yk nohutlu soğan yemeği
Salata ayran
2-3catal et
Su 2lt
Afiyet olsun canımVe menüm gelsin
Sabah00)
1yumurta
1domates
1kk peynir
2ince dlm ekmek
Öğle(14:00)
1kase yigurt çorbası
1kase pırasa
Akşam(18:00)
1adet kuru patlıcan dolması
Bir küçük kase yoğurt
Annemlerdeyim poğaça yediler bende bunu yedim
Su:2lt az oldu
Spor:35dk yuruyus
Ay Harikasın senn diyetisyen baya ise yarayacak anlaşılanyihuuuu reglin ilk günü olmasına rağmen -500 eppek yemeye devam
boylelerini duyunca öğretmenligimden utanıyorum bende zaman gelir kizarim ama dayak aslaaa çünkü hep şunu düşünürüm benim çocuğumu biri dövse naparim benim evladım nasıl benim en kiymetlimse yaramazsa bile o cocukta birilerinin en kiymetlisidir bunun bilincinde olmak lazım sevgiyle adam edilmeyen dayakla aslaaa adam olunmazBiraz önce sosyal medyada biriyle tartistim bi öğretmenin çocuklara köyü dVranisini çekmişler zatı muhterem de
bende B12 eksikliği vardı bir yıl tedavi gördüm belli aralıklarla iğne yoksa bende vücut b12emilimi yapmiyomus depolar tamamen bosmuş epey uğraştım ama çok şükür iyiyim uyku sinir halsizlik depresyon hepsi vardı bi vitamin nelere kadirMutlaka bi eksiklik vardır vücuttu
Geçen sene bende de demir eksikliğivardı halsizlik ve çok sık grip oluyordum maşallah bu sene iyiyim dvit ampul kullandım
Hayırdır nolduuuMerhaba kızlar sinirden çatlak uzereym bütün moralim alt ust oldu biktim yeminle ya
guzel bence canımIlk menü benden gelsin
Sabah 11
Yogurt kuru
12 de yarım muz
Kahvaltı 14
Kk peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Yarım domates
Akşam 18
2 parça haşlanmış tavuk
Salata
Bir dilim çavdar ekmeği
Su 1.5 litre yatana kadar 2 olur
Spor 45 dk yürüyüş
akşam aciktirirMenümüde yazayım
1 dlm ananas
4 tane fındık
2 lit su
40 dk yuruyus
5 dk trambolin
HADİ inş ise yararsabah; yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates yeşillik, 2 dilim ekmek
öğlen; 2 dilim ekmek, az turşu, 1 küçük kase yoğurt
akşam; 2 dilim fırında palamut, 2 yk kurufasulye, 1 dilim ekmek, roka
2 lt su, arada kabuk tarçın çayı içtim. şimdi de açık çay içeceğim.
yine ekmek kaçtı biliyorum. ama yarından itibaren ekmekler minimum olacak. olmazsa dürtün beni.. motivasyon için yeni bir kitaba başladım. bu konularda. ayrıca motivasyon Cd si dinlemeye başladım. hadi bakalım.
Ay sende kız ilginç bi fantazi niydecende o pislige girecenAyy ablam bu sene babama yalvardım. Nolur boyacı tutma diye zor ikna ettim 1 hafta ev boyadık çok keyıflıydı. Ellerim kollarım her yerim boya oldu bide zor çıkıyor yağlı boya ozellıkle tinerle yıkamak gerekiyor les gb kokuyorsun ama değer ben inanılmaz keyif alırım.
Cok Güzel ablamMenüm gelsinnn
9.15 __
2 top yumurta
14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt
18.00__
Yoğurt
Ayran kürü
Su 2 lt olur
Spor yaparsam yazarım
helva derkeeeeeenMenum
Sabah 9.30-11.30
Akşam 16-17
2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?