Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablacım esnemelerini yapıyo müsün? Kaslarında bırıken laktık asiyi dağitman Laz'ım. Boylelikle agrında olmaz. Ödem sorununuzda cozer diye düşünüyorum daha detaylı araştırayım kesin olsun.
Başlamadan ve bitirince yapıyorum cnm
Ama 2 haftadır hastalık vardı bende o yğzden spor yapamadım
Bide ben spora ağırlık verdiğimde tartıda fazla düşmüyorum antik bi bünyem var heralde

Sabah aksam yogurt yemekten canım istemedi abla ondan yemedim :)
Menüm gelsinnn

9.15 __
2 top yumurta

14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt

18.00__
2 tb sebze çorbası unsuz yağsız
Yoğurt

Ayran kürü

Su 2 lt olur

Spor yaparsam yazarım
Afiyet olsun ablam

Selamm kızlar
Çok şükür kazasız bi haftasonu geçiriyorum inşallah
Marketlete gittim geldim 15 dk yuruyus yaptım
Şimdidw yemeğimi ocağa atıp yuruyusumu yapıcam

Merhaba kızlar sinirden çatlak uzereym bütün moralim alt ust oldu biktim yeminle ya
canım dayak atmaya hiç hakki yok kendini sevdirerek ruhlarına yakinlasir ve başarılı olur cok emek verecek insana yapilan yatirim kolay donmez ama bazende hicbirsey den anlamayanlarda olabilir onada sabır işte
Selamm kızlar
Çok şükür kazasız bi haftasonu geçiriyorum inşallah
Marketlete gittim geldim 15 dk yuruyus yaptım
Şimdidw yemeğimi ocağa atıp yuruyusumu yapıcam
maşallah tebrikler bende kazasız geçirdim ama fazla kaçmış olabilir

canım kahvaltı hep böyle geçmiş yapıyorsun güzel menu

Eki Görüntüle 1911025

Bugun 40 dk yurudum
Vee 5 dk trambolin

Şimdide kırkkilit otu, tarçın ve karanfili demledim içicem ödem çayı
her şeyiyle dört dörtlük menü tebrikler

Kür yaptığımdan beri geç yapıyorum canım. normalde sabahları icmicektim ama bugün geç yapacağım için içtim

canım bende bu otları soracaktım demek memnun kaldın ilerde ins bende denerim

bulgur çok besleyici karatayda da 3 kaşık izin var

4 dilim ekmek diyetisyen lerin menülerin de normal

başarmışsın anlaşılan

Eki Görüntüle 1911038

Vee bu hafta meyve olarak ananas tüketicem daha önce faydası olmustu sizde tavsiye ederim
Hem tatlı isteğinide dengeliyor
bende ilerde ananas detoksu yapcam a gurubuna çok faydalı meyve

evet haklısın anladım canım yazif ama şekilli bir vücut istiyorsun kolay gelsin

bende boyamayı seviyorum ama beceremedigimden sonra pişman oluyorum

Menüm gelsinnn

9.15 __
2 top yumurta

14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt

18.00__
Yoğurt

Ayran kürü

Su 2 lt olur

Spor yaparsam yazarım
Çok güzel bir menü tebrikler ablacim

Mefkurem abla bu aralar biraz yoğunluk ve sakarlik var iki baş parmagimida kestim birini bıçakla diğerini rendeye kaptırdım tırnagimin altından geçti resmen çok kötü acı cekiyodum basparmaklar olmayınca diğerleriyle yazmak zor oluyo telde ayağımida burktum geçen Konyada bianda noldugunu anlamadım kırıldı zannettim çok şükür kırılmadi ama hala şiş oyüzden okudum ama yazmak eziyet oluyordu şimdi daha iyiyim yogun bi katilimla devam edicem inş

berilceee abla geçmiş olsun nasıl oldu nefesimiz

Eki Görüntüle 1911025

Bugun 40 dk yurudum
Vee 5 dk trambolin
maşallah canım

Akşam acikmadiysan süper
sagol canim

pilav bana gore kaçamak canım. bi diyetisyene filan gitmiyorsan 500 ziplama alalim onun dışında güzel canım afiyet olsun

afiyet olsun tatlim

Sağol canım :)

Bulgur haşlanmış olarak faydalı olabilir ona bisi diyemem ama sonuçta pilavdan bahsediyoruz. buda sadece yağ ve bulgur demek eksi yönü artisindan fazla bana gore pilavin fikrim budur :)
Ekmek fazla abla afiyet olsun
Tatlım yagi az bir şekilde her yemekte kullanıyoruz zaten ayrıca mefkurem cumadan hafta sonu na kadar sağlıklı karbonhidratlar tüketim demisti bakliyat bulgur vs illaki diyetisyen menüsü olmasına gerek yok yerine koymayı bilmeliyiz ki omur boyu koruyabilelim cezalık bir durum yok bunda bence bulgurun yanındada protein almış karbonhidrat+ karbonhidrat olsaydı hakliydin
Menüm gelsinnn

9.15 __
2 top yumurta

14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt

18.00__
Yoğurt

Ayran kürü

Su 2 lt olur

Spor yaparsam yazarım
Afiyet olsun abla gayet güzel
Menum
Sabah 9.30-11.30
1 yumurta ev yapımı ezme peynir turp marul salata 5 ceviz biraz yaban mersini ve üzüm
Akşam 16-17
2 parça balık helva (karatay usulü)salata
2lt su
Helva sadece tahin değilmi Karatay da
bulgur + nohut yanyana çok olmuş canım farkindasin ama akşam az yemissin

Menum
Sabah 9.30-11.30
1 yumurta ev yapımı ezme peynir turp marul salata 5 ceviz biraz yaban mersini ve üzüm
Akşam 16-17
2lt su
karatay balık sonrası helvaya izin veriyor ama inşallah fazla değildir
Sabah üzüm fazla olmuş bence

Geçmiş olsun cnm hepsi üst üste gelmiş bi sadaka verseydin

öğlen hem nohut hem bulgur olduğu için fazla olmuş
Akşam salatayı az yemene gerek yokki salata yoğurt yapabilirdin

Bi öğün fazla karbon aldıysak diğer öğün sağlıklı hafif yemek lazımki dengelensin

Daha tam tutmadı canım ekmeğim. Tadın ok olunca vereyim. Sonra sen denersin senin katkılarında dahada güzel hale getiririz
tamam canım. ben bir kere uydurmasyon balkabaklı ekmek yapmıştım. aman Allahım ne güzeldi öyle. ye ye doymadım. bir de tost makinasında kızarttım. enfesti vallahi.

tamam sabah tartılırım o zaman. fazla çıkar muhtemelen. moralimi bozmayayım dediydim. yoksa sorun değil. üstüne wc ye de çıkamadım çünkü.

afiyet olsun. sorun olmaz akşama telafi etmişsin bence.
şu suyu 2,5 lt içmek gerekiyormuş. ben de kaç zamandır o kadar içemedim. ya 1,5 ya da 2 içiyorum.

Menum
Sabah 9.30-11.30
Akşam 16-17
2lt su
afiyet olsun canım
anladim canim bu kurun sonuçlarını merak ediyorum ne kadar fark etti
daha yeni basladim canım persembe günü biraz zaman geçsin ölçme yapacağım
geçmiş olsun canim
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

yihuuuu reglin ilk günü olmasına rağmen -500 eppek yemeye devam
Ay Harikasın senn diyetisyen baya ise yarayacak anlaşılan
boylelerini duyunca öğretmenligimden utanıyorum bende zaman gelir kizarim ama dayak aslaaa çünkü hep şunu düşünürüm benim çocuğumu biri dövse naparim benim evladım nasıl benim en kiymetlimse yaramazsa bile o cocukta birilerinin en kiymetlisidir bunun bilincinde olmak lazım sevgiyle adam edilmeyen dayakla aslaaa adam olunmaz
Mutlaka bi eksiklik vardır vücuttu
Geçen sene bende de demir eksikliğivardı halsizlik ve çok sık grip oluyordum maşallah bu sene iyiyim dvit ampul kullandım
bende B12 eksikliği vardı bir yıl tedavi gördüm belli aralıklarla iğne yoksa bende vücut b12emilimi yapmiyomus depolar tamamen bosmuş epey uğraştım ama çok şükür iyiyim uyku sinir halsizlik depresyon hepsi vardı bi vitamin nelere kadir

Merhaba kızlar sinirden çatlak uzereym bütün moralim alt ust oldu biktim yeminle ya
Hayırdır nolduuu
guzel bence canım

akşam aciktirir

HADİ inş ise yarar
Ay sende kız ilginç bi fantazi niydecende o pislige girecen
Menüm gelsinnn

9.15 __
2 top yumurta

14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt

18.00__
Yoğurt

Ayran kürü

Su 2 lt olur

Spor yaparsam yazarım
Cok Güzel ablam
Menum
Sabah 9.30-11.30
Akşam 16-17
2lt su
helva derkeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…