- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.121
sabah kaçtaydı cnm saati çıkmamışVe menüm gelsin
Sabah00)
1yumurta
1domates
1kk peynir
2ince dlm ekmek
Öğle(14:00)
1kase yigurt çorbası
1kase pırasa
Akşam(18:00)
1adet kuru patlıcan dolması
Bir küçük kase yoğurt
Annemlerdeyim poğaça yediler bende bunu yedim
Su:2lt az oldu
Spor:35dk yuruyus
artı çıkarsakda moral bozmadan hatalarımızı telafi etmeye çalışıp erkenden önlem alabiliriz tatlımtamam sabah tartılırım o zaman. fazla çıkar muhtemelen. moralimi bozmayayım dediydim. yoksa sorun değil. üstüne wc ye de çıkam
Aslında su ihtiyacı herkesin kilosuna göre değişirafiyet olsun. sorun olmaz akşama telafi etmişsin bence.
şu suyu 2,5 lt içmek gerekiyormuş. ben de kaç zamandır o kadar içemedim. ya
aynı sorun bende de varKızlar hiç uykum yok ama zayıflamaya sağlıklı uyumakta etkiliymis erken yatmaya çalışmam lazım
Harikasın dayanmissin ne güzelVe menüm gelsin
Sabah00)
1yumurta
1domates
1kk peynir
2ince dlm ekmek
1kase yigurt çorbası
1kase pırasa
Bir küçük kase yoğurt
abla ben bu salata isinide abartiyorum çok yiyorum o yüzden telafi etmek istedim bundan sonra az yemeyi ogrenmem lazım yoksa kaloriyi farklı bi noktadan tamamlıyorumkaratay balık sonrası helvaya izin veriyor ama inşallah fazla değildir
Sabah üzüm fazla olmuş bence
Geçmiş olsun cnm hepsi üst üste gelmiş bi sadaka verseydin
öğlen hem nohut hem bulgur olduğu için fazla olmuş
Akşam salatayı az yemene gerek yokki salata yoğurt yapabilirdin
Bi öğün fazla karbon aldıysak diğer öğün sağlıklı hafif yemek lazımki dengelensin
hep iki iciyodum ama ons biraz daha arttirmaliyimtamam canım. ben bir kere uydurmasyon balkabaklı ekmek yapmıştım. aman Allahım ne güzeldi öyle. ye ye doymadım. bir de tost makinasında kızarttım. enfesti vallahi.
tamam sabah tartılırım o zaman. fazla çıkar muhtemelen. moralimi bozmayayım dediydim. yoksa sorun değil. üstüne wc ye de çıkamadım çünkü.
afiyet olsun. sorun olmaz akşama telafi etmişsin bence.
şu suyu 2,5 lt içmek gerekiyormuş. ben de kaç zamandır o kadar içemedim. ya 1,5 ya da 2 içiyorum.
teşekkür ederim canım@kkkmevsim geçmiş olsun canım
Ayyy o nasıl bakışlar kızzzEki Görüntüle 1911121 tartiya hazır mıyız yihuuuuuu
Tatlım koca bi kase salata yesende alacağın 100 -150 kalori belki olur belki olmaz içine ne koyduğunla alakalıabla ben bu salata isinide abartiyorum çok yiyorum o yüzden telafi etmek istedim bundan sonra az yemeyi ogrenmem lazım yoksa kaloriyi farklı bi noktadan tamamlıyo
Benim en az 3icmem gerek bugün az oldusabah kaçtaydı cnm saati çıkmamış
Bence gayet güzel
Ama sen listeni yapmıyomusun
artı çıkarsakda moral bozmadan hatalarımızı telafi etmeye çalışıp erkenden önlem alabiliriz tatlım
Aslında su ihtiyacı herkesin kilosuna göre değişir
Kilo *0.33 ml içmemiz gereken su
Sıcak hava spor emzirme durumlarında bu oran artar
aynı sorun bende de var
olsun abla spordansirAyyy o nasıl bakışlar kızzz
Valla benim hiç tahminim yok ama artı olsamda moralimi bozmamı gerektirecek bi durum yok
Yarına inş tüm ödemlerden kurtulmuş gelirsin cnmŞimdide kırkkilit otu, tarçın ve karanfili demledim içicem ödem çayı
Bende A grubuyum. Hiç böyle düşünmedim dikkatte etmedim bende ne şişkinlik yapar diye. Bi okuyayım netten neler şişkinlik yapıyormuş sonra gözleyeyim kendimiTatlım koca bi kase salata yesende alacağın 100 -150 kalori belki olur belki olmaz içine ne koyduğunla alakalı
Bide A kan grubu na lahana şişkinlik yaptığı için ben lahana salatası yemiyorum
Kendime ayrı salata yapıyom bol marul dereotu maydonoz 50 kalori bile yoktur
Sende kan grubuna göre beslenmeye çalış
Çok güzel canm. Afiyet bal olsun. Ananasın yağ yakma özelliği verdi dimi ben mi yanliş hatırlıyorumMenümüde yazayım
Kahvaltı 10:00
Roka, maydanoz ve soğanlı yumurta salatası, az peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 ince dlm tb ekmek
Ara 13:00
1 dlm ananas
Akşam 15:30
5 kaşık hindi sote, salata, 3 yk bulgur pilavı (ekmek yerine)
Ara 18:30
4 tane fındık
2 lit su
40 dk yuruyus
5 dk trambolin
Zaten cevaplamışsın :) ben geçmişi okurken toplu alıntı yapmadığımdan böyle oluyor her okuduğumu sonrakılere bakmadan cevaplıyorum. Telden toplu alıntı zor oluyorEki Görüntüle 1911038
Vee bu hafta meyve olarak ananas tüketicem daha önce faydası olmustu sizde tavsiye ederim
Hem tatlı isteğinide dengeliyor
Bazen düşünüyorumda çoğu yendiğimiz aç gözlülükten gayet şöyle bir menü ile doyabilecek en ne. Kadar çok şey daha ekliyoruz menüye. 2 gündür akşam yemeği bitiyor sofradan kalkamıyorum hala aç hısediyorum kendimi ama sofradan kalktın mı doğduğumu anlıyorum.Menüm gelsinnn
9.15 __
2 top yumurta
14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt
18.00__
2 tb sebze çorbası unsuz yağsız
Yoğurt
Ayran kürü
Su 2 lt olur
Spor yaparsam yazarım
Bende becerenezdcanım bende bu otları soracaktım demek memnun kaldın ilerde ins bende denerim
bulgur çok besleyici karatayda da 3 kaşık izin var
4 dilim ekmek diyetisyen lerin menülerin de normal
başarmışsın anlaşılan
bende ilerde ananas detoksu yapcam a gurubuna çok faydalı meyve
evet haklısın anladım canım yazif ama şekilli bir vücut istiyorsun kolay gelsin
bende boyamayı seviyorum ama beceremedigimden sonra pişman oluyorum
Çok güzel bir menü tebrikler ablacim
benim kalin gobegin oldugu yerden 2 cm gitti tabi ondan mı kilo verdiğimden mi bilmiyorumanladim canim bu kurun sonuçlarını merak ediyorum ne kadar fark etti
Canm sabahın az değil mi? Maşallah iyi dayanmışsın 8.14 arası.Menü
Sabah 8:00
Marul ve tulum peyniri
5zeytin
ARa1elma
Öğle 14:00
4yk bulgur pilavı
5yk nohutlu soğan yemeği
Salata ayran
Aksam 17:30
2-3catal et
Birazda salata azdı ama öğeyi fazla kaçırdım oyüzden
Su 2lt
Spor 30 dk inisli yokuslu bi alanda yürüyüş
Helal bahar süper dayanmışsın poğaca yememişsin.Ve menüm gelsin
Sabah00)
1yumurta
1domates
1kk peynir
2ince dlm ekmek
1kase yigurt çorbası
1kase pırasa
Bir küçük kase yoğurt
Başkabaklo bende ekmek yaptım ama benimkine un girdi canım. Belki Onu unsuz yapmayı deneyebilirim. Seninkinde un var mıydı?tamam canım. ben bir kere uydurmasyon balkabaklı ekmek yapmıştım. aman Allahım ne güzeldi öyle. ye ye doymadım. bir de tost makinasında kızarttım. enfesti vallahi.
tamam sabah tartılırım o zaman. fazla çıkar muhtemelen. moralimi bozmayayım dediydim. yoksa sorun değil. üstüne wc ye de çıkamadım çünkü.
afiyet olsun. sorun olmaz akşama telafi etmişsin bence.
şu suyu 2,5 lt içmek gerekiyormuş. ben de kaç zamandır o kadar içemedim. ya 1,5 ya da 2 içiyorum.
ben 0 im abla bi bakam ne iyi geliyoTatlım koca bi kase salata yesende alacağın 100 -150 kalori belki olur belki olmaz içine ne koyduğunla alakalı
Bide A kan grubu na lahana şişkinlik yaptığı için ben lahana salatası yemiyorum
Kendime ayrı salata yapıyom bol marul dereotu maydonoz 50 kalori bile yoktur
Sende kan grubuna göre beslenmeye çalış
ilk yazdım ya canım öndeki sayfalarda kalmıştır ondan :)Hilal senin menü güzel tatlimda ben niye bulamadım gulsahin alıntıda gordum
ins uyuyabilirsin canım iyi gecelerKızlar hiç uykum yok ama zayıflamaya sağlıklı uyumakta etkiliymis erken yatmaya çalışmam lazım
Sağol canımAy Harikasın senn diyetisyen baya ise yarayacak anlaşılan
boylelerini duyunca öğretmenligimden utanıyorum bende zaman gelir kizarim ama dayak aslaaa çünkü hep şunu düşünürüm benim çocuğumu biri dövse naparim benim evladım nasıl benim en kiymetlimse yaramazsa bile o cocukta birilerinin en kiymetlisidir bunun bilincinde olmak lazım sevgiyle adam edilmeyen dayakla aslaaa adam olunmaz
bende B12 eksikliği vardı bir yıl tedavi gördüm belli aralıklarla iğne yoksa bende vücut b12emilimi yapmiyomus depolar tamamen bosmuş epey uğraştım ama çok şükür iyiyim uyku sinir halsizlik depresyon hepsi vardı bi vitamin nelere kadir
Hayırdır nolduuu
guzel bence canım
akşam aciktirir
HADİ inş ise yarar
Ay sende kız ilginç bi fantazi niydecende o pislige girecen
Cok Güzel ablam
helva derkeeeeeen
tabiki hazırızEki Görüntüle 1911121 tartiya hazır mıyız yihuuuuuu
Akşam meyveleri kaçta yediğine bağlı tatlımve menüm gelsin o zaman
Sabah 6.00
7 çığ badem
1 yulaf kurabiyesi ( içindekiler alta)
1 bardak kahve
Sabah 11.00
Avuç ayası kadar peynir
2 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00
1 tabak Pırasa yemeği
1 yulaf kurabiyesi daha
Ara
1/6 nar
1 dilim ayva
50 tane kabak çekirdeği
2 fıstık
Gece
Ayran kürü
Spor: 1 saat 10 dk yürüyüş 20 dk koşu 20 dk ekiptik
Sıvı: 3lt su 2 bardak yeşil çay
Ceza : dedim hilal gece meyvelerine ceza vermek için yorulmasın. ben peşin peşin yapayim 1.500 zıplama yetmezse başkada yaparım.
Yulaf kurabiye : kuru kayısı+ muz + karıştırılıp fırında pişti 3 küçük muzdan yapıldı 20 tane çıktı.
Yani mınık bir muzun 2/7 sini ve 1 kuru kayısı yemiş oluyorum bu durumda.
Iyi geceler tatlımVee tabi bu saate gelirsem kımsecıkler kalmaz. Bende en iyisi yatayım: iyi geceler
Hıı onu yazmamışım akşam 19.00 - 19.30 arasında yedim. Artık dayanamadım dünde meyve keyfi vardı bu gün kırıldım artık zıplamaşarıda 23.00 da yaptım hala bacaklarım agrıyo.ilk yazdım ya canım öndeki sayfalarda kalmıştır ondan :)
ins uyuyabilirsin canım iyi geceler
Sağol canım
tabiki hazırız
Akşam meyveleri kaçta yediğine bağlı tatlımşu yulafi sevemedim ta kurabiye güzel miydi afiyet olsun canım spor süper bu arada
Iyi geceler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?