Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah kaçtaydı cnm saati çıkmamış
Bence gayet güzel
Ama sen listeni yapmıyomusun

tamam sabah tartılırım o zaman. fazla çıkar muhtemelen. moralimi bozmayayım dediydim. yoksa sorun değil. üstüne wc ye de çıkam
artı çıkarsakda moral bozmadan hatalarımızı telafi etmeye çalışıp erkenden önlem alabiliriz tatlım

afiyet olsun. sorun olmaz akşama telafi etmişsin bence.
şu suyu 2,5 lt içmek gerekiyormuş. ben de kaç zamandır o kadar içemedim. ya
Aslında su ihtiyacı herkesin kilosuna göre değişir
Kilo *0.33 ml içmemiz gereken su
Sıcak hava spor emzirme durumlarında bu oran artar

Kızlar hiç uykum yok ama zayıflamaya sağlıklı uyumakta etkiliymis erken yatmaya çalışmam lazım
aynı sorun bende de var

Harikasın dayanmissin ne güzel

abla ben bu salata isinide abartiyorum çok yiyorum o yüzden telafi etmek istedim bundan sonra az yemeyi ogrenmem lazım yoksa kaloriyi farklı bi noktadan tamamlıyorum

hep iki iciyodum ama ons biraz daha arttirmaliyim

@kkkmevsim geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım

abla ben bu salata isinide abartiyorum çok yiyorum o yüzden telafi etmek istedim bundan sonra az yemeyi ogrenmem lazım yoksa kaloriyi farklı bi noktadan tamamlıyo
Tatlım koca bi kase salata yesende alacağın 100 -150 kalori belki olur belki olmaz içine ne koyduğunla alakalı
Bide A kan grubu na lahana şişkinlik yaptığı için ben lahana salatası yemiyorum
Kendime ayrı salata yapıyom bol marul dereotu maydonoz 50 kalori bile yoktur
Sende kan grubuna göre beslenmeye çalış

Benim en az 3icmem gerek bugün az oldu
Listemi bugün yapamadim annemlerde protein yoktu akşam onun için yigurt ve çorba yerinede dolma yedim bi tane ama artık hafta boyu evdeyim harfi garfine uyarım
Ayyy o nasıl bakışlar kızzz

Valla benim hiç tahminim yok ama artı olsamda moralimi bozmamı gerektirecek bi durum yok
olsun abla spordansir

Bende A grubuyum. Hiç böyle düşünmedim dikkatte etmedim bende ne şişkinlik yapar diye. Bi okuyayım netten neler şişkinlik yapıyormuş sonra gözleyeyim kendimi

Çok güzel canm. Afiyet bal olsun. Ananasın yağ yakma özelliği verdi dimi ben mi yanliş hatırlıyorum

Eki Görüntüle 1911038

Vee bu hafta meyve olarak ananas tüketicem daha önce faydası olmustu sizde tavsiye ederim
Hem tatlı isteğinide dengeliyor
Zaten cevaplamışsın :) ben geçmişi okurken toplu alıntı yapmadığımdan böyle oluyor her okuduğumu sonrakılere bakmadan cevaplıyorum. Telden toplu alıntı zor oluyor

Menüm gelsinnn

9.15 __
2 top yumurta

14.30 __
ton balıklı salata
Yoğurt

18.00__
2 tb sebze çorbası unsuz yağsız
Yoğurt

Ayran kürü

Su 2 lt olur

Spor yaparsam yazarım
Bazen düşünüyorumda çoğu yendiğimiz aç gözlülükten gayet şöyle bir menü ile doyabilecek en ne. Kadar çok şey daha ekliyoruz menüye. 2 gündür akşam yemeği bitiyor sofradan kalkamıyorum hala aç hısediyorum kendimi ama sofradan kalktın mı doğduğumu anlıyorum.

Bende becerenezd
anladim canim bu kurun sonuçlarını merak ediyorum ne kadar fark etti
benim kalin gobegin oldugu yerden 2 cm gitti tabi ondan mı kilo verdiğimden mi bilmiyorum

Canm sabahın az değil mi? Maşallah iyi dayanmışsın 8.14 arası.

Helal bahar süper dayanmışsın poğaca yememişsin. Süper olmuş menünde

Başkabaklo bende ekmek yaptım ama benimkine un girdi canım. Belki Onu unsuz yapmayı deneyebilirim. Seninkinde un var mıydı?

ben 0 im abla bi bakam ne iyi geliyo

ve menüm gelsin o zaman

Sabah 6.00
7 çığ badem
1 yulaf kurabiyesi ( içindekiler alta)
1 bardak kahve

Sabah 11.00
Avuç ayası kadar peynir
2 haşlanmış yumurta

Akşam 18.00
1 tabak Pırasa yemeği
1 yulaf kurabiyesi daha

Ara
1/6 nar
1 dilim ayva
50 tane kabak çekirdeği
2 fıstık

Gece
Ayran kürü

Spor: 1 saat 10 dk yürüyüş 20 dk koşu 20 dk ekiptik
Sıvı: 3lt su 2 bardak yeşil çay

Ceza : dedim hilal gece meyvelerine ceza vermek için yorulmasın. ben peşin peşin yapayim 1.500 zıplama yetmezse başkada yaparım.

Yulaf kurabiye : kuru kayısı+ muz + karıştırılıp fırında pişti 3 küçük muzdan yapıldı 20 tane çıktı.
Yani mınık bir muzun 2/7 sini ve 1 kuru kayısı yemiş oluyorum bu durumda.

Hilal senin menü güzel tatlimda ben niye bulamadım gulsahin alıntıda gordum
ilk yazdım ya canım öndeki sayfalarda kalmıştır ondan :)
Kızlar hiç uykum yok ama zayıflamaya sağlıklı uyumakta etkiliymis erken yatmaya çalışmam lazım
ins uyuyabilirsin canım iyi geceler
Sağol canım
tabiki hazırız
Akşam meyveleri kaçta yediğine bağlı tatlım şu yulafi sevemedim ta kurabiye güzel miydi afiyet olsun canım spor süper bu arada
Vee tabi bu saate gelirsem kımsecıkler kalmaz. Bende en iyisi yatayım: iyi geceler
Iyi geceler tatlım

Hıı onu yazmamışım akşam 19.00 - 19.30 arasında yedim. Artık dayanamadım dünde meyve keyfi vardı bu gün kırıldım artık zıplamaşarıda 23.00 da yaptım hala bacaklarım agrıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…