Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa ben çok severim kurabiyesini bence denemelisin. Ama kurabiyenin içine az öğütülmüş yulaf kullan az da normal yulaf ben göz kararı 1/3 öğütülmüş 2/3 normal koyuyorum sanırım

Hıı onu yazmamışım akşam 19.00 - 19.30 arasında yedim. Artık dayanamadım dünde meyve keyfi vardı bu gün kırıldım artık zıplamaşarıda 23.00 da yaptım hala bacaklarım agrıyo.
biraz fazla olmuş o zaman canım ama zaten maşallah telafi etmişsin fazlasıyla 1500 ziplama asiriii yorucu çünkü
Aaa ben çok severim kurabiyesini bence denemelisin. Ama kurabiyenin içine az öğütülmüş yulaf kullan az da normal yulaf ben göz kararı 1/3 öğütülmüş 2/3 normal koyuyorum sanırım
Yulaf alırsam deneyim o zaman canım teşekkür ederim

Ohh ya bir an korktum o zaman herşey yolunda ceza da yeterli.
kız cezalik bisi Yok ki ama bidahkine meyveyi erken yersin canım
afiyet olsun canım iyi atlatmissin genede
Bisi yememissin canım erimek dediğin etimek mi ? afiyet olsun

Bende A grubuyum. Hiç böyle düşünmedim dikkatte etmedim bende ne şişkinlik yapar diye. Bi okuyayım netten neler şişkinlik yapıyormuş sonra gözleyeyim kendimi
aslinda sadece sislik icin degil saglik icin dikat etmeliyiz cnm

benim gözüm herzaman actir cnm
kendi adima doymayi ,catlayinca kadar yemekle karistiriyorum heralde
Bide beyin 20 dk sonra doydugunu anladigi icin yavas yemek gerekiyir

Yemekten hemen sonra su icilmesi önerilmesede ben yemekten sonra 1bar su ictigim zaman daha doymus gibi hissediyorum

ben 0 im abla bi bakam ne iyi geliyo
sansliymisin cnm et türü sana iyi gelir

kiz üsenmeden cekirdekleri saydinmi
Spor cok güzel menüde iyi cnm

Bence sartlara göre gayet iyi atlatmisin cnm

iyi geceler hanımlar ben yorgun ben bitik hala kuzenle ev topluyoruz bir taraftan grip regl boyun fıtığı da azdı tadım yok
yarın erkenden kalkıp elektrik su işlerini sonra tekrar ev toplama ben bittim iş bitmedi
menü yazacak dermanım yok sabah Kaçamaksız kahvaltı öğle pide salata
Akşam da kahvaltı diyim anca bu kadar yazabildim :)

Gecmis olsun cnm
Evi hemen bosaltmanizmi gerekiyor yavas yavas yapsan

Sen dugunde yerim diye yememiştin akşam gelince bi ayran kuru içseydin aç aç mı uyudun.

kız cezalik bisi Yok ki ama bidahkine meyveyi erken yersin canım

afiyet olsun canım iyi atlatmissin genede

Bisi yememissin canım erimek dediğin etimek mi ? afiyet olsun
Normalde meyve yemek istemiyorum çünkü çok zorlanıyorum bırakmakta ama bizde meyve aile olmak gibi çok garip ama çocukluğumdan beri alışkanlık hemen yere kocaman sofra kurulur meyveler mısırlar kuru incirler kayısılar ve Çerez'ler gelir bizim ailede gecende demiştim sanırım kola çıkolata gb alışkanlık yok ama malesef meyve keyfı var bu gelenigi atmak kolay değil benim için. O yüzden her akşam kendimi zor tutuyodum dün akşam yenildim iyi ki saat çok degılmıs normalde 9 gb yapılır: ama senin zıplama Işın'ı sevdim her yendiğim meyve öncesi veya sonrası 100 zıplıcam boylelıkle yemem belki.

Dedim bu gün dunu telafı edeyimde seni ve sahgull ü geceyim. Çok dişli gördüm sizi ( maşallah ) saydım o zaman insanın gözüne çok görünüyor yoksa 1 avuç beynim avuçlarda büyük kim bilir kaç tane alır :)

Oyy tatlım benim Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda taşınma biterde keyifle ayak uzatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…