- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.141
Aaa ben çok severim kurabiyesini bence denemelisin. Ama kurabiyenin içine az öğütülmüş yulaf kullan az da normal yulaf ben göz kararı 1/3 öğütülmüş 2/3 normal koyuyorum sanırımilk yazdım ya canım öndeki sayfalarda kalmıştır ondan :)
ins uyuyabilirsin canım iyi geceler
Sağol canım
tabiki hazırız
Akşam meyveleri kaçta yediğine bağlı tatlımşu yulafi sevemedim ta kurabiye güzel miydi afiyet olsun canım spor süper bu arada
Iyi geceler tatlım
biraz fazla olmuş o zaman canım ama zaten maşallah telafi etmişsin fazlasıyla 1500 ziplama asiriii yorucu çünküHıı onu yazmamışım akşam 19.00 - 19.30 arasında yedim. Artık dayanamadım dünde meyve keyfi vardı bu gün kırıldım artık zıplamaşarıda 23.00 da yaptım hala bacaklarım agrıyo.
Yulaf alırsam deneyim o zaman canım teşekkür ederimAaa ben çok severim kurabiyesini bence denemelisin. Ama kurabiyenin içine az öğütülmüş yulaf kullan az da normal yulaf ben göz kararı 1/3 öğütülmüş 2/3 normal koyuyorum sanırım
Ohh ya bir an korktumAy meyve o kadar fazla değilmiş canım benbir ayva okudum onu bir dilimmis
kız cezalik bisi Yok kiOhh ya bir an korktumo zaman herşey yolunda ceza da yeterli.
afiyet olsun canım iyi atlatmissin genedeDünkü menüm
Sabah 4 d erimek 2kk peynir çay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 2 yk et yemeği
Akşam 4 Eti Burçak 1 Eti form limonlu
Düğün pastalıymış ölüceğim sandım açlıktan iyi ki yanımıza bisküvi almışız bana da bu kadar değdi diğerlerinden
Bisi yememissin canımGece çok geç geldik eve otellerde yer bulamadık zaten dün de çok yorucu geçti benim için zaten o yüzden bugünüm uyumakta geçirdim o yüzden menüm boş
Sabah 2 d erimek 2 kk peynir çay
Ara 1 mandalina
Akşam 2 yk et kavurma
aslinda sadece sislik icin degil saglik icin dikat etmeliyiz cnmBende A grubuyum. Hiç böyle düşünmedim dikkatte etmedim bende ne şişkinlik yapar diye. Bi okuyayım netten neler şişkinlik yapıyormuş sonra gözleyeyim kendimi
benim gözüm herzaman actir cnmBazen düşünüyorumda çoğu yendiğimiz aç gözlülükten gayet şöyle bir menü ile doyabilecek en ne. Kadar çok şey daha ekliyoruz menüye. 2 gündür akşam yemeği bitiyor sofradan kalkamıyorum hala aç hısediyorum kendimi ama sofradan kalktın mı doğduğumu anlıyorum.
sansliymisin cnm et türü sana iyi gelirben 0 im abla bi bakam ne iyi geliyo
kiz üsenmeden cekirdekleri saydinmive menüm gelsin o zaman
Sabah 6.00
7 çığ badem
1 yulaf kurabiyesi ( içindekiler alta)
1 bardak kahve
Sabah 11.00
Avuç ayası kadar peynir
2 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00
1 tabak Pırasa yemeği
1 yulaf kurabiyesi daha
Ara
1/6 nar
1 dilim ayva
50 tane kabak çekirdeği
2 fıstık
Gece
Ayran kürü
Spor: 1 saat 10 dk yürüyüş 20 dk koşu 20 dk ekiptik
Sıvı: 3lt su 2 bardak yeşil çay
Ceza : dedim hilal gece meyvelerine ceza vermek için yorulmasın. ben peşin peşin yapayim 1.500 zıplama yetmezse başkada yaparım.
Yulaf kurabiye : kuru kayısı+ muz + karıştırılıp fırında pişti 3 küçük muzdan yapıldı 20 tane çıktı.
Yani mınık bir muzun 2/7 sini ve 1 kuru kayısı yemiş oluyorum bu durumda.
Dünkü menüm
Düğün pastalıymış ölüceğim sandım açlıktan iyi ki yanımıza bisküvi almışız bana da bu kadar değdi diğerlerinden
Bence sartlara göre gayet iyi atlatmisin cnmGece çok geç geldik eve otellerde yer bulamadık zaten dün de çok yorucu geçti benim için zaten o yüzden bugünüm uyumakta geçirdim o yüzden menüm boş
Sabah 2 d erimek 2 kk peynir çay
Ara 1 mandalina
Akşam 2 yk et kavurma
Gecmis olsun cnmiyi geceler hanımlar ben yorgun ben bitik hala kuzenle ev topluyoruz bir taraftan grip regl boyun fıtığı da azdı tadım yok
yarın erkenden kalkıp elektrik su işlerini sonra tekrar ev toplama ben bittim iş bitmedi
menü yazacak dermanım yok sabah Kaçamaksız kahvaltı öğle pide salata
Akşam da kahvaltı diyim anca bu kadar yazabildim :)
Sen dugunde yerim diye yememiştin akşam gelince bi ayran kuru içseydin aç aç mı uyudun.Dünkü menüm
Normalde meyve yemek istemiyorum çünkü çok zorlanıyorum bırakmakta ama bizde meyve aile olmak gibi çok garip ama çocukluğumdan beri alışkanlık hemen yere kocaman sofra kurulur meyveler mısırlar kuru incirler kayısılar ve Çerez'ler gelir bizim ailede gecende demiştim sanırım kola çıkolata gb alışkanlık yok ama malesef meyve keyfı var bu gelenigi atmak kolay değil benim için. O yüzden her akşam kendimi zor tutuyodum dün akşam yenildim iyi ki saat çok degılmıs normalde 9 gb yapılır: ama senin zıplama Işın'ı sevdim her yendiğim meyve öncesi veya sonrası 100 zıplıcam boylelıkle yemem belki.kız cezalik bisi Yok kiama bidahkine meyveyi erken yersin canım
afiyet olsun canım iyi atlatmissin genede
Bisi yememissin canımerimek dediğin etimek mi ? afiyet olsun
Dedim bu gün dunu telafı edeyimde seni ve sahgull ü geceyim. Çok dişli gördüm sizi ( maşallah ) saydım o zaman insanın gözüne çok görünüyor yoksa 1 avuç beynim avuçlarda büyük kim bilir kaç tane alır :)aslinda sadece sislik icin degil saglik icin dikat etmeliyiz cnm
benim gözüm herzaman actir cnm
kendi adima doymayi ,catlayinca kadar yemekle karistiriyorum heralde
Bide beyin 20 dk sonra doydugunu anladigi icin yavas yemek gerekiyir
Yemekten hemen sonra su icilmesi önerilmesede ben yemekten sonra 1bar su ictigim zaman daha doymus gibi hissediyorum
sansliymisin cnm et türü sana iyi gelir
kiz üsenmeden cekirdekleri saydinmi
Spor cok güzel menüde iyi cnm
Bence sartlara göre gayet iyi atlatmisin cnm
Oyy tatlım benim Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda taşınma biterde keyifle ayak uzatırsınız.iyi geceler hanımlar ben yorgun ben bitik hala kuzenle ev topluyoruz bir taraftan grip regl boyun fıtığı da azdı tadım yok
yarın erkenden kalkıp elektrik su işlerini sonra tekrar ev toplama ben bittim iş bitmedi
menü yazacak dermanım yok sabah Kaçamaksız kahvaltı öğle pide salata
Akşam da kahvaltı diyim anca bu kadar yazabildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?