Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi atlatmissin

abla süt yumurta iyi gelmez yazıyo sabahta et yiyemwmki buğday ve türevleri zaten aldırıyor sebze ils yasiycam galiba
Ay kolay gelsin inş en kisa zamanda biter
heh al bendende bitane bizdede var o gelenek dayanmak çok zor oluyo

-200 dün uyumaktan şiştim. Buna da şükür...
iyi kız cumaya bir yaparsın sen onu

Günaydın kızlar
Henuz tartilamadim dün benim için oldukca zor geçti
Eşiimin kuzeninon söz alisverisi için geleceklerdi kahvaltıya gelmeleri 12 yi buldu Neyse geldiler kahvaltı faslini atlattil alışveriş için dışarı çıkacaklar sanıyordum Öyle diye olur diye kabul etmiştim açıkçası ama olmadı bi kısmı gitti çocuklar ve bi kısmı evde kaldı tabi doğal olarak dinlenecek vaktim olmadı hadi dedim bunada sabır dedim bu sefer eşimin amcasinin oğlu aradı ben otobüsten indm size geliyorm diye başımdan aşağı kaynar su döküldü evlendigimizden bu yana devamlı bizimle zaten üni öğrencisi bi mezun olamadı gitti canoma yetti üzerine o geldi tabi bu arada akşam yemegi derdi vardı aksamida ettiler çay faslından sonra gittiler ay bir daha rahatsızken kimseyi kabul etmicem akşam eşimle de konuştum amca oğlunu istemediğimi ama bakalım ne olacal

Dünku menum

KAHVALTI(12:30)
4-5 tane patates kızartmasi
1 küçük dilim ekmek
1 tk bal
1 tk kaymak
Azıcık domates
2 bardak çay

Ara(14:00)
1 Türk kahvesi

AKSAM(18:30)
1 kepçe şehriye çorbası
4 yk cevizli mantı

ARA
1 bardak çay

Suyu hiç sayadim dün
Sporda yapmadım ama hiç totom yer gormedi

500ziplamada pert oldum ben 1500uhtesem
Günaydın herkese +1 kg çıktım.dün çok kaçamak yaptım ve regl olamadım şişim baya
Poni menü nerde
Bendende gelsin bildirim 73.6 çıktım -900

günaydınn
-200 gr bendende
Ooo süper
hadi misafir ddnk geldi böyle oldu da bu amcaogullu işi çok sacma ailesi uzaktaysada genelde çekinir öyle surekli gelmezki insan senin kuzenim olsa anlarim ama hem erkek hemde eşinin kuzeni samimiyet inizi bilemem ama

Nerde kız karatay

biran önce temizlemeye bak canım

ooo harikasiniz Ayça hanim bu sonucu neye borçlusun hele bizede ver o sırrı

çok iyi tatlım cumaya bir yaparsın sen onu
Teşekkürler efenimmm Bence saat 18.00 dam sonra bişey yememeye borçluyum sanırım. Bide hiç bu kadar düzenli sağlıklı olmamıştım. Spor herzaman yapıyodum ben benim için yenilik değildi ama spor yaptığım zamanlarda bile ayda sadece 2 kilo veriyorum o da regl dan regle. Şimdi hayatım spor + düzenli beslenme oldu. Meyve yememeye özen gösteriyorum evet meyve zararlı değil ama masumda değil. Ben Karatay yaparken iş yerinde her gün meyve gelirdi bende ne gelirse hep 1 tane yerdim yediğim haftalarda en fazla 800 gr verdim ama yemediğim hafatalarda 2 yi buluyordu. Meyve bence yavaşlatıyor. Bide ki en önemlisi ani ataklar yaşamıyorum biliyosun hiç bi zaman tatlıya hamur işine açlık hissetmiyorum bu yüzden görüp dönüp bişey yemiyorum tatlı ve unlu ihtiyaclarımı başka şekilde karşılıyorum. Ekmek yapıyorum yulaf kurabiyesi chai puding. Öncekilerde kepek unu kullanırdım ama şimdi tariflerimi tekrar değiştiriyorum kepek ününü dahi azaltıp tariflerimi değiştiriyorum.

canım başına neler gelmiş öyle mefkus ablam doğru demiş bir sadaka vermen iyi olur

dengelemissin güzel menu

evet canım

Güzel bir menü

ablacım iki kibrit kutusu kadar üzüm ve yaban mersini çok azdı bugün gr işi hesaplayıp yedim ki daha iyi fikir olur

afiyet olsun canım

daha yeni basladim canım persembe günü biraz zaman geçsin ölçme yapacağım

geçmiş olsun canim

afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
sağol canım

Kızlar hiç uykum yok ama zayıflamaya sağlıklı uyumakta etkiliymis erken yatmaya çalışmam lazım
bende erken yatıp erken kalkma mantigindayim

tahin helvası

-400 canım

ablacım ben sarmalık lahana aldırdım ama turşu lik yemeklik çıktı artık bende de şişkinlik yapsada yemeğini yapıp yiyecegim

Bende becerenezd

benim kalin gobegin oldugu yerden 2 cm gitti tabi ondan mı kilo verdiğimden mi bilmiyorum
Çok iyi gitmiş üstte yazdığını anlamadim

spor süper sade kurabiyeler muz ve kayisiyla mi yaptin

Zıplarken anlamadım ama bende pert olmuşum bacaklarım ağrıyodu yatağa girildiğinde şimdi bile geçmedi.

Evet canım çok çok erimiş muz işe oluyor hani dışı kapkara olur ya öyle muz ne kadar erirse muz o kadar güzel. Geçen aldıklarımdan dolapta kalmış ıyıce erimiş dedim bu olsa olsa ya chia puding olur ya kurabiye. Chai olmasın vücut unutsun diye konuşmuştuk baharla bende kurabiye yapayım hem yanıma alırım dedim dışarı çıkarsam banada rahatlık olur dedim. Muzu iyice eziyorsun içine kayısı doğruyorsun minik minik sonra öğütülmüş yulaf ve normal yulaf karıştırıp kaşık yardımıyla yağlı kağıda koyuyosun ama çok kalın olmasın içi pişmez fırında pişiriyorsun. Bitmemiş olsa resim atardım ama anında tükenmiş ben 2 tane anca yiyebildim.

Bendende gelsin bildirim 73.6 çıktım -900
Spor Haftada Kaç Kere Yapiyirsun Hep Bu sekildemi

günaydınn
-200 gr bendende
Çok güzel

anı misafir düzeni çok etkiliyor kolay gelsin

Kızlar ben dun annemde -500dum şimdi eve dönüyoruz alçı çıktı kuzucugun uykusu gelmeden bu güzel içime sinen sine evi temizleyim
süper çok iyi

bende meyve sabah sadece yiyorum oda az bir blog var karatay yapan bir aile onlarda diyor meyveyi kesince daha iyi kilo verdik
sporun harika bende bir spora başlasan iyi olacak bugün güya koşu bandı ni tamire gelcekler

Nerde kız karatay
ya sorma canım eşim ve ablası ortaokuldayken bu amcasinin yanin da kalmış köyde okul olmadığı için şimdi bi nevi onu odetiyprlar esime hadi evliligimin ilk senesi ben tatil den tatile annlerle beraber geliyordum ama okul bittikten sonra çok. Zor oldu bide kafasına gore çıkıp geliyor hiç musaitlermi yada istiyorlar mı demiyor sabah ben uyanmadan çıkıyor yada uyansamda. Odamdan cikmiyorm akşamda yemek vakti falan geliyor işte ya durumları olmasa küçük olsa. Yada bayan olsa idare ederim bi sekilde ama rahatsız oluyorm eşim bi kaç kere şakayla karışık ima etti ama sonuc aynı 1-2 ay gelmiyor sonra yine burda

Karatay uçtu : (

muzun içi kararmasın da zararlı diye duydum bende kararan kısımları kesip kullanıyorum tarif güzel ilerde denerimde iki taneyle yetinirmiyim bilmiyorum hem senin verecegin kilo az sen boyle seyler rahatlikla yersin yulaf karatayda varmı

sorma canım bütün enerjim alt ust oldu motivem yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…