Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anlaşıldı bu işin evveliyati var eşinle beraber sabah evden cikmiyormu en azından bunu prensip yapsin

muzun içi değil dışı kararanlardan. İçi kararmamıştı. Ama böyle çok ergindi. Hiç bilmiyorum ki Karatay yaptıgım zamanlar bana 3. Takımın kızları ve Banu ablam destek olurdu. Zaten o zamanlarda böyle yulaflı seyler yapayım gb düşüncem yoktu.

sağol canım bir bakayım ins karatay mutfağı adlı bir kitap var en iyisi onu almam olcak

Başkabaklo bende ekmek yaptım ama benimkine un girdi canım. Belki Onu unsuz yapmayı deneyebilirim. Seninkinde un var mıydı?
Benimkinde de tambugday mi çok tahilli un mu ne vardı.

Çok güzel afiyet olsun.

Kolay gelsin canım.

Ben şuan haftada 3 kere kösü bandı + ekliptik şeklinde 1 saat spor yapıyorum. Salı , persembe ve cumartesi yada pazar. Haftanın 1 günü kesinlikle hiç bir şey yapmıyorum. Geri kalan 3 gündede yarım saat dışarda yürüyorum

Yani;
3 gün 1 saat spor salonu
3 gün yarım saat dışarda yuryus
1 gün bişi yok

Ama eskiden böyle değildim. İlk zamanlar ruhum gidiyordu sanki salona boguluyodum spor salonunda. Bu yüzden kışın bile ocak ayında sarıp sarmalar kendimi yürüyüşe çıkardım site etrafında. Yağmur çiselerken bile yürüdüm hasta da olmadım hiç maşallah. Ama şimdi yine bazen istemiyor canım inmek spor salonuna için çekilıyir sanki ama zorluyorum kendimi. Hadi git hadi git diye. Geçen bir arkadaşla tanıştım çok sıkıldım salonda spor yapmak boguyor sen ne güzel yapıyosun ben para veriyorum ama gitmiyorum dedi. Buarada benim sitemde var salon ben vermiyorum bide sporcu ve hoca arkadaşlarım var onlardan bilgi alıyorum sürekli. Dedim sanıyormusun ben güle oynaya geliyorum kimse için kolay değil ama azmetmek önemli zaten 21 gündem sonra vücüdün istiyor sporu ve yağlı tatlı seyler yiyincede "e be kadın napıyorsun o kadar spor yaptın ben bunları kabul etmem yiyemem" diyor.

Bana bir şey sordun destan yazdım

yok canım canan hocaya gore çünkü saf değil diyor ama bi kurabiye de lafı olmamalı karatay güzeli diye bir blog var o cokbtarif dener takip edebilirsin ve gerçekten devam edeceksin kitabında alman iyi olur o kızda cogunu o kitaptan yapıyor

sağol canım bir bakayım ins karatay mutfağı adlı bir kitap var en iyisi onu almam olcak

Bende bi bakayım. Çok merak ettim neler var

-200 dün uyumaktan şiştim. Buna da şükür...
bencede gayet iyi cnm

Günaydın kızlar Sabitim ne yazik ki
artı olmakdan iyidir cnm

Günaydın herkese +1 kg çıktım.dün çok kaçamak yaptım ve regl olamadım şişim baya
neden tatlım dün cumamıydı

Bendende gelsin bildirim 73.6 çıktım -900
Vavvvv süperrrr
günaydınn
-200 gr bendende
cumaya güzel bi eksi gelir cnm

neyseki yatıya falan kalmamışlar

tabiki olmamış cnm
Ceza bakanımız görünce ne dicek bakalım

Kızlar ben dun annemde -500dum şimdi eve dönüyoruz alçı çıktı kuzucugun uykusu gelmeden bu güzel içime sinen sine evi temizleyim
kolay gelsin cnm
Elin de herşey normalmiymiş
Ekside çok güzel maşallah

Zaten azmin enerjin bizede yansıyor cnm
Sen bu işi fazla oyalanmadan halledecen
ablacım ben sarmalık lahana aldırdım ama turşu lik yemeklik çıktı artık bende de şişkinlik yapsada yemeğini yapıp yiye
Herkesde aynı olacak diye bişey yok cnm
Ayrıca eksinde çok güzel
Benim bildiğim karatayda yok
Günaydın kızlar. Kilom 87.8
En son 87 diye bildirim yapmıştın heralde dimi cnm
Selam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi

Bu sabah 71.1 geldim cumaya gore -500
sendende güzel bi eksi gelecek burcum

bu programı ne zamandır uyguluyosun tatlım
Insan bi şey hedeflideyse tabiki çaba göstermesi emek vermesi lazım

eline sağlık canım benimde yapmam lazım ama bütün vücudum titriyor aldım battaniyeyi yatiyorum
üşütme için bişeyler alsaydın cnm

Slmm kızlar

Bugün sabahtan mide bulantısıyla uyandım
Afedersiniz biraz çıkardım
Hala devam ediyor
Ya bişey dokundu yada mide üşütmesi oldu heralde
Mide çayı vardı ondan içiyorum
Bugün pek bişey yiyebileceğimi sanmıyorum
Normal çayı bile içemedim

Kilo bildirimi

Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500

aldım abla biseyler içtim Allah tan yarın okullar varda yatı işi olmadı eşimin kuzeni yetiyorda artıyor zaten abla bana

geçmiş olsun abla havalar soğudu hastalıklarda baş gostermeye başladı bu arada fark süper abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…