- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.181
anlaşıldı bu işin evveliyati var eşinle beraber sabah evden cikmiyormu en azından bunu prensip yapsinya sorma canım eşim ve ablası ortaokuldayken bu amcasinin yanin da kalmış köyde okul olmadığı için şimdi bi nevi onu odetiyprlar esime hadi evliligimin ilk senesi ben tatil den tatile annlerle beraber geliyordum ama okul bittikten sonra çok. Zor oldu bide kafasına gore çıkıp geliyor hiç musaitlermi yada istiyorlar mı demiyor sabah ben uyanmadan çıkıyor yada uyansamda. Odamdan cikmiyorm akşamda yemek vakti falan geliyor işte ya durumları olmasa küçük olsa. Yada bayan olsa idare ederim bi sekilde ama rahatsız oluyorm eşim bi kaç kere şakayla karışık ima etti ama sonuc aynı 1-2 ay gelmiyor sonra yine burda
Karatay uçtu : (
muzun içi değil dışı kararanlardan. İçi kararmamıştı. Ama böyle çok ergindi. Hiç bilmiyorum ki Karatay yaptıgım zamanlar bana 3. Takımın kızları ve Banu ablam destek olurdu. Zaten o zamanlarda böyle yulaflı seyler yapayım gb düşüncem yoktu.muzun içi kararmasın da zararlı diye duydum bende kararan kısımları kesip kullanıyorum tarif güzel ilerde denerimde iki taneyle yetinirmiyim bilmiyorum hem senin verecegin kilo az sen boyle seyler rahatlikla yersin yulaf karatayda varmı
canım seni çok iyi anlıyorum bence kayıp olan günleri unut tekrar evi düzene koy önüne baksorma canım bütün enerjim alt ust oldu motivem yerlerde
sağol canım bir bakayım ins karatay mutfağı adlı bir kitap var en iyisi onu almam olcakmuzun içi değil dışı kararanlardan. İçi kararmamıştı. Ama böyle çok ergindi. Hiç bilmiyorum ki Karatay yaptıgım zamanlar bana 3. Takımın kızları ve Banu ablam destek olurdu. Zaten o zamanlarda böyle yulaflı seyler yapayım gb düşüncem yoktu.
Benimkinde de tambugday mi çok tahilli un mu ne vardı.Başkabaklo bende ekmek yaptım ama benimkine un girdi canım. Belki Onu unsuz yapmayı deneyebilirim. Seninkinde un var mıydı?
Çok güzel afiyet olsun.ve menüm gelsin o zaman
Sabah 6.00
7 çığ badem
1 yulaf kurabiyesi ( içindekiler alta)
1 bardak kahve
Sabah 11.00
Avuç ayası kadar peynir
2 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00
1 tabak Pırasa yemeği
1 yulaf kurabiyesi daha
Ara
1/6 nar
1 dilim ayva
50 tane kabak çekirdeği
2 fıstık
Gece
Ayran kürü
Spor: 1 saat 10 dk yürüyüş 20 dk koşu 20 dk ekiptik
Sıvı: 3lt su 2 bardak yeşil çay
Ceza : dedim hilal gece meyvelerine ceza vermek için yorulmasın. ben peşin peşin yapayim 1.500 zıplama yetmezse başkada yaparım.
Yulaf kurabiye : kuru kayısı+ muz + karıştırılıp fırında pişti 3 küçük muzdan yapıldı 20 tane çıktı.
Yani mınık bir muzun 2/7 sini ve 1 kuru kayısı yemiş oluyorum bu durumda.
Kolay gelsin canım.iyi geceler hanımlar ben yorgun ben bitik hala kuzenle ev topluyoruz bir taraftan grip regl boyun fıtığı da azdı tadım yok
yarın erkenden kalkıp elektrik su işlerini sonra tekrar ev toplama ben bittim iş bitmedi
menü yazacak dermanım yok sabah Kaçamaksız kahvaltı öğle pide salata
Akşam da kahvaltı diyim anca bu kadar yazabildim :)
eşimle beraber olmasa da ondan 1saat sonra felan çıkıyor var maalesef her ne kadar sinir olsamda katlaniyormanlaşıldı bu işin evveliyati var eşinle beraber sabah evden cikmiyormu en azından bunu prensip yapsin
Ben şuan haftada 3 kere kösü bandı + ekliptik şeklinde 1 saat spor yapıyorum. Salı , persembe ve cumartesi yada pazar. Haftanın 1 günü kesinlikle hiç bir şey yapmıyorum. Geri kalan 3 gündede yarım saat dışarda yürüyorumSpor Haftada Kaç Kere Yapiyirsun Hep Bu sekildemi
Çok güzel
anı misafir düzeni çok etkiliyor kolay gelsin
süper çok iyi
bende meyve sabah sadece yiyorum oda az bir blog var karatay yapan bir aile onlarda diyor meyveyi kesince daha iyi kilo verdik
sporun harika bende bir spora başlasan iyi olacak bugün güya koşu bandı ni tamire gelcekler
Süpersin canm maşallahSelam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi
Bu sabah 71.1 geldim cumaya gore -500
selam canım misafir geldimi insan illa bi sorun çıkıyorSelam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi
yok canım canan hocaya gore çünkü saf değil diyor ama bi kurabiye de lafı olmamalı karatay güzeli diye bir blog var o cokbtarif dener takip edebilirsin ve gerçekten devam edeceksin kitabında alman iyi olur o kızda cogunu o kitaptan yapıyormuzun içi kararmasın da zararlı diye duydum bende kararan kısımları kesip kullanıyorum tarif güzel ilerde denerimde iki taneyle yetinirmiyim bilmiyorum hem senin verecegin kilo az sen boyle seyler rahatlikla yersin yulaf karatayda varmı
sağol canım bir bakayım ins karatay mutfağı adlı bir kitap var en iyisi onu almam olcak
eline sağlık canım benimde yapmam lazım ama bütün vücudum titriyor aldım battaniyeyi yatiyorumŞupur sil bitti uyuttum bi yemek yeyim dedim uyandı
Bende bi bakayım. Çok merak ettim neler varyok canım canan hocaya gore çünkü saf değil diyor ama bi kurabiye de lafı olmamalı karatay güzeli diye bir blog var o cokbtarif dener takip edebilirsin ve gerçekten devam edeceksin kitabında alman iyi olur o kızda cogunu o kitaptan yapıyor
bencede gayet iyi cnm-200 dün uyumaktan şiştim. Buna da şükür...
artı olmakdan iyidir cnmGünaydın kızlar Sabitim ne yazik ki
neden tatlım dün cumamıydıGünaydın herkese +1 kg çıktım.dün çok kaçamak yaptım ve regl olamadım şişim baya
Vavvvv süperrrrBendende gelsin bildirim 73.6 çıktım -900
cumaya güzel bi eksi gelir cnmgünaydınn
-200 gr bendende
neyseki yatıya falan kalmamışlarGünaydın kızlar
Henuz tartilamadim dün benim için oldukca zor geçti
Eşiimin kuzeninon söz alisverisi için geleceklerdi kahvaltıya gelmeleri 12 yi buldu Neyse geldiler kahvaltı faslini atlattil alışveriş için dışarı çıkacaklar sanıyordum Öyle diye olur diye kabul etmiştim açıkçasıama olmadı bi kısmı gitti çocuklar ve bi kısmı evde kaldı tabi doğal olarak dinlenecek vaktim olmadı hadi dedim bunada sabır dedim bu sefer eşimin amcasinin oğlu aradı ben otobüsten indm size geliyorm diye başımdan aşağı kaynar su döküldü evlendigimizden bu yana devamlı bizimle zaten üni öğrencisi bi mezun olamadı gitti canoma yetti üzerine o geldi tabi bu arada akşam yemegi derdi vardı aksamida ettiler çay faslından sonra gittiler ay bir daha rahatsızken kimseyi kabul etmicem akşam eşimle de konuştum amca oğlunu istemediğimi ama bakalım ne olacal
tabiki olmamış cnmDünku menum
KAHVALTI(12:30)
4-5 tane patates kızartmasi
1 küçük dilim ekmek
1 tk bal
1 tk kaymak
Azıcık domates
2 bardak çay
Ara(14:00)
1 Türk kahvesi
AKSAM(18:30)
1 kepçe şehriye çorbası
4 yk cevizli mantı
ARA
1 bardak çay
Suyu hiç sayadim dün
Sporda yapmadım ama hiç totom yer gormedi
kolay gelsin cnmKızlar ben dun annemde -500dum şimdi eve dönüyoruz alçı çıktı kuzucugun uykusu gelmeden bu güzel içime sinen sine evi temizleyim
Zaten azmin enerjin bizede yansıyor cnmTeşekkürler efenimmmBence saat 18.00 dam sonra bişey yememeye borçluyum sanırım. Bide hiç bu kadar düzenli sağlıklı olmamıştım. Spor herzaman yapıyodum ben benim için yenilik değildi ama spor yaptığım zamanlarda bile ayda sadece 2 kilo veriyorum o da regl dan regle. Şimdi hayatım spor + düzenli beslenme oldu. Meyve yememeye özen gösteriyorum evet meyve zararlı değil ama masumda değil. Ben Karatay yaparken iş yerinde her gün meyve gelirdi bende ne gelirse hep 1 tane yerdim yediğim haftalarda en fazla 800 gr verdim ama yemediğim hafatalarda 2 yi buluyordu. Meyve bence yavaşlatıyor. Bide ki en önemlisi ani ataklar yaşamıyorum biliyosun hiç bi zaman tatlıya hamur işine açlık hissetmiyorum bu yüzden görüp dönüp bişey yemiyorum tatlı ve unlu ihtiyaclarımı başka şekilde karşılıyorum. Ekmek yapıyorum yulaf kurabiyesi chai puding. Öncekilerde kepek unu kullanırdım ama şimdi tariflerimi tekrar değiştiriyorum kepek ününü dahi azaltıp tariflerimi değiştiriyorum.
Herkesde aynı olacak diye bişey yok cnmablacım ben sarmalık lahana aldırdım ama turşu lik yemeklik çıktı artık bende de şişkinlik yapsada yemeğini yapıp yiye
Benim bildiğim karatayda yokmuzun içi kararmasın da zararlı diye duydum bende kararan kısımları kesip kullanıyorum tarif güzel ilerde denerimde iki taneyle yetinirmiyim bilmiyorum hem senin verecegin kilo az sen boyle seyler rahatlikla yersin yulaf karatayda varmı
En son 87 diye bildirim yapmıştın heralde dimi cnmGünaydın kızlar. Kilom 87.8
sendende güzel bi eksi gelecek burcumSelam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi
bu programı ne zamandır uyguluyosun tatlımBen şuan haftada 3 kere kösü bandı + ekliptik şeklinde 1 saat spor yapıyorum. Salı , persembe ve cumartesi yada pazar. Haftanın 1 günü kesinlikle hiç bir şey yapmıyorum. Geri kalan 3 gündede yarım saat dışarda yürüyorum
Yani;
3 gün 1 saat spor salonu
3 gün yarım saat dışarda yuryus
1 gün bişi yok
Ama eskiden böyle değildim. İlk zamanlar ruhum gidiyordu sanki salona boguluyodum spor salonunda. Bu yüzden kışın bile ocak ayında sarıp sarmalar kendimi yürüyüşe çıkardım site etrafında. Yağmur çiselerken bile yürüdüm hasta da olmadım hiç maşallah. Ama şimdi yine bazen istemiyor canım inmek spor salonuna için çekilıyir sanki ama zorluyorum kendimi. Hadi git hadi git diye. Geçen bir arkadaşla tanıştım çok sıkıldım salonda spor yapmak boguyor sen ne güzel yapıyosun ben para veriyorum ama gitmiyorum dedi. Buarada benim sitemde var salon ben vermiyorum bide sporcu ve hoca arkadaşlarım var onlardan bilgi alıyorum sürekli. Dedim sanıyormusun ben güle oynaya geliyorum kimse için kolay değil ama azmetmek önemli zaten 21 gündem sonra vücüdün istiyor sporu ve yağlı tatlı seyler yiyincede "e be kadın napıyorsun o kadar spor yaptın ben bunları kabul etmem yiyemem" diyor.
Bana bir şey sordun destan yazdım
üşütme için bişeyler alsaydın cnmeline sağlık canım benimde yapmam lazım ama bütün vücudum titriyor aldım battaniyeyi yatiyorum
aldım abla biseyler içtim Allah tan yarın okullar varda yatı işi olmadı eşimin kuzeni yetiyorda artıyor zaten abla banabencede gayet iyi cnm
artı olmakdan iyidir cnm
neden tatlım dün cumamıydı
Vavvvv süperrrr
cumaya güzel bi eksi gelir cnm
neyseki yatıya falan kalmamışlar
tabiki olmamış cnm
Ceza bakanımız görünce ne dicek bakalım
kolay gelsin cnm
Elin de herşey normalmiymiş
Ekside çok güzel maşallah
Zaten azmin enerjin bizede yansıyor cnm
Sen bu işi fazla oyalanmadan halledecen
Herkesde aynı olacak diye bişey yok cnm
Ayrıca eksinde çok güzel
Benim bildiğim karatayda yok
En son 87 diye bildirim yapmıştın heralde dimi cnm
sendende güzel bi eksi gelecek burcum
bu programı ne zamandır uyguluyosun tatlım
Insan bi şey hedeflideyse tabiki çaba göstermesi emek vermesi lazım
üşütme için bişeyler alsaydın cnm
geçmiş olsun abla havalar soğudu hastalıklarda baş gostermeye başladı bu arada fark süper ablaSlmm kızlar
Bugün sabahtan mide bulantısıyla uyandım
Afedersiniz biraz çıkardım
Hala devam ediyor
Ya bişey dokundu yada mide üşütmesi oldu heralde
Mide çayı vardı ondan içiyorum
Bugün pek bişey yiyebileceğimi sanmıyorum
Normal çayı bile içemedim
Kilo bildirimi
Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?