Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anam niye bu insanlar bukadar anlayissix
Kızlar ben dun annemde -500dum şimdi eve dönüyoruz alçı çıktı kuzucugun uykusu gelmeden bu güzel içime sinen sine evi temizleyim
kız baya iyi gidiyorsun

Selam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi

Bu sabah 71.1 geldim cumaya gore -500
Eksi güzelde sen niye sinirlendin bskam
çok iyi abla darısı basima

eşimle beraber olmasa da ondan 1saat sonra felan çıkıyor var maalesef her ne kadar sinir olsamda katlaniyorm
bu mevzuda eşinin bence bir yol bulması lazım di onun için belkide çok rahat gelip gidiyor

Selam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi

Çok güzel tebrikler

Bu destanını okudum canım spor yapmayi sadece zayıflama dönemine has kılmak değilde hayatımızın bir parça sı haline getirirsek sıkılma kalkabilir alışkanlık kolay kazanılmıyor kolayda kaybedilmiyor zaman istiyor dediğin gibi emek istiyor çok güzel bir plan yapmışsın böyle giderse hedefe çabuk ulasirsin
canım çok sağol oraya bakayım karatayi hep yapamam karbonhidrat delisiyim

Şupur sil bitti uyuttum bi yemek yeyim dedim uyandı
bende düzeni sağladım ama daha silip süpüremedim ins bugün halledebilirim

abla bendede şişkinlik yapıyor ama çok önemsemiyorum

ins bugüne geçer - 500 çok iyi tebrikler

şimdi nasıl bitirdinizmi dilegim
Ayni şey bizim ailedede var canım daha doğrusu annemlerde. ben hiç bi zaman alışkanlık yapmadım erdemide alistirmadum valla bi gidiyoruz annemlere yemek bitince bak dolapta su varbu var al ye canin ceker diye basliyor ablamlarda dalga geçiyor bizim evde diyet yapılmaz diye
Günaydın kızlar
Gunaydin tatlış
-200 dün uyumaktan şiştim. Buna da şükür...
gene iyi canım tebrikler
Günaydın kızlar Sabitim ne yazik ki
Artidan iyidir canım
Günaydın herkese +1 kg çıktım.dün çok kaçamak yaptım ve regl olamadım şişim baya
kız toparla cumaya kadar lütfen kacamaklarinida yaz bakim
Bendende gelsin bildirim 73.6 çıktım -900
ooo süper canım tebrikler
günaydınn
-200 gr bendende
Tebrikler canım
Ay çok sinir bozucu ya ben olsam laf ederdim büyük ihtimal en kötü erdemin basının etini yerdim
Hiç olmamış ki tatlım kendini iyi hissedince sporla telafi et
Kızlar ben dun annemde -500dum şimdi eve dönüyoruz alçı çıktı kuzucugun uykusu gelmeden bu güzel içime sinen sine evi temizleyim
kolay gelsin canım eksinde çok guzel
canım bu arada yaban mersini kurutulmusmu
Bu arada +500 gorunuyorm wc ye cikamadim
toparlarsin canım cumaya
Günaydın kızlar. Kilom 87.8
Eksimisin artimi abla

Tebrikler canım
Geçmiş olsun abla şimdi nasıl oldun. senin hastalık iyice ilerledi bi doktora gozuksen keşke
Eksinde çok güzel ablam tebrikler

Ah keşke cuma olsaydı deli gibi tatlı istiyor canm reglm gecikti bu arada geçmiş olsun

ben sesimi çıkarmayı beceremedigimden oluyor hep sabır dedigimden iste
Canım sana şunu söyleyim ben ilk evlendigimde kv kp ile beraberdim kv 6 aylık evliyken vefat etti. kp de tam bi manyakti. eve içkili gelirdi filan eşimin babası diye ses çıkarmadım. ben sustukca adam daha beter oldu en son bi patladim adamı evden kovaladim açıkçası. çünkü dayanilacak gibi değildi. şimdi bayramda seyranda telefonda görüşürüz aramız daha iyi. yani ne kadar uzak o kadar iyi canım sende konuş herkes sınırını bilsin

haklisin eşimde iş bitiyor da oda haklisin ama nasıl gelme diyebilirim diyor bende empati yapinca benim kuzenimle aynı durmda olsak bende diyemezdim ama artık kuzenine rahatsız olduğumu belli ediyorm eşimin ailesinin yanında da söylüyorm falan

ben laf edemediğinden her fırsatta eşimin başını sisiriyorm ya en sonunda adamla tartisip cikicaz yada kendiliğinden gidecek bide eve eşyalarını yerlestirmesi yok mu sinir oluyorum telafi edicem canm cisslar çok sukur fazla artı cikmadim

Ay en sonunda bizde öyle olacaz ya kuzeniyle. Yada eşimle sabrimin son demlerindeyim

Anam niye bu insanlar bukadar anlayissix
kız baya iyi gidiyorsun

Eksi güzelde sen niye sinirlendin bskam
çok iyi abla darısı basima

Esimin kuzeni kiz kacirdi neyse once bulamadik sonra bulduk vatandaslar 18 yasinda is guc yok askerlik yok filan neyse aileler dugun yapmaya karar verdiler yardimci oluoz bizde dugun karsta olacak ama kiz hem suclu hem guclu. ole ortada istenince vermeme veya gorusmiceksiniz diyen yok tamamen macera yani kizin babasi ben dugune gelmem demis kiz gelmezlerse gelmesinler filan gelinlik filan alinio ucuz giymezmis offg cildirdim resmen Allahtan bu aksam gidiolar ve daha bi cok sey bu ozeti yani

ay senin is daha fenaymis canım hem kaçmış hem bide olana razı olmuyor nasıl bi insan mis babası düğüne gelmezse gelmesinmis bi anne baba olsunlarda göreyim ben onları evlat kokusunu bi ceksinler içine Allah yardcini olsun canım neyse ki bu aksam kurtuluyorsun

İnşallah canm inş. Artık bir an önce ağırlıklarımdan kurtulmak ve vücuduma havcim katmak istiyorum. Haftada 3 gün sporu ocak ayı cıvarı itibaren yapıyorum salon olmazsa dışarda uzun tempolu yürüyüş. ama 3 gün yürüyüş Yeni ekledim 1 ay olmuştur anca. Ben çok hızlı kilo vermedim çünkü kaçamak çok yaptım ama spor sayesinde alma işlemimde durdu hep regl dan regl e verdim. Şimdi 18.00 da kesmeyene başlayınca dahada güzel oldu. Hayatım haline geldi spor ama en ufak Arada vücudum rahata alışıyor ramazandan sonra tekrar başlarken çok zorlandım.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun ablam. Dikkat et kendine. Benim bulantılarıma taze nane limon demlemedi iyi gelirdi hep. güzel gitmiş ablam sendendir bu hafta güzel bi ortalamamız olcak gibi.

eline sağlık canım benimde yapmam lazım ama bütün vücudum titriyor aldım battaniyeyi yatiyorum
Yat dinlen canım benimde belim cpk kotu karnimda agriyor ams elimdgn dolayı birikmişti birsey yediremedim ogluma sinir oldum
İyi abla sukur bi sıkıntı yok kurtuldum
Geçmiş olsun abla eskiden gayet güzel
Ah keşke cuma olsaydı deli gibi tatlı istiyor canm reglm gecikti bu arada geçmiş olsun
Yeme poni önce neler yedim onları yaz bakalım bende reglim resmen burnuma benim kokusu geliyor diyorum meğer abur cubur kutusunun kapağı açıkmış ordan geliyormuş
Hayda nw tuhaf insanlar geçen gün erdemi ailesine şikayet etse bu hilal diye dusunmustum kimi kime şikayet edeceksin ki
canım benim kaynim iki yil bizimle yaşadı bana hic yuku yoktu taki kiz kardeşinle sevgili olup sonradan onu aldatan kadar isler değişti bizde birbirimize degil hep esimi arada bıraktık şimdi cok iyiyiz o ayri geçmişi alklaha havale ettim yoksa benim evliliğim saklanıyordu artık
Bence eşini arada bırakma neden rahatsızsan direk şöyle inan daha kolay bir çözüm

hayda bu gençler delilidir ya beyine güveniyorum daha 18 çocuk ya

Kesinlikle haklısın canım. Spor yapamamanda çok yoğunluktan aktif hareket etsek o bile tamam. Bi gün evde oturdumda adımlarım 2000 bile olmuyor.

Ay en sonunda bizde öyle olacaz ya kuzeniyle. Yada eşimle sabrimin son demlerindeyim
Bence sen konuş canım emin ol daha etkili oluyor. böyle olunca esin çok arada kalacak buda size yansir. ben yeri geldi erdemin ablasiylada tartistim ama onu karistirmadim. senin alakan yok konuyla karışma dedim oda bisi demedi. bu sebepten çok fazla aile sıkıntı çekiyor eşin arada kalincada bu sefer senden çıkarmaya kalkar sinirini
18 yaşındaki çocuğun nesine güvenip kaçmış ya. birde havalara girmiş.
spor sisirmistir cNm yarina daha iyi sonuç gorursun
Bence de canım bugünde yaptım sporu mu 1.5 saat yürüyüş :) telefonada leslie jillian callanitecs ne varsa indirdim annemdeyken evde de rahat spor yapicimmm artık

Ya babasi da aynı. ablaları karşı durdu icmesine bu sefer onlarla arasi kötü oldu. bide surekli pohpohlayan ablası var onunda ağzının payını verdim artık karisamiyor Erdem de daha iyiye gidiyor eskiye göre :)

Yattım valla canim esimi bekliyorum gelsin hastaneye gidecez bakalim ilerlemeden care bulmam lazım tek başına çok zor oluyor
Ya yük olarak şu son zamanlar bana yükü yok sabah gormeden gidiyor zatrnde artık istemiyorum ca nim lohusaligimda bile yanımdaydı bıkkınlık geldi banyosu oturması kalmasi herşeyi dert
orasida var bakalım su bi kaç gün geçsin toparlayaym bi hal çare dusunucem

Sporunda maşallah yani dusman catlatircasina

Tamam canım önce senin sağlığın önemli tabiki :)
Sağol canım sporu aslında seviyorum ama çocuktan vakit kalmıyor bazen havalarda soğuk cikamiyordum fazla. şimdi erdem evde ya vurdum kendimi spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…