- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.201
Anam niye bu insanlar bukadar anlayissixGünaydın kızlar
Henuz tartilamadim dün benim için oldukca zor geçti
Eşiimin kuzeninon söz alisverisi için geleceklerdi kahvaltıya gelmeleri 12 yi buldu Neyse geldiler kahvaltı faslini atlattil alışveriş için dışarı çıkacaklar sanıyordum Öyle diye olur diye kabul etmiştim açıkçasıama olmadı bi kısmı gitti çocuklar ve bi kısmı evde kaldı tabi doğal olarak dinlenecek vaktim olmadı hadi dedim bunada sabır dedim bu sefer eşimin amcasinin oğlu aradı ben otobüsten indm size geliyorm diye başımdan aşağı kaynar su döküldü evlendigimizden bu yana devamlı bizimle zaten üni öğrencisi bi mezun olamadı gitti canoma yetti üzerine o geldi tabi bu arada akşam yemegi derdi vardı aksamida ettiler çay faslından sonra gittiler ay bir daha rahatsızken kimseyi kabul etmicem akşam eşimle de konuştum amca oğlunu istemediğimi ama bakalım ne olacal
kız baya iyi gidiyorsunKızlar ben dun annemde -500dum şimdi eve dönüyoruz alçı çıktı kuzucugun uykusu gelmeden bu güzel içime sinen sine evi temizleyim
Eksi güzelde sen niye sinirlendin bskamSelam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi
Bu sabah 71.1 geldim cumaya gore -500
çok iyi abla darısı basimaSlmm kızlar
Bugün sabahtan mide bulantısıyla uyandım
Afedersiniz biraz çıkardım
Hala devam ediyor
Ya bişey dokundu yada mide üşütmesi oldu heralde
Mide çayı vardı ondan içiyorum
Bugün pek bişey yiyebileceğimi sanmıyorum
Normal çayı bile içemedim
Kilo bildirimi
Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500
ben sesimi çıkarmayı beceremedigimden oluyor hep sabır dedigimden isteAnam niye bu insanlar bukadar anlayissix
kız baya iyi gidiyorsun
Eksi güzelde sen niye sinirlendin bskam
çok iyi abla darısı basima
bu mevzuda eşinin bence bir yol bulması lazım di onun için belkide çok rahat gelip gidiyoreşimle beraber olmasa da ondan 1saat sonra felan çıkıyor var maalesef her ne kadar sinir olsamda katlaniyorm
Çok güzel tebriklerSelam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi
Bu destanını okudum canım spor yapmayi sadece zayıflama dönemine has kılmak değilde hayatımızın bir parça sı haline getirirsek sıkılma kalkabilir alışkanlık kolay kazanılmıyor kolayda kaybedilmiyor zaman istiyor dediğin gibi emek istiyor çok güzel bir plan yapmışsın böyle giderse hedefe çabuk ulasirsinBen şuan haftada 3 kere kösü bandı + ekliptik şeklinde 1 saat spor yapıyorum. Salı , persembe ve cumartesi yada pazar. Haftanın 1 günü kesinlikle hiç bir şey yapmıyorum. Geri kalan 3 gündede yarım saat dışarda yürüyorum
Yani;
3 gün 1 saat spor salonu
3 gün yarım saat dışarda yuryus
1 gün bişi yok
Ama eskiden böyle değildim. İlk zamanlar ruhum gidiyordu sanki salona boguluyodum spor salonunda. Bu yüzden kışın bile ocak ayında sarıp sarmalar kendimi yürüyüşe çıkardım site etrafında. Yağmur çiselerken bile yürüdüm hasta da olmadım hiç maşallah. Ama şimdi yine bazen istemiyor canım inmek spor salonuna için çekilıyir sanki ama zorluyorum kendimi. Hadi git hadi git diye. Geçen bir arkadaşla tanıştım çok sıkıldım salonda spor yapmak boguyor sen ne güzel yapıyosun ben para veriyorum ama gitmiyorum dedi. Buarada benim sitemde var salon ben vermiyorum bide sporcu ve hoca arkadaşlarım var onlardan bilgi alıyorum sürekli. Dedim sanıyormusun ben güle oynaya geliyorum kimse için kolay değil ama azmetmek önemli zaten 21 gündem sonra vücüdün istiyor sporu ve yağlı tatlı seyler yiyincede "e be kadın napıyorsun o kadar spor yaptın ben bunları kabul etmem yiyemem" diyor.
Bana bir şey sordun destan yazdım
canım çok sağol oraya bakayım karatayi hep yapamam karbonhidrat delisiyimyok canım canan hocaya gore çünkü saf değil diyor ama bi kurabiye de lafı olmamalı karatay güzeli diye bir blog var o cokbtarif dener takip edebilirsin ve gerçekten devam edeceksin kitabında alman iyi olur o kızda cogunu o kitaptan yapıyor
bende düzeni sağladım ama daha silip süpüremedim ins bugün halledebilirimŞupur sil bitti uyuttum bi yemek yeyim dedim uyandı
abla bendede şişkinlik yapıyor ama çok önemsemiyorumbencede gayet iyi cnm
artı olmakdan iyidir cnm
neden tatlım dün cumamıydı
Vavvvv süperrrr
cumaya güzel bi eksi gelir cnm
neyseki yatıya falan kalmamışlar
tabiki olmamış cnm
Ceza bakanımız görünce ne dicek bakalım
kolay gelsin cnm
Elin de herşey normalmiymiş
Ekside çok güzel maşallah
Zaten azmin enerjin bizede yansıyor cnm
Sen bu işi fazla oyalanmadan halledecen
Herkesde aynı olacak diye bişey yok cnm
Ayrıca eksinde çok güzel
Benim bildiğim karatayda yok
En son 87 diye bildirim yapmıştın heralde dimi cnm
sendende güzel bi eksi gelecek burcum
bu programı ne zamandır uyguluyosun tatlım
Insan bi şey hedeflideyse tabiki çaba göstermesi emek vermesi lazım
üşütme için bişeyler alsaydın cnm
ins bugüne geçer - 500 çok iyi tebriklerSlmm kızlar
Hala devam ediyor
Kilo bildirimi
Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500
şimdi nasıl bitirdinizmi dilegimiyi geceler hanımlar ben yorgun ben bitik hala kuzenle ev topluyoruz bir taraftan grip regl boyun fıtığı da azdı tadım yok
yarın erkenden kalkıp elektrik su işlerini sonra tekrar ev toplama ben bittim iş bitmedi
menü yazacak dermanım yok sabah Kaçamaksız kahvaltı öğle pide salata
Akşam da kahvaltı diyim anca bu kadar yazabildim :)
Ayni şey bizim ailedede var canım daha doğrusu annemlerde. ben hiç bi zaman alışkanlık yapmadım erdemide alistirmadum vallaNormalde meyve yemek istemiyorum çünkü çok zorlanıyorum bırakmakta ama bizde meyve aile olmak gibi çok garip ama çocukluğumdan beri alışkanlık hemen yere kocaman sofra kurulur meyveler mısırlar kuru incirler kayısılar ve Çerez'ler gelir bizim ailede gecende demiştim sanırım kola çıkolata gb alışkanlık yok ama malesef meyve keyfı var bu gelenigi atmak kolay değil benim için. O yüzden her akşam kendimi zor tutuyodum dün akşam yenildim iyi ki saat çok degılmıs normalde 9 gb yapılır: ama senin zıplama Işın'ı sevdim her yendiğim meyve öncesi veya sonrası 100 zıplıcam boylelıkle yemem belki.
Gunaydin tatlışGünaydın kızlar
gene iyi canım tebrikler-200 dün uyumaktan şiştim. Buna da şükür...
Artidan iyidir canımGünaydın kızlar Sabitim ne yazik ki
kız toparla cumaya kadar lütfen kacamaklarinida yaz bakimGünaydın herkese +1 kg çıktım.dün çok kaçamak yaptım ve regl olamadım şişim baya
ooo süper canım tebriklerBendende gelsin bildirim 73.6 çıktım -900
Tebrikler canımgünaydınn
-200 gr bendende
Ay çok sinir bozucu ya ben olsam laf ederdim büyük ihtimal en kötü erdemin basının etini yerdimGünaydın kızlar
Henuz tartilamadim dün benim için oldukca zor geçti
Eşiimin kuzeninon söz alisverisi için geleceklerdi kahvaltıya gelmeleri 12 yi buldu Neyse geldiler kahvaltı faslini atlattil alışveriş için dışarı çıkacaklar sanıyordum Öyle diye olur diye kabul etmiştim açıkçasıama olmadı bi kısmı gitti çocuklar ve bi kısmı evde kaldı tabi doğal olarak dinlenecek vaktim olmadı hadi dedim bunada sabır dedim bu sefer eşimin amcasinin oğlu aradı ben otobüsten indm size geliyorm diye başımdan aşağı kaynar su döküldü evlendigimizden bu yana devamlı bizimle zaten üni öğrencisi bi mezun olamadı gitti canoma yetti üzerine o geldi tabi bu arada akşam yemegi derdi vardı aksamida ettiler çay faslından sonra gittiler ay bir daha rahatsızken kimseyi kabul etmicem akşam eşimle de konuştum amca oğlunu istemediğimi ama bakalım ne olacal
Hiç olmamış ki tatlım kendini iyi hissedince sporla telafi etDünku menum
KAHVALTI(12:30)
4-5 tane patates kızartmasi
1 küçük dilim ekmek
1 tk bal
1 tk kaymak
Azıcık domates
2 bardak çay
Ara(14:00)
1 Türk kahvesi
AKSAM(18:30)
1 kepçe şehriye çorbası
4 yk cevizli mantı
ARA
1 bardak çay
Suyu hiç sayadim dün
Sporda yapmadım ama hiç totom yer gormedi
kolay gelsin canım eksinde çok guzelKızlar ben dun annemde -500dum şimdi eve dönüyoruz alçı çıktı kuzucugun uykusu gelmeden bu güzel içime sinen sine evi temizleyim
canım bu arada yaban mersini kurutulmusmucanım başına neler gelmiş öyle mefkus ablam doğru demiş bir sadaka vermen iyi olur
dengelemissin güzel menu
evet canım
Güzel bir menü
ablacım iki kibrit kutusu kadar üzüm ve yaban mersini çok azdı bugün gr işi hesaplayıp yedim ki daha iyi fikir olur
sağol canım
bende erken yatıp erken kalkma mantigindayim
tahin helvası
-400 canım
ablacım ben sarmalık lahana aldırdım ama turşu lik yemeklik çıktı artık bende de şişkinlik yapsada yemeğini yapıp yiyecegim
Çok iyi gitmiş üstte yazdığını anlamadim
spor süper sade kurabiyeler muz ve kayisiyla mi yaptin
toparlarsin canım cumayaBu arada +500 gorunuyorm wc ye cikamadim
Eksimisin artimi ablaGünaydın kızlar. Kilom 87.8
Tebrikler canımSelam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi
Geçmiş olsun abla şimdi nasıl oldun. senin hastalık iyice ilerledi bi doktora gozuksen keşkeSlmm kızlar
Hala devam ediyor
Kilo bildirimi
Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500
Ah keşke cuma olsaydı deli gibi tatlı istiyor canm reglm gecikti bu arada geçmiş olsunbencede gayet iyi cnm
artı olmakdan iyidir cnm
Vavvvv süperrrr
tabiki olmamış cnm
kolay gelsin cnm
Ayrıca eksinde çok güzel
Canım sana şunu söyleyim ben ilk evlendigimde kv kp ile beraberdim kv 6 aylık evliyken vefat etti. kp de tam bi manyakti. eve içkili gelirdi filan eşimin babası diye ses çıkarmadım. ben sustukca adam daha beter oldu en son bi patladim adamı evden kovaladim açıkçası. çünkü dayanilacak gibi değildi. şimdi bayramda seyranda telefonda görüşürüz aramız daha iyi. yani ne kadar uzak o kadar iyi canım sende konuş herkes sınırını bilsinben sesimi çıkarmayı beceremedigimden oluyor hep sabır dedigimden iste
haklisin eşimde iş bitiyor da oda haklisin ama nasıl gelme diyebilirim diyor bende empati yapinca benim kuzenimle aynı durmda olsak bende diyemezdim ama artık kuzenine rahatsız olduğumu belli ediyorm eşimin ailesinin yanında da söylüyorm falanbu mevzuda eşinin bence bir yol bulması lazım di onun için belkide çok rahat gelip gidiyor
Çok güzel tebrikler
Bu destanını okudum canım spor yapmayi sadece zayıflama dönemine has kılmak değilde hayatımızın bir parça sı haline getirirsek sıkılma kalkabilir alışkanlık kolay kazanılmıyor kolayda kaybedilmiyor zaman istiyor dediğin gibi emek istiyor çok güzel bir plan yapmışsın böyle giderse hedefe çabuk ulasirsin
canım çok sağol oraya bakayım karatayi hep yapamam karbonhidrat delisiyim
bende düzeni sağladım ama daha silip süpüremedim ins bugün halledebilirim
abla bendede şişkinlik yapıyor ama çok önemsemiyorum
ins bugüne geçer - 500 çok iyi tebrikler
ben laf edemediğinden her fırsatta eşimin başını sisiriyorm ya en sonunda adamla tartisip cikicaz yada kendiliğinden gidecek bide eve eşyalarını yerlestirmesi yok mu sinir oluyorumşimdi nasıl bitirdinizmi dilegim
Ayni şey bizim ailedede var canım daha doğrusu annemlerde. ben hiç bi zaman alışkanlık yapmadım erdemide alistirmadum vallabi gidiyoruz annemlere yemek bitince bak dolapta su varbu var al ye canin ceker diye basliyor ablamlarda dalga geçiyor bizim evde diyet yapılmaz diye
Gunaydin tatlış
gene iyi canım tebrikler
Artidan iyidir canım
kız toparla cumaya kadar lütfen kacamaklarinida yaz bakim
ooo süper canım tebrikler
Tebrikler canım
Ay çok sinir bozucu ya ben olsam laf ederdim büyük ihtimal en kötü erdemin basının etini yerdim
Hiç olmamış ki tatlım kendini iyi hissedince sporla telafi et
kolay gelsin canım eksinde çok guzel
canım bu arada yaban mersini kurutulmusmu
toparlarsin canım cumaya
Eksimisin artimi abla
Tebrikler canım
Geçmiş olsun abla şimdi nasıl oldun. senin hastalık iyice ilerledi bi doktora gozuksen keşke
Eksinde çok güzel ablam tebrikler
Ay en sonunda bizde öyle olacaz ya kuzeniyle. Yada eşimle sabrimin son demlerindeyimCanım sana şunu söyleyim ben ilk evlendigimde kv kp ile beraberdim kv 6 aylık evliyken vefat etti. kp de tam bi manyakti. eve içkili gelirdi filan eşimin babası diye ses çıkarmadım. ben sustukca adam daha beter oldu en son bi patladim adamı evden kovaladim açıkçası. çünkü dayanilacak gibi değildi. şimdi bayramda seyranda telefonda görüşürüz aramız daha iyi. yani ne kadar uzak o kadar iyi canım sende konuş herkes sınırını bilsin
Anam niye bu insanlar bukadar anlayissix
kız baya iyi gidiyorsun
Eksi güzelde sen niye sinirlendin bskam
çok iyi abla darısı basima
spor sisirmistir cNm yarina daha iyi sonuç gorursunKızlar sabitim bu arada ama spordan dolayıdır bence 2 gündür güzel spor yaptım çünkü bu ara yapamamistim
ay senin is daha fenaymis canım hem kaçmış hem bide olana razı olmuyor nasıl bi insan mis babası düğüne gelmezse gelmesinmis bi anne baba olsunlarda göreyim ben onları evlat kokusunu bi ceksinler içine Allah yardcini olsun canım neyse ki bu aksam kurtuluyorsunEsimin kuzeni kiz kacirdi neyse once bulamadik sonra bulduk vatandaslar 18 yasinda is guc yok askerlik yok filan neyse aileler dugun yapmaya karar verdiler yardimci oluoz bizde dugun karsta olacak ama kiz hem suclu hem guclu. ole ortada istenince vermeme veya gorusmiceksiniz diyen yok tamamen macera yani kizin babasi ben dugune gelmem demis kiz gelmezlerse gelmesinler filan gelinlik filan alinio ucuz giymezmis offg cildirdim resmen Allahtan bu aksam gidiolar ve daha bi cok sey bu ozeti yani
İnşallah canm inş. Artık bir an önce ağırlıklarımdan kurtulmak ve vücuduma havcim katmak istiyorum. Haftada 3 gün sporu ocak ayı cıvarı itibaren yapıyorum salon olmazsa dışarda uzun tempolu yürüyüş. ama 3 gün yürüyüş Yeni ekledim 1 ay olmuştur anca. Ben çok hızlı kilo vermedim çünkü kaçamak çok yaptım ama spor sayesinde alma işlemimde durdu hep regl dan regl e verdim. Şimdi 18.00 da kesmeyene başlayınca dahada güzel oldu. Hayatım haline geldi spor ama en ufak Arada vücudum rahata alışıyor ramazandan sonra tekrar başlarken çok zorlandım.bencede gayet iyi cnm
artı olmakdan iyidir cnm
Vavvvv süperrrr
tabiki olmamış cnm
kolay gelsin cnm
Ayrıca eksinde çok güzel
Çok geçmiş olsun ablam. Dikkat et kendine. Benim bulantılarıma taze nane limon demlemedi iyi gelirdi hep. güzel gitmiş ablam sendendir bu hafta güzel bi ortalamamız olcak gibi.Slmm kızlar
Hala devam ediyor
Kilo bildirimi
Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500
Yat dinlen canım benimde belim cpk kotu karnimda agriyor ams elimdgn dolayı birikmişti birsey yediremedim ogluma sinir oldumeline sağlık canım benimde yapmam lazım ama bütün vücudum titriyor aldım battaniyeyi yatiyorum
İyi abla sukur bi sıkıntı yok kurtuldumbencede gayet iyi cnm
artı olmakdan iyidir cnm
Vavvvv süperrrr
tabiki olmamış cnm
kolay gelsin cnm
Ayrıca eksinde çok güzel
Geçmiş olsun abla eskiden gayet güzelSlmm kızlar
Hala devam ediyor
Kilo bildirimi
Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500
Yeme poni önce neler yedim onları yaz bakalım bende reglim resmen burnuma benim kokusu geliyor diyorum meğer abur cubur kutusunun kapağı açıkmış ordan geliyormuşAh keşke cuma olsaydı deli gibi tatlı istiyor canm reglm gecikti bu arada geçmiş olsun
Hayda nw tuhaf insanlar geçen gün erdemi ailesine şikayet etse bu hilal diye dusunmustum kimi kime şikayet edeceksin kiCanım sana şunu söyleyim ben ilk evlendigimde kv kp ile beraberdim kv 6 aylık evliyken vefat etti. kp de tam bi manyakti. eve içkili gelirdi filan eşimin babası diye ses çıkarmadım. ben sustukca adam daha beter oldu en son bi patladim adamı evden kovaladim açıkçası. çünkü dayanilacak gibi değildi. şimdi bayramda seyranda telefonda görüşürüz aramız daha iyi. yani ne kadar uzak o kadar iyi canım sende konuş herkes sınırını bilsin
canım benim kaynim iki yil bizimle yaşadı bana hic yuku yoktu taki kiz kardeşinle sevgili olup sonradan onu aldatan kadar isler değişti bizde birbirimize degil hep esimi arada bıraktık şimdi cok iyiyiz o ayri geçmişi alklaha havale ettim yoksa benim evliliğim saklanıyordu artıkhaklisin eşimde iş bitiyor da oda haklisin ama nasıl gelme diyebilirim diyor bende empati yapinca benim kuzenimle aynı durmda olsak bende diyemezdim ama artık kuzenine rahatsız olduğumu belli ediyorm eşimin ailesinin yanında da söylüyorm falan
ben laf edemediğinden her fırsatta eşimin başını sisiriyorm ya en sonunda adamla tartisip cikicaz yada kendiliğinden gidecek bide eve eşyalarını yerlestirmesi yok mu sinir oluyorumtelafi edicem canm cisslar çok sukur fazla artı cikmadim
hayda bu gençler delilidir ya beyine güveniyorum daha 18 çocuk yaEsimin kuzeni kiz kacirdi neyse once bulamadik sonra bulduk vatandaslar 18 yasinda is guc yok askerlik yok filan neyse aileler dugun yapmaya karar verdiler yardimci oluoz bizde dugun karsta olacak ama kiz hem suclu hem guclu. ole ortada istenince vermeme veya gorusmiceksiniz diyen yok tamamen macera yani kizin babasi ben dugune gelmem demis kiz gelmezlerse gelmesinler filan gelinlik filan alinio ucuz giymezmis offg cildirdim resmen Allahtan bu aksam gidiolar ve daha bi cok sey bu ozeti yani
Kesinlikle haklısın canım. Spor yapamamanda çok yoğunluktan aktif hareket etsek o bile tamam. Bi gün evde oturdumda adımlarım 2000 bile olmuyor.bu mevzuda eşinin bence bir yol bulması lazım di onun için belkide çok rahat gelip gidiyor
Çok güzel tebrikler
Bu destanını okudum canım spor yapmayi sadece zayıflama dönemine has kılmak değilde hayatımızın bir parça sı haline getirirsek sıkılma kalkabilir alışkanlık kolay kazanılmıyor kolayda kaybedilmiyor zaman istiyor dediğin gibi emek istiyor çok güzel bir plan yapmışsın böyle giderse hedefe çabuk ulasirsin
canım çok sağol oraya bakayım karatayi hep yapamam karbonhidrat delisiyim
bende düzeni sağladım ama daha silip süpüremedim ins bugün halledebilirim
abla bendede şişkinlik yapıyor ama çok önemsemiyorum
ins bugüne geçer - 500 çok iyi tebrikler
haklisin eşimde iş bitiyor da oda haklisin ama nasıl gelme diyebilirim diyor bende empati yapinca benim kuzenimle aynı durmda olsak bende diyemezdim ama artık kuzenine rahatsız olduğumu belli ediyorm eşimin ailesinin yanında da söylüyorm falan
ben laf edemediğinden her fırsatta eşimin başını sisiriyorm ya en sonunda adamla tartisip cikicaz yada kendiliğinden gidecek bide eve eşyalarını yerlestirmesi yok mu sinir oluyorumtelafi edicem canm cisslar çok sukur fazla artı cikmadim
Bence sen konuş canım emin ol daha etkili oluyor. böyle olunca esin çok arada kalacak buda size yansir. ben yeri geldi erdemin ablasiylada tartistim ama onu karistirmadim. senin alakan yok konuyla karışma dedim oda bisi demedi. bu sebepten çok fazla aile sıkıntı çekiyor eşin arada kalincada bu sefer senden çıkarmaya kalkar siniriniAy en sonunda bizde öyle olacaz ya kuzeniyle. Yada eşimle sabrimin son demlerindeyim
18 yaşındaki çocuğun nesine güvenip kaçmış ya. birde havalara girmiş.Esimin kuzeni kiz kacirdi neyse once bulamadik sonra bulduk vatandaslar 18 yasinda is guc yok askerlik yok filan neyse aileler dugun yapmaya karar verdiler yardimci oluoz bizde dugun karsta olacak ama kiz hem suclu hem guclu. ole ortada istenince vermeme veya gorusmiceksiniz diyen yok tamamen macera yani kizin babasi ben dugune gelmem demis kiz gelmezlerse gelmesinler filan gelinlik filan alinio ucuz giymezmis offg cildirdim resmen Allahtan bu aksam gidiolar ve daha bi cok sey bu ozeti yani
Bence de canım bugünde yaptım sporu mu 1.5 saat yürüyüş :) telefonada leslie jillian callanitecs ne varsa indirdim annemdeykenspor sisirmistir cNm yarina daha iyi sonuç gorursun
Ya babasi da aynı. ablaları karşı durdu icmesine bu sefer onlarla arasi kötü oldu. bide surekli pohpohlayan ablası var onunda ağzının payını verdim artık karisamiyorYat dinlen canım benimde belim cpk kotu karnimda agriyor ams elimdgn dolayı birikmişti birsey yediremedim ogluma sinir oldum
İyi abla sukur bi sıkıntı yok kurtuldum
Geçmiş olsun abla eskiden gayet güzel
Yeme poni önce neler yedim onları yaz bakalım bende reglim resmen burnuma benim kokusu geliyor diyorum meğer abur cubur kutusunun kapağı açıkmış ordan geliyormuş
Hayda nw tuhaf insanlar geçen gün erdemi ailesine şikayet etse bu hilal diye dusunmustum kimi kime şikayet edeceksin ki
canım benim kaynim iki yil bizimle yaşadı bana hic yuku yoktu taki kiz kardeşinle sevgili olup sonradan onu aldatan kadar isler değişti bizde birbirimize degil hep esimi arada bıraktık şimdi cok iyiyiz o ayri geçmişi alklaha havale ettim yoksa benim evliliğim saklanıyordu artık
Bence eşini arada bırakma neden rahatsızsan direk şöyle inan daha kolay bir çözüm
hayda bu gençler delilidir ya beyine güveniyorum daha 18 çocuk ya
Yattım valla canim esimi bekliyorum gelsin hastaneye gidecez bakalim ilerlemeden care bulmam lazım tek başına çok zor oluyorYat dinlen canım benimde belim cpk kotu karnimda agriyor ams elimdgn dolayı birikmişti birsey yediremedim ogluma sinir oldum
İyi abla sukur bi sıkıntı yok kurtuldum
Geçmiş olsun abla eskiden gayet güzel
Yeme poni önce neler yedim onları yaz bakalım bende reglim resmen burnuma benim kokusu geliyor diyorum meğer abur cubur kutusunun kapağı açıkmış ordan geliyormuş
Hayda nw tuhaf insanlar geçen gün erdemi ailesine şikayet etse bu hilal diye dusunmustum kimi kime şikayet edeceksin ki
canım benim kaynim iki yil bizimle yaşadı bana hic yuku yoktu taki kiz kardeşinle sevgili olup sonradan onu aldatan kadar isler değişti bizde birbirimize degil hep esimi arada bıraktık şimdi cok iyiyiz o ayri geçmişi alklaha havale ettim yoksa benim evliliğim saklanıyordu artık
Bence eşini arada bırakma neden rahatsızsan direk şöyle inan daha kolay bir çözüm
hayda bu gençler delilidir ya beyine güveniyorum daha 18 çocuk ya
orasida var bakalım su bi kaç gün geçsin toparlayaym bi hal çare dusunucemBence sen konuş canım emin ol daha etkili oluyor. böyle olunca esin çok arada kalacak buda size yansir. ben yeri geldi erdemin ablasiylada tartistim ama onu karistirmadim. senin alakan yok konuyla karışma dedim oda bisi demedi. bu sebepten çok fazla aile sıkıntı çekiyor eşin arada kalincada bu sefer senden çıkarmaya kalkar sinirini
18 yaşındaki çocuğun nesine güvenip kaçmış ya. birde havalara girmiş.
Bence de canım bugünde yaptım sporu mu 1.5 saat yürüyüş :) telefonada leslie jillian callanitecs ne varsa indirdim annemdeykenevde de rahat spor yapicimmm artık
Tamam canım önce senin sağlığın önemli tabiki :)Yattım valla canim esimi bekliyorum gelsin hastaneye gidecez bakalim ilerlemeden care bulmam lazım tek başına çok zor oluyor
Ya yük olarak şu son zamanlar bana yükü yok sabah gormeden gidiyor zatrnde artık istemiyorum ca nim lohusaligimda bile yanımdaydı bıkkınlık geldi banyosu oturması kalmasi herşeyi dert
orasida var bakalım su bi kaç gün geçsin toparlayaym bi hal çare dusunucem
Sporunda maşallah yani dusman catlatircasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?