- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.221
bende çocuktan sonra eşimin evde olduğu her fırsatta ya beraber dışarı çıkıyoruz yada kızımla ikisi evde kalıyor ben çıkmaya gayret ediyorumTamam canım önce senin sağlığın önemli tabiki :)
Sağol canım sporu aslında seviyorum ama çocuktan vakit kalmıyor bazen havalarda soğuk cikamiyordum fazla. şimdi erdem evde ya vurdum kendimi spora
hadi dahada duzelsin inşallah pohpohlamalta nedir ya sanki dogru birşey gibiYa babasi da aynı. ablaları karşı durdu icmesine bu sefer onlarla arasi kötü oldu. bide surekli pohpohlayan ablası var onunda ağzının payını verdim artık karisamiyorErdem de daha iyiye gidiyor eskiye göre :)
yuhh diyorum hiç mi çekinmiyor yaYattım valla canim esimi bekliyorum gelsin hastaneye gidecez bakalim ilerlemeden care bulmam lazım tek başına çok zor oluyor
Ya yük olarak şu son zamanlar bana yükü yok sabah gormeden gidiyor zatrnde artık istemiyorum ca nim lohusaligimda bile yanımdaydı bıkkınlık geldi banyosu oturması kalmasi herşeyi dert
orasida var bakalım su bi kaç gün geçsin toparlayaym bi hal çare dusunucem
Sporunda maşallah yani dusman catlatircasina
demek ki tatlım çekinme duygusu yokhadi dahada duzelsin inşallah pohpohlamalta nedir ya sanki dogru birşey gibi
yuhh diyorum hiç mi çekinmiyor ya
reglin hep mi ağrılı cnm bnim ilk sokulurken olur majezikle hafifler ancak çok geçmiş olsunKızlar çok kotu agrim var eşim gelsin uyuyacagim direk şuan çocukla imkansız
Sanırım hastalıktan canım en sevdiği çorbayı bile yemediNorth River niye yemiyorki canim oglusun açılmadı mi ki
yok hilalim nerde aboneliklerle uğraştım tüm gün sürdü annemle kuzen gelin evde devam ediyorlar, çocukları almaya geldim ahanda zil çaldı görüşürüzşimdi nasıl bitirdinizmi dilegim
Ayni şey bizim ailedede var canım daha doğrusu annemlerde. ben hiç bi zaman alışkanlık yapmadım erdemide alistirmadum vallabi gidiyoruz annemlere yemek bitince bak dolapta su varbu var al ye canin ceker diye basliyor ablamlarda dalga geçiyor bizim evde diyet yapılmaz diye
Gunaydin tatlış
gene iyi canım tebrikler
Artidan iyidir canım
kız toparla cumaya kadar lütfen kacamaklarinida yaz bakim
ooo süper canım tebrikler
Tebrikler canım
Ay çok sinir bozucu ya ben olsam laf ederdim büyük ihtimal en kötü erdemin basının etini yerdim
Hiç olmamış ki tatlım kendini iyi hissedince sporla telafi et
kolay gelsin canım eksinde çok guzel
canım bu arada yaban mersini kurutulmusmu
toparlarsin canım cumaya
Eksimisin artimi abla
Tebrikler canım
Geçmiş olsun abla şimdi nasıl oldun. senin hastalık iyice ilerledi bi doktora gozuksen keşke
Eksinde çok güzel ablam tebrikler
valla bende ayniyim canım çok şükür erdem çocukla ilgileniyor azda olsa kendime vakit ayirabiliyorum artıkbende çocuktan sonra eşimin evde olduğu her fırsatta ya beraber dışarı çıkıyoruz yada kızımla ikisi evde kalıyor ben çıkmaya gayret ediyorum
kız kendi çıkarı için pohpohluyodu ama onada son verdim iste şimdi aramıyor bile erdemihadi dahada duzelsin inşallah pohpohlamalta nedir ya sanki dogru birşey gibi
yuhh diyorum hiç mi çekinmiyor ya
Geçmiş olsun baharcim regl agrisimiKızlar çok kotu agrim var eşim gelsin uyuyacagim direk şuan çocukla imkansız
afiyet olsun canım menun guzelMenüyle bitti işim kızlar
Sabah: 8.30
1 dilim kendi yaptıgım ekmek
5 çiğ badem
1 avuç peynir
1 salatalık
Ara 10.00
1 bardak kahve
1 havuc
Akşam 16.30
1 patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 ince dilim kendi yaptıgım ekmek
Spor : yarım saat yürüyüş
Sıvı: 3 lt su + 1 bardak yeşil çay
Ay en azindan yardım ediyorlar canım ınş en kısa zamanda sorunsuz bitirirsin işleriniyok hilalim nerde aboneliklerle uğraştım tüm gün sürdü annemle kuzen gelin evde devam ediyorlar, çocukları almaya geldim ahanda zil çaldı görüşürüz
hosgeldin beybi kız kaybolma ortalardan özlüyoruz senikızçeler iyi akşamlarrr :)
dün kv ye gittik sabahtan. eşimin halası gelmiş köyden. akşam çok geç geldik. bugün de dışarda işlerim vardı. ordan arkadaşıma gittim anca giriyorum. hemen geçmişe döneyim. sabah tartılmayı unuttum ama artıyım kesin.
Afiyet olsun canım çorba ne corbasiydi onuda yazsan iyi olurMenümü yazayımm
Kahvaltı 8:45
1 domates, 1 salatalık, az tulum peyniri
1 dlm ekmek
Öğle 12:00
5 kaşık kadar etli patates yemeği, 1 yeşil elma
Ara 16:00
1 dlm ananas
Akşam 17:30
1 tabak çorba, 1 dlm ekmek, 1 soğan cücüğü
2 lt su
Bugun spor yok
Kolay gelsin tatlım görüşürüz :)Menüye ek olarak ya soda yada türkkahvesi içicem onlarda kalori yok zaten
Ders çalışmam lazımmm
İlerleyen saatlerde gelirim tekrar öpüldünüzzz
Menü çok güzel marifetli hatunMenüyle bitti işim kızlar
Sabah: 8.30
1 dilim kendi yaptıgım ekmek
5 çiğ badem
1 avuç peynir
1 salatalık
Ara 10.00
1 bardak kahve
1 havuc
Akşam 16.30
1 patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 ince dilim kendi yaptıgım ekmek
Spor : yarım saat yürüyüş
Sıvı: 3 lt su + 1 bardak yeşil çay
1 tane cıs olmaZ ya birşey yok yemekMenum
Sabah 9:30
Bir dilim çavdar ekmeği
Kk peynir
Yarım domates
5 zeytin
Bir kaç dilim salatalık
Ara 14:30
Bir bardak sütlü kahve
Akşam 18
1 sıkım çiğ köfte
Büyük bir kase salata
Bir kase yoğurt
ara 18:30
Bir bardak sutlu kahve
Su 2 ye yakın
Spor bir buçuk saat yürüyüş
Çiğköfte ciss oldu yatmadan leslie ile telafi edeceğim kendi cezamı verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?