- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.241
afiyet olsunMenümü yazayımm
Kahvaltı 8:45
1 domates, 1 salatalık, az tulum peyniri
1 dlm ekmek
Öğle 12:00
5 kaşık kadar etli patates yemeği, 1 yeşil elma
Ara 16:00
1 dlm ananas
Akşam 17:30
1 tabak çorba, 1 dlm ekmek, 1 soğan cücüğü
2 lt su
Bugun spor yok
Normalde yemedigim için ben ciss sayıyorum ponim :)1 tane cıs olmaZ ya birşey yok yemek
Kız 1 sıkım demedin mi görende 1 tabak yemişte pişmanlık yaşıyon sanarNormalde yemedigim için ben ciss sayıyorum ponim :)
evet en son 87 ydim. şimdi artı 800 oldum. gerçi iyi çıktım. 89 falan bekliyordum benEn son 87 diye bildirim yapmıştın heralde dimi cnm
geçmiş olsun. benim de 10 gündür midem hiç iyi değil. ekşime ve bulantı var. 10 gündür mide ilacı içiyordum. bugün karbonatlı su içtim.Slmm kızlar
Bugün sabahtan mide bulantısıyla uyandım.
Afedersiniz biraz çıkardım
Hala devam ediyor
Ya bişey dokundu yada mide üşütmesi oldu heralde
Mide çayı vardı ondan içiyorum
Bugün pek bişey yiyebileceğimi sanmıyorum
Normal çayı bile içemedim
Kilo bildirimi
Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500
10 gün önceki en son bildirimim 87 ydi. yani artıdayım.Eksimisin artimi abla
geçmiş olsun canım. yat dinlen.Kızlar çok kotu agrim var eşim gelsin uyuyacagim direk şuan çocukla imkansız
canım dünde çok kaçamak yaptım dedin bugünde kh olmuş ve sporda yokmenüM
07.30
1 tam b. kek (130cal )
nescafe
14.00
1 kese yoğurtlu yarma çorbası
1 d. ekmek
19.00
10 kadar üzüm
su: 2 It
spor
Bence yaz ve cezana hazır ol tatlım :)Dünkü cısları soranlar olmuş kızlar da yazmayayım hiç motiveniz düşmesin
kaçamak kacamaktir kızKız 1 sıkım demedin mi görende 1 tabak yemişte pişmanlık yaşıyon sanar
Cumaya kadar ins telafi edersin abla cevet en son 87 ydim. şimdi artı 800 oldum. gerçi iyi çıktım. 89 falan bekliyordum ben
geçmiş olsun. benim de 10 gündür midem hiç iyi değil. ekşime ve bulantı var. 10 gündür mide ilacı içiyordum. bugün karbonatlı su içtim.
10 gün önceki en son bildirimim 87 ydi. yani artıdayım.
geçmiş olsun canım. yat dinlen.
Evet canim coktacagrilinolmazdi bu sefer usuttum galiba onunda etkisi varreglin hep mi ağrılı cnm bnim ilk sokulurken olur majezikle hafifler ancak çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım güzelMenüyle bitti işim kızlar
Sabah: 8.30
1 dilim kendi yaptıgım ekmek
5 çiğ badem
1 avuç peynir
1 salatalık
Ara 10.00
1 bardak kahve
1 havuc
Akşam 16.30
1 patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 ince dilim kendi yaptıgım ekmek
Spor : yarım saat yürüyüş
Sıvı: 3 lt su + 1 bardak yeşil çay
Zorlamiyorum abla keyfi yok demek kiGeçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
Mide krapları için bi hap aldım biraz haifledei
Şimdi Mide çayını içiyorum
Bahar çocuk istemiyosa zorlama cnm içi almıyodur
Bu şu anda suyu bile yudum yudum zor içiyorum
Ayça menün güzelde cnm akşamı erken kapatmışın inş.akşam zor olmaz
Evet canim reglvalla bende ayniyim canım çok şükür erdem çocukla ilgileniyor azda olsa kendime vakit ayirabiliyorum artık
kız kendi çıkarı için pohpohluyodu ama onada son verdim iste şimdi aramıyor bile erdemi
Geçmiş olsun baharcim regl agrisimi
afiyet olsun canım menun guzel
Ay en azindan yardım ediyorlar canım ınş en kısa zamanda sorunsuz bitirirsin işlerini
yok kis bir sikim bir dlm ekmek say bir dilim bile etmezMenum
Sabah 9:30
Bir dilim çavdar ekmeği
Kk peynir
Yarım domates
5 zeytin
Bir kaç dilim salatalık
Ara 14:30
Bir bardak sütlü kahve
Akşam 18
1 sıkım çiğ köfte
Büyük bir kase salata
Bir kase yoğurt
ara 18:30
Bir bardak sutlu kahve
Su 2 ye yakın
Spor bir buçuk saat yürüyüş
Çiğköfte ciss oldu yatmadan leslie ile telafi edeceğim kendi cezamı verdim
Gel gel eksik menüleri alalımkızçeler iyi akşamlarrr :)
dün kv ye gittik sabahtan. eşimin halası gelmiş köyden. akşam çok geç geldik. bugün de dışarda işlerim vardı. ordan arkadaşıma gittim anca giriyorum. hemen geçmişe döneyim. sabah tartılmayı unuttum ama artıyım kesin.
Patates olmamış ama işyeri menusu sanırım aksamda 3dlm ekmek yemissin keşke çorba salata yoğurt olsaydıMenümü yazayımm
1 dlm ekmek
1 dlm ananas
2 lt su
Bugun spor yok
hiç olmamış canım sabah tambugdayda olsa o kekte şeker vardir yanındada şekerli kahve öğlen bi kase çorba iki dlm ekmek eder birde yanında yemissin uc dlm ettimenüM
07.30
1 tam b. kek (130cal )
nescafe
14.00
1 d. ekmek
19.00
10 kadar üzüm
su: 2 It
spor
Ağrı kesici alsaydin canımEvet canim coktacagrilinolmazdi bu sefer usuttum galiba onunda etkisi var
Afiyet olsun canım güzel
Zorlamiyorum abla keyfi yok demek ki
Evet canim regl
yok kis bir sikim bir dlm ekmek say bir dilim bile etmez
Gel gel eksik menüleri alalım
Patates olmamış ama işyeri menusu sanırım aksamda 3dlm ekmek yemissin keşke çorba salata yoğurt olsaydı
hiç olmamış canım sabah tambugdayda olsa o kekte şeker vardir yanındada şekerli kahve öğlen bi kase çorba iki dlm ekmek eder birde yanında yemissin uc dlm etti
Aksam yine hem çorba hemde üzüm hep karbonhidrat olmuş gunboyueksik menüler nerde
almadim canım.alinca kesiliyorAğrı kesici alsaydin canım
fava cok yağ çekiyor cok yağlı değilse sorun yok ama 3mandakuna çok olmuşsabah; peynirli dukan tost, domates
öğlen; 2 dilim fırında palamut, 2 yk bakla fava, domates
ara; 3 mandalina
akşam; 3 yk ıspanaklı yumurta, 1,5 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası, 1/2 dilim tbe, salata
2 lt su, 25 dk öğlen 50 dk akşam tempolu yürüyüş. terledim o derece yani
Genel olarak iyi abla afiyet olsun sporda güzelsabah; peynirli dukan tost, domates
ara; 3 mandalina
akşam; 3 yk ıspanaklı yumurta, 1,5 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası, 1/2 dilim tbe, salata
Anladım canım dinlen o zaman yorma kendini fazla iyice kötü olmasınalmadim canım.alinca kesiliyor
fava cok yağ çekiyor cok yağlı değilse sorun yok ama 3mandakuna çok olmuş
favanın yağı normaldi canım. çok değildi. yok mandalinayı bilhassa 3 yedim. lifli besin olsun diye. çünkü wc sorunu var yine. zaten spor bugün çok iyiydi. karşılamıştır hepsini diye düşünüyorum.almadim canım.alinca kesiliyor
fava cok yağ çekiyor cok yağlı değilse sorun yok ama 3mandakuna çok olmuş
teşekkür ederim tatlım. yürüyüş gerçekten çok iyi oldu.Genel olarak iyi abla afiyet olsun sporda güzel
canım artımın sebebi regl ve 6.takımla yarıştayız diye bi önceki hafta fazladan efor harcadıydım ben sana bu hafta 1kilo sözü veriyorum
Günaydın kızlar. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sabah 5 gibi odaya aldılar babamı ağrısı çok ama inşallah gecicek hepsi. İyi pazarlar.
@berilceee Beril im çok geçmiş olsun Nefes ime acil şifalar Rabbim bir daha yasatmasin.
Kizceler dinimize gore kız erkek fark etmeden annenin 2 yasa kadar sut vermesi vacip kılınmıştır lakin süt gerekiyorsa baba süt anne tutmakla mükelleftir eskiden süt anne vardı şimdi yerini mamalar aldı bi nevi sut anne ama bunda da sinir var eger bu durum ailenin maddi yarını zorluyorsa muskul duruma sokuyorsa zorunluluk kalkar bebek icin aut verme 30ay olarak bicilmistir 24cu aydan sonra bırakma çabaları iste yani iki yaştan sonra haram diye bir kavram yok beslenme problemi olan sadece anne sutu alan çocuklarda ise 30ayida aşabilir lakin zaten pedogoglara gorede 27ci aydan önce biraktirilmali çünkü duygusal bosluk oluşuyor sonrasında ideali tabiki iki yas önce meme sonra cis eğitimi mesela oğlum iki ayaginin üzerinde ziplayabiliyir çiş tutma için kaslarinin geliştiğinin göstergesi anne iykk dedidigi kaka anne bibi dedigi pipi cis yaptı demek ama emdiği için gece kuru kalkıyor bez dolu oluyor yani hepsini halledecegim 2.5ay sonra inşallah
kolay gelsin baya kalabalık biter bugun
günaydın canım
@mefkurem abla bu aralar biraz yoğunluk ve sakarlik var iki baş parmagimida kestim birini bıçakla diğerini rendeye kaptırdım tırnagimin altından geçti resmen çok kötü acı cekiyodum basparmaklar olmayınca diğerleriyle yazmak zor oluyo telde ayağımida burktum geçen Konyada bianda noldugunu anlamadım kırıldı zannettim çok şükür kırılmadi ama hala şiş oyüzden okudum ama yazmak eziyet oluyordu şimdi daha iyiyim yogun bi katilimla devam edicem inş
@berilceee abla geçmiş olsun nasıl oldu nefesimiz
-200 dün uyumaktan şiştim. Buna da şükür...
Bendende gelsin bildirim 73.6 çıktım -900
günaydınn
-200 gr bendende
Günaydın herkese +1 kg çıktım.dün çok kaçamak yaptım ve regl olamadım şişim baya
Günaydın kızlar
Henuz tartilamadim dün benim için oldukca zor geçti
Eşiimin kuzeninon söz alisverisi için geleceklerdi kahvaltıya gelmeleri 12 yi buldu Neyse geldiler kahvaltı faslini atlattil alışveriş için dışarı çıkacaklar sanıyordum Öyle diye olur diye kabul etmiştim açıkçasıama olmadı bi kısmı gitti çocuklar ve bi kısmı evde kaldı tabi doğal olarak dinlenecek vaktim olmadı hadi dedim bunada sabır dedim bu sefer eşimin amcasinin oğlu aradı ben otobüsten indm size geliyorm diye başımdan aşağı kaynar su döküldü evlendigimizden bu yana devamlı bizimle zaten üni öğrencisi bi mezun olamadı gitti canoma yetti üzerine o geldi tabi bu arada akşam yemegi derdi vardı aksamida ettiler çay faslından sonra gittiler ay bir daha rahatsızken kimseyi kabul etmicem akşam eşimle de konuştum amca oğlunu istemediğimi ama bakalım ne olacal
ya sorma canım eşim ve ablası ortaokuldayken bu amcasinin yanin da kalmış köyde okul olmadığı için şimdi bi nevi onu odetiyprlar esime hadi evliligimin ilk senesi ben tatil den tatile annlerle beraber geliyordum ama okul bittikten sonra çok. Zor oldu bide kafasına gore çıkıp geliyor hiç musaitlermi yada istiyorlar mı demiyor sabah ben uyanmadan çıkıyor yada uyansamda. Odamdan cikmiyorm akşamda yemek vakti falan geliyor işte ya durumları olmasa küçük olsa. Yada bayan olsa idare ederim bi sekilde ama rahatsız oluyorm eşim bi kaç kere şakayla karışık ima etti ama sonuc aynı 1-2 ay gelmiyor sonra yine burda
Karatay uçtu : (
haklisin eşimde iş bitiyor da oda haklisin ama nasıl gelme diyebilirim diyor bende empati yapinca benim kuzenimle aynı durmda olsak bende diyemezdim ama artık kuzenine rahatsız olduğumu belli ediyorm eşimin ailesinin yanında da söylüyorm falan
ben laf edemediğinden her fırsatta eşimin başını sisiriyorm ya en sonunda adamla tartisip cikicaz yada kendiliğinden gidecek bide eve eşyalarını yerlestirmesi yok mu sinir oluyorumtelafi edicem canm cisslar çok sukur fazla artı cikmadim
Kızlar ben dun annemde -500dum şimdi eve dönüyoruz alçı çıktı kuzucugun uykusu gelmeden bu güzel içime sinen sine evi temizleyim
-400 canım
Bu arada +500 gorunuyorm wc ye cikamadim
Selam kizlar gelebildim sonunda aksam gidio misafirlerjm diyet devam edio aksamdan itibaren gecmia okuyup katilcam araniza biraz sinirliyim ama Allahtan yemege vermedim kendimi
Bu sabah 71.1 geldim cumaya gore -500
Slmm kızlar
Bugün sabahtan mide bulantısıyla uyandım
Afedersiniz biraz çıkardım
Hala devam ediyor
Ya bişey dokundu yada mide üşütmesi oldu heralde
Mide çayı vardı ondan içiyorum
Bugün pek bişey yiyebileceğimi sanmıyorum
Normal çayı bile içemedim
Kilo bildirimi
Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500
Kızlar sabitim bu arada ama spordan dolayıdır bence 2 gündür güzel spor yaptım çünkü bu ara yapamamistim
Esimin kuzeni kiz kacirdi neyse once bulamadik sonra bulduk vatandaslar 18 yasinda is guc yok askerlik yok filan neyse aileler dugun yapmaya karar verdiler yardimci oluoz bizde dugun karsta olacak ama kiz hem suclu hem guclu. ole ortada istenince vermeme veya gorusmiceksiniz diyen yok tamamen macera yani kizin babasi ben dugune gelmem demis kiz gelmezlerse gelmesinler filan gelinlik filan alinio ucuz giymezmis offg cildirdim resmen Allahtan bu aksam gidiolar ve daha bi cok sey bu ozeti yani
Ya babasi da aynı. ablaları karşı durdu icmesine bu sefer onlarla arasi kötü oldu. bide surekli pohpohlayan ablası var onunda ağzının payını verdim artık karisamiyorErdem de daha iyiye gidiyor eskiye göre :)
Kızlar çok kotu agrim var eşim gelsin uyuyacagim direk şuan çocukla imkansız
Menüyle bitti işim kızlar
Sabah: 8.30
1 dilim kendi yaptıgım ekmek
5 çiğ badem
1 avuç peynir
1 salatalık
Ara 10.00
1 bardak kahve
1 havuc
Akşam 16.30
1 patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 ince dilim kendi yaptıgım ekmek
Spor : yarım saat yürüyüş
Sıvı: 3 lt su + 1 bardak yeşil çay
yok hilalim nerde aboneliklerle uğraştım tüm gün sürdü annemle kuzen gelin evde devam ediyorlar, çocukları almaya geldim ahanda zil çaldı görüşürüz
Menum
Sabah 9:30
Bir dilim çavdar ekmeği
Kk peynir
Yarım domates
5 zeytin
Bir kaç dilim salatalık
Ara 14:30
Bir bardak sütlü kahve
Akşam 18
1 sıkım çiğ köfte
Büyük bir kase salata
Bir kase yoğurt
ara 18:30
Bir bardak sutlu kahve
Su 2 ye yakın
Spor bir buçuk saat yürüyüş
Çiğköfte ciss oldu yatmadan leslie ile telafi edeceğim kendi cezamı verdim
Menümü yazayımm
1 dlm ekmek
1 dlm ananas
2 lt su
Bugun spor yok
hosgeldin beybi kız kaybolma ortalardan özlüyoruz seni
Afiyet olsun canım çorba ne corbasiydi onuda yazsan iyi olur
Evet canim coktacagrilinolmazdi bu sefer usuttum galiba onunda etkisi var
Afiyet olsun canım güzel
Zorlamiyorum abla keyfi yok demek ki
Evet canim regl
yok kis bir sikim bir dlm ekmek say bir dilim bile etmez
Gel gel eksik menüleri alalım
Patates olmamış ama işyeri menusu sanırım aksamda 3dlm ekmek yemissin keşke çorba salata yoğurt olsaydı
hiç olmamış canım sabah tambugdayda olsa o kekte şeker vardir yanındada şekerli kahve öğlen bi kase çorba iki dlm ekmek eder birde yanında yemissin uc dlm etti
Aksam yine hem çorba hemde üzüm hep karbonhidrat olmuş gunboyueksik menüler nerde
sabah; peynirli dukan tost, domates
ara; 3 mandalina
yok canım uyuyamadimbombeeeeee
normal odaya geçmesine sevindim canım. çok geçmiş olsun
yani zorunlu hallere girmiyor bence senin çocuğun durumu. o yüzden bir şeyler yapsan iyi olur ha deyince kesilmiyor süt.
tebrikler canım
çok geçmiş olsun canım yaa
tebrikler kızlar
canım sana demiştim kabul etmemen gerektiğinişu kuzen durumuna da ne desem bilemedim. bazılarında akıl var ama fikir yok. kuzeni de fikirsiz belliki. ben de kızlara katılıyorum eşine bırakma laf da sokma. direkt al karşına konuş çocukla güzellikle. gelmeden arasın müsaitsen gelsin.
tebrikler kızlar
verirsin canım onu sen
iyi vermişsin canım tebrik.
çok geçmiş olsun ablam.
tebrik.
sabit artıdan iyidir spordandır hiloş
cahillikten kaynaklı canım. inş boşanmayla sonuçlanmaz.
benimkinin de bi ablası var anası bide o paso pofpofluyor. dün baktım eşime bir şey dedi ablası. bu seferde ben savundum imalı imalı. görsün gününü. laf ettirmiyorlarsa laf edemezler. ohhh
uyuyabilmişsindir inş canım
güzel menü canım. afiyet olsun
ay Allah yardımcın olsun dilekcim.
muckk
güzel menü afiyet olsun canım
menü güzel canım afiyet olsun.
geldim hiloşş
geliyor menümm
menü güzel canım afiyet olsun ekmeği de azaltmışsın iyi olmuş sporda gayet güzel
Sağol beybimbombeeeeee
normal odaya geçmesine sevindim canım. çok geçmiş olsun
yani zorunlu hallere girmiyor bence senin çocuğun durumu. o yüzden bir şeyler yapsan iyi olur ha deyince kesilmiyor süt.
tebrikler canım
çok geçmiş olsun canım yaa
tebrikler kızlar
canım sana demiştim kabul etmemen gerektiğinişu kuzen durumuna da ne desem bilemedim. bazılarında akıl var ama fikir yok. kuzeni de fikirsiz belliki. ben de kızlara katılıyorum eşine bırakma laf da sokma. direkt al karşına konuş çocukla güzellikle. gelmeden arasın müsaitsen gelsin.
tebrikler kızlar
verirsin canım onu sen
iyi vermişsin canım tebrik.
çok geçmiş olsun ablam.
tebrik.
sabit artıdan iyidir spordandır hiloş
cahillikten kaynaklı canım. inş boşanmayla sonuçlanmaz.
benimkinin de bi ablası var anası bide o paso pofpofluyor. dün baktım eşime bir şey dedi ablası. bu seferde ben savundum imalı imalı. görsün gününü. laf ettirmiyorlarsa laf edemezler. ohhh
uyuyabilmişsindir inş canım
güzel menü canım. afiyet olsun
ay Allah yardımcın olsun dilekcim.
muckk
güzel menü afiyet olsun canım
menü güzel canım afiyet olsun.
geldim hiloşş
geliyor menümm
menü güzel canım afiyet olsun ekmeği de azaltmışsın iyi olmuş sporda gayet güzel
Afiyet olsun baharim menü güzelMenü
Sabah(10:30)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmekyesillik
Öğle(14:00)
1dlm ekmek
6yk kabak susuz
100g yoğurt
Ara(16:00)
100ml süt
1elma
7badem
Akşam(18:ⁿ0)
4kofte
1kepce yayla çorbası
Salata
100g yoğurt
Su:2lt spor:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?