Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menü güzel afiyet olsun canım

yok canım uyuyamadim
Kiz ha deyince kescem kararlı olmak gerekiyor yoksa çakıyor koftehorlar direk sabır taşıyla kesecegim

hadi bakalım görücem

Kız bune bi ogün yemissin oda kaçamak napak şimdi seni he

ben bu işi beceremiyorum ya. bi de hamilelik düşünüyorum. bu menülerle bebeği de besleyemem ben.

menü güzel afiyet olsun canım

hadi bakalım görücem

ben bu işi beceremiyorum ya. bi de hamilelik düşünüyorum. bu menülerle bebeği de besleyemem ben.
Ya ne alaka kuzum. ben hamileyken neler yedim ekmek arası cips bile yedim bak sipama şimdi gayet iyi düşünme bunları şimdi

İyi akşamlar kızlar acilden geldik simdi boğazlarım iltihapLanmos iğne Vs derken daha iyiyim antibiyotik verdi bi kaç ilac daha verdi inşallah en yakın zamanda toparlarim

benim de boğazlar feci olur grip olunca muhakkak boğazlar da gider antibiyotiksiz de geçmez. sen bu halinle iyi misafir ağırladın valla çok geçmiş olsun canım. dinlen uzan

Sanırım hastalıktan canım en sevdiği çorbayı bile yemedi öyle cok agir bir grip değil nezle başlangıç aşamasında ama iştahı gitti süt yoğurt meyve ve ben başka birseye agzini açmıyor
kiyamam kuzuma insanın canı bisey istemiyor hasta olunca zorlama canım

güzel menü cnm patates belki olmaya bilirmis

Kolay gelsin tatlım görüşürüz :)

Ağrılı regl çok zor olur y geçmiş olsun
fava ne oluyor

Haklisin canm iş gorusmelerinfen geri donus olursa ayrı eve açılacakmış inşallah
Güzel menü olmuş canım
menü

sabah 10.00
1 bardak süt

öğle 15.30
1 çiğköfte dürüm
1 dilim ıspanaklı kol böreği

akşam yok

1 saat yürüyüş
1,5 lt su
çok düzensiz canım ve ciss

İyi akşamlar kızlar acilden geldik simdi boğazlarım iltihapLanmos iğne Vs derken daha iyiyim antibiyotik verdi bi kaç ilac daha verdi inşallah en yakın zamanda toparlarim
Geçmişolsun tatlım ya fena usutmussun dikkat et kendine toparlan
ekmek arası cips mi kaç kilo aldın sen kız
He ya ruffles yada lays ve taze ekmek 29 kilo aldım

anlamadım canım komple sizlemi yaşıyor kuzeni? evi yok yani?

Geçmişolsun tatlım ya fena usutmussun dikkat et kendine toparlan

He ya ruffles yada lays ve taze ekmek 29 kilo aldım

bi şey diycem canım ekmek arası cips çekti hilal

sorma canım valla kizm olmasa hiç şey yapmicamda iyileştiğim zaman iyileseyim derimde şimdi oda selsefil oluyor

kıyamam ikinize de yaa tez zamanda iyileş inş

buseb kız kaçamak yaptın telafide edicen ona gore

1 saat yürüdüm işte bugün yarın da 30 dk ekstra yürürüm o zaman

Bugün ki menum

15:00 gibi
1 kase Mercimek çorbası
20:00
1 elma
1 kase Mercimek çorbası

Suyu sayamadim ama bol su içmeye gayret ettm

hasta menüsü olarak güzel canım afiyet olsun

menü

sabah 10.00
1 bardak süt

öğle 15.30
1 çiğköfte dürüm
1 dilim ıspanaklı kol böreği

akşam yok

1 saat yürüyüş
1,5 lt su
Olmamış buse ama sen bunu alışkanlık yaotin kaçırıp sonra hafta boyu detox diye canın çıkıyor Mefkurem kessin cezani
Cok gecmis olsun
sağol canım benim senin ki gene iyimis Ben elmayı tuzlayip yerdim iyy şimdi dusunuyorum nasıl yiyordum diye
İykkk tövbe yarabbim o ne kiz @CurukElma ekmek arasi cipsmi kız zaten o tek basina zararlı hamilelikte bide yok yok ben cok sağlıklı beslendim ilk 6ay ciko bile yemiyordum sute gecer çocuğa zararlı diye
Bugün ki menum

15:00 gibi
1 kase Mercimek çorbası
20:00
1 elma
1 kase Mercimek çorbası

Suyu sayamadim ama bol su içmeye gayret ettm
menü güzel canım hastalıktan yiyememissin

kız o canın ne çok şey çekiyor senin git bi bardak su iç bakim geçer. Spor ekstra isteriz kuzum günlük haricinde
Yavrum sakinan göze çöp batar hesabı fazla takmayacaksin.

istanbula geldiğinde devamlı bizde kaliyor canim

kız ben 7 mide bulantısı çektm 10 kilo verdm son 2 ayda yiyebildim ondada böyle cinsliklerm oldu

Selam kizlar giremedim iki gundur nasilsiniz,
Menumu yazayim,

Sabah:08.00 dort ceviz,1 kk peynir,1 haslanmis yumurta,1 tk bal ve yesil cay.

Ogle:12.15 salcali yumurta(1 yumurtayla)

15.30 ceyrek ayva.

Aksam:18.00 bir tabak kiymali ispanak ve bir kase yogurt.

2.5 litre su spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…