- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.261
Kız bune bi ogün yemissin oda kaçamak napak şimdi seni hemenü
sabah 10.00
1 bardak süt
öğle 15.30
1 çiğköfte dürüm
1 dilim ıspanaklı kol böreği
akşam yok
1 saat yürüyüş
1,5 lt su
Menü
Sabah(10:30)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmekyesillik
Öğle(14:00)
1dlm ekmek
6yk kabak susuz
100g yoğurt
Ara(16:00)
100ml süt
1elma
7badem
Akşam(18:ⁿ0)
4kofte
1kepce yayla çorbası
Salata
100g yoğurt
Su:2lt spor:yok
yok canım uyuyamadim
Kiz ha deyince kescem kararlı olmak gerekiyor yoksa çakıyor koftehorlar direk sabır taşıyla kesecegim
Kız bune bi ogün yemissin oda kaçamak napak şimdi seni he
Ya ne alaka kuzum. ben hamileyken neler yedim ekmek arası cips bile yedimmenü güzel afiyet olsun canım
hadi bakalım görücem
ben bu işi beceremiyorum ya. bi de hamilelik düşünüyorum. bu menülerle bebeği de besleyemem ben.
Ya ne alaka kuzum. ben hamileyken neler yedim ekmek arası cips bile yedimbak sipama şimdi gayet iyi düşünme bunları şimdi
İyi akşamlar kızlar acilden geldik simdi boğazlarım iltihapLanmos iğne Vs derken daha iyiyim antibiyotik verdi bi kaç ilac daha verdi inşallah en yakın zamanda toparlarim
kiyamam kuzuma insanın canı bisey istemiyor hasta olunca zorlama canımSanırım hastalıktan canım en sevdiği çorbayı bile yemediöyle cok agir bir grip değil nezle başlangıç aşamasında ama iştahı gitti süt yoğurt meyve ve ben başka birseye agzini açmıyor
güzel menü cnm patates belki olmaya bilirmisMenümü yazayımm
Kahvaltı 8:45
1 domates, 1 salatalık, az tulum peyniri
1 dlm ekmek
Öğle 12:00
5 kaşık kadar etli patates yemeği, 1 yeşil elma
Ara 16:00
1 dlm ananas
Akşam 17:30
1 tabak çorba, 1 dlm ekmek, 1 soğan cücüğü
2 lt su
Bugun spor yok
Kolay gelsin tatlım görüşürüz :)
Ağrılı regl çok zor olur y geçmiş olsunEvet canim coktacagrilinolmazdi bu sefer usuttum galiba onunda etkisi var
Afiyet olsun canım güzel
Zorlamiyorum abla keyfi yok demek ki
Evet canim regl
yok kis bir sikim bir dlm ekmek say bir dilim bile etmez
Gel gel eksik menüleri alalım
Patates olmamış ama işyeri menusu sanırım aksamda 3dlm ekmek yemissin keşke çorba salata yoğurt olsaydı
hiç olmamış canım sabah tambugdayda olsa o kekte şeker vardir yanındada şekerli kahve öğlen bi kase çorba iki dlm ekmek eder birde yanında yemissin uc dlm etti
Aksam yine hem çorba hemde üzüm hep karbonhidrat olmuş gunboyueksik menüler nerde
fava ne oluyorsabah; peynirli dukan tost, domates
öğlen; 2 dilim fırında palamut, 2 yk bakla fava, domates
ara; 3 mandalina
akşam; 3 yk ıspanaklı yumurta, 1,5 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası, 1/2 dilim tbe, salata
2 lt su, 25 dk öğlen 50 dk akşam tempolu yürüyüş. terledim o derece yani
Haklisin canm iş gorusmelerinfen geri donus olursa ayrı eve açılacakmış inşallahbombeeeeee
normal odaya geçmesine sevindim canım. çok geçmiş olsun
yani zorunlu hallere girmiyor bence senin çocuğun durumu. o yüzden bir şeyler yapsan iyi olur ha deyince kesilmiyor süt.
tebrikler canım
çok geçmiş olsun canım yaa
tebrikler kızlar
canım sana demiştim kabul etmemen gerektiğinişu kuzen durumuna da ne desem bilemedim. bazılarında akıl var ama fikir yok. kuzeni de fikirsiz belliki. ben de kızlara katılıyorum eşine bırakma laf da sokma. direkt al karşına konuş çocukla güzellikle. gelmeden arasın müsaitsen gelsin.
tebrikler kızlar
verirsin canım onu sen
iyi vermişsin canım tebrik.
çok geçmiş olsun ablam.
tebrik.
sabit artıdan iyidir spordandır hiloş
cahillikten kaynaklı canım. inş boşanmayla sonuçlanmaz.
benimkinin de bi ablası var anası bide o paso pofpofluyor. dün baktım eşime bir şey dedi ablası. bu seferde ben savundum imalı imalı. görsün gününü. laf ettirmiyorlarsa laf edemezler. ohhh
uyuyabilmişsindir inş canım
güzel menü canım. afiyet olsun
ay Allah yardımcın olsun dilekcim.
muckk
güzel menü afiyet olsun canım
menü güzel canım afiyet olsun.
geldim hiloşş
geliyor menümm
menü güzel canım afiyet olsun ekmeği de azaltmışsın iyi olmuş sporda gayet güzel
Güzel menü olmuş canımMenü
Sabah(10:30)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmekyesillik
Öğle(14:00)
1dlm ekmek
6yk kabak susuz
100g yoğurt
Ara(16:00)
100ml süt
1elma
7badem
Akşam(18:ⁿ0)
4kofte
1kepce yayla çorbası
Salata
100g yoğurt
Su:2lt spor:yok
çok düzensiz canım ve cissmenü
sabah 10.00
1 bardak süt
öğle 15.30
1 çiğköfte dürüm
akşam yok
1 saat yürüyüş
1,5 lt su
Geçmişolsun tatlım ya fena usutmussunİyi akşamlar kızlar acilden geldik simdi boğazlarım iltihapLanmos iğne Vs derken daha iyiyim antibiyotik verdi bi kaç ilac daha verdi inşallah en yakın zamanda toparlarim
He ya ruffles yada lays ve taze ekmekekmek arası cips mikaç kilo aldın sen kız
sorma canım valla kizm olmasa hiç şey yapmicamda iyileştiğim zaman iyileseyim derimde şimdi oda selsefil oluyorbenim de boğazlar feci olur grip olunca muhakkak boğazlar da gider antibiyotiksiz de geçmez. sen bu halinle iyi misafir ağırladın vallaçok geçmiş olsun canım. dinlen uzan
sağol canım benim senin ki gene iyimis Ben elmayı tuzlayip yerdim iyy şimdi dusunuyorum nasıl yiyordum diyeGeçmişolsun tatlım ya fena usutmussundikkat et kendine toparlan
He ya ruffles yada lays ve taze ekmek29 kilo aldım
Ay seninki daha fenasağol canım benim senin ki gene iyimis Ben elmayı tuzlayip yerdim iyy şimdi dusunuyorum nasıl yiyordum diye
Afiyet olsun canım hastasin diye bisi demeyimBugün ki menum
15:00 gibi
1 kase Mercimek çorbası
20:00
1 elma
1 kase Mercimek çorbası
Suyu sayamadim ama bol su içmeye gayret ettm
kiyamam kuzuma insanın canı bisey istemiyor hasta olunca zorlama canım
güzel menü cnm patates belki olmaya bilirmis
Ağrılı regl çok zor olur y geçmiş olsun
fava ne oluyor
Haklisin canm iş gorusmelerinfen geri donus olursa ayrı eve açılacakmış inşallah
Güzel menü olmuş canım
çok düzensiz canım ve ciss
Geçmişolsun tatlım ya fena usutmussundikkat et kendine toparlan
He ya ruffles yada lays ve taze ekmek29 kilo aldım
sorma canım valla kizm olmasa hiç şey yapmicamda iyileştiğim zaman iyileseyim derimde şimdi oda selsefil oluyor
Bugün ki menum
1 kase Mercimek çorbası
1 elma
1 kase Mercimek çorbası
Olmamış buse ama sen bunu alışkanlık yaotin kaçırıp sonra hafta boyu detox diye canın çıkıyormenü
sabah 10.00
1 bardak süt
öğle 15.30
1 çiğköfte dürüm
akşam yok
1 saat yürüyüş
1,5 lt su
Cok gecmis olsunİyi akşamlar kızlar acilden geldik simdi boğazlarım iltihapLanmos iğne Vs derken daha iyiyim antibiyotik verdi bi kaç ilac daha verdi inşallah en yakın zamanda toparlarim
İykkk tövbe yarabbim o ne kiz @CurukElma ekmek arasi cipsmi kız zaten o tek basina zararlı hamilelikte bide yok yok ben cok sağlıklı beslendim ilk 6ay ciko bile yemiyordum sute gecer çocuğa zararlı diyesağol canım benim senin ki gene iyimis Ben elmayı tuzlayip yerdim iyy şimdi dusunuyorum nasıl yiyordum diye
menü güzel canım hastalıktan yiyememissinBugün ki menum
1 kase Mercimek çorbası
1 elma
1 kase Mercimek çorbası
kız o canın ne çok şey çekiyor senin git bi bardak su iç bakim geçer. Spor ekstra isteriz kuzum günlük haricindeanlamadım canım komple sizlemi yaşıyor kuzeni? evi yok yani?
bi şey diycem canım ekmek arası cips çekti hilal
kıyamam ikinize de yaa tez zamanda iyileş inş
1 saat yürüdüm işte bugün yarın da 30 dk ekstra yürürüm o zaman
hasta menüsü olarak güzel canım afiyet olsun
Yavrum sakinan göze çöp batar hesabı fazla takmayacaksin.Olmamış buse ama sen bunu alışkanlık yaotin kaçırıp sonra hafta boyu detox diye canın çıkıyorMefkurem kessin cezani
Cok gecmis olsun
İykkk tövbe yarabbim o ne kiz @CurukElma ekmek arasi cipsmi kız zaten o tek basina zararlı hamilelikte bide yok yok ben cok sağlıklı beslendim ilk 6ay ciko bile yemiyordum sute gecer çocuğa zararlı diye
menü güzel canım hastalıktan yiyememissin
istanbula geldiğinde devamlı bizde kaliyor canimanlamadım canım komple sizlemi yaşıyor kuzeni? evi yok yani?
bi şey diycem canım ekmek arası cips çekti hilal
kıyamam ikinize de yaa tez zamanda iyileş inş
1 saat yürüdüm işte bugün yarın da 30 dk ekstra yürürüm o zaman
hasta menüsü olarak güzel canım afiyet olsun
kız ben 7 mide bulantısı çektm 10 kilo verdm son 2 ayda yiyebildim ondada böyle cinsliklerm olduOlmamış buse ama sen bunu alışkanlık yaotin kaçırıp sonra hafta boyu detox diye canın çıkıyorMefkurem kessin cezani
Cok gecmis olsun
İykkk tövbe yarabbim o ne kiz @CurukElma ekmek arasi cipsmi kız zaten o tek basina zararlı hamilelikte bide yok yok ben cok sağlıklı beslendim ilk 6ay ciko bile yemiyordum sute gecer çocuğa zararlı diye
menü güzel canım hastalıktan yiyememissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?