- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.281
Gayet guzel canim afiyet olsun.sabah; peynirli dukan tost, domates
öğlen; 2 dilim fırında palamut, 2 yk bakla fava, domates
ara; 3 mandalina
akşam; 3 yk ıspanaklı yumurta, 1,5 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası, 1/2 dilim tbe, salata
2 lt su, 25 dk öğlen 50 dk akşam tempolu yürüyüş. terledim o derece yani
Kusursuz canim afiyet olsun.Menü
Sabah(10:30)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmekyesillik
Öğle(14:00)
1dlm ekmek
6yk kabak susuz
100g yoğurt
Ara(16:00)
100ml süt
1elma
7badem
Akşam(18:ⁿ0)
4kofte
1kepce yayla çorbası
Salata
100g yoğurt
Su:2lt spor:yok
Cigkofteye bayilirim canim afiyet olsun ama telafisini yapman lazim borekte yemissin.menü
sabah 10.00
1 bardak süt
öğle 15.30
1 çiğköfte dürüm
1 dilim ıspanaklı kol böreği
akşam yok
1 saat yürüyüş
1,5 lt su
Corba gunu olmus afiyet olsun canimBugün ki menum
15:00 gibi
1 kase Mercimek çorbası
20:00
1 elma
1 kase Mercimek çorbası
Suyu sayamadim ama bol su içmeye gayret ettm
13kg canim son aylarda cok alınıyorNorth River sen kaç kg aldın canım hamişlikte?
hiç midembulanmadi diyebilirim ama mide ağrılarını cok oldu reflum arttı bol bol limonlu ayva yedimistanbula geldiğinde devamlı bizde kaliyor canim
kız ben 7 mide bulantısı çektm 10 kilo verdm son 2 ayda yiyebildim ondada böyle cinsliklerm oldu
bende aksine çok bulantı yaşadım kabus gibi 7/2413kg canim son aylarda cok alınıyor
hiç midembulanmadi diyebilirim ama mide ağrılarını cok oldu reflum arttı bol bol limonlu ayva yedimçocuğun çenede bile gamze var
ooooo dürümler, kol böreklerimenü
sabah 10.00
1 bardak süt
öğle 15.30
1 çiğköfte dürüm
1 dilim ıspanaklı kol böreği
akşam yok
1 saat yürüyüş
1,5 lt su
canım benim geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar acilden geldik simdi boğazlarım iltihapLanmos iğne Vs derken daha iyiyim antibiyotik verdi bi kaç ilac daha verdi inşallah en yakın zamanda toparlarim
kuru bakla, kuru soğan, su , tuz ve zeytinyağı düdüklüye koyup pişiriyorsun. pişince içine biraz doğranmış dereotu ekleyip karıştırıyorsun. yayvan servis tabağına koyup buzdolabında soğumasını bekliyorsun. soğuyunca baklava dilimi gibi kesiyorsun. üstüne zeytinyağı limon suyu karışımını döküyor ve yine doğranmış dereotunu serpiyorsun.fava ne oluyor
Afiyet olsun canımSelam kizlar giremedim iki gundur nasilsiniz,
Menumu yazayim,
Sabah:08.00 dort ceviz,1 kk peynir,1 haslanmis yumurta,1 tk bal ve yesil cay.
Ogle:12.15 salcali yumurta(1 yumurtayla)
15.30 ceyrek ayva.
Aksam:18.00 bir tabak kiymali ispanak ve bir kase yogurt.
2.5 litre su spor yok
Afiyet olsun canım dunki menun içinde sormuştum yaban mersini kurutulmusmu ?Kızlar önce menümü yazayım sonra geçmişi okuyacağım
Sabah Menemen peynir soğan marul iki ceviz 20 gram yaban mersini
Akşam 4 kepçe ıspanak yemeği 3 kepçe yeşil mercimek yemeği 2 kaşık yoğurt salata
2.lt su
Tost olmamış canım sporla telafi et lütfen afiyet olsunMisafirlerim gitti cok sukur ama beni bitirdiler yani neyse aksama kadar cok iyi geldigim diyeti esimin tost yapmasi ile batirdim pismanim
Sabah 08.3p
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
Roka biber
3 ceviz
Ara 15.30
1 ayran
Aksam 17.00
1 buyuk tabak yogurtlu karnabahar haslama
Salata
Ara 20.30
2 dilim.ekmege kasarli tost
2.5 litrr su
35 dk yuruyus
hoşgeldin canım sporda yapılmış ne guzel :)İyi akşamlar kızlar. Sonunda rutin hayatıma dönebildim. Sporumuzda yaptım bugün çok mutluyum.
Inş hayırlı haberlerle gelirsin abla :)valla bugün iyi yürümüşüm uyku çöktü. randevu aldım yarın miyomları kontrol var. bakalım hayırlısı olsun.
sabah aç giderim. öğlene yanıma birşeyler almam gerek.
sağol cnm baklayla pek aram değil başka seylede oluyor muooooo dürümler, kol börekleri
canım benim geçmiş olsun
kuru bakla, kuru soğan, su , tuz ve zeytinyağı düdüklüye koyup pişiriyorsun. pişince içine biraz doğranmış dereotu ekleyip karıştırıyorsun. yayvan servis tabağına koyup buzdolabında soğumasını bekliyorsun. soğuyunca baklava dilimi gibi kesiyorsun. üstüne zeytinyağı limon suyu karışımını döküyor ve yine doğranmış dereotunu serpiyorsun.
bu klasik tarif. ölçü yazmadım. istersen yazarım. ama tabi diyet yapıyorsan yağı ölçülü koyuyorsun. normalde bakla çok yağ kaldırıyor.
iyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlar. Sonunda rutin hayatıma dönebildim. Sporumuzda yaptım bugün çok mutluyum.
Afiyet olsun canım ama dengeli değil menun akşamda gecistirme olmuş sanki. yada spor sonrası diyemi canimHemen menüm gelsin
Sabah 8:30 3 d etimek 2 kk peynir çay
Ara 11:00 1 elma
Öğle 13:00 2 iri Çiçek karnıbahar haşlamadı
Ara 15:00 1 elma 1 mandalina
Akşam 17:30 4 d etimek 2 kk peynir
1 saat spor yapıldı.
Geçmiş olsun ablacım. Bol bol nane limona devam.Slmm kızlar
Bugün sabahtan mide bulantısıyla uyandım
Afedersiniz biraz çıkardım
Hala devam ediyor
Ya bişey dokundu yada mide üşütmesi oldu heralde
Mide çayı vardı ondan içiyorum
Bugün pek bişey yiyebileceğimi sanmıyorum
Normal çayı bile içemedim
Kilo bildirimi
Cuma 83.5
Bugün 83
Fark -500
kız o canın ne çok şey çekiyor senin git bi bardak su iç bakim geçer. Spor ekstra isteriz kuzum günlük haricinde
Yavrum sakinan göze çöp batar hesabı fazla takmayacaksin.
istanbula geldiğinde devamlı bizde kaliyor canim
kız ben 7 mide bulantısı çektm 10 kilo verdm son 2 ayda yiyebildim ondada böyle cinsliklerm oldu
Selam kizlar giremedim iki gundur nasilsiniz,
Menumu yazayim,
Sabah:08.00 dort ceviz,1 kk peynir,1 haslanmis yumurta,1 tk bal ve yesil cay.
Ogle:12.15 salcali yumurta(1 yumurtayla)
15.30 ceyrek ayva.
Aksam:18.00 bir tabak kiymali ispanak ve bir kase yogurt.
2.5 litre su spor yok
Gayet guzel canim afiyet olsun.
Kusursuz canim afiyet olsun.
Cigkofteye bayilirim canim afiyet olsun ama telafisini yapman lazim borekte yemissin.
Corba gunu olmus afiyet olsun canim
Kizlar yazmayi unutmusum ogle ve aksam birer dilim ekmek yedim.
Kızlar önce menümü yazayım sonra geçmişi okuyacağım
Sabah Menemen peynir soğan marul iki ceviz 20 gram yaban mersini
Akşam 4 kepçe ıspanak yemeği 3 kepçe yeşil mercimek yemeği 2 kaşık yoğurt salata
2.lt su
Misafirlerim gitti cok sukur ama beni bitirdiler yani neyse aksama kadar cok iyi geldigim diyeti esimin tost yapmasi ile batirdim pismanim
Sabah 08.3p
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
Roka biber
3 ceviz
Ara 15.30
1 ayran
Aksam 17.00
1 buyuk tabak yogurtlu karnabahar haslama
Salata
Ara 20.30
2 dilim.ekmege kasarli tost
2.5 litrr su
35 dk yuruyus
13kg canim son aylarda cok alınıyor
hiç midembulanmadi diyebilirim ama mide ağrılarını cok oldu reflum arttı bol bol limonlu ayva yedimçocuğun çenede bile gamze var
ooooo dürümler, kol börekleri
canım benim geçmiş olsun
kuru bakla, kuru soğan, su , tuz ve zeytinyağı düdüklüye koyup pişiriyorsun. pişince içine biraz doğranmış dereotu ekleyip karıştırıyorsun. yayvan servis tabağına koyup buzdolabında soğumasını bekliyorsun. soğuyunca baklava dilimi gibi kesiyorsun. üstüne zeytinyağı limon suyu karışımını döküyor ve yine doğranmış dereotunu serpiyorsun.
bu klasik tarif. ölçü yazmadım. istersen yazarım. ama tabi diyet yapıyorsan yağı ölçülü koyuyorsun. normalde bakla çok yağ kaldırıyor.
Çok fazla karbonhidratlı oldu Can'ım farkındayım ama nedense bugün çok acıktım.Afiyet olsun canım ama dengeli değil menun akşamda gecistirme olmuş sanki. yada spor sonrası diyemi canim
hayırlı haberlerle inşallahvalla bugün iyi yürümüşüm uyku çöktü. randevu aldım yarın miyomları kontrol var. bakalım hayırlısı olsun.
sabah aç giderim. öğlene yanıma birşeyler almam gerek.
etimek su tatlı yaptığımız etimekler miHemen menüm gelsin
Sabah 8:30 3 d etimek 2 kk peynir çay
Ara 11:00 1 elma
Öğle 13:00 2 iri Çiçek karnıbahar haşlamadı
Ara 15:00 1 elma 1 mandalina
Akşam 17:30 4 d etimek 2 kk peynir
1 saat spor yapıldı.
Kamilem ağzından bal damlıyor...iyi atlatmissin
abla süt yumurta iyi gelmez yazıyo sabahta et yiyemwmki buğday ve türevleri zaten aldırıyor sebze ils yasiycam galiba
Ay kolay gelsin inş en kisa zamanda biter
heh al bendende bitane bizdede var o gelenek dayanmak çok zor oluyo
iyi kız cumaya bir yaparsın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?