Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslında şöyle yapalım canım 100 kere ziplama kac dakika hesaplayalim herkeste kac katiysa dakika hesabı yapar. belli bi süremiz olsun takımca olmaz mi herkeste farklı olursa haksızlık olabilir ne dersiniz
Doğru desin canım sonuçta kimisi yavaş zıplar kimisi hızlı. Ama sonuçta sayılar aynı

Günaydınnnn
Çok şükür bugün birazdaha iyiyim
Nedense bu gece Çok uzun geldi sabah olmak bilmedi bende kaç srfer kalktım haturlamıyorum
Bi üşüyom giyiniyom Bi terliyom çıkarıyom
Benim kızda hasta oldu

Ayça reflü değil cnm mide bağırsak üşütmesi
Ve salgın oluyor

Tartıya son 3 gün
Artık menülerde cısslar, şişlik yapacak şeyler olmasın.

günaydın canım
Ben olurum gönüllü sevdim zıplamayıda yada bekleyelim bizim kızlardan ceza alan çıkar
sen yaparsın o zaman canım ben fazla hoplama yapamıyorum goguslerim acayip acıyor
Gunaydin hanimlar
Günaydın canım
Günaydın kızlar
günaydın tatlım
Günaydın bıraktım şuraya isteyen bi tutam alsın
günaydın baharim
Günaydın ablam valla üzüldüm böyle olmana ya iyice ilerledi hastalığın c

Geçmiş olsun abla sende bendensin oglumdan babada geçti ana ogul hasta hasta
Günaydın kızlar :)
Günaydın canım
GÜ NAY DINNNNNNNNNNN

dün tartılmayı unutmuştum
kilo bildirimim +800 kızlar.
bugün yeşil elma yoğurt yapıyorum. ilk kez yapıcam bunu. haydi bismillah
hadi buse bu son detoxun olsun bacım yağdan gitmiyor ya odem yada kas gidiyor detoxkolik oldu bunyen

evet canım kuru yaban mersini

canım bu meseleler öyle zor meseleler ki atsan atılmıyor satsan satılmıyor ben sadece madem eve geliyor eşinle beraber girip çıkması ni en azından esin ayarlasaydi ki bu kadar rahat olmazdi sonrada sabret dur geri mevzuda sen artık tavrını düşüncelerini duyurman gerekenlere ileteceksin sizin oraya neden geliyor ki

Ah gençlik hissiyatı akıldan ziyade hissiyatı dinler his heves kördür akıbeti görmez

Kesinlikle haklısın canım. Spor yapamamanda çok yoğunluktan aktif hareket etsek o bile tamam. Bi gün evde oturdumda adımlarım 2000 bile olmuyor.
canım aktif hareket gerçekten çok önemli kendime diyorum mesela şu şu işler var mecbur yapacam tin tin uzatıp yapacağına hızlı yap çık sonra dinlen hızlı olunca öylede güzel terliyirsunki al işte spor

spor un harika

yine dort dörtlük menu

yok hilalim nerde aboneliklerle uğraştım tüm gün sürdü annemle kuzen gelin evde devam ediyorlar, çocukları almaya geldim ahanda zil çaldı görüşürüz
kolay gelsin canım biterde rahat rahat dinlenirsin

Güzel bir menü

Güzel menu

menüM
07.30
1 tam b. kek (130cal )
nescafe

14.00
1 kese yoğurtlu yarma çorbası
1 d. ekmek

19.00
1 kese yoğurtlu yarma çorbası
10 kadar üzüm

su: 2 It
spor
kek cıs olduğu için taviz tavizi getirir amannn dikkat

spor çok güzel

Afiyet olsun menü güzel

menü

sabah 10.00
1 bardak süt

öğle 15.30
1 çiğköfte dürüm
1 dilim ıspanaklı kol böreği

akşam yok

1 saat yürüyüş
1,5 lt su
olmamış canım malesef

İyi akşamlar kızlar acilden geldik simdi boğazlarım iltihapLanmos iğne Vs derken daha iyiyim antibiyotik verdi bi kaç ilac daha verdi inşallah en yakın zamanda toparlarim
canım vitamin de al

sorma canım valla kizm olmasa hiç şey yapmicamda iyileştiğim zaman iyileseyim derimde şimdi oda selsefil oluyor
bende kizada geçmesin dikkat et

Bugün ki menum

15:00 gibi
1 kase Mercimek çorbası
20:00
1 elma
1 kase Mercimek çorbası

Suyu sayamadim ama bol su içmeye gayret ettm
hasta olunca vücut iyileşmek için iştahsızlık yapıyor ins kısa sürede atlatirsin

Güzel menu salcali yumurta güzel oluyormu baska ne var icinde hergün 2 yumurta yemek zorunda olunca alternatif arıyorum

Tarif güzel ilerde deneyebilirim
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım dunki menun içinde sormuştum yaban mersini kurutulmusmu ?

Tost olmamış canım sporla telafi et lütfen afiyet olsun
evet canım

Hemen menüm gelsin
Sabah 8:30 3 d etimek 2 kk peynir çay
Ara 11:00 1 elma
Öğle 13:00 2 iri Çiçek karnıbahar haşlamadı
Ara 15:00 1 elma 1 mandalina
Akşam 17:30 4 d etimek 2 kk peynir
1 saat spor yapıldı.
ekmekler çok olmuş

sağol canım

ins en kısa sürede geçer ablacım

Ben yatmadan önce zıpladım yine sevdim zıplama işini menüme 1500 hoplama daha ekliyim.

Abla midende reflü gb bişi mi var doktora gittim mi gecmiş yaptım ama belki gözümden kaçmıştır görmedim.
spor salonunda mi yapıyorsun

iyi ablacım dinleneme bu işin çaresi kendini yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…