- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.321
O zaman yarın gene zıplar bakarım 1500 zıplama ne kadar ediyormuşiyi geceler busem
Ay bunu denemedim hedefe ulaşınca denerim artık
Canım ziplamayi dakika olarakta hesapla cuma günü toplama bakicaz ya
Aslında şöyle yapalım canım 100 kere ziplama kac dakika hesaplayalim herkeste kac katiysa dakika hesabı yapar. belli bi süremiz olsun takımca olmaz mi herkeste farklı olursa haksızlık olabilir ne dersinizO zaman yarın gene zıplar bakarım 1500 zıplama ne kadar ediyormuş
Doğru desin canım sonuçta kimisi yavaş zıplar kimisi hızlı. Ama sonuçta sayılar aynıAslında şöyle yapalım canım 100 kere ziplama kac dakika hesaplayalim herkeste kac katiysa dakika hesabı yapar. belli bi süremiz olsun takımca olmaz mi herkeste farklı olursa haksızlık olabilir ne dersiniz
Aynen canım bende öyle düşündüm. gönüllü ziplayici bulalım birisi süre tutsun onu baz alalim bizdeDoğru desin canım sonuçta kimisi yavaş zıplar kimisi hızlı. Ama sonuçta sayılar aynı
Ben olurum gönüllü sevdim zıplamayıda yada bekleyelim bizim kızlardan ceza alan çıkarAynen canım bende öyle düşündüm. gönüllü ziplayici bulalım birisi süre tutsun onu baz alalim bizde
tövbe yarabbim cips bir tek pringles yerim oda sadesi uc dort tane kırk yılda bir bildiğin ayak kokuyor cipslerAma pekte güzel olur bende simit arası çıps yerdim ki bide hamilelik fln gb bahanemde yok sadece çok sevdiğimden
günaydın canımGünaydın
sen yaparsın o zaman canımBen olurum gönüllü sevdim zıplamayıda yada bekleyelim bizim kızlardan ceza alan çıkar
Günaydın canımGunaydin hanimlar
günaydın tatlımGünaydın kızlar
günaydın baharimGünaydın bıraktım şuraya isteyen bi tutam alsın
Günaydın ablamGünaydınnnn
Çok şükür bugün birazdaha iyiyim
Nedense bu gece Çok uzun geldi sabah olmak bilmedi bende kaç srfer kalktım haturlamıyorum
Bi üşüyom giyiniyom Bi terliyom çıkarıyom
Benim kızda hasta oldu
Ayça reflü değil cnm mide bağırsak üşütmesi
Ve salgın oluyor
Tartıya son 3 gün
Artık menülerde cısslar, şişlik yapacak şeyler olmasın.
Geçmiş olsun abla sende bendensin oglumdan babada geçti ana ogul hasta hastaGünaydınnnn
Nedense bu gece Çok uzun geldi sabah olmak bilmedi bende kaç srfer kalktım haturlamıyorum
Benim kızda hasta oldu
Ve salgın oluyor
Tartıya son 3 gün
Günaydın canımGünaydın kızlar :)
hadi buse bu son detoxun olsun bacım yağdan gitmiyor ya odem yada kas gidiyor detoxkolik oldu bunyenGÜ NAY DINNNNNNNNNNN
dün tartılmayı unutmuştum
kilo bildirimim +800 kızlar.
bugün yeşil elma yoğurt yapıyorum. ilk kez yapıcam bunu. haydi bismillah
evet canım kuru yaban mersinişimdi nasıl bitirdinizmi dilegim
Ayni şey bizim ailedede var canım daha doğrusu annemlerde. ben hiç bi zaman alışkanlık yapmadım erdemide alistirmadum vallabi gidiyoruz annemlere yemek bitince bak dolapta su varbu var al ye canin ceker diye basliyor ablamlarda dalga geçiyor bizim evde diyet yapılmaz diye
Gunaydin tatlış
gene iyi canım tebrikler
Artidan iyidir canım
kız toparla cumaya kadar lütfen kacamaklarinida yaz bakim
ooo süper canım tebrikler
Tebrikler canım
Ay çok sinir bozucu ya ben olsam laf ederdim büyük ihtimal en kötü erdemin basının etini yerdim
Hiç olmamış ki tatlım kendini iyi hissedince sporla telafi et
kolay gelsin canım eksinde çok guzel
canım bu arada yaban mersini kurutulmusmu
toparlarsin canım cumaya
Eksimisin artimi abla
Tebrikler canım
Geçmiş olsun abla şimdi nasıl oldun. senin hastalık iyice ilerledi bi doktora gozuksen keşke
Eksinde çok güzel ablam tebrikler
canım bu meseleler öyle zor meseleler ki atsan atılmıyor satsan satılmıyor ben sadece madem eve geliyor eşinle beraber girip çıkması ni en azından esin ayarlasaydi ki bu kadar rahat olmazdi sonrada sabret dur geri mevzuda sen artık tavrını düşüncelerini duyurman gerekenlere ileteceksin sizin oraya neden geliyor kihaklisin eşimde iş bitiyor da oda haklisin ama nasıl gelme diyebilirim diyor bende empati yapinca benim kuzenimle aynı durmda olsak bende diyemezdim ama artık kuzenine rahatsız olduğumu belli ediyorm eşimin ailesinin yanında da söylüyorm falan
ben laf edemediğinden her fırsatta eşimin başını sisiriyorm ya en sonunda adamla tartisip cikicaz yada kendiliğinden gidecek bide eve eşyalarını yerlestirmesi yok mu sinir oluyorumtelafi edicem canm cisslar çok sukur fazla artı cikmadim
Ah gençlik hissiyatı akıldan ziyade hissiyatı dinler his heves kördür akıbeti görmezEsimin kuzeni kiz kacirdi neyse once bulamadik sonra bulduk vatandaslar 18 yasinda is guc yok askerlik yok filan neyse aileler dugun yapmaya karar verdiler yardimci oluoz bizde dugun karsta olacak ama kiz hem suclu hem guclu. ole ortada istenince vermeme veya gorusmiceksiniz diyen yok tamamen macera yani kizin babasi ben dugune gelmem demis kiz gelmezlerse gelmesinler filan gelinlik filan alinio ucuz giymezmis offg cildirdim resmen Allahtan bu aksam gidiolar ve daha bi cok sey bu ozeti yani
canım aktif hareket gerçekten çok önemli kendime diyorum mesela şu şu işler var mecbur yapacam tin tin uzatıp yapacağına hızlı yap çık sonra dinlen hızlı olunca öylede güzel terliyirsunki al işte sporKesinlikle haklısın canım. Spor yapamamanda çok yoğunluktan aktif hareket etsek o bile tamam. Bi gün evde oturdumda adımlarım 2000 bile olmuyor.
spor un harikaBence sen konuş canım emin ol daha etkili oluyor. böyle olunca esin çok arada kalacak buda size yansir. ben yeri geldi erdemin ablasiylada tartistim ama onu karistirmadim. senin alakan yok konuyla karışma dedim oda bisi demedi. bu sebepten çok fazla aile sıkıntı çekiyor eşin arada kalincada bu sefer senden çıkarmaya kalkar sinirini
18 yaşındaki çocuğun nesine güvenip kaçmış ya. birde havalara girmiş.
Bence de canım bugünde yaptım sporu mu 1.5 saat yürüyüş :) telefonada leslie jillian callanitecs ne varsa indirdim annemdeykenevde de rahat spor yapicimmm artık
yine dort dörtlük menuMenüyle bitti işim kızlar
Sabah: 8.30
1 dilim kendi yaptıgım ekmek
5 çiğ badem
1 avuç peynir
1 salatalık
Ara 10.00
1 bardak kahve
1 havuc
Akşam 16.30
1 patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 ince dilim kendi yaptıgım ekmek
Spor : yarım saat yürüyüş
Sıvı: 3 lt su + 1 bardak yeşil çay
kolay gelsin canım biterde rahat rahat dinlenirsinyok hilalim nerde aboneliklerle uğraştım tüm gün sürdü annemle kuzen gelin evde devam ediyorlar, çocukları almaya geldim ahanda zil çaldı görüşürüz
Güzel bir menüMenum
Sabah 9:30
Bir dilim çavdar ekmeği
Kk peynir
Yarım domates
5 zeytin
Bir kaç dilim salatalık
Ara 14:30
Bir bardak sütlü kahve
Akşam 18
1 sıkım çiğ köfte
Büyük bir kase salata
Bir kase yoğurt
ara 18:30
Bir bardak sutlu kahve
Su 2 ye yakın
Spor bir buçuk saat yürüyüş
Çiğköfte ciss oldu yatmadan leslie ile telafi edeceğim kendi cezamı verdim
Güzel menuMenümü yazayımm
Kahvaltı 8:45
1 domates, 1 salatalık, az tulum peyniri
1 dlm ekmek
Öğle 12:00
5 kaşık kadar etli patates yemeği, 1 yeşil elma
Ara 16:00
1 dlm ananas
Akşam 17:30
1 tabak çorba, 1 dlm ekmek, 1 soğan cücüğü
2 lt su
Bugun spor yok
kek cıs olduğu için taviz tavizi getirir amannn dikkatmenüM
07.30
1 tam b. kek (130cal )
nescafe
14.00
1 kese yoğurtlu yarma çorbası
1 d. ekmek
19.00
1 kese yoğurtlu yarma çorbası
10 kadar üzüm
su: 2 It
spor
spor çok güzelsabah; peynirli dukan tost, domates
öğlen; 2 dilim fırında palamut, 2 yk bakla fava, domates
ara; 3 mandalina
akşam; 3 yk ıspanaklı yumurta, 1,5 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası, 1/2 dilim tbe, salata
2 lt su, 25 dk öğlen 50 dk akşam tempolu yürüyüş. terledim o derece yani
Afiyet olsun menü güzelMenü
Sabah(10:30)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmekyesillik
Öğle(14:00)
1dlm ekmek
6yk kabak susuz
100g yoğurt
Ara(16:00)
100ml süt
1elma
7badem
Akşam(18:ⁿ0)
4kofte
1kepce yayla çorbası
Salata
100g yoğurt
Su:2lt spor:yok
olmamış canım malesefmenü
sabah 10.00
1 bardak süt
öğle 15.30
1 çiğköfte dürüm
1 dilim ıspanaklı kol böreği
akşam yok
1 saat yürüyüş
1,5 lt su
canım vitamin de alİyi akşamlar kızlar acilden geldik simdi boğazlarım iltihapLanmos iğne Vs derken daha iyiyim antibiyotik verdi bi kaç ilac daha verdi inşallah en yakın zamanda toparlarim
bende kizada geçmesin dikkat etsorma canım valla kizm olmasa hiç şey yapmicamda iyileştiğim zaman iyileseyim derimde şimdi oda selsefil oluyor
hasta olunca vücut iyileşmek için iştahsızlık yapıyor ins kısa sürede atlatirsinBugün ki menum
15:00 gibi
1 kase Mercimek çorbası
20:00
1 elma
1 kase Mercimek çorbası
Suyu sayamadim ama bol su içmeye gayret ettm
Güzel menu salcali yumurta güzel oluyormu baska ne var icinde hergün 2 yumurta yemek zorunda olunca alternatif arıyorumSelam kizlar giremedim iki gundur nasilsiniz,
Menumu yazayim,
Sabah:08.00 dort ceviz,1 kk peynir,1 haslanmis yumurta,1 tk bal ve yesil cay.
Ogle:12.15 salcali yumurta(1 yumurtayla)
15.30 ceyrek ayva.
Aksam:18.00 bir tabak kiymali ispanak ve bir kase yogurt.
2.5 litre su spor yok
Tarif güzel ilerde deneyebilirimooooo dürümler, kol börekleri
canım benim geçmiş olsun
kuru bakla, kuru soğan, su , tuz ve zeytinyağı düdüklüye koyup pişiriyorsun. pişince içine biraz doğranmış dereotu ekleyip karıştırıyorsun. yayvan servis tabağına koyup buzdolabında soğumasını bekliyorsun. soğuyunca baklava dilimi gibi kesiyorsun. üstüne zeytinyağı limon suyu karışımını döküyor ve yine doğranmış dereotunu serpiyorsun.
bu klasik tarif. ölçü yazmadım. istersen yazarım. ama tabi diyet yapıyorsan yağı ölçülü koyuyorsun. normalde bakla çok yağ kaldırıyor.
evet canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım dunki menun içinde sormuştum yaban mersini kurutulmusmu ?
Tost olmamış canım sporla telafi et lütfen afiyet olsun
ekmekler çok olmuşHemen menüm gelsin
Sabah 8:30 3 d etimek 2 kk peynir çay
Ara 11:00 1 elma
Öğle 13:00 2 iri Çiçek karnıbahar haşlamadı
Ara 15:00 1 elma 1 mandalina
Akşam 17:30 4 d etimek 2 kk peynir
1 saat spor yapıldı.
sağol canımekstra demiştim canım zaten
başka şehirden geldi hemde habersiz elinde bavulla durum bu yani? buysa oha ötesi yani
menü güzel zeynepcim
evet batırdım
yemesen de olurmuş ama olsun
menü güzel
tüh yaa
tam ideal kilo almışsın zaten 5 kg en az doğumdan sonra gidiyor
aynen batırdım fulya
ins en kısa sürede geçer ablacımİYi akşamlar
Bugün yazacak bi menüm yok
Ilaç alınca biraz hafifliyor sonra yine başlıyor
Inşallah yarına hafifler
. hiç bişey yutamıyorum içim almıyor o yüzden mide dinlensin dedim
19.00 1 wasa
Su 1 lt olmuştur
Spor tüm gün yatmaca
Kusura bakmayın geçmişi okudum ama yorum yapamıcam
Buse lütfen artık bi doğru dürüst beslenmeye başla
Biliyosun pazaryesi tartı günü ve takım kuralı
Lütfen Yarın tartılıp bildirim yap
Bu hafta lütfen herkes eksi gelmeye çalışsın
Poni sende kendine gel cnm
spor salonunda mi yapıyorsunBen yatmadan önce zıpladım yine sevdim zıplama işini menüme 1500 hoplama daha ekliyim.
Abla midende reflü gb bişi mi var doktora gittim mi gecmiş yaptım ama belki gözümden kaçmıştır görmedim.
iyi ablacım dinleneme bu işin çaresi kendini yormaGünaydınnnn
Benim kızda hasta oldu
Ve salgın oluyor
Tartıya son 3 gün
Kiz 5'lere ne kaldi bir an once gor bence,bunun icin kucucukte olsa cisslardan uzak dur tatlimGÜ NAY DINNNNNNNNNNN
dün tartılmayı unutmuştum
kilo bildirimim +800 kızlar.
bugün yeşil elma yoğurt yapıyorum. ilk kez yapıcam bunu. haydi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?