- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.361
ikiside normal sezaryen olmaması büyük şans oldu benim içinhadi ya işte kilolu çocuğun doğması riskli diyip hemen sezeryan alanlara örnek olsun sezeryan kolay diye bahane bulmaları cok kolay
haftası çok iyi iki çocuk var demi ikincisi yani bu sezeryan mi
evet bacım çoğu gitti azı kaldıCanım bugün ekstra sporla telafi et ya 500 hoplama yada yarım saat başka bi sporla
Günaydın beybiii kız dayakliksin sen heee topla kendini artık bakimm
En güzeli canım tartim annemdeyken bende oyleydim valla
Canım bazı satıcılar yaban mersini diye başka şeyler satıyor aldığın yer guvenilirse iyi. Geçenlerde bi yazı okumuştum özellikle ondan sordum.
kız dondum evde bugün yataktan zor çıktım valla
36 haftaya göre genede iyi kilosu bence canım benimkide tam gününde doğdu 3.700 52 cm :)
bizde seni özledik dileğim yaa. bugünü atlat gerisi kolay canım. yavaş yavaş toparlarsin
Hey maşallah kız benim ablamda 8 aylık 4.5 kilo doğurdu
ay inş en kisa zamanda halledip dönersin insselam kızlar özledim takımımla sohbet etmeyinakliyeciler evi boşaltıyor bugünde yorucu geçer yarından sonra yavaş yavaş döşerim evimi
ay ben 95 kilo ile 3700 ilkini 90 kilo ile 3300ikinciyi doğurdum 50 ve 51 cm di kızım 40 *7 de oğlum 37 de doğdu oluşum üç hafta daha kalsaı daha uzun olacakmış demekki 37 de 51 olan baya uzşun olurdu galiba ay ben zaten çok kilolu başladım hamilelige boy zaten158 yerinden kalkamadim 95 oluncaben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi
ay ultrasonlara sinir oluyorum benimki 4400 göründü boş yere kestiler beniiiiiiii boy kısa sende bebekte kilolu diyenormaldi canım çünkü ultrason da küçük görünüyordu yoksa sezaryen yaparlardı kilolu oldugu görünseydi
masallah canım benim bulantılar oldu kendim pek beslenemedimben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi
gizli şeker maalesef canım. ama hamileyken bebeğin ayağı bile bellioluyord ablamin karnında. baya güçlüydü maşallah hala öyleevet bacım çoğu gitti azı kaldı
hay maşallah ne yemişdw öyle beslemiş bebeği:)
Kolay gelsin canımselam kızlar uğrayamadım bugun iş yerinde yoğundu
akşam menümle burdayım inşallah
herkes çıkmışken biraz ders çalışayım
Hastalıktan mi havadan mı bilmiyorum bende çok usuyormhavalar fena soğudu
canm evlendiğimiz den beri bizimle su son zamanlar 1-2 ay geliyor 1-2 ay gidiyorkız bu cocuk kaç yıldır sizde kalıyor mervee??
baya inişli çıkışlı olmuş canımGeçmiş olsun abla ya başka bişeyler yiyip içseydin çorba bitki Çayı falan iyi gelirdi belki
Benim kız 3700 doğdu le hamile kaldım 95 le doğurdu 17kilo aldım ama zorla bol bol helva yedim normalde hiç sevmem ekmek arası ot çöp ne bulursam yedim ama 40 im cikmadan eski kilondaydum ama sonra vurdum 88 e düştüm 71e çıktım 78e yine hamile kaldım 12kilo aldın oglandat dogun sobrasi 86 larla buraya geldim ameliyat döneminde bi 69 kisa bi sure sonra yine 75 üstü git gel git gel artık istikrar istiyorum
bu zıplaması bende yapayım yoksa başka spor yapamıyorum vakit olmuyo
Günaydın kizlar
ay bende hiç yemem cips ama normal kızartmalar bayılırım
Günaydın
Sevindim abla iyi olmana biraz daha
Günaydın kızlar
evet az önce oglanla azcık çıktık baya bi soğuk daha çıkmam
senin sipada haftayı tam doldursaymos oda baya olacakmış cnm maşallahAnam maşallah ori iri bebeler dogurmussunuz benim oğlan karnimdada cok hareketliydi en 7.ay bitince ben su kaybetmeye başladım hep tetkikte bekledik 36hafta zor durdu 2840kg 47cm minicikti ilk 4ayda yattım zaten geri kalan ada yarı yatırdim bide sağlıksız yesem ben 200kg olurdum
selam kızlar özledim takımımla sohbet etmeyinakliyeciler evi boşaltıyor bugünde yorucu geçer yarından sonra yavaş yavaş döşerim evimi
bizde seni özledik cnm maşallah çok iri doğmuş 4 kilo ve uzerini zorunlu sezeryan oluyor normal deben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi
son 2 senesi yanımizdaydi cnm geçen sene mezun olması gerekiyordu uzattianladım canım yarin bende soğan li salcali bir sos yapayım içinede yumurta kırayım ins hoşuma gider
yani unv sizde kalarak mi okudu
kız 40 yılda bir gelse sorun etmem 1ay nefes alsam 2 . Ay tepemdeArada deyince ben bi iki gun kırk yılda geliyor sandim
Cogu bitmiş hadi
kız ben yüz olsam yerinden kalkmadan
tutarsa detox olur
Anam maşallah ori iri bebeler dogurmussunuz benim oğlan karnimdada cok hareketliydi en 7.ay bitince ben su kaybetmeye başladım hep tetkikte bekledik 36hafta zor durdu 2840kg 47cm minicikti ilk 4ayda yattım zaten geri kalan ada yarı yatırdim bide sağlıksız yesem ben 200kg olurdum
selam kızlar özledim takımımla sohbet etmeyinakliyeciler evi boşaltıyor bugünde yorucu geçer yarından sonra yavaş yavaş döşerim evimi
dün gördüm gibi menuyu kanka hamurişi vardı sanki:) beni soracak olursan yeşil çayım t.b kolileri gitti anamda sağolsun hastayım iş yapıyorum diye diyet yaptırmıyor haftaya düzene girecem inşallah
bizide 37 haftada acil sezeryana aldılar kalp atışı düşüyor diye 3100 kg doğdu
maşallah çok iyi kilo almış normal mi doğum
normaldi canım çünkü ultrason da küçük görünüyordu yoksa sezaryen yaparlardı kilolu oldugu görünseydi
benim kızım dada aynısı oldu oda 3,5 doğdu 39haftalıktıj
Canım bugün ekstra sporla telafi et ya 500 hoplama yada yarım saat başka bi sporla
Günaydın beybiii kız dayakliksin sen heee topla kendini artık bakimm
En güzeli canım tartim annemdeyken bende oyleydim valla
Canım bazı satıcılar yaban mersini diye başka şeyler satıyor aldığın yer guvenilirse iyi. Geçenlerde bi yazı okumuştum özellikle ondan sordum.
kız dondum evde bugün yataktan zor çıktım valla
36 haftaya göre genede iyi kilosu bence canım benimkide tam gününde doğdu 3.700 52 cm :)
bizde seni özledik dileğim yaa. bugünü atlat gerisi kolay canım. yavaş yavaş toparlarsin
Hey maşallah kız benim ablamda 8 aylık 4.5 kilo doğurdu
Hastalıktan mi havadan mı bilmiyorum bende çok usuyorm
canm evlendiğimiz den beri bizimle su son zamanlar 1-2 ay geliyor 1-2 ay gidiyor
baya inişli çıkışlı olmuş canım
senin sipada haftayı tam doldursaymos oda baya olacakmış cnm maşallah
bizde seni özledik cnm maşallah çok iri doğmuş 4 kilo ve uzerini zorunlu sezeryan oluyor normal de
son 2 senesi yanımizdaydi cnm geçen sene mezun olması gerekiyordu uzatti
kız 40 yılda bir gelse sorun etmem 1ay nefes alsam 2 . Ay tepemde
tövbe yarabbim cips bir tek pringles yerim oda sadesi uc dort tane kırk yılda bir bildiğin ayak kokuyor cipsler
Yap yap bide müzik açGeçmiş olsun abla ya başka bişeyler yiyip içseydin çorba bitki Çayı falan iyi gelirdi belki
Benim kız 3700 doğdu le hamile kaldım 95 le doğurdu 17kilo aldım ama zorla bol bol helva yedim normalde hiç sevmem ekmek arası ot çöp ne bulursam yedim ama 40 im cikmadan eski kilondaydum ama sonra vurdum 88 e düştüm 71e çıktım 78e yine hamile kaldım 12kilo aldın oglandat dogun sobrasi 86 larla buraya geldim ameliyat döneminde bi 69 kisa bi sure sonra yine 75 üstü git gel git gel artık istikrar istiyorum
bu zıplaması bende yapayım yoksa başka spor yapamıyorum vakit olmuyo
Günaydın kizlar
ay bende hiç yemem cips ama normal kızartmalar bayılırım
Günaydın
Sevindim abla iyi olmana biraz daha
Günaydın kızlar
evet az önce oglanla azcık çıktık baya bi soğuk daha çıkmam
aynen canım bencillige vuruyor bi nevi diyet odetiyprlar diyorum ben zamanında eşime bakmışlar bakma sırası onda gibi ama algilayamadiklari şey esim onların yanına orta okuldayken kalmış bi esek kadar üniversitelievet
benim eltim gününde doğurdu ama bebek 2.500 dü doğum kilosu düşünsene ertesi gün 2.750 çıkmış sütten mi bilmiyoz. yani yine iyiymiş seninki canım
hadi bakalım bundan sonraki günler daha rahat geçer. canım annen yaptırmıyor diye bir şey yok kızdırma bizi. lütfen dikkat et çorba iç ekmeğe kızartmaya yüklenme. senin meto zaten hızlı çok dikkat etmesen de verebiliyorsun 1 günde -700 yaptığını biliyorum.
kızlar tombiş bebeler doğurmuşsunuz maşallah
valla dilek o kilodaki bebeği normal doğurttular da her yerin parçalanmıştır senin. ben olsam dellenirdim valla
toparladım anam bugün. okumadın mı elma yoğurt yapıyom cıs yok artık eksiye düşmem gerek sıkıldım ya
hoplama yok. leslie yapcam ben de evde
çok saçma geldi bana ya. yurtta kalabilirdi saçmalamış yani. seni de tebrik ederim çok sabırlı bi insanmışsın her yiğidin harcı değil yeni evlencen bi de eşinin erkek kuzeniyle uğraşcan aynı evde. aslında bu cocugun anasının babasının bunu düşünmesi lazım ama dediğin gibi onlarda eşine baktığı için bencilliğe vurmuş.
kız ben kendi cipsimi kendim yapıyordum patates soyacagiyla ince ince patatesler yapıp kizartirdm ]Ne güzel keşke banada ayak koksa
Kuzum telafi yi demedim yani kaçamak olmadan duzgun menulerle gel demek istedim sonra çok uğraşıyorsun eksiye düşmek içinevet
benim eltim gününde doğurdu ama bebek 2.500 dü doğum kilosu düşünsene ertesi gün 2.750 çıkmış sütten mi bilmiyoz. yani yine iyiymiş seninki canım
hadi bakalım bundan sonraki günler daha rahat geçer. canım annen yaptırmıyor diye bir şey yok kızdırma bizi. lütfen dikkat et çorba iç ekmeğe kızartmaya yüklenme. senin meto zaten hızlı çok dikkat etmesen de verebiliyorsun 1 günde -700 yaptığını biliyorum.
kızlar tombiş bebeler doğurmuşsunuz maşallah
valla dilek o kilodaki bebeği normal doğurttular da her yerin parçalanmıştır senin. ben olsam dellenirdim valla
toparladım anam bugün. okumadın mı elma yoğurt yapıyom cıs yok artık eksiye düşmem gerek sıkıldım ya
hoplama yok. leslie yapcam ben de evde
çok saçma geldi bana ya. yurtta kalabilirdi saçmalamış yani. seni de tebrik ederim çok sabırlı bi insanmışsın her yiğidin harcı değil yeni evlencen bi de eşinin erkek kuzeniyle uğraşcan aynı evde. aslında bu cocugun anasının babasının bunu düşünmesi lazım ama dediğin gibi onlarda eşine baktığı için bencilliğe vurmuş.
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versinselam kızlar uğrayamadım bugun iş yerinde yoğundu
akşam menümle burdayım inşallah
herkes çıkmışken biraz ders çalışayım
supersin canım ben hala yan gel yat osmanKızlar leslie 1mil ×2 yapıldı :)
Sağol mervem birazdan da 3 mil yapicam ocağa patates koyayim o haslansin sonra spor geneKolay gelsin Allah zihin açıklığı versin
supersin canım ben hala yan gel yat osmansabah zar zor evi topladim birazdan bi gayret yemek yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?