Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi ya işte kilolu çocuğun doğması riskli diyip hemen sezeryan alanlara örnek olsun sezeryan kolay diye bahane bulmaları cok kolay

haftası çok iyi iki çocuk var demi ikincisi yani bu sezeryan mi
ikiside normal sezaryen olmaması büyük şans oldu benim için

evet bacım çoğu gitti azı kaldı
hay maşallah ne yemişdw öyle beslemiş bebeği:)

selam kızlar özledim takımımla sohbet etmeyi nakliyeciler evi boşaltıyor bugünde yorucu geçer yarından sonra yavaş yavaş döşerim evimi
ay inş en kisa zamanda halledip dönersin ins

ben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi
ay ben 95 kilo ile 3700 ilkini 90 kilo ile 3300ikinciyi doğurdum 50 ve 51 cm di kızım 40 *7 de oğlum 37 de doğdu oluşum üç hafta daha kalsaı daha uzun olacakmış demekki 37 de 51 olan baya uzşun olurdu galiba ay ben zaten çok kilolu başladım hamilelige boy zaten158 yerinden kalkamadim 95 olunca

normaldi canım çünkü ultrason da küçük görünüyordu yoksa sezaryen yaparlardı kilolu oldugu görünseydi
ay ultrasonlara sinir oluyorum benimki 4400 göründü boş yere kestiler beniiiiiiii boy kısa sende bebekte kilolu diye

evet bacım çoğu gitti azı kaldı
hay maşallah ne yemişdw öyle beslemiş bebeği:)
gizli şeker maalesef canım. ama hamileyken bebeğin ayağı bile bellioluyord ablamin karnında. baya güçlüydü maşallah hala öyle
selam kızlar uğrayamadım bugun iş yerinde yoğundu
akşam menümle burdayım inşallah
herkes çıkmışken biraz ders çalışayım
Kolay gelsin canım

havalar fena soğudu
Hastalıktan mi havadan mı bilmiyorum bende çok usuyorm
kız bu cocuk kaç yıldır sizde kalıyor mervee??
canm evlendiğimiz den beri bizimle su son zamanlar 1-2 ay geliyor 1-2 ay gidiyor

baya inişli çıkışlı olmuş canım

senin sipada haftayı tam doldursaymos oda baya olacakmış cnm maşallah

selam kızlar özledim takımımla sohbet etmeyi nakliyeciler evi boşaltıyor bugünde yorucu geçer yarından sonra yavaş yavaş döşerim evimi

ben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi
bizde seni özledik cnm maşallah çok iri doğmuş 4 kilo ve uzerini zorunlu sezeryan oluyor normal de

anladım canım yarin bende soğan li salcali bir sos yapayım içinede yumurta kırayım ins hoşuma gider

yani unv sizde kalarak mi okudu
son 2 senesi yanımizdaydi cnm geçen sene mezun olması gerekiyordu uzatti

Arada deyince ben bi iki gun kırk yılda geliyor sandim

Cogu bitmiş hadi
kız ben yüz olsam yerinden kalkmadan
kız 40 yılda bir gelse sorun etmem 1ay nefes alsam 2 . Ay tepemde

tutarsa detox olur

evet

benim eltim gününde doğurdu ama bebek 2.500 dü doğum kilosu düşünsene ertesi gün 2.750 çıkmış sütten mi bilmiyoz. yani yine iyiymiş seninki canım

dün gördüm gibi menuyu kanka hamurişi vardı sanki:) beni soracak olursan yeşil çayım t.b kolileri gitti anamda sağolsun hastayım iş yapıyorum diye diyet yaptırmıyor haftaya düzene girecem inşallah

hadi bakalım bundan sonraki günler daha rahat geçer. canım annen yaptırmıyor diye bir şey yok kızdırma bizi. lütfen dikkat et çorba iç ekmeğe kızartmaya yüklenme. senin meto zaten hızlı çok dikkat etmesen de verebiliyorsun 1 günde -700 yaptığını biliyorum.

bizide 37 haftada acil sezeryana aldılar kalp atışı düşüyor diye 3100 kg doğdu

maşallah çok iyi kilo almış normal mi doğum

normaldi canım çünkü ultrason da küçük görünüyordu yoksa sezaryen yaparlardı kilolu oldugu görünseydi

benim kızım dada aynısı oldu oda 3,5 doğdu 39haftalıktıj

kızlar tombiş bebeler doğurmuşsunuz maşallah

valla dilek o kilodaki bebeği normal doğurttular da her yerin parçalanmıştır senin. ben olsam dellenirdim valla

toparladım anam bugün. okumadın mı elma yoğurt yapıyom cıs yok artık eksiye düşmem gerek sıkıldım ya

hoplama yok. leslie yapcam ben de evde

çok saçma geldi bana ya. yurtta kalabilirdi saçmalamış yani. seni de tebrik ederim çok sabırlı bi insanmışsın her yiğidin harcı değil yeni evlencen bi de eşinin erkek kuzeniyle uğraşcan aynı evde. aslında bu cocugun anasının babasının bunu düşünmesi lazım ama dediğin gibi onlarda eşine baktığı için bencilliğe vurmuş.

Yap yap bide müzik aç

aynen canım bencillige vuruyor bi nevi diyet odetiyprlar diyorum ben zamanında eşime bakmışlar bakma sırası onda gibi ama algilayamadiklari şey esim onların yanına orta okuldayken kalmış bi esek kadar üniversiteli
Sabrima gelince canim Allah için sabrediyorum yoksa dayanacak gücüm inan kalmadı

Kuzum telafi yi demedim yani kaçamak olmadan duzgun menulerle gel demek istedim sonra çok uğraşıyorsun eksiye düşmek için

selam kızlar uğrayamadım bugun iş yerinde yoğundu
akşam menümle burdayım inşallah
herkes çıkmışken biraz ders çalışayım
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin
Kızlar leslie 1mil ×2 yapıldı :)
supersin canım ben hala yan gel yat osmansabah zar zor evi topladim birazdan bi gayret yemek yapicam

Kizlar Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyor kilo verme isleri . Ben kendimi 10 kilo almış gıbı şiş hissediyorum sinirlerim bozuluyor. 9 gündür ne bulursam onu yedim hiç iyi değilim. Yarın yada perşembe çıkıyoruz inşallah hastaneden babamı bize goturucem enfeksiyon kapmasini istemiyorum malum herkes grip nezle.

Bebiş konusunda ben söylemesem olmaz
Ben 84le hamile kaldım ilk iki ay bulantıdan 79 kilo oldum 94 le doğuma gittim kızım 4 kilo 48 cm doğdu doğumdan 1 ay sonra 85 kiloydum sonrasında süt olsun diye 3 ayda 10 kilo aldım 95 kilo oldum benm için dönüm noktası oldu bnle aynı zamanda doğum yapan evimizin karşısındaki marketçi taş çatlasa 55 kiloydu benm çocuğum bnden utanmasın istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…