Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o zaman tamam kuzu
Çok fazla karbonhidratlı oldu Can'ım farkındayım ama nedense bugün çok acıktım.
Ya karbondan ziyade aksam bi çorba salata filan olsa güzel olurmus canım

askrhpozitif kız merveee sen nasıl bir hamilelik geçirdin? kilo almadın bir de kilo mu verdin tam anlamadım??
aynen canım öyle oldu elinde bavul geldi canım benim hamilelik sorunluydu doğru durust bisey yiyemiyordum yedikleriminde çoğunu cikariyordm kilolu hamile kalınca 10 kilo verdim tabi son aylarda bulantı geçince aldım kilo

Evet Can'ım etimek regular. Hiç bir şey bulamayınca onu yemek zorunda kalıyorum bazen.
anladım hayatım

İYi akşamlar
Bugün yazacak bi menüm yok
Ilaç alınca biraz hafifliyor sonra yine başlıyor
Inşallah yarına hafifler
. hiç bişey yutamıyorum içim almıyor o yüzden mide dinlensin dedim

19.00 1 wasa

Su 1 lt olmuştur
Spor tüm gün yatmaca

Kusura bakmayın geçmişi okudum ama yorum yapamıcam

Buse lütfen artık bi doğru dürüst beslenmeye başla
Biliyosun pazaryesi tartı günü ve takım kuralı
Lütfen Yarın tartılıp bildirim yap

Bu hafta lütfen herkes eksi gelmeye çalışsın
Poni sende kendine gel cnm

hoşgeldin canım sporda yapılmış ne guzel :)

Inş hayırlı haberlerle gelirsin abla :)
inşallah hilalcim.

sağol cnm baklayla pek aram değil başka seylede oluyor mu

iyi akşamlar canım
valla baklayla oluyor. istersen kuru fasülyeyle yap. o da olur niye olmasın ki

tekrar geçmiş olsun.

kilo verme faslından sonra kaç kg aldın canım? bir de bebişin kaç kg doğdu?

yarın bildirim yapcam

Salçalı yumueta nasıl canim
Güzel menu
tost

Canim ilk hafta gidiyor kilolar hergun 3kilo yc kilo ama bi kısmı kalınca ve sutum olmayınca ben çıldırdı hani bi hayal gibi o göbeğin hopp inmesini bekledim inmeyince moral bozup sütte olsun diye buzdolabını yedim
3,480 gr 47 cm doğdu cNm 16 kilo aldım ama dogumdan 3 hafta sonra 16 kilodan eser kalmadı canım sonrasında aldım ben
tıpkı ben

Ablam ya toparlanirsin ins bi an önce

Kapatmak zorunda kaldım abla bende supheye düştüm ama bizim kür Hızır gibi yetişti şimdi içtim gayet iyiyim

3,480 gr 47 cm doğdu cNm 16 kilo aldım ama dogumdan 3 hafta sonra 16 kilodan eser kalmadı canım sonrasında aldım ben

anladım kızlar ikinizde hamişliği ideal kilolarla atlatmışsınız anladığım kadarıyla ama sonrasında almışsınız. bakalım ben nasıl olucam vakti gelince

İsterim ben ölçü ama canm bana özelden mesela atarmışım dursun bende. Korumaya geçince yaparım

iyi geceler kızlar
ben kaçar :)
iyi geceler busem
Ama pekte güzel olur bende simit arası çıps yerdim ki bide hamilelik fln gb bahanemde yok sadece çok sevdiğimden
Ay bunu denemedim hedefe ulaşınca denerim artık
Ben yatmadan önce zıpladım yine sevdim zıplama işini menüme 1500 hoplama daha ekliyim.

Abla midende reflü gb bişi mi var doktora gittim mi gecmiş yaptım ama belki gözümden kaçmıştır görmedim.
Canım ziplamayi dakika olarakta hesapla cuma günü toplama bakicaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…