- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.301
Evet Can'ım etimek regular. Hiç bir şey bulamayınca onu yemek zorunda kalıyorum bazen.hayırlı haberlerle inşallah
etimek su tatlı yaptığımız etimekler mi
o zaman tamam kuzuekstra demiştim canım zaten
başka şehirden geldi hemde habersiz elinde bavulla durum bu yani? buysa oha ötesi yani
menü güzel zeynepcim
evet batırdım
yemesen de olurmuş ama olsun
menü güzel
tüh yaa
tam ideal kilo almışsın zaten 5 kg en az doğumdan sonra gidiyor
aynen batırdım fulya
Ya karbondan ziyade aksam bi çorba salata filan olsa güzel olurmus canımÇok fazla karbonhidratlı oldu Can'ım farkındayım ama nedense bugün çok acıktım.
Iyi geceler canimŞarjımı işyerinde unutmuşum. Birazdan kapanacak. Size şimdiden iyi geceler dileyim. Kalan geçmişi yarın okumaya devam ederim İnşallah.
ekstra demiştim canım zaten
başka şehirden geldi hemde habersiz elinde bavulla durum bu yani? buysa oha ötesi yani
menü güzel zeynepcim
evet batırdım
menü güzel
tüh yaa
aynen batırdım fulya
aynen canım öyle oldu elinde bavul geldi canım benim hamilelik sorunluydu doğru durust bisey yiyemiyordum yedikleriminde çoğunu cikariyordm kilolu hamile kalınca 10 kilo verdim tabi son aylarda bulantı geçince aldım kiloaskrhpozitif kız merveee sen nasıl bir hamilelik geçirdin? kilo almadın bir de kilo mu verdin tam anlamadım??
anladım hayatımEvet Can'ım etimek regular. Hiç bir şey bulamayınca onu yemek zorunda kalıyorum bazen.
iyi geceler canımŞarjımı işyerinde unutmuşum. Birazdan kapanacak. Size şimdiden iyi geceler dileyim. Kalan geçmişi yarın okumaya devam ederim İnşallah.
inşallah hilalcim.hoşgeldin canım sporda yapılmış ne guzel :)
Inş hayırlı haberlerle gelirsin abla :)
valla baklayla oluyor. istersen kuru fasülyeyle yap. o da olur niye olmasın kisağol cnm baklayla pek aram değil başka seylede oluyor mu
iyi akşamlar canım
tekrar geçmiş olsun.İYi akşamlar
Bugün yazacak bi menüm yok
Ilaç alınca biraz hafifliyor sonra yine başlıyor
Inşallah yarına hafifler
. hiç bişey yutamıyorum içim almıyor o yüzden mide dinlensin dedim
19.00 1 wasa
Su 1 lt olmuştur
Spor tüm gün yatmaca
Kusura bakmayın geçmişi okudum ama yorum yapamıcam
Buse lütfen artık bi doğru dürüst beslenmeye başla
Biliyosun pazaryesi tartı günü ve takım kuralı
Lütfen Yarın tartılıp bildirim yap
Bu hafta lütfen herkes eksi gelmeye çalışsın
Poni sende kendine gel cnm
aynen canım öyle oldu elinde bavul geldi canım benim hamilelik sorunluydu doğru durust bisey yiyemiyordum yedikleriminde çoğunu cikariyordm kilolu hamile kalınca 10 kilo verdim tabi son aylarda bulantı geçince aldım kilo
anladım hayatım
İYi akşamlar
Inşallah yarına hafifler
19.00 1 wasa
Su 1 lt olmuştur
Spor tüm gün yatmaca
Salçalı yumueta nasıl canimSelam kizlar giremedim iki gundur nasilsiniz,
Menumu yazayim,
Sabah:08.00 dort ceviz,1 kk peynir,1 haslanmis yumurta,1 tk bal ve yesil cay.
Ogle:12.15 salcali yumurta(1 yumurtayla)
15.30 ceyrek ayva.
Aksam:18.00 bir tabak kiymali ispanak ve bir kase yogurt.
2.5 litre su spor yok
Güzel menuKızlar önce menümü yazayım sonra geçmişi okuyacağım
Sabah Menemen peynir soğan marul iki ceviz 20 gram yaban mersini
Akşam 4 kepçe ıspanak yemeği 3 kepçe yeşil mercimek yemeği 2 kaşık yoğurt salata
2.lt su
tostMisafirlerim gitti cok sukur ama beni bitirdiler yani neyse aksama kadar cok iyi geldigim diyeti esimin tost yapmasi ile batirdim pismanim
Sabah 08.3p
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
Roka biber
3 ceviz
Ara 15.30
1 ayran
Aksam 17.00
1 buyuk tabak yogurtlu karnabahar haslama
Salata
Ara 20.30
2 dilim.ekmege kasarli tost
2.5 litrr su
35 dk yuruyus
3,480 gr 47 cm doğdu cNm 16 kilo aldım ama dogumdan 3 hafta sonra 16 kilodan eser kalmadı canım sonrasında aldım benkilo verme faslından sonra kaç kg aldın canım? bir de bebişin kaç kg doğdu?
yarın bildirim yapcam
Canim ilk hafta gidiyor kilolar hergun 3kilo yc kilo ama bi kısmı kalınca ve sutum olmayınca ben çıldırdı hani bi hayal gibi o göbeğin hopp inmesini bekledim inmeyince moral bozup sütte olsun diye buzdolabını yedimekstra demiştim canım zaten
menü güzel zeynepcim
evet batırdım
menü güzel
tüh yaa
aynen batırdım fulya
tıpkı ben3,480 gr 47 cm doğdu cNm 16 kilo aldım ama dogumdan 3 hafta sonra 16 kilodan eser kalmadı canım sonrasında aldım ben
Ablam ya toparlanirsin ins bi an önceİYi akşamlar
Inşallah yarına hafifler
19.00 1 wasa
Su 1 lt olmuştur
Spor tüm gün yatmaca
Kapatmak zorunda kaldım abla bende supheye düştüm ama bizim kür Hızır gibi yetişti şimdi içtim gayet iyiyimGeçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
Mide krapları için bi hap aldım biraz haifledei
Şimdi Mide çayını içiyorum
Bahar çocuk istemiyosa zorlama cnm içi almıyodur
Bu şu anda suyu bile yudum yudum zor içiyorum
Ayça menün güzelde cnm akşamı erken kapatmışın inş.akşam zor olmaz
3,480 gr 47 cm doğdu cNm 16 kilo aldım ama dogumdan 3 hafta sonra 16 kilodan eser kalmadı canım sonrasında aldım ben
Canim ilk hafta gidiyor kilolar hergun 3kilo yc kilo ama bi kısmı kalınca ve sutum olmayınca ben çıldırdı hani bi hayal gibi o göbeğin hopp inmesini bekledim inmeyince moral bozup sütte olsun diye buzdolabını yedim
tıpkı ben
Ama pekte güzel olur bende simit arası çıps yerdim ki bide hamilelik fln gb bahanemde yok sadece çok sevdiğimdenekmek arası cips mikaç kilo aldın sen kız
İsterim ben ölçü ama canm bana özelden mesela atarmışım dursun bende. Korumaya geçince yaparımooooo dürümler, kol börekleri
canım benim geçmiş olsun
kuru bakla, kuru soğan, su , tuz ve zeytinyağı düdüklüye koyup pişiriyorsun. pişince içine biraz doğranmış dereotu ekleyip karıştırıyorsun. yayvan servis tabağına koyup buzdolabında soğumasını bekliyorsun. soğuyunca baklava dilimi gibi kesiyorsun. üstüne zeytinyağı limon suyu karışımını döküyor ve yine doğranmış dereotunu serpiyorsun.
bu klasik tarif. ölçü yazmadım. istersen yazarım. ama tabi diyet yapıyorsan yağı ölçülü koyuyorsun. normalde bakla çok yağ kaldırıyor.
iyi geceler busemiyi geceler kızlar
ben kaçar :)
Ay bunu denemedim hedefe ulaşınca denerim artıkAma pekte güzel olur bende simit arası çıps yerdim ki bide hamilelik fln gb bahanemde yok sadece çok sevdiğimden
Canım ziplamayi dakika olarakta hesapla cuma günü toplama bakicaz yaBen yatmadan önce zıpladım yine sevdim zıplama işini menüme 1500 hoplama daha ekliyim.
Abla midende reflü gb bişi mi var doktora gittim mi gecmiş yaptım ama belki gözümden kaçmıştır görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?