- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.341
Canim aslinda onceki aksam makarna sosu yapmistim,salca,baharat artmisti icine bir yumurta kirdim fena olmadi yani.evet canım kuru yaban mersini
canım bu meseleler öyle zor meseleler ki atsan atılmıyor satsan satılmıyor ben sadece madem eve geliyor eşinle beraber girip çıkması ni en azından esin ayarlasaydi ki bu kadar rahat olmazdi sonrada sabret dur geri mevzuda sen artık tavrını düşüncelerini duyurman gerekenlere ileteceksin sizin oraya neden geliyor ki
Ah gençlik hissiyatı akıldan ziyade hissiyatı dinler his heves kördür akıbeti görmez
canım aktif hareket gerçekten çok önemli kendime diyorum mesela şu şu işler var mecbur yapacam tin tin uzatıp yapacağına hızlı yap çık sonra dinlen hızlı olunca öylede güzel terliyirsunki al işte spor
spor un harika
yine dort dörtlük menu
kolay gelsin canım biterde rahat rahat dinlenirsin
Güzel bir menü
Güzel menu
kek cıs olduğu için taviz tavizi getirir amannn dikkat
spor çok güzel
Afiyet olsun menü güzel
olmamış canım malesef
canım vitamin de al
bende kizada geçmesin dikkat et
hasta olunca vücut iyileşmek için iştahsızlık yapıyor ins kısa sürede atlatirsin
Güzel menu salcali yumurta güzel oluyormu baska ne var icinde hergün 2 yumurta yemek zorunda olunca alternatif arıyorum
Tarif güzel ilerde deneyebilirim
evet canım
ekmekler çok olmuş
sağol canım
ins en kısa sürede geçer ablacım
spor salonunda mi yapıyorsun
iyi ablacım dinleneme bu işin çaresi kendini yorma
Geçmiş olsun abla sende bendensin oglumdan babada geçti ana ogul hasta hasta
Günaydın canım
hadi buse bu son detoxun olsun bacım yağdan gitmiyor ya odem yada kas gidiyor detoxkolik oldu bunyen
Kiz 5'lere ne kaldi bir an once gor bence,bunun icin kucucukte olsa cisslardan uzak dur tatlim
üniversiteyi burda okuyor canm normal de geçen sene bitiyordu ama okulunu uzattı şimdi hem çalışıp hem okulu bitirecekmis sabah çıkıyor evden akşam geliyor bakalım şimdilikevet canım kuru yaban mersini
canım bu meseleler öyle zor meseleler ki atsan atılmıyor satsan satılmıyor ben sadece madem eve geliyor eşinle beraber girip çıkması ni en azından esin ayarlasaydi ki bu kadar rahat olmazdi sonrada sabret dur geri mevzuda sen artık tavrını düşüncelerini duyurman gerekenlere ileteceksin sizin oraya neden geliyor ki
Ah gençlik hissiyatı akıldan ziyade hissiyatı dinler his heves kördür akıbeti görmez
canım aktif hareket gerçekten çok önemli kendime diyorum mesela şu şu işler var mecbur yapacam tin tin uzatıp yapacağına hızlı yap çık sonra dinlen hızlı olunca öylede güzel terliyirsunki al işte spor
spor un harika
yine dort dörtlük menu
Güzel bir menü
Güzel menu
spor çok güzel
Afiyet olsun menü güzel
olmamış canım malesef
canım vitamin de al
hasta olunca vücut iyileşmek için iştahsızlık yapıyor ins kısa sürede atlatirsin
Güzel menu salcali yumurta güzel oluyormu baska ne var icinde hergün 2 yumurta yemek zorunda olunca alternatif arıyorum
evet canım
ekmekler çok olmuş
sağol canım
üniversiteyi burda okuyor canm normal de geçen sene bitiyordu ama okulunu uzattı şimdi hem çalışıp hem okulu bitirecekmis sabah çıkıyor evden akşam geliyor bakalım şimdilik
Geçmiş olsun abla ya başka bişeyler yiyip içseydin çorba bitki Çayı falan iyi gelirdi belkiİYi akşamlar
Bugün yazacak bi menüm yok
Ilaç alınca biraz hafifliyor sonra yine başlıyor
Inşallah yarına hafifler
. hiç bişey yutamıyorum içim almıyor o yüzden mide dinlensin dedim
19.00 1 wasa
Su 1 lt olmuştur
Spor tüm gün yatmaca
Kusura bakmayın geçmişi okudum ama yorum yapamıcam
Buse lütfen artık bi doğru dürüst beslenmeye başla
Biliyosun pazaryesi tartı günü ve takım kuralı
Lütfen Yarın tartılıp bildirim yap
Bu hafta lütfen herkes eksi gelmeye çalışsın
Poni sende kendine gel cnm
Benim kız 3700 doğdu le hamile kaldım 95 le doğurdu 17kilo aldım ama zorla bol bol helva yedim normalde hiç sevmem ekmek arası ot çöp ne bulursam yedim ama 40 im cikmadan eski kilondaydum ama sonra vurdum 88 e düştüm 71e çıktım 78e yine hamile kaldım 12kilo aldın oglandat dogun sobrasi 86 larla buraya geldim ameliyat döneminde bi 69 kisa bi sure sonra yine 75 üstü git gel git gel artık istikrar istiyorum3,480 gr 47 cm doğdu cNm 16 kilo aldım ama dogumdan 3 hafta sonra 16 kilodan eser kalmadı canım sonrasında aldım ben
bu zıplaması bende yapayım yoksa başka spor yapamıyorum vakit olmuyoBen yatmadan önce zıpladım yine sevdim zıplama işini menüme 1500 hoplama daha ekliyim.
Abla midende reflü gb bişi mi var doktora gittim mi gecmiş yaptım ama belki gözümden kaçmıştır görmedim.
Günaydın
Gunaydin hanimlar
Günaydın kizlarGünaydın kızlar
ay bende hiç yemem cips ama normal kızartmalar bayılırımtövbe yarabbim cips bir tek pringles yerim oda sadesi uc dort tane kırk yılda bir bildiğin ayak kokuyor cipsler
GünaydınGünaydın bıraktım şuraya isteyen bi tutam alsın
Sevindim abla iyi olmana biraz dahaGünaydınnnn
Çok şükür bugün birazdaha iyiyim
Nedense bu gece Çok uzun geldi sabah olmak bilmedi bende kaç srfer kalktım haturlamıyorum
Bi üşüyom giyiniyom Bi terliyom çıkarıyom
Benim kızda hasta oldu
Ayça reflü değil cnm mide bağırsak üşütmesi
Ve salgın oluyor
Tartıya son 3 gün
Artık menülerde cısslar, şişlik yapacak şeyler olmasın.
Günaydın kızlar :)
öğlen oldu kızlar selamlar tam gaz devam ediyorum ama tartı sabah 71.4 dedi bana tost sıkıntı oldu işte pişmanım
Günaydın kızlarGÜ NAY DINNNNNNNNNNN
dün tartılmayı unutmuştum
kilo bildirimim +800 kızlar.
bugün yeşil elma yoğurt yapıyorum. ilk kez yapıcam bunu. haydi bismillah
evet az önce oglanla azcık çıktık baya bi soğuk daha çıkmamhavalar fena soğudu
tutarsa detox oluren son perşembe yaptım işte haftada 1-2 defa yapıyom kız abartmıyom. bi de bu detoks değil bunu ben uydurdum
doğru söylüyosun canım ya
ben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimiAnam maşallah ori iri bebeler dogurmussunuz benim oğlan karnimdada cok hareketliydi en 7.ay bitince ben su kaybetmeye başladım hep tetkikte bekledik 36hafta zor durdu 2840kg 47cm minicikti ilk 4ayda yattım zaten geri kalan ada yarı yatırdim bide sağlıksız yesem ben 200kg olurdum
Bugün ankarada soğukGeçmiş olsun abla ya başka bişeyler yiyip içseydin çorba bitki Çayı falan iyi gelirdi belki
Benim kız 3700 doğdu le hamile kaldım 95 le doğurdu 17kilo aldım ama zorla bol bol helva yedim normalde hiç sevmem ekmek arası ot çöp ne bulursam yedim ama 40 im cikmadan eski kilondaydum ama sonra vurdum 88 e düştüm 71e çıktım 78e yine hamile kaldım 12kilo aldın oglandat dogun sobrasi 86 larla buraya geldim ameliyat döneminde bi 69 kisa bi sure sonra yine 75 üstü git gel git gel artık istikrar istiyorum
bu zıplaması bende yapayım yoksa başka spor yapamıyorum vakit olmuyo
Günaydın kizlar
ay bende hiç yemem cips ama normal kızartmalar bayılırım
Günaydın
Sevindim abla iyi olmana biraz daha
Günaydın kızlar
evet az önce oglanla azcık çıktık baya bi soğuk daha çıkmam
anladım canım yarin bende soğan li salcali bir sos yapayım içinede yumurta kırayım ins hoşuma giderCanim aslinda onceki aksam makarna sosu yapmistim,salca,baharat artmisti icine bir yumurta kirdim fena olmadi yani.
yani unv sizde kalarak mi okuduüniversiteyi burda okuyor canm normal de geçen sene bitiyordu ama okulunu uzattı şimdi hem çalışıp hem okulu bitirecekmis sabah çıkıyor evden akşam geliyor bakalım şimdilik
Arada deyince ben bi iki gun kırk yılda geliyor sandimüniversiteyi burda okuyor canm normal de geçen sene bitiyordu ama okulunu uzattı şimdi hem çalışıp hem okulu bitirecekmis sabah çıkıyor evden akşam geliyor bakalım şimdilik
Cogu bitmiş hadiselam kızlar özledim takımımla sohbet etmeyinakliyeciler evi boşaltıyor bugünde yorucu geçer yarından sonra yavaş yavaş döşerim evimi
kız ben yüz olsam yerinden kalkmadanben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi
GÜ NAY DINNNNNNNNNNN
bizide 37 haftada acil sezeryana aldılar kalp atışı düşüyor diye 3100 kg doğduAnam maşallah ori iri bebeler dogurmussunuz benim oğlan karnimdada cok hareketliydi en 7.ay bitince ben su kaybetmeye başladım hep tetkikte bekledik 36hafta zor durdu 2840kg 47cm minicikti ilk 4ayda yattım zaten geri kalan ada yarı yatırdim bide sağlıksız yesem ben 200kg olurdum
maşallah çok iyi kilo almış normal mi doğumben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi
inanırmısın bi enerjijtim pikniğe giderdik tepelere çıkardım doğumdab bir gün önce mutfagı temizlemiştimArada deyince ben bi iki gun kırk yılda geliyor sandim
Cogu bitmiş hadi
kız ben yüz olsam yerinden kalkmadan
normaldi canım çünkü ultrason da küçük görünüyordu yoksa sezaryen yaparlardı kilolu oldugu görünseydibizide 37 haftada acil sezeryana aldılar kalp atışı düşüyor diye 3100 kg doğdu
maşallah çok iyi kilo almış normal mi doğum
benim kızım dada aynısı oldu oda 3,5 doğdu 39haftalıktıjbizide 37 haftada acil sezeryana aldılar kalp atışı düşüyor diye 3100 kg doğdu
maşallah çok iyi kilo almış normal mi doğum
hadi ya işte kilolu çocuğun doğması riskli diyip hemen sezeryan alanlara örnek olsun sezeryan kolay diye bahane bulmaları cok kolaynormaldi canım çünkü ultrason da küçük görünüyordu yoksa sezaryen yaparlardı kilolu oldugu görünseydi
haftası çok iyi iki çocuk var demi ikincisi yani bu sezeryan mibenim kızım dada aynısı oldu oda 3,5 doğdu 39haftalıktıj
Canım bugün ekstra sporla telafi et ya 500 hoplama yada yarım saat başka bi sporlaöğlen oldu kızlar selamlar tam gaz devam ediyorum ama tartı sabah 71.4 dedi bana tost sıkıntı oldu işte pişmanım
Günaydın beybiii kız dayakliksin sen heee topla kendini artık bakimmGÜ NAY DINNNNNNNNNNN
En güzeli canım tartim annemdeyken bende oyleydim vallaSu eşinden Allah razı olsun hergun tartıdan inmeyen ben daha bir relax oldum direk diyet listeleri odaklanıyorumEki Görüntüle 1911764
Canım bazı satıcılar yaban mersini diye başka şeyler satıyor aldığın yer guvenilirse iyi. Geçenlerde bi yazı okumuştum özellikle ondan sordum.evet canım kuru yaban mersini
spor un harika
yine dort dörtlük menu
Güzel bir menü
Güzel menu
spor çok güzel
Afiyet olsun menü güzel
olmamış canım malesef
canım vitamin de al
evet canım
ekmekler çok olmuş
sağol canım
kız dondum evde bugün yataktan zor çıktım vallahavalar fena soğudu
36 haftaya göre genede iyi kilosu bence canım benimkide tam gününde doğdu 3.700 52 cm :)Anam maşallah ori iri bebeler dogurmussunuz benim oğlan karnimdada cok hareketliydi en 7.ay bitince ben su kaybetmeye başladım hep tetkikte bekledik 36hafta zor durdu 2840kg 47cm minicikti ilk 4ayda yattım zaten geri kalan ada yarı yatırdim bide sağlıksız yesem ben 200kg olurdum
bizde seni özledik dileğim yaa. bugünü atlat gerisi kolay canım. yavaş yavaş toparlarsinselam kızlar özledim takımımla sohbet etmeyinakliyeciler evi boşaltıyor bugünde yorucu geçer yarından sonra yavaş yavaş döşerim evimi
Hey maşallah kız benim ablamda 8 aylık 4.5 kilo doğurduben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?