Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim aslinda onceki aksam makarna sosu yapmistim,salca,baharat artmisti icine bir yumurta kirdim fena olmadi yani.

Geçmiş olsun abla sende bendensin oglumdan babada geçti ana ogul hasta hasta

Günaydın canım
hadi buse bu son detoxun olsun bacım yağdan gitmiyor ya odem yada kas gidiyor detoxkolik oldu bunyen

en son perşembe yaptım işte haftada 1-2 defa yapıyom kız abartmıyom. bi de bu detoks değil bunu ben uydurdum

Kiz 5'lere ne kaldi bir an once gor bence,bunun icin kucucukte olsa cisslardan uzak dur tatlim

doğru söylüyosun canım ya

üniversiteyi burda okuyor canm normal de geçen sene bitiyordu ama okulunu uzattı şimdi hem çalışıp hem okulu bitirecekmis sabah çıkıyor evden akşam geliyor bakalım şimdilik

Geçmiş olsun abla ya başka bişeyler yiyip içseydin çorba bitki Çayı falan iyi gelirdi belki
3,480 gr 47 cm doğdu cNm 16 kilo aldım ama dogumdan 3 hafta sonra 16 kilodan eser kalmadı canım sonrasında aldım ben
Benim kız 3700 doğdu le hamile kaldım 95 le doğurdu 17kilo aldım ama zorla bol bol helva yedim normalde hiç sevmem ekmek arası ot çöp ne bulursam yedim ama 40 im cikmadan eski kilondaydum ama sonra vurdum 88 e düştüm 71e çıktım 78e yine hamile kaldım 12kilo aldın oglandat dogun sobrasi 86 larla buraya geldim ameliyat döneminde bi 69 kisa bi sure sonra yine 75 üstü git gel git gel artık istikrar istiyorum
Ben yatmadan önce zıpladım yine sevdim zıplama işini menüme 1500 hoplama daha ekliyim.

Abla midende reflü gb bişi mi var doktora gittim mi gecmiş yaptım ama belki gözümden kaçmıştır görmedim.
bu zıplaması bende yapayım yoksa başka spor yapamıyorum vakit olmuyo

Gunaydin hanimlar

Günaydın kızlar
Günaydın kizlar

tövbe yarabbim cips bir tek pringles yerim oda sadesi uc dort tane kırk yılda bir bildiğin ayak kokuyor cipsler
ay bende hiç yemem cips ama normal kızartmalar bayılırım

Günaydın bıraktım şuraya isteyen bi tutam alsın
Günaydın

Sevindim abla iyi olmana biraz daha
Günaydın kızlar :)

öğlen oldu kızlar selamlar tam gaz devam ediyorum ama tartı sabah 71.4 dedi bana tost sıkıntı oldu işte pişmanım

GÜ NAY DINNNNNNNNNNN

dün tartılmayı unutmuştum
kilo bildirimim +800 kızlar.
bugün yeşil elma yoğurt yapıyorum. ilk kez yapıcam bunu. haydi bismillah
Günaydın kızlar
havalar fena soğudu
evet az önce oglanla azcık çıktık baya bi soğuk daha çıkmam

Anam maşallah ori iri bebeler dogurmussunuz benim oğlan karnimdada cok hareketliydi en 7.ay bitince ben su kaybetmeye başladım hep tetkikte bekledik 36hafta zor durdu 2840kg 47cm minicikti ilk 4ayda yattım zaten geri kalan ada yarı yatırdim bide sağlıksız yesem ben 200kg olurdum

ben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi

Bugün ankarada soğuk

Canim aslinda onceki aksam makarna sosu yapmistim,salca,baharat artmisti icine bir yumurta kirdim fena olmadi yani.
anladım canım yarin bende soğan li salcali bir sos yapayım içinede yumurta kırayım ins hoşuma gider

üniversiteyi burda okuyor canm normal de geçen sene bitiyordu ama okulunu uzattı şimdi hem çalışıp hem okulu bitirecekmis sabah çıkıyor evden akşam geliyor bakalım şimdilik
yani unv sizde kalarak mi okudu

Arada deyince ben bi iki gun kırk yılda geliyor sandim
selam kızlar özledim takımımla sohbet etmeyi nakliyeciler evi boşaltıyor bugünde yorucu geçer yarından sonra yavaş yavaş döşerim evimi
Cogu bitmiş hadi
ben bi bebe doğurdum övünmek gibi olmasın 4,250:) 100kilo ile doğum yapınca olsun okadar dimi
kız ben yüz olsam yerinden kalkmadan

GÜ NAY DINNNNNNNNNNN

dün gördüm gibi menuyu kanka hamurişi vardı sanki:) beni soracak olursan yeşil çayım t.b kolileri gitti anamda sağolsun hastayım iş yapıyorum diye diyet yaptırmıyor haftaya düzene girecem inşallah

bizide 37 haftada acil sezeryana aldılar kalp atışı düşüyor diye 3100 kg doğdu

maşallah çok iyi kilo almış normal mi doğum

Arada deyince ben bi iki gun kırk yılda geliyor sandim

Cogu bitmiş hadi
kız ben yüz olsam yerinden kalkmadan
inanırmısın bi enerjijtim pikniğe giderdik tepelere çıkardım doğumdab bir gün önce mutfagı temizlemiştim

bizide 37 haftada acil sezeryana aldılar kalp atışı düşüyor diye 3100 kg doğdu

maşallah çok iyi kilo almış normal mi doğum
normaldi canım çünkü ultrason da küçük görünüyordu yoksa sezaryen yaparlardı kilolu oldugu görünseydi

normaldi canım çünkü ultrason da küçük görünüyordu yoksa sezaryen yaparlardı kilolu oldugu görünseydi
hadi ya işte kilolu çocuğun doğması riskli diyip hemen sezeryan alanlara örnek olsun sezeryan kolay diye bahane bulmaları cok kolay

benim kızım dada aynısı oldu oda 3,5 doğdu 39haftalıktıj
haftası çok iyi iki çocuk var demi ikincisi yani bu sezeryan mi

öğlen oldu kızlar selamlar tam gaz devam ediyorum ama tartı sabah 71.4 dedi bana tost sıkıntı oldu işte pişmanım
Canım bugün ekstra sporla telafi et ya 500 hoplama yada yarım saat başka bi sporla
GÜ NAY DINNNNNNNNNNN

Günaydın beybiii kız dayakliksin sen heee topla kendini artık bakimm
Su eşinden Allah razı olsun hergun tartıdan inmeyen ben daha bir relax oldum direk diyet listeleri odaklanıyorum Eki Görüntüle 1911764
En güzeli canım tartim annemdeyken bende oyleydim valla
Canım bazı satıcılar yaban mersini diye başka şeyler satıyor aldığın yer guvenilirse iyi. Geçenlerde bi yazı okumuştum özellikle ondan sordum.
havalar fena soğudu
kız dondum evde bugün yataktan zor çıktım valla
36 haftaya göre genede iyi kilosu bence canım benimkide tam gününde doğdu 3.700 52 cm :)
selam kızlar özledim takımımla sohbet etmeyi nakliyeciler evi boşaltıyor bugünde yorucu geçer yarından sonra yavaş yavaş döşerim evimi
bizde seni özledik dileğim yaa. bugünü atlat gerisi kolay canım. yavaş yavaş toparlarsin
Hey maşallah kız benim ablamda 8 aylık 4.5 kilo doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…