Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol mervem birazdan da 3 mil yapicam ocağa patates koyayim o haslansin sonra spor gene sevdim bu leslie yi
Ooo süper 41 kere maşallah
Cok sevindim cnm babanla eve bi geçin toparlarsin sen hiç dert etme baban sağlığına kavustu ya gerisi boş
ben hastalıkla savaşıyorm bogazlar iltihaplanmis 2 gündür paso yatıyorm
Seelam herkese.nasılsınız kızlar

Kızlar bu arada pek giremiyorum kızımın yanında ders çalışamıyorum kaleme kitaba saldırıyo tepeme çıkıyo o uyurken ders çalşmaya ççalışıyorum spor bile yapamıyorum
aleykum selam. Canım
Allah zihin açıklığı versin

Digum hikayeleri topigi gibi oldu komşunun oğlu 4.5kg normal doğdu cok iri olduğu icin cicugun kolu çıkmış doğumda anam anam daha bebek mi yok yok diyordu hamile kalmış iki aylik oglu daha yaşına girmedi
Ay ben ondan çok korkuyordm hemen tekrar hamile kalmaktan çok sukur daha öyle bisey olmadı benim bu sıpa supriz bebek olduğu için her gecikmede bi stres sarıyor beni daha yurumuyor konuşmuyor iki taneyle baş edemem fazla kilolu olduğu için bu gibi durumlarla karşılaşmamak için sezeryan yapıyorlar doğum kanalindada çok yırtık oluyor benim hem İç hem dış dikişim çoktu

Benmde reglm geçti test yaptm negatif çıktıı bi de midem bulanıyor ara ara korkmuyorumda değil hani

canim a101 den alıyorum tadını seviyorum çayla iyi gidiyor ama dün bağırsaklarım çalışmadı o yüzden yemedim kayisiya devam

ikiside normal sezaryen olmaması büyük şans oldu benim için
Benim doktorum sezeryan ci yıllardır cocuk tedavisi için de gittiğimden bırakmadım zaten alanında çok iyi ama sezeryanda keşke o an başka bir doktorada bakılsaydim kontrole gittik ikindi gibi yatis sonra gece 10 da aldı neyse artık geçmiş geçmişte kaldı acı bir tecrübe kaldi

canım sana maşallah bir şekilde bu sabrın neticesiz kalmaz

Sağol mervem birazdan da 3 mil yapicam ocağa patates koyayim o haslansin sonra spor gene sevdim bu leslie yi
bu istek bu enerji nasıl oluşuyor benim koşu bandı bozuldu tamircisi şehir dışında bir gelsin ins bende spora asilacam leslie de diz ı bükme hareketleri var bende de meniskus bir kere yaptım ağırdı o yüzden yapamıyorum

Benmde reglm geçti test yaptm negatif çıktıı bi de midem bulanıyor ara ara korkmuyorumda değil hani
stresten gelmiyordur cnm yada mevsimselde oluyor

inşallah canım

afiyet olsun canm. Yeşil mercimek salatasıni yemeyeli uzun zaman oldu yapayım bari bende

Canım siz bi eve çıkın duzelir kendi evinde olmamak bile sislik sebebi
Kızlar bu arada pek giremiyorum kızımın yanında ders çalışamıyorum kaleme kitaba saldırıyo tepeme çıkıyo o uyurken ders çalşmaya ççalışıyorum spor bile yapamıyorum
kaçamak yapma sporu telafi edersin

Bende cok korkuyordum gerçi hala korkuyorum
benim drla anlasmistik normaldi hep ama sonu sezeryan oldu gerçi mecburi oldu bende degistirmek istemedim tedaviye ona gitmistim

süper canim

11.00 da 10 adet çiğ badem
12.00 da 3/4 peynirli dukan tost
15.30 da 1/4 peynirli dukan tost, domates, mandalina
18.45 de 1 tabak etli kereviz yemeği, 2 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası, salata, 1 dilim çavdar ekmeği
20.00 de 15 yer fıstığı

2,5 lt su, toplamda 75 dk tempolu yürüyüş

bugün hastanede olduğum için düzensiz oldu.

Kizlar menumu yazayim birseyler yemeden.

Sabah:08.00 iki haslanmis yumurta,6 zeytin,1kk peynir,roka ve yesil cay.

Ogle:12.15 bir tabak yogurtlu karnibahar.

Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.

Aksam:17.30 bir tabak kiymali kabak yemegu ve iki kasik bulgur pilavi,bir kase yogurt.

2.5 litre su spor yapamadim

Iyi akşamlar

Menüm

8.30 _1 dil.tb ekm.,keçi peyniri

13.00 __1 kase yoğurt

18.00 __1 yk.yulaf kepeği, 1 kase yoğurt

Hala çok halsizim spor yok

Su 1.5 lt olur heralde
abla birşey yememissin daha çok zayıf dusecek bunye

Akşama kadar gecistirmissin akşamda çok sağlam olmuş keske tersi olsaydı
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım. çok güzel.

Iyi akşamlar

Menüm

8.30 _1 dil.tb ekm.,keçi peyniri

13.00 __1 kase yoğurt

18.00 __1 yk.yulaf kepeği, 1 kase yoğurt

Hala çok halsizim spor yok

Su 1.5 lt olur heralde
iştahsizlik bisey yedirmemis

15 yer fıstığı olmasa daha iyi olurmuş cnm spor super sonuçlar nasıl cnm
Güzel afiyet olsun
afiyet olsun canm

abla birşey yememissin daha çok zayıf dusecek bunye

Akşama kadar gecistirmissin akşamda çok sağlam olmuş keske tersi olsaydı
afiyet olsun canım
aksamkileri eşimin zoruyla yedim canm yoksa aksami sadece çorbayla geçiştirecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…