- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.381
Ooo süper 41 kere maşallahSağol mervem birazdan da 3 mil yapicam ocağa patates koyayim o haslansin sonra spor genesevdim bu leslie yi
Cok sevindim cnm babanla eve bi geçin toparlarsin sen hiç dert etme baban sağlığına kavustu ya gerisi boşKizlar Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyor kilo verme isleri . Ben kendimi 10 kilo almış gıbı şiş hissediyorum sinirlerim bozuluyor. 9 gündür ne bulursam onu yedim hiç iyi değilim. Yarın yada perşembe çıkıyoruz inşallah hastaneden babamı bize goturucem enfeksiyon kapmasini istemiyorum malum herkes grip nezle.
Seelam herkese.nasılsınız kızlar
aleykum selam. CanımKızlar bu arada pek giremiyorum kızımın yanında ders çalışamıyorum kaleme kitaba saldırıyo tepeme çıkıyoo uyurken ders çalşmaya ççalışıyorum spor bile yapamıyorum
Ay ben ondan çok korkuyordm hemen tekrar hamile kalmaktan çok sukur daha öyle bisey olmadı benim bu sıpa supriz bebek olduğu için her gecikmede bi stres sarıyor beni daha yurumuyor konuşmuyor iki taneyle baş edememDigum hikayeleri topigi gibi oldu komşunun oğlu 4.5kg normal doğdu cok iri olduğu icin cicugun kolu çıkmış doğumda anam anam daha bebek mi yok yok diyordu hamile kalmış iki aylik oglu daha yaşına girmedi
Benmde reglm geçti test yaptm negatif çıktıı bi de midem bulanıyor ara ara korkmuyorumda değil haniAy ben ondan çok korkuyordm hemen tekrar hamile kalmaktan çok sukur daha öyle bisey olmadı benim bu sıpa supriz bebek olduğu için her gecikmede bi stres sarıyor beni daha yurumuyor konuşmuyor iki taneyle baş edememfazla kilolu olduğu için bu gibi durumlarla karşılaşmamak için sezeryan yapıyorlar doğum kanalindada çok yırtık oluyor benim hem İç hem dış dikişim çoktu
canim a101 den alıyorum tadını seviyorum çayla iyi gidiyor ama dün bağırsaklarım çalışmadı o yüzden yemedim kayisiya devamCanım bugün ekstra sporla telafi et ya 500 hoplama yada yarım saat başka bi sporla
Günaydın beybiii kız dayakliksin sen heee topla kendini artık bakimm
En güzeli canım tartim annemdeyken bende oyleydim valla
Canım bazı satıcılar yaban mersini diye başka şeyler satıyor aldığın yer guvenilirse iyi. Geçenlerde bi yazı okumuştum özellikle ondan sordum.
kız dondum evde bugün yataktan zor çıktım valla
36 haftaya göre genede iyi kilosu bence canım benimkide tam gününde doğdu 3.700 52 cm :)
bizde seni özledik dileğim yaa. bugünü atlat gerisi kolay canım. yavaş yavaş toparlarsin
Hey maşallah kız benim ablamda 8 aylık 4.5 kilo doğurdu
Benim doktorum sezeryan ci yıllardır cocuk tedavisi için de gittiğimden bırakmadım zaten alanında çok iyi ama sezeryanda keşke o an başka bir doktorada bakılsaydim kontrole gittik ikindi gibi yatis sonra gece 10 da aldı neyse artık geçmiş geçmişte kaldı acı bir tecrübe kaldiikiside normal sezaryen olmaması büyük şans oldu benim için
canım sana maşallah bir şekilde bu sabrın neticesiz kalmazHastalıktan mi havadan mı bilmiyorum bende çok usuyorm
canm evlendiğimiz den beri bizimle su son zamanlar 1-2 ay geliyor 1-2 ay gidiyor
baya inişli çıkışlı olmuş canım
senin sipada haftayı tam doldursaymos oda baya olacakmış cnm maşallah
bizde seni özledik cnm maşallah çok iri doğmuş 4 kilo ve uzerini zorunlu sezeryan oluyor normal de
son 2 senesi yanımizdaydi cnm geçen sene mezun olması gerekiyordu uzatti
kız 40 yılda bir gelse sorun etmem 1ay nefes alsam 2 . Ay tepemde
bu istek bu enerji nasıl oluşuyor benim koşu bandı bozuldu tamircisi şehir dışında bir gelsin ins bende spora asilacam leslie de diz ı bükme hareketleri var bende de meniskus bir kere yaptım ağırdı o yüzden yapamıyorumSağol mervem birazdan da 3 mil yapicam ocağa patates koyayim o haslansin sonra spor genesevdim bu leslie yi
stresten gelmiyordur cnm yada mevsimselde oluyorBenmde reglm geçti test yaptm negatif çıktıı bi de midem bulanıyor ara ara korkmuyorumda değil hani
inşallah canımcanim a101 den alıyorum tadını seviyorum çayla iyi gidiyor ama dün bağırsaklarım çalışmadı o yüzden yemedim kayisiya devam
Benim doktorum sezeryan ci yıllardır cocuk tedavisi için de gittiğimden bırakmadım zaten alanında çok iyi ama sezeryanda keşke o an başka bir doktorada bakılsaydim kontrole gittik ikindi gibi yatis sonra gece 10 da aldı neyse artık geçmiş geçmişte kaldı acı bir tecrübe kaldi
canım sana maşallah bir şekilde bu sabrın neticesiz kalmaz
bu istek bu enerji nasıl oluşuyor benim koşu bandı bozuldu tamircisi şehir dışında bir gelsin ins bende spora asilacam leslie de diz ı bükme hareketleri var bende de meniskus bir kere yaptım ağırdı o yüzden yapamıyorum
afiyet olsun canm. Yeşil mercimek salatasıni yemeyeli uzun zaman oldu yapayım bari bendemenüm
Sabah 8.30-10.00
melemen yeşillik peynir 3 ceviz 3 kayısı
Ara iki bardak sekersiz kahve
Akşam 16-17.30
iki tabak ıspanak yemeği bir kepçe yeşil mercimek salata yoğurt form çayı
2lt su daha da içerim Spor yok
süpersin canımMenüm
Kahvaltı 9:00
2 haş yumurta
1 dlm ananas
Öğle 12:30
5 yk ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Ara 16:00
1 bardak ayran
Akşam 18:00
1 tabak zeytinyağlı pırasa
Ara
1 tane ceviz
2 lit su
Spor henüz yok yaparsam bildiririm
Canım siz bi eve çıkın duzelir kendi evinde olmamak bile sislik sebebiKizlar Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyor kilo verme isleri . Ben kendimi 10 kilo almış gıbı şiş hissediyorum sinirlerim bozuluyor. 9 gündür ne bulursam onu yedim hiç iyi değilim. Yarın yada perşembe çıkıyoruz inşallah hastaneden babamı bize goturucem enfeksiyon kapmasini istemiyorum malum herkes grip nezle.
kaçamak yapma sporu telafi edersinKızlar bu arada pek giremiyorum kızımın yanında ders çalışamıyorum kaleme kitaba saldırıyo tepeme çıkıyoo uyurken ders çalşmaya ççalışıyorum spor bile yapamıyorum
Bende cok korkuyordum gerçi hala korkuyorumAy ben ondan çok korkuyordm hemen tekrar hamile kalmaktan çok sukur daha öyle bisey olmadı benim bu sıpa supriz bebek olduğu için her gecikmede bi stres sarıyor beni daha yurumuyor konuşmuyor iki taneyle baş edememfazla kilolu olduğu için bu gibi durumlarla karşılaşmamak için sezeryan yapıyorlar doğum kanalindada çok yırtık oluyor benim hem İç hem dış dikişim çoktu
benim drla anlasmistik normaldi hep ama sonu sezeryan oldu gerçi mecburi oldu bende degistirmek istemedim tedaviye ona gitmistimcanim a101 den alıyorum tadını seviyorum çayla iyi gidiyor ama dün bağırsaklarım çalışmadı o yüzden yemedim kayisiya devam
Benim doktorum sezeryan ci yıllardır cocuk tedavisi için de gittiğimden bırakmadım zaten alanında çok iyi ama sezeryanda keşke o an başka bir doktorada bakılsaydim kontrole gittik ikindi gibi yatis sonra gece 10 da aldı neyse artık geçmiş geçmişte kaldı acı bir tecrübe kaldi
canım sana maşallah bir şekilde bu sabrın neticesiz kalmaz
bu istek bu enerji nasıl oluşuyor benim koşu bandı bozuldu tamircisi şehir dışında bir gelsin ins bende spora asilacam leslie de diz ı bükme hareketleri var bende de meniskus bir kere yaptım ağırdı o yüzden yapamıyorum
süper canimMenüm
Kahvaltı 9:00
2 haş yumurta
1 dlm ananas
Öğle 12:30
5 yk ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Ara 16:00
1 bardak ayran
Akşam 18:00
1 tabak zeytinyağlı pırasa
Ara
1 tane ceviz
2 lit su
Spor henüz yok yaparsam bildiririm
abla birşey yememissin daha çok zayıf dusecek bunyeIyi akşamlar
Menüm
8.30 _1 dil.tb ekm.,keçi peyniri
13.00 __1 kase yoğurt
18.00 __1 yk.yulaf kepeği, 1 kase yoğurt
Hala çok halsizim spor yok
Su 1.5 lt olur heralde
Akşama kadar gecistirmissin akşamda çok sağlam olmuş keske tersi olsaydıMenüm
KAHVALTI(11:00)
½ kırmızı elma
1 antep hurması
ARA(16:00)
1 avuç badem(10 tane kadardi)
Akşam(19:00)
2 kepçe şehriye çorbası
¼ fırında palamut
1 ince teker küçük soğan
2 ince teker patates
1 yk barbunya
Sıvı:1,5 lt oldu ,1 bardak Yeşilcay
afiyet olsun canımKizlar menumu yazayim birseyler yemeden.
Sabah:08.00 iki haslanmis yumurta,6 zeytin,1kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 bir tabak yogurtlu karnibahar.
Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.
Aksam:17.30 bir tabak kiymali kabak yemegu ve iki kasik bulgur pilavi,bir kase yogurt.
2.5 litre su spor yapamadim
afiyet olsun canım. çok güzel.Menü
Sabah (10:00)
1yum
1dlm peynir
5zeytin
Roka 1dlm ekmek
Ara(12:30)
100ml sütle kahve
3gunkurusu küçük
Öğle(15:00)
1kepce tarhana
5yk et sote
Salata
2orta boy kabağı haşladım üzerine 100g yogurt ve pulbiberle yedim
Salata
Su:2lt spor:20dk
iştahsizlik bisey yedirmemisIyi akşamlar
Menüm
8.30 _1 dil.tb ekm.,keçi peyniri
13.00 __1 kase yoğurt
18.00 __1 yk.yulaf kepeği, 1 kase yoğurt
Hala çok halsizim spor yok
Su 1.5 lt olur heralde
15 yer fıstığı olmasa daha iyi olurmuş cnm spor super sonuçlar nasıl cnm11.00 da 10 adet çiğ badem
12.00 da 3/4 peynirli dukan tost
15.30 da 1/4 peynirli dukan tost, domates, mandalina
18.45 de 1 tabak etli kereviz yemeği, 2 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası, salata, 1 dilim çavdar ekmeği
20.00 de 15 yer fıstığı
2,5 lt su, toplamda 75 dk tempolu yürüyüş
bugün hastanede olduğum için düzensiz oldu.
Güzel afiyet olsunKizlar menumu yazayim birseyler yemeden.
Sabah:08.00 iki haslanmis yumurta,6 zeytin,1kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 bir tabak yogurtlu karnibahar.
Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.
Aksam:17.30 bir tabak kiymali kabak yemegu ve iki kasik bulgur pilavi,bir kase yogurt.
2.5 litre su spor yapamadim
afiyet olsun canmMenü
Sabah (10:00)
1yum
1dlm peynir
5zeytin
Roka 1dlm ekmek
Ara(12:30)
100ml sütle kahve
3gunkurusu küçük
Öğle(15:00)
1kepce tarhana
5yk et sote
Salata
2orta boy kabağı haşladım üzerine 100g yogurt ve pulbiberle yedim
Salata
Su:2lt spor:20dk
aksamkileri eşimin zoruyla yedim canm yoksa aksami sadece çorbayla geçiştirecektimabla birşey yememissin daha çok zayıf dusecek bunye
Akşama kadar gecistirmissin akşamda çok sağlam olmuş keske tersi olsaydı
afiyet olsun canım
1,5 yıl önce 3 tane vardı. 2,5 2,5 3,5 boyutlarında. şimdi 2 tane görünüyor. 2,5 ve 4 boyutlarında. yarın doktora göstericem inşallah.15 yer fıstığı olmasa daha iyi olurmuş cnm spor super sonuçlar nasıl cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?