Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim

Kuzum telafi yi demedim yani kaçamak olmadan duzgun menulerle gel demek istedim sonra çok uğraşıyorsun eksiye düşmek için

doğru diyosun kuzum

baban için sevindim canım. sen çok iyi bakarsın ayaklanır kısa zamanda. şişlikte olacak o kadar koşturmaya normal canım moralini bozma

çocugun seninle gurur duyacak yakındır canım

Kızlar bu arada pek giremiyorum kızımın yanında ders çalışamıyorum kaleme kitaba saldırıyo tepeme çıkıyo o uyurken ders çalşmaya ççalışıyorum spor bile yapamıyorum

evlat çok tatlı ama zorluğu da yok değil :)

Digum hikayeleri topigi gibi oldu komşunun oğlu 4.5kg normal doğdu cok iri olduğu icin cicugun kolu çıkmış doğumda anam anam daha bebek mi yok yok diyordu hamile kalmış iki aylik oglu daha yaşına girmedi

ay korkunç yazık ya bebişe büyül konusmus basına gelmiş hayırlı olsun

Benmde reglm geçti test yaptm negatif çıktıı bi de midem bulanıyor ara ara korkmuyorumda değil hani

korunmuyomusunuz canım?

Iyi akşamlar

Menüm

8.30 _1 dil.tb ekm.,keçi peyniri

13.00 __1 kase yoğurt

18.00 __1 yk.yulaf kepeği, 1 kase yoğurt

Hala çok halsizim spor yok

Su 1.5 lt olur heralde

menüler gayet güzel kızlar. mefkusumun az olmus ama hastalık malum çok geçmiş olsun tekrar

10 dk trambolinde zıpladım
Nasıl zorladı önceden yarım saat zıplayabiliyordum
Kilo verdikçe açılıcam sanırım

trambolin cidden cok zor canım yaa

buseb kakasi canım mekonyum ilk kaka normal şartlarda bebek anne karnında sadece cisini yapar kakasini yapmaz çünkü ilk kaka yapışkan petrol rengindedir siyagimsi köyü yeşil (dogdugundada yaklaşık 3-4gun bu renkte olur bebeğin sarılığı azaldıkça kaka rengi normale döner açık sarı)bunu bebek amniyon sıvısı ile tutarsa cigere kaçıyor eltiminki cigere tam gitmemişti ama ablamin oğlunun gitmişti 15gun tedavi gordu
Cok kakali bir msj oldu ama gebelik dusundugun için ayrıntıya girdim

in cin top oynuyor

yarına eksi görsem ne güzel olur yaa hayali bile süper

bugün orta boy tursu kavanozu elimdn kaydı her yer battı tursular camlar kabus gibiydi sil süpür canım cıktı
cam çok kötü ya aylar sonra bile ummadığın yerden çıkabiliyor incecik bir parça
Benim oğlum da icsin diye verdiğim tazecik meyve suyunu anne bak deyip fandifinin içine döktü onu temizlerken gitmis koltugun konserlerini sokup içini halinin ustune boşaltmış zevkli zevkli hopppa derken yakaladim allahtan hastalık bide olmasa napcam bilmiyorum

menüm

sabah 1 büyük yeşil elma 3 yk yoğurt
öğle aynısı
akşam aynısı

2,5 lt su
1 sa yürüyş
Hadi bakalım detoks inşallah ise yarar
Bizim kide aynı dun 2 de uyudu aynı durumları yaşıyordu
âmin canım

in cin top oynuyor

yarına eksi görsem ne güzel olur yaa hayali bile süper

bugün orta boy tursu kavanozu elimdn kaydı her yer battı tursular camlar kabus gibiydi sil süpür canım cıktı
Eksiyi gorursen bende yarin kırmızı elma yoğurt yapayım bari bu haftadan hic ümidim yok çok düzensiz ve hareketsiz bi haftaydi
bu cuma eksi gören altın bulsun amiin
amin

iyi yaptın canım faydalı bilgiler
neyseki iyileşmiş bebişler

bugün süpürdüm yarında süpürcem. parkeyle fayans bitişiğindeki süpürgeliğin altına kaçtı minik parçalar iyice süpürcem tekrar. benim amerikan mutfak neyseki halıya koltuga sıçramadı turşu suyu buna şükür dedim

detoks değil bunu ben uydurdum elmam yeşil ve ekşiydi canım. kırmızı tatlı olur daha az fayda eder bence. gerçi yarın görcem benimkide işe yaradı mı yaramadı mı inş yaramıştır. aç da değilim tok tuttu

inşallah canım yarin bi tartil bakalimeksi elma hiç yiyememki ben ne çok tatlı olacak nede eksi

Kızlar bu arada pek giremiyorum kızımın yanında ders çalışamıyorum kaleme kitaba saldırıyo tepeme çıkıyo o uyurken ders çalşmaya ççalışıyorum spor bile yapamıyorum
Oyy Allah kolaylik versin .

inşallah hersey güzel şimdilik sağlığına kavuşsun da veririm aldıydım da. Çok geçmiş olsun bebekle de zor oluyor hastalık. Dikkat et kendine.

Digum hikayeleri topigi gibi oldu komşunun oğlu 4.5kg normal doğdu cok iri olduğu icin cicugun kolu çıkmış doğumda anam anam daha bebek mi yok yok diyordu hamile kalmış iki aylik oglu daha yaşına girmedi
Ne demişler büyük konuşma :) amcamın kızı kaza diye birşey olurmu çok saçma diyordu düşük yaptı geçen ay hamile oldugundan haberi bile yokmus kızı 6 aylık abla bir daha büyük konuşmam tövbe diyor.

tuvalet sorunum da tam gaz devam. Halledicez bahar im dönelim de

iyi çok şükür beril im atlattık Allah in izniyle.

Sağolasın cnm bugün birazdaha iyiyim
Bütün aile enfeksiyon oldu
mefkusum çok geçmiş olsun acil şifalar

inşallah canım şişlik stres hepsi bir arada.

iyi geceler kızlar menunu yarın yazayım canım biraz sıkkın görüşürüz
hayırdır canım ya bak merak ettim şimdi.

Sahgull ile yemekler aynı olmus ama menü çok güzel olmuş maşallah canım.

Kusursuz bir menü daha süpersin canm

Iyi akşamlar

Menüm

8.30 _1 dil.tb ekm.,keçi peyniri

13.00 __1 kase yoğurt

18.00 __1 yk.yulaf kepeği, 1 kase yoğurt

Hala çok halsizim spor yok

Su 1.5 lt olur heralde
Abla hala iyileşmedin mi tam yoluna sokmustun hasta oldun. İnş biran önce geçerde toplarsın kendini. Mide bulantısı çok kötü

Immm çok severim kabak bende kara kara düşünüyodum ne yapsam diye yarın bende kabak yemeği yapayım.

Ahhh nasılda özledim banuşu tekrar konuşursan sende selamlarımızı iletirmişim. Annei için her daim dua ediyorum. Çok sağol ilettiğin için selamını

Gözlerim kapandı kapanacak geçmişi okudum lakin bebiş olaylarına benim olmadığı için bişi diyemedim bahar sen baya bilgi sahibisin bu konuda anlaşılan senin bebiş Yen'i mi doğdu?

Sabah 7.00
7 çiğ badem
1 ceviz
1 bardak kahve

Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir

Öğlenin 12.00
150 gr çiğ köfteden durum ( dün herkes yedi ya canım çöl çekiyordu )

Akşam 16.00
1 dilim kendi ekmeğim + peynir

Spor : 30 dk yürüyüş 30 dk koşu ,30 dk ekiptik , 10 dk agirlik

Sıvı/ 2 lt su 1 bardak Yeşiş çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…