- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.421
aynen canım bencillige vuruyor bi nevi diyet odetiyprlar diyorum ben zamanında eşime bakmışlar bakma sırası onda gibi ama algilayamadiklari şey esim onların yanına orta okuldayken kalmış bi esek kadar üniversiteli
Sabrima gelince canim Allah için sabrediyorum yoksa dayanacak gücüm inan kalmadı
Kuzum telafi yi demedim yani kaçamak olmadan duzgun menulerle gel demek istedim sonra çok uğraşıyorsun eksiye düşmek için
Kizlar Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyor kilo verme isleri . Ben kendimi 10 kilo almış gıbı şiş hissediyorum sinirlerim bozuluyor. 9 gündür ne bulursam onu yedim hiç iyi değilim. Yarın yada perşembe çıkıyoruz inşallah hastaneden babamı bize goturucem enfeksiyon kapmasini istemiyorum malum herkes grip nezle.
Bebiş konusunda ben söylemesem olmaz
Ben 84le hamile kaldım ilk iki ay bulantıdan 79 kilo oldum 94 le doğuma gittim kızım 4 kilo 48 cm doğdu doğumdan 1 ay sonra 85 kiloydum sonrasında süt olsun diye 3 ayda 10 kilo aldım 95 kilo oldum benm için dönüm noktası oldu bnle aynı zamanda doğum yapan evimizin karşısındaki marketçi taş çatlasa 55 kiloydu benm çocuğum bnden utanmasın istedim
Kızlar bu arada pek giremiyorum kızımın yanında ders çalışamıyorum kaleme kitaba saldırıyo tepeme çıkıyoo uyurken ders çalşmaya ççalışıyorum spor bile yapamıyorum
Digum hikayeleri topigi gibi oldu komşunun oğlu 4.5kg normal doğdu cok iri olduğu icin cicugun kolu çıkmış doğumda anam anam daha bebek mi yok yok diyordu hamile kalmış iki aylik oglu daha yaşına girmedi
Benmde reglm geçti test yaptm negatif çıktıı bi de midem bulanıyor ara ara korkmuyorumda değil hani
menüm
Sabah 8.30-10.00
melemen yeşillik peynir 3 ceviz 3 kayısı
Ara iki bardak sekersiz kahve
Akşam 16-17.30
iki tabak ıspanak yemeği bir kepçe yeşil mercimek salata yoğurt form çayı
2lt su daha da içerim Spor yok
Menüm
Kahvaltı 9:00
2 haş yumurta
1 dlm ananas
Öğle 12:30
5 yk ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Ara 16:00
1 bardak ayran
Akşam 18:00
1 tabak zeytinyağlı pırasa
Ara
1 tane ceviz
2 lit su
Spor henüz yok yaparsam bildiririm
Iyi akşamlar
Menüm
8.30 _1 dil.tb ekm.,keçi peyniri
13.00 __1 kase yoğurt
18.00 __1 yk.yulaf kepeği, 1 kase yoğurt
Hala çok halsizim spor yok
Su 1.5 lt olur heralde
Menüm
KAHVALTI(11:00)
½ kırmızı elma
1 antep hurması
ARA(16:00)
1 avuç badem(10 tane kadardi)
Akşam(19:00)
2 kepçe şehriye çorbası
¼ fırında palamut
1 ince teker küçük soğan
2 ince teker patates
1 yk barbunya
Sıvı:1,5 lt oldu ,1 bardak Yeşilcay
11.00 da 10 adet çiğ badem
12.00 da 3/4 peynirli dukan tost
15.30 da 1/4 peynirli dukan tost, domates, mandalina
18.45 de 1 tabak etli kereviz yemeği, 2 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası, salata, 1 dilim çavdar ekmeği
20.00 de 15 yer fıstığı
2,5 lt su, toplamda 75 dk tempolu yürüyüş
bugün hastanede olduğum için düzensiz oldu.
Kizlar menumu yazayim birseyler yemeden.
Sabah:08.00 iki haslanmis yumurta,6 zeytin,1kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 bir tabak yogurtlu karnibahar.
Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.
Aksam:17.30 bir tabak kiymali kabak yemegu ve iki kasik bulgur pilavi,bir kase yogurt.
2.5 litre su spor yapamadim
Menü
Sabah (10:00)
1yum
1dlm peynir
5zeytin
Roka 1dlm ekmek
Ara(12:30)
100ml sütle kahve
3gunkurusu küçük
Öğle(15:00)
1kepce tarhana
5yk et sote
Salata
Akşam(19:00)
2orta boy kabağı haşladım üzerine 100g yogurt ve pulbiberle yedim
Salata
Su:2lt spor:20dk
10 dk trambolinde zıpladım
Nasıl zorladı önceden yarım saat zıplayabiliyordum
Kilo verdikçe açılıcam sanırım
cam çok kötü ya aylar sonra bile ummadığın yerden çıkabiliyor incecik bir parçain cin top oynuyor
yarına eksi görsem ne güzel olur yaa hayali bile süper
bugün orta boy tursu kavanozu elimdn kaydı her yer battı tursular camlar kabus gibiydi sil süpür canım cıktı
Hadi bakalım detoks inşallah ise yararmenüm
sabah 1 büyük yeşil elma 3 yk yoğurt
öğle aynısı
akşam aynısı
2,5 lt su
1 sa yürüyş
Bizim kide aynı dun 2 de uyudu aynı durumları yaşıyorduKızlar oğlum yeni uyudu uç dort gundur bütün duzen alt ust özellikle akşam yatmak için direniyor arkadaşların çocuklarda aynıymış dolunaydan mi geçiş dönemini bilmem nereye geçiyorlardı biran önce geçsinler iyi bi yere geçsinlerkiziyorum arada sonra ozur diliyorum ama çok zorluyor
âmin canımAllah yardımcın olsun canım ne diyeyim
doğru diyosun kuzum
baban için sevindim canım. sen çok iyi bakarsın ayaklanır kısa zamanda. şişlikte olacak o kadar koşturmaya normal canım moralini bozma
çocugun seninle gurur duyacak yakındır canım
evlat çok tatlı ama zorluğu da yok değil :)
ay korkunç yazık ya bebişebüyül konusmus basına gelmiş hayırlı olsun
korunmuyomusunuz canım?
menüler gayet güzel kızlar. mefkusumun az olmus ama hastalık malumçok geçmiş olsun tekrar
trambolin cidden cok zor canım yaa
Eksiyi gorursen bende yarin kırmızı elma yoğurt yapayım bari bu haftadan hic ümidim yok çok düzensiz ve hareketsiz bi haftaydiin cin top oynuyor
yarına eksi görsem ne güzel olur yaa hayali bile süper
bugün orta boy tursu kavanozu elimdn kaydı her yer battı tursular camlar kabus gibiydi sil süpür canım cıktı
aminbu cuma eksi gören altın bulsun amiin
buseb kakasi canım mekonyum ilk kaka normal şartlarda bebek anne karnında sadece cisini yapar kakasini yapmaz çünkü ilk kaka yapışkan petrol rengindedir siyagimsi köyü yeşil (dogdugundada yaklaşık 3-4gun bu renkte olur bebeğin sarılığı azaldıkça kaka rengi normale döner açık sarı)bunu bebek amniyon sıvısı ile tutarsa cigere kaçıyor eltiminki cigere tam gitmemişti ama ablamin oğlunun gitmişti 15gun tedavi gordu
Cok kakali bir msj oldu ama gebelik dusundugun için ayrıntıya girdim
cam çok kötü ya aylar sonra bile ummadığın yerden çıkabiliyor incecik bir parça
Benim oğlum da icsin diye verdiğim tazecik meyve suyunu anne bak deyip fandifinin içine döktü onu temizlerken gitmis koltugun konserlerini sokup içini halinin ustune boşaltmış zevkli zevkli hopppa derken yakaladim allahtan hastalık bide olmasa napcam bilmiyorum
Hadi bakalım detoks inşallah ise yarar
Bizim kide aynı dun 2 de uyudu aynı durumları yaşıyordu
âmin canım
Eksiyi gorursen bende yarin kırmızı elma yoğurt yapayım bari bu haftadan hic ümidim yok çok düzensiz ve hareketsiz bi haftaydi
amin
iyi geceler kızlar menunu yarın yazayım canım biraz sıkkın görüşürüz
inşallah canım yarin bi tartil bakalimiyi yaptın canım faydalı bilgiler
neyseki iyileşmiş bebişler
bugün süpürdüm yarında süpürcem. parkeyle fayans bitişiğindeki süpürgeliğin altına kaçtı minik parçalariyice süpürcem tekrar. benim amerikan mutfak neyseki halıya koltuga sıçramadı turşu suyu buna şükür dedim
detoks değil bunu ben uydurdumelmam yeşil ve ekşiydi canım. kırmızı tatlı olur daha az fayda eder bence. gerçi yarın görcem benimkide işe yaradı mı yaramadı mı inş yaramıştır. aç da değilim tok tuttu
Hayır olsun inşallah canım sıkıntın iyi gecelriyi geceler kızlar menunu yarın yazayım canım biraz sıkkın görüşürüz
iyi geceler tatlımbacı kalfalar ben de yatıyom. iyi geceler herkese bol eksiler :)
Oyy Allah kolaylik versin .Kızlar bu arada pek giremiyorum kızımın yanında ders çalışamıyorum kaleme kitaba saldırıyo tepeme çıkıyoo uyurken ders çalşmaya ççalışıyorum spor bile yapamıyorum
inşallah hersey güzel şimdilik sağlığına kavuşsun da veririm aldıydım da. Çok geçmiş olsun bebekle de zor oluyor hastalık. Dikkat et kendine.Ooo süper 41 kere maşallah
Cok sevindim cnm babanla eve bi geçin toparlarsin sen hiç dert etme baban sağlığına kavustu ya gerisi boş
ben hastalıkla savaşıyorm bogazlar iltihaplanmis 2 gündür paso yatıyorm
aleykum selam. Canım
Allah zihin açıklığı versin
Ne demişler büyük konuşma :) amcamın kızı kaza diye birşey olurmu çok saçma diyordu düşük yaptı geçen ay hamile oldugundan haberi bile yokmus kızı 6 aylık abla bir daha büyük konuşmam tövbe diyor.Digum hikayeleri topigi gibi oldu komşunun oğlu 4.5kg normal doğdu cok iri olduğu icin cicugun kolu çıkmış doğumda anam anam daha bebek mi yok yok diyordu hamile kalmış iki aylik oglu daha yaşına girmedi
tuvalet sorunum da tam gaz devam. Halledicez bahar im dönelim deCanım siz bi eve çıkın duzelir kendi evinde olmamak bile sislik sebebi
kaçamak yapma sporu telafi edersin
Bende cok korkuyordum gerçi hala korkuyorum
benim drla anlasmistik normaldi hep ama sonu sezeryan oldu gerçi mecburi oldu bende degistirmek istemedim tedaviye ona gitmistim
süper canim
iyi çok şükür beril im atlattık Allah in izniyle.Cümleten selam hanimlar
Insallah iyisinizdir
Mefkusum sultanim Cook uzuldüm canim miden nasil simdi
Kiz dikkat et lütten kendine
Elif gecmis olsun gülüm babacigin iyidir umarim
Kabaca goz gezdirdim atladigim olabilir
Ha bahar alcidan kurtulmus guzel haber
Dilos tasinmak zor bebegim Allah yardimcin olsun
3. takimdan transfer kuzular banunun hepinize selami var
Sesi Cook iyi geliyordu annecigi rahatsizlanmis yine
Selamida ilettim
kendinize iyi bakin öpüldünüz
mefkusum çok geçmiş olsun acil şifalarSağolasın cnm bugün birazdaha iyiyim
Bütün aile enfeksiyon oldu
inşallah canım şişlik stres hepsi bir arada.Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim
doğru diyosun kuzum
baban için sevindim canım. sen çok iyi bakarsın ayaklanır kısa zamanda. şişlikte olacak o kadar koşturmaya normal canım moralini bozma
çocugun seninle gurur duyacak yakındır canım
evlat çok tatlı ama zorluğu da yok değil :)
ay korkunç yazık ya bebişebüyül konusmus basına gelmiş hayırlı olsun
korunmuyomusunuz canım?
menüler gayet güzel kızlar. mefkusumun az olmus ama hastalık malumçok geçmiş olsun tekrar
trambolin cidden cok zor canım yaa
hayırdır canım ya bak merak ettim şimdi.iyi geceler kızlar menunu yarın yazayım canım biraz sıkkın görüşürüz
menüm
Sabah 8.30-10.00
melemen yeşillik peynir 3 ceviz 3 kayısı
Ara iki bardak sekersiz kahve
Akşam 16-17.30
iki tabak ıspanak yemeği bir kepçe yeşil mercimek salata yoğurt form çayı
2lt su daha da içerim Spor yok
Kusursuz bir menü daha süpersin canmMenüm
Kahvaltı 9:00
2 haş yumurta
1 dlm ananas
Öğle 12:30
5 yk ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Ara 16:00
1 bardak ayran
Akşam 18:00
1 tabak zeytinyağlı pırasa
Ara
1 tane ceviz
2 lit su
Spor henüz yok yaparsam bildiririm
Abla hala iyileşmedin miIyi akşamlar
Menüm
8.30 _1 dil.tb ekm.,keçi peyniri
13.00 __1 kase yoğurt
18.00 __1 yk.yulaf kepeği, 1 kase yoğurt
Hala çok halsizim spor yok
Su 1.5 lt olur heralde
Immm çok severim kabak bende kara kara düşünüyodum ne yapsam diye yarın bende kabak yemeği yapayım.Kizlar menumu yazayim birseyler yemeden.
Sabah:08.00 iki haslanmis yumurta,6 zeytin,1kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 bir tabak yogurtlu karnibahar.
Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.
Aksam:17.30 bir tabak kiymali kabak yemegu ve iki kasik bulgur pilavi,bir kase yogurt.
2.5 litre su spor yapamadim
Ahhh nasılda özledim banuşu tekrar konuşursan sende selamlarımızı iletirmişim. Annei için her daim dua ediyorum. Çok sağol ilettiğin için selamınıCümleten selam hanimlar
Insallah iyisinizdir
Mefkusum sultanim Cook uzuldüm canim miden nasil simdi
Kiz dikkat et lütten kendine
Elif gecmis olsun gülüm babacigin iyidir umarim
Kabaca goz gezdirdim atladigim olabilir
Ha bahar alcidan kurtulmus guzel haber
Dilos tasinmak zor bebegim Allah yardimcin olsun
3. takimdan transfer kuzular banunun hepinize selami var
Sesi Cook iyi geliyordu annecigi rahatsizlanmis yine
Selamida ilettim
kendinize iyi bakin öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?