Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

can çekmesi deyip sıvışmaya çalışma canım ya. yediğimiz her şey her kaçamak kendi irademizle alakalı. ama en azından erken saat yemişsin ama CurukElma cezanı keser

onun dışında menün de gayet güzelmiş su az daha içebilirmişsin ama spor maşallah

Dünkü menüm
07.20
1 d kızarmış ekmek
1 tk tereyağ

14.00
2 yumurta
1 d ekmek
Peynir
Marul tere

20.00
3 lokma börek

Su.1.5
Spor yok

3 lokma ekmek derken ? 1 börek de edebilir yarım dilim börek de bilemedim şimdi. bir de saatı geç olmuş. üstüne spor yok su yetersiz. bu menü olmamış canım. takım bu hafta dereceye girmeli artık bunun bilinciyle bu songünler daha güzel kaçamaksız menüler çıkarmalıyız bence. afiyet olsun.

istanbul da kar yok ama çok soğuk. ben de hiç sevmiyorum kışı. yaz çocuğuyum belki de ondan. bir de aşırı üşüyorum.

güzel olmuş canım cig köfteyi erken saate yemissin bi zarari olacağını dusunmuyor spor ssu super

Bi git ister canım en azindan var mı yok mu stresinden kurtulursun
Dünkü menüm
07.20
1 d kızarmış ekmek
1 tk tereyağ

14.00
2 yumurta
1 d ekmek
Peynir
Marul tere

20.00
3 lokma börek

Su.1.5
Spor yok
Börek olmasa iyimis canım
dünden bu güne -600
işe yaradı benceeeeeeee ama cumaya göre hala +200 üm
Wuhuuu süpermis bugün bende deneyeym bakalım elmayı daha az tuketeyim
geçmiş olsun canım dış huysuzluğu çok sorunlu oluyor son dislerimizde patladı çok sukur ama dişler buyurkende sıkın devam ediyor

yok canım elmayı aynen tüket kalori olarak çok az oluyor çünkü.sabah öğle akşam 1 büyük elma yanına 3 dolu yk yoğurt. ben elmaları yoğurda dilimledim güzel oldu. tok da tuttu :)

İ
kessin kessin. Gece zıplamalarımı yapacaktım ama hiç halim kalmamış bu günü DHA hafif atlatmam lazım. Hilal'in cezasındasına razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…