- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.461
Bende de +200 kaldı eksiye en çok kim düşecek var mısın 1 günlük yarışagünaydın kızçeler bende kaldı +200 haydi bakalımm
Zaten bu yüzden mezun olamadık yabebegim biz seninle niye gırtlak tutamıyoruz ki ya
Çiğköfte ama gormuyorum hem erken hemde sor guzelGözlerim kapandı kapanacak geçmişi okudum lakin bebiş olaylarına benim olmadığı için bişi diyemedim bahar sen baya bilgi sahibisin bu konuda anlaşılan senin bebiş Yen'i mi doğdu?
Sabah 7.00
7 çiğ badem
1 ceviz
1 bardak kahve
Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Öğlenin 12.00
150 gr çiğ köfteden durum ( dün herkes yedi ya canım çöl çekiyordu )
Akşam 16.00
1 dilim kendi ekmeğim + peynir
Spor : 30 dk yürüyüş 30 dk koşu ,30 dk ekiptik , 10 dk agirlik
Sıvı/ 2 lt su 1 bardak Yeşiş çay
Gecen ay bende öyle oldum uc kere test yaptim sonra lutfettiDün misafirliğe gittik kızlar bu yüzden akşam yemeği yemedim orda 3 lokma börek yedim o kadar bu sabah artılarımın çoğu gitmiş çok şükür hala regl olamadım belirti de yok yine test yaptım negatif ama hastaneye gitsem mi bilemedim 1 hafta geçti reglim
Hic sebze yokDünkü menüm
07.20
1 d kızarmış ekmek
1 tk tereyağ
14.00
2 yumurta
1 d ekmek
Peynir
Marul tere
20.00
3 lokma börek
Su.1.5
Spor yok
Ankarada kar mi neresindesin sen burda yokselam kızlar gelemedim akşam kızım biraz huysuz sanırım diş sıkıntımız başladı tekrar gece boyu uyumadı ankarada kar yagıyo hava buz gbi kışı hiç sevmiyorumevde spor yapmaya çalışcam yapabilirim inş.
İkinci azilar ciktimigüzel olmuş canım cig köfteyi erken saate yemissin bi zarari olacağını dusunmuyor spor ssu super
Bi git ister canım en azindan var mı yok mu stresinden kurtulursun
Börek olmasa iyimis canım
Wuhuuu süpermis bugün bende deneyeym bakalım elmayı daha az tuketeyim
geçmiş olsun canım dış huysuzluğu çok sorunlu oluyor son dislerimizde patladı çok sukur ama dişler buyurkende sıkın devam ediyor
suerCumaya gore -700 bu arada
Bugün buse arkadaşından yer yarında detox yaparBende de +200 kaldı eksiye en çok kim düşecek var mısın 1 günlük yarışa
O kadar da değil buse farkettiysen akşam yok zaten bu menüyle çoğu artımdanda kurtuldum abartılı olduğunu düşünmüyorum okadarcan çekmesi deyip sıvışmaya çalışma canım ya. yediğimiz her şey her kaçamak kendi irademizle alakalı. ama en azından erken saat yemişsin ama @CurukElma cezanı keser
onun dışında menün de gayet güzelmiş su az daha içebilirmişsin ama spor maşallah
3 lokma ekmek derken ? 1 börek de edebilir yarım dilim börek de bilemedim şimdi. bir de saatı geç olmuş. üstüne spor yok su yetersiz. bu menü olmamış canım. takım bu hafta dereceye girmeli artık bunun bilinciyle bu songünler daha güzel kaçamaksız menüler çıkarmalıyız bence. afiyet olsun.
İyiymiş canm tebrklerCumaya gore -700 bu arada
Sebze yok evet özledim bende valla vakit yok alışverişe yarın çıkıcamÇiğköfte ama gormuyorum hem erken hemde sor guzel
Gecen ay bende öyle oldum uc kere test yaptim sonra lutfetti
Hic sebze yok
Ankarada kar mi neresindesin sen burda yok
İkinci azilar ciktimi
suer
regl kardeşim gel yamacınaselamm kızlar sabahtan beri sayfa açık ama yoğunluktan yazamadım
bide üstüne regli oldum kıvranıyorum
Cik cik ben dun eşime bol bol kaldırdım bu diyetisyen iyi oldu öğlen protein akşam sebze evde iki çeşit yek corba salata yoğurt eksik olmuyor esim bule şokta dolu dolu yeyip zayifliyacagima eskiden az ve yanlış yiyormusumSebze yok evet özledim bende valla vakit yok alışverişe yarın çıkıcam
şuan yan kesici 4 lusu çıkıyor 1.azilarimiz onlardan önce cikmisti 2. Gelmedi daha sanırım emin olamadimÇiğköfte ama gormuyorum hem erken hemde sor guzel
Hic sebze yok
İkinci azilar ciktimi
suer
Maşallah canmYemeklerimi yaptım evi topladım kuEyo uyuttum sira öğle yemeğini yemede
geçmiş olsun canım benimselamm kızlar sabahtan beri sayfa açık ama yoğunluktan yazamadım
Diyetisyenle ne kadar kilo vereceksn çok merak ediyorum bnde gidicem ama vakit yok yaCik cik ben dun eşime bol bol kaldırdım bu diyetisyen iyi oldu öğlen protein akşam sebze evde iki çeşit yek corba salata yoğurt eksik olmuyor esim bule şokta dolu dolu yeyip zayifliyacagima eskiden az ve yanlış yiyormusum
bende int fiyatlara baktım 110tl yanda ipleri var eskiden eliptisk bisikletim vardi sıkıldım elden cikardim simdi kosu bandi plates aletleri var bunuda alsammi başka ne gibi faydaları var alıp yapmamaktan da korkuyoruminşallah güzel şeyler söyler canım benim
eskiden bende zipliyordm şimdi annemin evinde trambolinim
eşim olmasa yine o kadar yemezdm canmda ilaç alicam diye zorladida zorladi
mercimekle olan herşeyi çok severim
Trambolin gerçekten kaslar için çok fayda ediyor
bizimde bir arkadaş a doktor aynı sıkıntılar ı söylemiş hemen sezeryana almam gerel oda direnip normal doğum yaptı çok şükür bir sıkıntısı yok yani doktoru çok iyi tanımak gerek bazısı gercekten normal dogumcu şartlar el vermeyince sezeryan a yoneliyorlar bazısıda sezeryan ci en küçük bahaneyle hemen kesiyor doktor açıkça demez ben kesmeye daha iyi beceriyorum hasta doktoru cok iyi tefrik edecekbiri kaybolup biri büyümiş galiba hayırlı haberler alirsin
inşallah canım
olumsuzlugu cagrma canım bende regl grip bacaklarim cok kötü agriyo
bende dusundum ama başka drada gitmistim oda suyun az demişti eltimde buna gitti onuda sezeryan aldı hatta dedik bu kesmeye alışmış doğum öncesi konustum pınar hocam niye sezeryan diye kordon aşağı dusmus buyuk ihtimal kafasını yedi almam gerek dedi ki doğunca anladık kafasını yemis 3gun kaldı antibiyotik tedavisi gördü bebek
menun ise yaramış tebriklermenüm
sabah 1 büyük yeşil elma 3 yk yoğurt
öğle aynısı
akşam aynısı
2,5 lt su
1 sa yürüyş
evet 3 lokmayı bende tam anlayamadımDünkü menüm
07.20
1 d kızarmış ekmek
1 tk tereyağ
14.00
2 yumurta
1 d ekmek
Peynir
Marul tere
20.00
3 lokma börek
Su.1.5
Spor yok
evet Çok haklisinLÜTFEN DİKKAAATTTTT TARTIYA SON 2 GÜN
Çok iyi tebriklerCumaya gore -700 bu arada
nasıl faydalimiBu Arada 100 zıplamam 50 sn tuttu.
kolay gelsin canımYemeklerimi yaptım evi topladım kuEyo uyuttum sira öğle yemeğini yemede
Gecmis olsun canimselamm kızlar sabahtan beri sayfa açık ama yoğunluktan yazamadım
1 parmk uzunlkta 2 parmak eninde ince peynrli.........bende int fiyatlara baktım 110tl yanda ipleri var eskiden eliptisk bisikletim vardi sıkıldım elden cikardim simdi kosu bandi plates aletleri var bunuda alsammi başka ne gibi faydaları var alıp yapmamaktan da korkuyorum
bizimde bir arkadaş a doktor aynı sıkıntılar ı söylemiş hemen sezeryana almam gerel oda direnip normal doğum yaptı çok şükür bir sıkıntısı yok yani doktoru çok iyi tanımak gerek bazısı gercekten normal dogumcu şartlar el vermeyince sezeryan a yoneliyorlar bazısıda sezeryan ci en küçük bahaneyle hemen kesiyor doktor açıkça demez ben kesmeye daha iyi beceriyorum hasta doktoru cok iyi tefrik edecek
menun ise yaramış tebrikler
evet 3 lokmayı bende tam anlayamadım
evet Çok haklisin
Çok iyi tebrikler
nasıl faydalimi
kolay gelsin canım
Gecmis olsun canim
Bizimkinin ikinci azılar kaldı diğerleri cikti onlarda çok sismis hem grip hem o hiçbirşey yemiyorşuan yan kesici 4 lusu çıkıyor 1.azilarimiz onlardan önce cikmisti 2. Gelmedi daha sanırım emin olamadim
Maşallah canm
geçmiş olsun canım benim
Bebde canım iki kere yarı yolda bıraktım bırakmadan çoktan fistiktim hala findigimDiyetisyenle ne kadar kilo vereceksn çok merak ediyorum bnde gidicem ama vakit yok ya
piskoljim o piskoljikmenüde de tatlı var
amaaa tabiki yemiycemm
illa regliyim diye tatlı yemem gerekmiyo
ay senin is daha fenaymis canım hem kaçmış hem bide olana razı olmuyor nasıl bi insan mis babası düğüne gelmezse gelmesinmis bi anne baba olsunlarda göreyim ben onları evlat kokusunu bi ceksinler içine Allah yardcini olsun canım neyse ki bu aksam kurtuluyorsun
Çiğköfte ama gormuyorum hem erken hemde sor guzel
Hic sebze yok
İkinci azilar ciktimi
suer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?