Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben faydasını gormustum canım hepsi buaradadan almıştım 70 tl civariydi çapına gore fiyatı değişiyordu

Selamlarrr
Herkesde bi koşuşturma hastalık durumları

Benim evli oğlanda hastaydı
akşam baya kötü olmuş babası hastaneye götürdü. çok şiddetli baş ağrısı vardı serum vermişler hala geçmemiş bugünde mr çekeceklerdi
Sabah kalkınca hastaneye gittik
Çocuğu hastaneye sokmak istemediğimizden ben Çocuğu aldım eve geldim gelin hastanede kaldı

2 gündür doğru dürüst bişey yemeyince baya acıkmışım
Ancak eve gelince kahvaltı yaptım

Şimdi Çocuğu uyuttum size bakayım dedim

Şu 2 gün dikkat edip cuma eksi çıkalım lütfen
Ben bişey yemesemde heralde hep yattığım için eksi fazla düşmemiş

1 parmk uzunlkta 2 parmak eninde ince peynrli.........
sağol canım zahmet verdik tarifin güzel hoşuma gittiz anım

Merhaba kızlar
Takım yine sessizlesmis bugün zarzor evi topladim sonunda supurdum toz almaya ne enerjim kaldı nede dermanim cumartesi günü söz ve kız isteme var ne giyecegim derdi var Yine off
canım bende toz almayı ertesi güne bıraktığım oluyor ama ins bir düzen oturturdum bunu başarırsam iyi devam edecek

Çok geçmiş olsun abla bu hafta böyle hastalıklar haftası oldu bakalım cumaya nasıl yansıyacak merakla bekliyorum çocuğu hastaneye goturmemeniz çok iyi olmus mikrop yuvası hastaneler
sağol canım zahmet verdik tarifin güzel hoşuma gittiz anım

canım bende toz almayı ertesi güne bıraktığım oluyor ama ins bir düzen oturturdum bunu başarırsam iyi devam edecek
normalde pazartesi çarşamba sadece supurup silerim ben cumada genel dip koseye temizlik yaparım Canm da misafir gelince düzen değişiyor misafirler gitti arkasına hemen hastalanınca 2 gündür evi pislik götürüyordu :-/ dedim en azından supureyim tozuda alırım diyordum ama derman kalmadı

Cok gecmis olsun abla senin miden nasil oldu daha iyimisin?

saat 09.30
haşlanmış yumurta
1 yk peynir
10 zeytin
domates

saat 16.00
15 çiğ badem

saat 17.30
2 yk kereviz
4 yk bol etli az yağlı bulgur pilavı
3 yk sulu yoğurt

1,75 lt su, 30 dk yürüyüş

yine hastanede olduğum için düzensiz oldu. ama akşam yemeğini erken yemiş oldum.
bu arada bulgur pilavının yukarıda yazdığım gibi eti çoktu, bulguru azdı. yağını da az koyduk.

Menümm
Kahvaltı 8:45
2 haş yumurta
1 dlm ananas

Öğle 12:15
5 tane köfte ( izmir köftenin köfte kısmı )
Yarım domates, küçük salatalık
1 kepçe mercimek çorba

Ara 15:30
Türkkahvesi

Akşam 17:30
5 yk menemen, azcık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek

Ara
Yarım nar yemeyi düşünüyorum

2 lt su
Spor yok malumm

doktor miyomlardan biri büyümüş dedi. birinin kaybolması iyi olmuş dedi. rahatsız ediyor mu sorun var mı dedi. yok dedim. yalnız demir eksikliğine birşey demiyorlar. kimsenin umrunda değil.

Kizlar bugu menuyu cok batirdim ve kendimdeb nefret ediyorum
Aksamı hafif tut yarında hafif olursa telafi eder
Merhaba kızlar
Takım yine sessizlesmis bugün zarzor evi topladim sonunda supurdum toz almaya ne enerjim kaldı nede dermanim cumartesi günü söz ve kız isteme var ne giyecegim derdi var Yine off
Var mi giyeceğini sevemedim mi yoksa yok mu

Teşekkür ederim
Şükür ben daha iyiyim
Dün evdeki çocuklarda hastaydı onlarda rapor aldılar herkes yatıyo bugün onlatda daha iyi
Bizim ev hastaneye döndü
Yinede Çocuğa yaklaştırmıyom onları
hepinize geçmiş olsun abla ufaklığa bulaşmaz inşallah

Gayet güzel canım
doktor miyomlardan biri büyümüş dedi. birinin kaybolması iyi olmuş dedi. rahatsız ediyor mu sorun var mı dedi. yok dedim. yalnız demir eksikliğine birşey demiyorlar. kimsenin umrunda değil.
birilerinin seni umursamasini bekleme bu değer dusuk değilmi halsizlik yapıyor ilacı yok mu de

Menü
9;30
1yum 15g sucukla omlet
2dlm ekmek
Yeşillik

12:30
5yk et sote
1dlm ekmek
Salata

15:30
2kupa Yeşilçay
3cubuk kraker
Cok az kuruyemiş

18:00
1kase mercimek çorbası
3yk ıspanak

Su:2lt

Büyük ihtimal daha birşey yemem sadece içmek istiyorum boğazım kuruyor bugün daha ağır hastalık

birilerinin seni umursamasini bekleme bu değer dusuk değilmi halsizlik yapıyor ilacı yok mu de
kan yapıcı yazmıyor. ben de karar aldım. çiğ fındık yiyeceğim. hergün yumurta. ayrıca keçiboynuzu özü ile tarifler yapacağım. içlerinde demir var. yani doğal yollardan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…