- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.481
Akşamı hafif geçirirsen dengelersin inşallah cnmKizlar bugu menuyu cok batirdim ve kendimdeb nefret ediyorum
[/QUOTE]kiyamam ben ona geldimi hepsi ust ustte geliyorBizimkinin ikinci azılar kaldı diğerleri cikti onlarda çok sismis hem grip hem o hiçbirşey yemiyor
Bebde canım iki kere yarı yolda bıraktım bırakmadan çoktan fistiktim hala findigim
piskoljim o piskoljik
Ben faydasını gormustum canım hepsi buaradadan almıştım 70 tl civariydi çapına gore fiyatı değişiyordubende int fiyatlara baktım 110tl yanda ipleri var eskiden eliptisk bisikletim vardi sıkıldım elden cikardim simdi kosu bandi plates aletleri var bunuda alsammi başka ne gibi faydaları var alıp yapmamaktan da korkuyorum
bizimde bir arkadaş a doktor aynı sıkıntılar ı söylemiş hemen sezeryana almam gerel oda direnip normal doğum yaptı çok şükür bir sıkıntısı yok yani doktoru çok iyi tanımak gerek bazısı gercekten normal dogumcu şartlar el vermeyince sezeryan a yoneliyorlar bazısıda sezeryan ci en küçük bahaneyle hemen kesiyor doktor açıkça demez ben kesmeye daha iyi beceriyorum hasta doktoru cok iyi tefrik edecek
menun ise yaramış tebrikler
evet 3 lokmayı bende tam anlayamadım
evet Çok haklisin
Çok iyi tebrikler
nasıl faydalimi
kolay gelsin canım
Gecmis olsun canim
sağol canım zahmet verdik tarifin güzel hoşuma gittiz anım1 parmk uzunlkta 2 parmak eninde ince peynrli.........
canım bende toz almayı ertesi güne bıraktığım oluyor ama ins bir düzen oturturdum bunu başarırsam iyi devam edecekMerhaba kızlar
Takım yine sessizlesmis bugün zarzor evi topladim sonunda supurdum toz almaya ne enerjim kaldı nede dermanim cumartesi günü söz ve kız isteme var ne giyecegim derdi var Yine off
Çok geçmiş olsun abla bu hafta böyle hastalıklar haftası oldu bakalım cumaya nasıl yansıyacak merakla bekliyorum çocuğu hastaneye goturmemeniz çok iyi olmus mikrop yuvası hastanelerSelamlarrr
Herkesde bi koşuşturma hastalık durumları
Benim evli oğlanda hastaydı
akşam baya kötü olmuş babası hastaneye götürdü. çok şiddetli baş ağrısı vardı serum vermişler hala geçmemiş bugünde mr çekeceklerdi
Sabah kalkınca hastaneye gittik
Çocuğu hastaneye sokmak istemediğimizden ben Çocuğu aldım eve geldim gelin hastanede kaldı
2 gündür doğru dürüst bişey yemeyince baya acıkmışım
Ancak eve gelince kahvaltı yaptım
Şimdi Çocuğu uyuttum size bakayım dedim
Şu 2 gün dikkat edip cuma eksi çıkalım lütfen
Ben bişey yemesemde heralde hep yattığım için eksi fazla düşmemiş
normalde pazartesi çarşamba sadece supurup silerim ben cumada genel dip koseye temizlik yaparım Canm da misafir gelince düzen değişiyor misafirler gitti arkasına hemen hastalanınca 2 gündür evi pislik götürüyordu :-/ dedim en azından supureyim tozuda alırım diyordum ama derman kalmadısağol canım zahmet verdik tarifin güzel hoşuma gittiz anım
canım bende toz almayı ertesi güne bıraktığım oluyor ama ins bir düzen oturturdum bunu başarırsam iyi devam edecek
Cok gecmis olsun abla senin miden nasil oldu daha iyimisin?Selamlarrr
akşam baya kötü olmuş babası hastaneye götürdü. çok şiddetli baş ağrısı vardı serum vermişler hala geçmemiş bugünde mr çekeceklerdi
Çocuğu hastaneye sokmak istemediğimizden ben Çocuğu aldım eve geldim gelin hastanede kaldı
Aksamı hafif tut yarında hafif olursa telafi ederKizlar bugu menuyu cok batirdim ve kendimdeb nefret ediyorum
Var mi giyeceğini sevemedim mi yoksa yok muMerhaba kızlar
Takım yine sessizlesmis bugün zarzor evi topladim sonunda supurdum toz almaya ne enerjim kaldı nede dermanim cumartesi günü söz ve kız isteme var ne giyecegim derdi var Yine off
Selamlarrr
hepinize geçmiş olsun abla ufaklığa bulaşmaz inşallahTeşekkür ederim
Şükür ben daha iyiyim
Dün evdeki çocuklarda hastaydı onlarda rapor aldılar herkes yatıyo bugün onlatda daha iyi
Bizim ev hastaneye döndü
Yinede Çocuğa yaklaştırmıyom onları
Gayet güzel canımMenümm
Kahvaltı 8:45
2 haş yumurta
1 dlm ananas
Öğle 12:15
5 tane köfte ( izmir köftenin köfte kısmı)
Yarım domates, küçük salatalık
1 kepçe mercimek çorba
Ara 15:30
Türkkahvesi
Akşam 17:30
5 yk menemen, azcık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Ara
Yarım nar yemeyi düşünüyorum
2 lt su
Spor yok malumm
birilerinin seni umursamasini bekleme bu değer dusuk değilmi halsizlik yapıyor ilacı yok mu dedoktor miyomlardan biri büyümüş dedi. birinin kaybolması iyi olmuş dedi. rahatsız ediyor mu sorun var mı dedi. yok dedim. yalnız demir eksikliğine birşey demiyorlar. kimsenin umrunda değil.
kan yapıcı yazmıyor. ben de karar aldım. çiğ fındık yiyeceğim. hergün yumurta. ayrıca keçiboynuzu özü ile tarifler yapacağım. içlerinde demir var. yani doğal yollardan alacağım.birilerinin seni umursamasini bekleme bu değer dusuk değilmi halsizlik yapıyor ilacı yok mu de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?