- 30 Kasım 2014
- 30.000
- 132.328
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.501
ins bende bakayimBen faydasını gormustum canım hepsi buaradadan almıştım 70 tl civariydi çapına gore fiyatı değişiyordu
Tabi canım düzeni illaki değiştiren şeyler çıkar da ben önceden böyle programlı değildim şimdi oturdu bazı şeyler ins böyle devam ederÇok geçmiş olsun abla bu hafta böyle hastalıklar haftası oldu bakalım cumaya nasıl yansıyacak merakla bekliyorum çocuğu hastaneye goturmemeniz çok iyi olmus mikrop yuvası hastaneler
normalde pazartesi çarşamba sadece supurup silerim ben cumada genel dip koseye temizlik yaparım Canm da misafir gelince düzen değişiyor misafirler gitti arkasına hemen hastalanınca 2 gündür evi pislik götürüyordu :-/ dedim en azından supureyim tozuda alırım diyordum ama derman kalmadı
saat 09.30
haşlanmış yumurta
1 yk peynir
10 zeytin
domates
saat 16.00
15 çiğ badem
saat 17.30
2 yk kereviz
4 yk bol etli az yağlı bulgur pilavı
3 yk sulu yoğurt
1,75 lt su, 30 dk yürüyüş
yine hastanede olduğum için düzensiz oldu. ama akşam yemeğini erken yemiş oldum.
bu arada bulgur pilavının yukarıda yazdığım gibi eti çoktu, bulguru azdı. yağını da az koyduk.
Menümm
Kahvaltı 8:45
2 haş yumurta
1 dlm ananas
Öğle 12:15
5 tane köfte ( izmir köftenin köfte kısmı)
Yarım domates, küçük salatalık
1 kepçe mercimek çorba
Ara 15:30
Türkkahvesi
Akşam 17:30
5 yk menemen, azcık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Ara
Yarım nar yemeyi düşünüyorum
2 lt su
Spor yok malumm
menüler güzel afiyet olsunMenü
9;30
1yum 15g sucukla omlet
2dlm ekmek
Yeşillik
12:30
5yk et sote
1dlm ekmek
Salata
15:30
2kupa Yeşilçay
3cubuk kraker
Cok az kuruyemiş
18:00
1kase mercimek çorbası
3yk ıspanak
Su:2lt
Büyük ihtimal daha birşey yemem sadece içmek istiyorum boğazım kuruyor bugün daha ağır hastalık
Ablacım ins en kısa zamanda atlatirsiniz da sürekli sizi başımızda görürüzSelamlarrr
Herkesde bi koşuşturma hastalık durumları
Benim evli oğlanda hastaydı
akşam baya kötü olmuş babası hastaneye götürdü. çok şiddetli baş ağrısı vardı serum vermişler hala geçmemiş bugünde mr çekeceklerdi
Sabah kalkınca hastaneye gittik
Çocuğu hastaneye sokmak istemediğimizden ben Çocuğu aldım eve geldim gelin hastanede kaldı
2 gündür doğru dürüst bişey yemeyince baya acıkmışım
Ancak eve gelince kahvaltı yaptım
Şimdi Çocuğu uyuttum size bakayım dedim
Şu 2 gün dikkat edip cuma eksi çıkalım lütfen
Ben bişey yemesemde heralde hep yattığım için eksi fazla düşmemiş
iyi menü gibi duruyor canım afiyet olsunsaat 09.30
haşlanmış yumurta
1 yk peynir
10 zeytin
domates
saat 16.00
15 çiğ badem
saat 17.30
2 yk kereviz
3 yk sulu yoğurt
yine hastanede olduğum için düzensiz oldu. ama akşam yemeğini erken yemiş oldum.
bu arada bulgur pilavının yukarıda yazdığım gibi eti çoktu, bulguru azdı. yağını da az koyduk.
Bol bol su iç canm tartı gününe az kaldieve geldiğimde çok açtım. yolda o bademleri ağzıma attım ama yetmedi. mide boş. daha şimdi duruldum. az sonra sıcak bir yeşilçay ya da oolong çayı içeyim. 2 kupa olur.
dinlen canımkendimi çok yorgun bitkin hissediyorum. kolumu kaldıracak halim yok. uykum çok. nuhtemelen erken yatarım.
meyvesi daha erken tuket bence canımMenümm
2 haş yumurta
1 dlm ananas
1 kepçe mercimek çorba
Türkkahvesi
1 dlm tb ekmek
Ara
2 lt su
Spor yok malumm
hadi çok sevindim canım inşallah diğerleri de kaybolurdoktor miyomlardan biri büyümüş dedi. birinin kaybolması iyi olmuş dedi. rahatsız ediyor mu sorun var mı dedi. yok dedim. yalnız demir eksikliğine birşey demiyorlar. kimsenin umrunda değil.
Kilo alınca hiç bi kiyafetim olmuyor malesefAksamı hafif tut yarında hafif olursa telafi eder
Var mi giyeceğini sevemedim mi yoksa yok mu
hepinize geçmiş olsun abla ufaklığa bulaşmaz inşallah
Gayet güzel canım
birilerinin seni umursamasini bekleme bu değer dusuk değilmi halsizlik yapıyor ilacı yok mu de
güzel menü olmuş cnm afiyet olsunMenü
9;30
1yum 15g sucukla omlet
2dlm ekmek
Yeşillik
5yk et sote
1dlm ekmek
Salata
2kupa Yeşilçay
3cubuk kraker
Cok az kuruyemiş
1kase mercimek çorbası
3yk ıspanak
Büyük ihtimal daha birşey yemem sadece içmek istiyorum boğazım kuruyor bugün daha ağır hastalık
Bende yeni yeni oturdum sayılır bu düzeni cnmins bende bakayim
Tabi canım düzeni illaki değiştiren şeyler çıkar da ben önceden böyle programlı değildim şimdi oturdu bazı şeyler ins böyle devam eder
menüler güzel afiyet olsun
Ablacım ins en kısa zamanda atlatirsiniz da sürekli sizi başımızda görürüz
Karatay olmamış canmBugün ki menüm
Sabah 9-10.30
Kıymalı yumurta marul peynir
Aksam 16-18
5 lahana sarması yoğurt salata
2.5lt su
evet canım kuru yaban mersini
canım bu meseleler öyle zor meseleler ki atsan atılmıyor satsan satılmıyor ben sadece madem eve geliyor eşinle beraber girip çıkması ni en azından esin ayarlasaydi ki bu kadar rahat olmazdi sonrada sabret dur geri mevzuda sen artık tavrını düşüncelerini duyurman gerekenlere ileteceksin sizin oraya neden geliyor ki
Ah gençlik hissiyatı akıldan ziyade hissiyatı dinler his heves kördür akıbeti görmez
canım aktif hareket gerçekten çok önemli kendime diyorum mesela şu şu işler var mecbur yapacam tin tin uzatıp yapacağına hızlı yap çık sonra dinlen hızlı olunca öylede güzel terliyirsunki al işte spor
spor un harika
yine dort dörtlük menu
kolay gelsin canım biterde rahat rahat dinlenirsin
Güzel bir menü
Güzel menu
kek cıs olduğu için taviz tavizi getirir amannn dikkat
spor çok güzel
Afiyet olsun menü güzel
olmamış canım malesef
canım vitamin de al
bende kizada geçmesin dikkat et
hasta olunca vücut iyileşmek için iştahsızlık yapıyor ins kısa sürede atlatirsin
Güzel menu salcali yumurta güzel oluyormu baska ne var icinde hergün 2 yumurta yemek zorunda olunca alternatif arıyorum
Tarif güzel ilerde deneyebilirim
evet canım
ekmekler çok olmuş
sağol canım
ins en kısa sürede geçer ablacım
spor salonunda mi yapıyorsun
iyi ablacım dinleneme bu işin çaresi kendini yorma
Sen mi ben mi 120 ti devirdim 55 et oldum bu vücut buna Nasıl adapte oluyor Allah ım mucizesi resmen.Geçmiş olsun abla ya başka bişeyler yiyip içseydin çorba bitki Çayı falan iyi gelirdi belki
Benim kız 3700 doğdu le hamile kaldım 95 le doğurdu 17kilo aldım ama zorla bol bol helva yedim normalde hiç sevmem ekmek arası ot çöp ne bulursam yedim ama 40 im cikmadan eski kilondaydum ama sonra vurdum 88 e düştüm 71e çıktım 78e yine hamile kaldım 12kilo aldın oglandat dogun sobrasi 86 larla buraya geldim ameliyat döneminde bi 69 kisa bi sure sonra yine 75 üstü git gel git gel artık istikrar istiyorum
bu zıplaması bende yapayım yoksa başka spor yapamıyorum vakit olmuyo
Günaydın kizlar
ay bende hiç yemem cips ama normal kızartmalar bayılırım
Günaydın
Sevindim abla iyi olmana biraz daha
Günaydın kızlar
evet az önce oglanla azcık çıktık baya bi soğuk daha çıkmam
Hiç iyi gitmiyor iştahım sıfır Can'ım hiç bir şey yemek istemiyor. Sadece peynir ekmek ve elma yemek istiyorum. Kiloda veremiyorum. Yüz gramlarla uğraşıyorum. Hiç böyle olmazdı. Anlamıyorum neden böyle oluyor.Kizlar Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyor kilo verme isleri . Ben kendimi 10 kilo almış gıbı şiş hissediyorum sinirlerim bozuluyor. 9 gündür ne bulursam onu yedim hiç iyi değilim. Yarın yada perşembe çıkıyoruz inşallah hastaneden babamı bize goturucem enfeksiyon kapmasini istemiyorum malum herkes grip nezle.
Menüm
KAHVALTI(11:00)
½ kırmızı elma
1 antep hurması
ARA(16:00)
1 avuç badem(10 tane kadardi)
Akşam(19:00)
2 kepçe şehriye çorbası
¼ fırında palamut
1 ince teker küçük soğan
2 ince teker patates
1 yk barbunya
Sıvı:1,5 lt oldu ,1 bardak Yeşilcay
Menün çok zengin keşke ben de yiyebilsem...Menü
9;30
1yum 15g sucukla omlet
2dlm ekmek
Yeşillik
5yk et sote
1dlm ekmek
Salata
2kupa Yeşilçay
3cubuk kraker
Cok az kuruyemiş
1kase mercimek çorbası
3yk ıspanak
saol tatlım. inşallahiyi menü gibi duruyor canım afiyet olsun
Bol bol su iç canm tartı gününe az kaldi
dinlen canım
hadi çok sevindim canım inşallah diğerleri de kaybolur
Kilo alınca hiç bi kiyafetim olmuyor malesefbütün yazı 2 tunikle gecirdim kilo vermeden almamak için dışarı çıkarken kıyafet derdinden nefret ediyorum
afiyet olsun canım. güzel.Menü
½ çay bardağı ceviz
ARA(15:00)
1 kupa 7 otlu çay
AKŞAM
1 kepçe şehriye(suyu çok şehriyeli azdi)
Avuç içi kadar biftek(fırında)
1 maden suyu
ARA(20:00)
1 kupa yeşil çay
Su:2,5 lt su
Spor yok
tatlım sen 2 gündür ekmek peynir yiyorsun. ben de çok severim ama çok sağlıklı gelmedi. kabız olursun bak.Bugün menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 kk peynir
Öğle 4 yk Ispanak kavurması zoraki 1 elma
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam 2 dilim ekmek 2 kk peynir
1 saat spor yapıldı
elifim sevindim senin adına. takma şimdi kilo olayını stres şişlik yapar ondandir canımKizlar Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyor kilo verme isleri . Ben kendimi 10 kilo almış gıbı şiş hissediyorum sinirlerim bozuluyor. 9 gündür ne bulursam onu yedim hiç iyi değilim. Yarın yada perşembe çıkıyoruz inşallah hastaneden babamı bize goturucem enfeksiyon kapmasini istemiyorum malum herkes grip nezle.
Sağol canımOoo süper 41 kere maşallah
Cok sevindim cnm babanla eve bi geçin toparlarsin sen hiç dert etme baban sağlığına kavustu ya gerisi boş
ben hastalıkla savaşıyorm bogazlar iltihaplanmis 2 gündür paso yatıyorm
aleykum selam. Canım
Allah zihin açıklığı versin
ay allah korusun bende istemiyorum 2. yi valla.Digum hikayeleri topigi gibi oldu komşunun oğlu 4.5kg normal doğdu cok iri olduğu icin cicugun kolu çıkmış doğumda anam anam daha bebek mi yok yok diyordu hamile kalmış iki aylik oglu daha yaşına girmedi
a101se yaban mersinidir o zaman canım :)canim a101 den alıyorum tadını seviyorum çayla iyi gidiyor ama dün bağırsaklarım çalışmadı o yüzden yemedim kayisiya devam
Benim doktorum sezeryan ci yıllardır cocuk tedavisi için de gittiğimden bırakmadım zaten alanında çok iyi ama sezeryanda keşke o an başka bir doktorada bakılsaydim kontrole gittik ikindi gibi yatis sonra gece 10 da aldı neyse artık geçmiş geçmişte kaldı acı bir tecrübe kaldi
canım sana maşallah bir şekilde bu sabrın neticesiz kalmaz
bu istek bu enerji nasıl oluşuyor benim koşu bandı bozuldu tamircisi şehir dışında bir gelsin ins bende spora asilacam leslie de diz ı bükme hareketleri var bende de meniskus bir kere yaptım ağırdı o yüzden yapamıyorum
afiyet olsun canımmenüm
Sabah 8.30-10.00
melemen yeşillik peynir 3 ceviz 3 kayısı
Ara iki bardak sekersiz kahve
Akşam 16-17.30
iki tabak ıspanak yemeği bir kepçe yeşil mercimek salata yoğurt form çayı
2lt su daha da içerim Spor yok
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 9:00
2 haş yumurta
1 dlm ananas
Öğle 12:30
5 yk ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Ara 16:00
1 bardak ayran
Akşam 18:00
1 tabak zeytinyağlı pırasa
Ara
1 tane ceviz
2 lit su
Spor henüz yok yaparsam bildiririm
ablam az yemissin ins en kısa zamanda iyilesirsin yaIyi akşamlar
Menüm
8.30 _1 dil.tb ekm.,keçi peyniri
13.00 __1 kase yoğurt
18.00 __1 yk.yulaf kepeği, 1 kase yoğurt
Hala çok halsizim spor yok
Su 1.5 lt olur heralde
aksam fazla olmuşcanım afiyet olsunMenüm
½ kırmızı elma
1 antep hurması
ARA(16:00)
1 avuç badem(10 tane kadardi)
2 kepçe şehriye çorbası
¼ fırında palamut
1 ince teker küçük soğan
2 ince teker patates
1 yk barbunya
Sıvı:1,5 lt oldu ,1 bardak Yeşilcay
akşamki ekmek olmasa da olurmus abla fıstık da geç saatte yemezsen iyi olur afiyet olsun11.00 da 10 adet çiğ badem
12.00 da 3/4 peynirli dukan tost
15.30 da 1/4 peynirli dukan tost, domates, mandalina
18.45 de 1 tabak etli kereviz yemeği, 2 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası, salata, 1 dilim çavdar ekmeği
20.00 de 15 yer fıstığı
2,5 lt su, toplamda 75 dk tempolu yürüyüş
bugün hastanede olduğum için düzensiz oldu.
afiyet olsun canımKizlar menumu yazayim birseyler yemeden.
Sabah:08.00 iki haslanmis yumurta,6 zeytin,1kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 bir tabak yogurtlu karnibahar.
Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.
Aksam:17.30 bir tabak kiymali kabak yemegu ve iki kasik bulgur pilavi,bir kase yogurt.
2.5 litre su spor yapamadim
afiyet olsun baharcimMenü
Sabah (10:00)
1yum
1dlm peynir
5zeytin
Roka 1dlm ekmek
Ara(12:30)
100ml sütle kahve
3gunkurusu küçük
Öğle(15:00)
1kepce tarhana
5yk et sote
Salata
2orta boy kabağı haşladım üzerine 100g yogurt ve pulbiberle yedim
Salata
Su:2lt spor:20dk
Ablam nefes nasıl olduCümleten selam hanimlar
Insallah iyisinizdir
Mefkusum sultanim Cook uzuldüm canim miden nasil simdi
Kiz dikkat et lütten kendine
Elif gecmis olsun gülüm babacigin iyidir umarim
Kabaca goz gezdirdim atladigim olabilir
Ha bahar alcidan kurtulmus guzel haber
Dilos tasinmak zor bebegim Allah yardimcin olsun
3. takimdan transfer kuzular banunun hepinize selami var
Sesi Cook iyi geliyordu annecigi rahatsizlanmis yine
Selamida ilettim
kendinize iyi bakin öpüldünüz
Afiyet olsun busemmenüm
sabah 1 büyük yeşil elma 3 yk yoğurt
öğle aynısı
akşam aynısı
2,5 lt su
1 sa yürüyş
ayın dünyaya en yakın olduğu zaman canım. en son sanırım 1948 yılında bu kadar yaklaşmış. dunya yi baya etkiliyor kıta hareketleri filanKızlar oğlum yeni uyudu uç dort gundur bütün duzen alt ust özellikle akşam yatmak için direniyor arkadaşların çocuklarda aynıymış dolunaydan mi geçiş dönemini bilmem nereye geçiyorlardı biran önce geçsinler iyi bi yere geçsinlerkiziyorum arada sonra ozur diliyorum ama çok zorluyor
Aminbu cuma eksi gören altın bulsun amiin
teli var artik busem kurtuldum çok şükürCurukElma hiloş eşine vermiyon mu kız artık teli? çektin mi resti naptınn
ay ben ilk kakasini temizlemedim gorumcem temizledi@buseb kakasi canım mekonyum ilk kaka normal şartlarda bebek anne karnında sadece cisini yapar kakasini yapmaz çünkü ilk kaka yapışkan petrol rengindedir siyagimsi köyü yeşil (dogdugundada yaklaşık 3-4gun bu renkte olur bebeğin sarılığı azaldıkça kaka rengi normale döner açık sarı)bunu bebek amniyon sıvısı ile tutarsa cigere kaçıyor eltiminki cigere tam gitmemişti ama ablamin oğlunun gitmişti 15gun tedavi gordu
Cok kakali bir msj oldu ama gebelik dusundugun için ayrıntıya girdim
hayırdır canımiyi geceler kızlar menunu yarın yazayım canım biraz sıkkın görüşürüz
çiğ köfte ciss canım ekstra 500 hoplama geldi sana daGözlerim kapandı kapanacak geçmişi okudum lakin bebiş olaylarına benim olmadığı için bişi diyemedim bahar sen baya bilgi sahibisin bu konuda anlaşılan senin bebiş Yen'i mi doğdu?
Sabah 7.00
7 çiğ badem
1 ceviz
1 bardak kahve
Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Öğlenin 12.00
150 gr çiğ köfteden durum ( dün herkes yedi ya canım çöl çekiyordu )
Akşam 16.00
1 dilim kendi ekmeğim + peynir
Spor : 30 dk yürüyüş 30 dk koşu ,30 dk ekiptik , 10 dk agirlik
Sıvı/ 2 lt su 1 bardak Yeşiş çay
Bence git hastaneye canımDün misafirliğe gittik kızlar bu yüzden akşam yemeği yemedim orda 3 lokma börek yedim o kadar bu sabah artılarımın çoğu gitmiş çok şükür hala regl olamadım belirti de yok yine test yaptım negatif ama hastaneye gitsem mi bilemedim 1 hafta geçti reglim
hiç olmamış canım sabah tereyağ aksam börek. bisi yememissin ama yendiklerinde sağlıklı değil. telafi sini yaparsın afiyet olsun :)Dünkü menüm
07.20
1 d kızarmış ekmek
1 tk tereyağ
14.00
2 yumurta
1 d ekmek
Peynir
Marul tere
20.00
3 lokma börek
Su.1.5
Spor yok
Helal kız sanagünaydın kızçeler bende kaldı +200 haydi bakalımm
geçmiş olsun canimselam kızlar gelemedim akşam kızım biraz huysuz sanırım diş sıkıntımız başladı tekrar gece boyu uyumadı ankarada kar yagıyo hava buz gbi kışı hiç sevmiyorumevde spor yapmaya çalışcam yapabilirim inş.
görüşürüz bebeğim fazla kaçırma kuruyemisi ona gore heeekızlar öğlen 12 de evden çıkcam arkadaşıma ev ziyaretine gidicem. ordan da akşamına kınaya gidicem. 8 de başlıyormuş. beni merak etmeyin yani. orda da yersem azcık kuruyemiş olur onu da sayılı tutarım.
Masallah kızCumaya gore -700 bu arada
ay sen baya hızlı zipliyorsun ben bu kadar hızlı ziplayamiyorumBu Arada 100 zıplamam 50 sn tuttu.
Evet canım bizde onu konuşmuştuk. Haftalik ortalama için dakika lazim yaBu zıplama işlerini sayarak değilde dakika ile mi yapsak
Geçmişolsun canımselamm kızlar sabahtan beri sayfa açık ama yoğunluktan yazamadım
bide üstüne regli oldum kıvranıyorum
canım tamamen psikolojik o kendini tatlıya odaklama yetermenüde de tatlı var
amaaa tabiki yemiycemm
illa regliyim diye tatlı yemem gerekmiyo
Sağol tatlım :)
Ay abla salginmi var ya geçmiş olsun herkeste bi hastalikSelamlarrr
Herkesde bi koşuşturma hastalık durumları
Benim evli oğlanda hastaydı
akşam baya kötü olmuş babası hastaneye götürdü. çok şiddetli baş ağrısı vardı serum vermişler hala geçmemiş bugünde mr çekeceklerdi
Sabah kalkınca hastaneye gittik
Çocuğu hastaneye sokmak istemediğimizden ben Çocuğu aldım eve geldim gelin hastanede kaldı
2 gündür doğru dürüst bişey yemeyince baya acıkmışım
Ancak eve gelince kahvaltı yaptım
Şimdi Çocuğu uyuttum size bakayım dedim
Şu 2 gün dikkat edip cuma eksi çıkalım lütfen
Ben bişey yemesemde heralde hep yattığım için eksi fazla düşmemiş
afiyet olsun abla tartiya yakın bulgur tuketmezsen iyi olur menü güzelsaat 09.30
haşlanmış yumurta
1 yk peynir
10 zeytin
domates
saat 16.00
15 çiğ badem
saat 17.30
2 yk kereviz
3 yk sulu yoğurt
afiyet olsun canım menü güzelMenümm
2 haş yumurta
1 dlm ananas
1 kepçe mercimek çorba
Türkkahvesi
1 dlm tb ekmek
Ara
2 lt su
Spor yok malumm
afiyet olsun baharcim çubuk kraker listedemi varMenü
9;30
1yum 15g sucukla omlet
2dlm ekmek
Yeşillik
5yk et sote
1dlm ekmek
Salata
2kupa Yeşilçay
3cubuk kraker
Cok az kuruyemiş
1kase mercimek çorbası
3yk ıspanak
Afiyet olsun canım ama tartiya yakın sarma olmamış. ayrıca az yemissin sanki. sarma için bi telafi sporu lazimBugün ki menüm
Sabah 9-10.30
Kıymalı yumurta marul peynir
Aksam 16-18
5 lahana sarması yoğurt salata
2.5lt su
Akşam kaçta yedin mervecim sabah keşke kahvaltida yapsaydin afiyet olsunMenü
½ çay bardağı ceviz
ARA(15:00)
1 kupa 7 otlu çay
AKŞAM
1 kepçe şehriye(suyu çok şehriyeli azdi)
Avuç içi kadar biftek(fırında)
1 maden suyu
ARA(20:00)
1 kupa yeşil çay
Su:2,5 lt su
Spor yok
gece üzüm olmamış ek sporla telafi edersen iyi olur canım afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir
Öğle 1 Çiçek fırın karnıbahar 1 elma
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam 1 dilim ekmek 2 kk peynir
Gece 1 salkım üzüm
1 saat spor yapıldı
Afiyet olsun canım bide saatlerini yazarsan iyi olurBugün menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 kk peynir
Öğle 4 yk Ispanak kavurması zoraki 1 elma
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam 2 dilim ekmek 2 kk peynir
1 saat spor yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?