Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Antep hurması ne cennet hurması dedikleri mi acaba?
Evet canım benim
benimde öyle canm gardırop da bekliyorlar öyle kimi beden olarak olmuyor kimi boyları kısa oldugu için pantolon ile giyemiyoruz

7 gibi sofrayı kaldirmistim canım
afiyet olsun canm

Evet canım benim
benimde öyle canm gardırop da bekliyorlar öyle kimi beden olarak olmuyor kimi boyları kısa oldugu için pantolon ile giyemiyoruz

7 gibi sofrayı kaldirmistim canım
afiyet olsun canm
geç değilmiş o zaman canım 18:30 gibi yedin demekki :)
Sağol tatlım
ben de üşüttüm galiba. keyfim yok.
Abla spor yapabilirsin acayip isitiyor seni. ben evde kalın hirkayla geziyorum normalde spor yapmaya başlayınca ince kazak yetiyor suan ve birkaç saat hirkaya gerek kalmiyor

tamam canım. inş kötü bi durum yoktur. iyi geceler sana da.

Hayır olsun inşallah canım sıkıntın iyi gecelr

teşekkürederim kızlar benim malum eşime çok kötüsinirlendimama anlatmiyimçünkü daha fazlasinirleniyorum hatırlamak istemiyorum ay bide onu görmeniz lazim hersey çok iyi hiç bişey yok bide gelip sarilmaxmi deli olyorum hoş bişi demedimsinir oldum noldu desem değişmeyecek hiç birşey neyse olan bana oldu dün 500 anladigim ipi heder ettim bisürüyedim sabah derli toplubaşladım eskisehire gittik eğitime eeee dışarda ekmek arası bugunde gitti zaten sabah artiydim bugün dahaçok arti olurum galiba yarın toparlamaya çalışıcamda ne kadarkurtaririm bilmiyorum bide Zuhal ablaya söz vermiştim bu haftakesin listedeyim diye suan ağlamamak için zor tutuyorum desem yalan Tutamıyorum çünkü hep başa hep başa sariyorum kendimden nefretediyorum bir yıl dolacak yakında burda belkide doldu bilmiyorum ama verdiğim 13 kilo ile sabitkaldım hep bu aralıkta takılıyorum ne kadar iradesiz sabırsız amaçsız bi insanım ben hep yarın harikaolacak deyip yerinde saymak ne iğrençbi durum neyse kızlar ben bu psikolojideyim beynim patlıyor agridan bi ilaç içip yatayim kötüyüm çünkü galiba bende depresyon belirtileri varda nasıl baş edicem bilmiyorum

Geçmiş olsun canım fazla zorlama kendini
Sağol tatlım. ama spor iyi geliyor cidden. daha 1 mil yapabildim ufaklık uyandı geri uyudu diye. ama o bile üsümemi geçirdi. ağrım hafifledi :)
Kızlar nerdesiniz menüler nerde
valla kimseler yok ya
Çok kötüyüm nefes alamıyorum yorum yapamayacagim yarin gorusuruz
noldu baharim
Canım kendine sinirlenme en azindan pes edip birakmiyorsun tamamen. azimlisin her seferinde yeniden deyip başlıyorsun. buda önemli sadece biraz daha sabir canım.

Yinede itiraf edeyim ki yansıdı tartıma o çiğ köfte.
Yarın telafi edersin aycacim asma yüzünü
Çok kötüyüm nefes alamıyorum yorum yapamayacagim yarin gorusuruz
Hayırdir canım
canım bi sakin ol önce her kizdiginda yemek yemeğe sarılmak yerine daha çok hirslan ve spora ver mesela kendini eşinle ne sorunun var bilmiyorum ama erkeklerin çoğu hiç bisey yokmus gibi devam etmede ustalar

bide ben baslayabilsem su spora p90x tekrar başlıcam ama önce daha hafif başlayıp vucudumu hamliktan kurtulmam lazım

Bence zıplama çok faydalı ben habire zıplar oldum evde yatmadan önce özellikle müthiş hisediyorum kendimi

Bu menünün neresi düzensiz. Gayet güzel olmuş canm. Azcıkdaha su arttaymış süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…