- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.521
Evet canım benimAntep hurması ne cennet hurması dedikleri mi acaba?
benimde öyle canm gardırop da bekliyorlar öyle kimi beden olarak olmuyor kimi boyları kısa oldugu için pantolon ile giyemiyoruzsaol tatlım. inşallah
benim de güzel kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor. yeni de almak istemiyorum. güzeller hep ya bazada ya dolapta bekliyor. zayıflayınca hepsi giyilecek inşallah. benim de kıyafet konusunda moralim bozuluyor.
afiyet olsun canım. güzel.
tatlım sen 2 gündür ekmek peynir yiyorsun. ben de çok severim ama çok sağlıklı gelmedi. kabız olursun bak.
7 gibi sofrayı kaldirmistim canımelifim sevindim senin adına. takma şimdi kilo olayını stres şişlik yapar ondandir canım
Sağol canım
ay allah korusun bende istemiyorum 2. yi valla.
a101se yaban mersinidir o zaman canım :)
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
ablam az yemissin ins en kısa zamanda iyilesirsin ya
aksam fazla olmuşcanım afiyet olsun
akşamki ekmek olmasa da olurmus abla fıstık da geç saatte yemezsen iyi olur afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun baharcim
Ablam nefes nasıl oldu
Afiyet olsun busem
ayın dünyaya en yakın olduğu zaman canım. en son sanırım 1948 yılında bu kadar yaklaşmış. dunya yi baya etkiliyor kıta hareketleri filan
Amin
teli var artik busem kurtuldum çok şükür
ay ben ilk kakasini temizlemedim gorumcem temizledi
hayırdır canım
çiğ köfte ciss canım ekstra 500 hoplama geldi sana daafiyet olsun canım ama sporun muhtesemmm
Bence git hastaneye canım
hiç olmamış canım sabah tereyağ aksam börek. bisi yememissin ama yendiklerinde sağlıklı değil. telafi sini yaparsın afiyet olsun :)
Helal kız sana
geçmiş olsun canim
görüşürüz bebeğim fazla kaçırma kuruyemisi ona gore heee
Masallah kız
ay sen baya hızlı zipliyorsun ben bu kadar hızlı ziplayamiyorum
Evet canım bizde onu konuşmuştuk. Haftalik ortalama için dakika lazim ya
Geçmişolsun canım
canım tamamen psikolojik o kendini tatlıya odaklama yeter
Sağol tatlım :)
Ay abla salginmi var ya geçmiş olsun herkeste bi hastalik
afiyet olsun abla tartiya yakın bulgur tuketmezsen iyi olur menü güzel
afiyet olsun canım menü güzel
afiyet olsun baharcim çubuk kraker listedemi var
Afiyet olsun canım ama tartiya yakın sarma olmamış. ayrıca az yemissin sanki. sarma için bi telafi sporu lazim
Akşam kaçta yedin mervecim sabah keşke kahvaltida yapsaydin afiyet olsun
gece üzüm olmamış ek sporla telafi edersen iyi olur canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım bide saatlerini yazarsan iyi olur
afiyet olsun canmKızlar dün int paketim bitti ondan giremedim erdem gitmiş video izlemiş
Akşam paket yapabildim menulerimi yazayım
Dunki menum
Sabah 11
parmak uzunluğunda muz
Bir bardak süt
Öğle 14 gibi tam hatırlamıyorum
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir den tost
Sütlü kahve
Akşam 18:30
Peynirli salata
Su 2yi geçmiştir
Spor 2 × 1 mil leslie
3 mil leslie toplam 75 dakika
Bugun ki menum
Sabah 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Salatalık
Ara sütlü kahve
Akşam 18:30
Bir dilim tb ekmeği
3 köfte
Salata
Su 2 ye yakın
Spor 45 dk yürüyüş + 1 mil lesli toplam bir saat
ben de üşüttüm galiba. keyfim yok.Kızlar acayip usuyorum en iyisi leslie yapayım biraz daha oglusda uyudu. Bide baş ağrısı var sabahtan beri deli oldum
Kızlar acayip usuyorum en iyisi leslie yapayım biraz daha oglusda uyudu. Bide baş ağrısı var sabahtan beri deli oldum
aman dikkat edin kızlar hasta olmayınben de üşüttüm galiba. keyfim yok.
geç değilmiş o zaman canım 18:30 gibi yedin demekki :)Evet canım benim
benimde öyle canm gardırop da bekliyorlar öyle kimi beden olarak olmuyor kimi boyları kısa oldugu için pantolon ile giyemiyoruz
7 gibi sofrayı kaldirmistim canım
afiyet olsun canm
Abla spor yapabilirsin acayip isitiyor seni. ben evde kalın hirkayla geziyorum normalde spor yapmaya başlayınca ince kazak yetiyor suan ve birkaç saat hirkaya gerek kalmiyorben de üşüttüm galiba. keyfim yok.
Yokc kuzum hastalik degilde şu ay etkisi olabilir. normalde çok nadir hasta olurum. bugun yürüyüş iyi gelmisti simdi gene çoğaldı ağrı.aman dikkat edin kızlar hasta olmayın
Geçmiş olsun canım fazla zorlama kendiniYokc kuzum hastalik degilde şu ay etkisi olabilir. normalde çok nadir hasta olurum. bugun yürüyüş iyi gelmisti simdi gene çoğaldı ağrı.
Yinede itiraf edeyim ki yansıdı tartıma o çiğ köfte.Çiğköfte ama gormuyorum hem erken hemde sor guzel
Gecen ay bende öyle oldum uc kere test yaptim sonra lutfetti
Hic sebze yok
Ankarada kar mi neresindesin sen burda yok
İkinci azilar ciktimi
suer
tamam canım. inş kötü bi durum yoktur. iyi geceler sana da.
Hayır olsun inşallah canım sıkıntın iyi gecelr
Oyy Allah kolaylik versin .
inşallah hersey güzel şimdilik sağlığına kavuşsun da veririm aldıydım da. Çok geçmiş olsun bebekle de zor oluyor hastalık. Dikkat et kendine.
Ne demişler büyük konuşma :) amcamın kızı kaza diye birşey olurmu çok saçma diyordu düşük yaptı geçen ay hamile oldugundan haberi bile yokmus kızı 6 aylık abla bir daha büyük konuşmam tövbe diyor.
tuvalet sorunum da tam gaz devam. Halledicez bahar im dönelim de
iyi çok şükür beril im atlattık Allah in izniyle.
mefkusum çok geçmiş olsun acil şifalar
inşallah canım şişlik stres hepsi bir arada.
hayırdır canım ya bak merak ettim şimdi.
teşekkürederim kızlar benim malum eşime çok kötüsinirlendimama anlatmiyimçünkü daha fazlasinirleniyorum hatırlamak istemiyorum ay bide onu görmeniz lazim hersey çok iyi hiç bişey yok bide gelip sarilmaxmi deli olyorum hoş bişi demedimsinir oldum noldu desem değişmeyecek hiç birşey neyse olan bana oldu dün 500 anladigim ipi heder ettim bisürüyedim sabah derli toplubaşladım eskisehire gittik eğitime eeee dışarda ekmek arası bugunde gitti zaten sabah artiydim bugün dahaçok arti olurum galiba yarın toparlamaya çalışıcamda ne kadarkurtaririm bilmiyorum bide Zuhal ablaya söz vermiştim bu haftakesin listedeyim diye suan ağlamamak için zor tutuyorum desem yalan Tutamıyorum çünkü hep başa hep başa sariyorum kendimden nefretediyorum bir yıl dolacak yakında burda belkide doldu bilmiyorum ama verdiğim 13 kilo ile sabitkaldım hep bu aralıkta takılıyorum ne kadar iradesiz sabırsız amaçsız bi insanım ben hep yarın harikaolacak deyip yerinde saymak ne iğrençbi durum neyse kızlar ben bu psikolojideyim beynim patlıyor agridan bi ilaç içip yatayim kötüyüm çünkü galiba bende depresyon belirtileri varda nasıl baş edicem bilmiyorumelifim sevindim senin adına. takma şimdi kilo olayını stres şişlik yapar ondandir canım
Sağol canım
ay allah korusun bende istemiyorum 2. yi valla.
a101se yaban mersinidir o zaman canım :)
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
ablam az yemissin ins en kısa zamanda iyilesirsin ya
aksam fazla olmuşcanım afiyet olsun
akşamki ekmek olmasa da olurmus abla fıstık da geç saatte yemezsen iyi olur afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun baharcim
Ablam nefes nasıl oldu
Afiyet olsun busem
ayın dünyaya en yakın olduğu zaman canım. en son sanırım 1948 yılında bu kadar yaklaşmış. dunya yi baya etkiliyor kıta hareketleri filan
Amin
teli var artik busem kurtuldum çok şükür
ay ben ilk kakasini temizlemedim gorumcem temizledi
hayırdır canım
çiğ köfte ciss canım ekstra 500 hoplama geldi sana daafiyet olsun canım ama sporun muhtesemmm
Bence git hastaneye canım
hiç olmamış canım sabah tereyağ aksam börek. bisi yememissin ama yendiklerinde sağlıklı değil. telafi sini yaparsın afiyet olsun :)
Helal kız sana
geçmiş olsun canim
görüşürüz bebeğim fazla kaçırma kuruyemisi ona gore heee
Masallah kız
ay sen baya hızlı zipliyorsun ben bu kadar hızlı ziplayamiyorum
Evet canım bizde onu konuşmuştuk. Haftalik ortalama için dakika lazim ya
Geçmişolsun canım
canım tamamen psikolojik o kendini tatlıya odaklama yeter
Sağol tatlım :)
Ay abla salginmi var ya geçmiş olsun herkeste bi hastalik
afiyet olsun abla tartiya yakın bulgur tuketmezsen iyi olur menü güzel
afiyet olsun canım menü güzel
afiyet olsun baharcim çubuk kraker listedemi var
Afiyet olsun canım ama tartiya yakın sarma olmamış. ayrıca az yemissin sanki. sarma için bi telafi sporu lazim
Akşam kaçta yedin mervecim sabah keşke kahvaltida yapsaydin afiyet olsun
gece üzüm olmamış ek sporla telafi edersen iyi olur canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım bide saatlerini yazarsan iyi olur
Sağol tatlım. ama spor iyi geliyor cidden. daha 1 mil yapabildim ufaklık uyandı geri uyudu diye. ama o bile üsümemi geçirdi. ağrım hafifledi :)Geçmiş olsun canım fazla zorlama kendini
valla kimseler yok yaKızlar nerdesiniz menüler nerde
noldu baharimÇok kötüyüm nefes alamıyorum yorum yapamayacagim yarin gorusuruz
Canım kendine sinirlenme en azindan pes edip birakmiyorsun tamamen. azimlisin her seferinde yeniden deyip başlıyorsun. buda önemli sadece biraz daha sabir canım.teşekkürederim kızlar benim malum eşime çok kötüsinirlendimama anlatmiyimçünkü daha fazlasinirleniyorum hatırlamak istemiyorum ay bide onu görmeniz lazim hersey çok iyi hiç bişey yok bide gelip sarilmaxmi deli olyorum hoş bişi demedimsinir oldum noldu desem değişmeyecek hiç birşey neyse olan bana oldu dün 500 anladigim ipi heder ettim bisürüyedim sabah derli toplubaşladım eskisehire gittik eğitime eeee dışarda ekmek arası bugunde gitti zaten sabah artiydim bugün dahaçok arti olurum galiba yarın toparlamaya çalışıcamda ne kadarkurtaririm bilmiyorum bide Zuhal ablaya söz vermiştim bu haftakesin listedeyim diye suan ağlamamak için zor tutuyorum desem yalan Tutamıyorum çünkü hep başa hep başa sariyorum kendimden nefretediyorum bir yıl dolacak yakında burda belkide doldu bilmiyorum ama verdiğim 13 kilo ile sabitkaldım hep bu aralıkta takılıyorum ne kadar iradesiz sabırsız amaçsız bi insanım ben hep yarın harikaolacak deyip yerinde saymak ne iğrençbi durum neyse kızlar ben bu psikolojideyim beynim patlıyor agridan bi ilaç içip yatayim kötüyüm çünkü galiba bende depresyon belirtileri varda nasıl baş edicem bilmiyorum
Yarın telafi edersin aycacim asma yüzünüYinede itiraf edeyim ki yansıdı tartıma o çiğ köfte.
Hayırdir canımÇok kötüyüm nefes alamıyorum yorum yapamayacagim yarin gorusuruz
canım bi sakin ol önce her kizdiginda yemek yemeğe sarılmak yerine daha çok hirslan ve spora ver mesela kendini eşinle ne sorunun var bilmiyorum ama erkeklerin çoğu hiç bisey yokmus gibi devam etmede ustalarteşekkürederim kızlar benim malum eşime çok kötüsinirlendimama anlatmiyimçünkü daha fazlasinirleniyorum hatırlamak istemiyorum ay bide onu görmeniz lazim hersey çok iyi hiç bişey yok bide gelip sarilmaxmi deli olyorum hoş bişi demedimsinir oldum noldu desem değişmeyecek hiç birşey neyse olan bana oldu dün 500 anladigim ipi heder ettim bisürüyedim sabah derli toplubaşladım eskisehire gittik eğitime eeee dışarda ekmek arası bugunde gitti zaten sabah artiydim bugün dahaçok arti olurum galiba yarın toparlamaya çalışıcamda ne kadarkurtaririm bilmiyorum bide Zuhal ablaya söz vermiştim bu haftakesin listedeyim diye suan ağlamamak için zor tutuyorum desem yalan Tutamıyorum çünkü hep başa hep başa sariyorum kendimden nefretediyorum bir yıl dolacak yakında burda belkide doldu bilmiyorum ama verdiğim 13 kilo ile sabitkaldım hep bu aralıkta takılıyorum ne kadar iradesiz sabırsız amaçsız bi insanım ben hep yarın harikaolacak deyip yerinde saymak ne iğrençbi durum neyse kızlar ben bu psikolojideyim beynim patlıyor agridan bi ilaç içip yatayim kötüyüm çünkü galiba bende depresyon belirtileri varda nasıl baş edicem bilmiyorum
bide ben baslayabilsem su spora p90x tekrar başlıcam ama önce daha hafif başlayıp vucudumu hamliktan kurtulmam lazımSağol tatlım. ama spor iyi geliyor cidden. daha 1 mil yapabildim ufaklık uyandı geri uyudu diye. ama o bile üsümemi geçirdi. ağrım hafifledi :)
valla kimseler yok ya
noldu baharim
Canım kendine sinirlenme en azindan pes edip birakmiyorsun tamamen. azimlisin her seferinde yeniden deyip başlıyorsun. buda önemli sadece biraz daha sabir canım.
Leslie 1 mille başla canım hem 15 dk hemde 100 kalori yakiyormusbide ben baslayabilsem su spora p90x tekrar başlıcam ama önce daha hafif başlayıp vucudumu hamliktan kurtulmam lazım
evde internet yok canım eşime indirteyim işyerinden canımLeslie 1 mille başla canım hem 15 dk hemde 100 kalori yakiyormus
sende bendensin desene canımevde internet yok canım eşime indirteyim işyerinden canım
Iyi geceler tatlımİyi geceler hanımlar
Bence zıplama çok faydalı ben habire zıplar oldum evde yatmadan önce özellikle müthiş hisediyorum kendimibende int fiyatlara baktım 110tl yanda ipleri var eskiden eliptisk bisikletim vardi sıkıldım elden cikardim simdi kosu bandi plates aletleri var bunuda alsammi başka ne gibi faydaları var alıp yapmamaktan da korkuyorum
bizimde bir arkadaş a doktor aynı sıkıntılar ı söylemiş hemen sezeryana almam gerel oda direnip normal doğum yaptı çok şükür bir sıkıntısı yok yani doktoru çok iyi tanımak gerek bazısı gercekten normal dogumcu şartlar el vermeyince sezeryan a yoneliyorlar bazısıda sezeryan ci en küçük bahaneyle hemen kesiyor doktor açıkça demez ben kesmeye daha iyi beceriyorum hasta doktoru cok iyi tefrik edecek
menun ise yaramış tebrikler
evet 3 lokmayı bende tam anlayamadım
evet Çok haklisin
Çok iyi tebrikler
nasıl faydalimi
kolay gelsin canım
Gecmis olsun canim
Bu menünün neresi düzensiz. Gayet güzel olmuş canm. Azcıkdaha su arttaymış süpermişsaat 09.30
haşlanmış yumurta
1 yk peynir
10 zeytin
domates
saat 16.00
15 çiğ badem
saat 17.30
2 yk kereviz
4 yk bol etli az yağlı bulgur pilavı
3 yk sulu yoğurt
1,75 lt su, 30 dk yürüyüş
yine hastanede olduğum için düzensiz oldu. ama akşam yemeğini erken yemiş oldum.
bu arada bulgur pilavının yukarıda yazdığım gibi eti çoktu, bulguru azdı. yağını da az koyduk.
Menü
9;30
1yum 15g sucukla omlet
2dlm ekmek
Yeşillik
12:30
5yk et sote
1dlm ekmek
Salata
15:30
2kupa Yeşilçay
3cubuk kraker
Cok az kuruyemiş
18:00
1kase mercimek çorbası
3yk ıspanak
Su:2lt
Büyük ihtimal daha birşey yemem sadece içmek istiyorum boğazım kuruyor bugün daha ağır hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?