- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.541
oolong cayı bir karışım mı yoksa bir bitki mi canmvalla 2 gündür üşüdüm herhalde keyfim yok. baş ağrısı, azcık burun akıntısı azcık hapşuruk....oolong çayı iyi geldi yalnız. dinlendirdi beni.
Net ve öz olmus canımBugün ki menüm
Sabah 9-10.30
Kıymalı yumurta marul peynir
Aksam 16-18
5 lahana sarması yoğurt salata
2.5lt su
Ben geçen zayıfladıgımda kilo verene kadar iş yerine hep aynı pantolonu giydiydim :)ıyy orda bide herkes ayağına bakıyor kimler ne demiştir arkamdan Allah biliriyi menü gibi duruyor canım afiyet olsun
Bol bol su iç canm tartı gününe az kaldi
dinlen canım
meyvesi daha erken tuket bence canım
hadi çok sevindim canım inşallah diğerleri de kaybolur
Kilo alınca hiç bi kiyafetim olmuyor malesefbütün yazı 2 tunikle gecirdim kilo vermeden almamak için dışarı çıkarken kıyafet derdinden nefret ediyorum
güzel menü olmuş cnm afiyet olsun
Yarım çay bardağı kereviz nedir çiğ mi? Çok az olmus canım kahvaltın. Özel bir sebebi mi vardı ?Menü
KAHVALTI(11:00)
½ çay bardağı ceviz
ARA(15:00)
1 kupa 7 otlu çay
AKŞAM
1 kepçe şehriye(suyu çok şehriyeli azdi)
Avuç içi kadar biftek(fırında)
1 maden suyu
ARA(20:00)
1 kupa yeşil çay
Su:2,5 lt su
Spor yok
Bence meyve sebep olabilir zaten bişey yemiyorum dediğin gibi bu sefer vücut korumaya geçiyor ve geleni türüyor ee senin yediklerde hep şekerli elma mandalin üzüm. Bu yüzden vermemen normal sanki.Hiç iyi gitmiyor iştahım sıfır Can'ım hiç bir şey yemek istemiyor. Sadece peynir ekmek ve elma yemek istiyorum. Kiloda veremiyorum. Yüz gramlarla uğraşıyorum. Hiç böyle olmazdı. Anlamıyorum neden böyle oluyor.
Hava keskin soğuk canm ondan mı bende nerdeyse kalarıfere sarılıp yatıcam. Rabbim sokaktaki tüm canlara yardım etsinKızlar acayip usuyorum en iyisi leslie yapayım biraz daha oglusda uyudu. Bide baş ağrısı var sabahtan beri deli oldum
Hasta mı oldun bahar sendeÇok kötüyüm nefes alamıyorum yorum yapamayacagim yarin gorusuruz
Olabilir canim suan biraz daha hafif. birazdan yatarım sabaha bisi kalmaz insHava keskin soğuk canm ondan mı bende nerdeyse kalarıfere sarılıp yatıcam. Rabbim sokaktaki tüm canlara yardım etsin
Bugün toparladım inş canm. 0 kacamakla atlattım şimdi cezamı gördüm yatıydım ama kalkıp zıplıcam hem zamanda tutayım bakım ne kadar oluyor.Yarın telafi edersin aycacim asma yüzünü
Hayırdir canım
canım bi sakin ol önce her kizdiginda yemek yemeğe sarılmak yerine daha çok hirslan ve spora ver mesela kendini eşinle ne sorunun var bilmiyorum ama erkeklerin çoğu hiç bisey yokmus gibi devam etmede ustalar
Ay herhalde bu bir ilk oluyor ceza için yataktan kalkanBugün toparladım inş canm. 0 kacamakla atlattım şimdi cezamı gördüm yatıydım ama kalkıp zıplıcam hem zamanda tutayım bakım ne kadar oluyor.
niye böyle iştahsızsin tatsız durumlar yoktur inşallah. Az yediğin için gitmiyordur kilo az yediğimde benimde gram gitmiyor çünkü. Biraz daha zorla kendini canım yemek için tabiki en sağlıklı şekilde.Hiç iyi gitmiyor iştahım sıfır Can'ım hiç bir şey yemek istemiyor. Sadece peynir ekmek ve elma yemek istiyorum. Kiloda veremiyorum. Yüz gramlarla uğraşıyorum. Hiç böyle olmazdı. Anlamıyorum neden böyle oluyor.
stres bitirdi beni zaten.elifim sevindim senin adına. takma şimdi kilo olayını stres şişlik yapar ondandir canım
Sağol canım
ay allah korusun bende istemiyorum 2. yi valla.
a101se yaban mersinidir o zaman canım :)
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
ablam az yemissin ins en kısa zamanda iyilesirsin ya
aksam fazla olmuşcanım afiyet olsun
akşamki ekmek olmasa da olurmus abla fıstık da geç saatte yemezsen iyi olur afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun baharcim
Ablam nefes nasıl oldu
Afiyet olsun busem
ayın dünyaya en yakın olduğu zaman canım. en son sanırım 1948 yılında bu kadar yaklaşmış. dunya yi baya etkiliyor kıta hareketleri filan
Amin
teli var artik busem kurtuldum çok şükür
ay ben ilk kakasini temizlemedim gorumcem temizledi
hayırdır canım
çiğ köfte ciss canım ekstra 500 hoplama geldi sana daafiyet olsun canım ama sporun muhtesemmm
Bence git hastaneye canım
hiç olmamış canım sabah tereyağ aksam börek. bisi yememissin ama yendiklerinde sağlıklı değil. telafi sini yaparsın afiyet olsun :)
Helal kız sana
geçmiş olsun canim
görüşürüz bebeğim fazla kaçırma kuruyemisi ona gore heee
Masallah kız
ay sen baya hızlı zipliyorsun ben bu kadar hızlı ziplayamiyorum
Evet canım bizde onu konuşmuştuk. Haftalik ortalama için dakika lazim ya
Geçmişolsun canım
canım tamamen psikolojik o kendini tatlıya odaklama yeter
Sağol tatlım :)
Ay abla salginmi var ya geçmiş olsun herkeste bi hastalik
afiyet olsun abla tartiya yakın bulgur tuketmezsen iyi olur menü güzel
afiyet olsun canım menü güzel
afiyet olsun baharcim çubuk kraker listedemi var
Afiyet olsun canım ama tartiya yakın sarma olmamış. ayrıca az yemissin sanki. sarma için bi telafi sporu lazim
Akşam kaçta yedin mervecim sabah keşke kahvaltida yapsaydin afiyet olsun
gece üzüm olmamış ek sporla telafi edersen iyi olur canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım bide saatlerini yazarsan iyi olur
ahh ya hepimiz yaşıyoruz bu durumu hicbirsey yok gibi midesiz gibi davranıyorlar kendimizi yiyip bitirxigimizle kalıyoruz. Stresli zamanlar yaşıyorsun csnım kolay değil evladına çaba harcıyorsun işini gücünü terkettin bence kilo verme işin uzadı diye kendine haksızlık yapma çünkü harika bir annesin. :) ve biliyorum ki eninde sonunda istediğin kiloya inecek sin.teşekkürederim kızlar benim malum eşime çok kötüsinirlendimama anlatmiyimçünkü daha fazlasinirleniyorum hatırlamak istemiyorum ay bide onu görmeniz lazim hersey çok iyi hiç bişey yok bide gelip sarilmaxmi deli olyorum hoş bişi demedimsinir oldum noldu desem değişmeyecek hiç birşey neyse olan bana oldu dün 500 anladigim ipi heder ettim bisürüyedim sabah derli toplubaşladım eskisehire gittik eğitime eeee dışarda ekmek arası bugunde gitti zaten sabah artiydim bugün dahaçok arti olurum galiba yarın toparlamaya çalışıcamda ne kadarkurtaririm bilmiyorum bide Zuhal ablaya söz vermiştim bu haftakesin listedeyim diye suan ağlamamak için zor tutuyorum desem yalan Tutamıyorum çünkü hep başa hep başa sariyorum kendimden nefretediyorum bir yıl dolacak yakında burda belkide doldu bilmiyorum ama verdiğim 13 kilo ile sabitkaldım hep bu aralıkta takılıyorum ne kadar iradesiz sabırsız amaçsız bi insanım ben hep yarın harikaolacak deyip yerinde saymak ne iğrençbi durum neyse kızlar ben bu psikolojideyim beynim patlıyor agridan bi ilaç içip yatayim kötüyüm çünkü galiba bende depresyon belirtileri varda nasıl baş edicem bilmiyorum
Kalktım zıpladım geldim. Ee canm sonucta kendim için hayallerim için bişey yapıyorum neden erteleyeyim ki dimi.Ay herhalde bu bir ilk oluyor ceza için yataktan kalkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?