Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben geçen zayıfladıgımda kilo verene kadar iş yerine hep aynı pantolonu giydiydim :)ıyy orda bide herkes ayağına bakıyor kimler ne demiştir arkamdan Allah bilir

Yarım çay bardağı kereviz nedir çiğ mi? Çok az olmus canım kahvaltın. Özel bir sebebi mi vardı ?

Bence meyve sebep olabilir zaten bişey yemiyorum dediğin gibi bu sefer vücut korumaya geçiyor ve geleni türüyor ee senin yediklerde hep şekerli elma mandalin üzüm. Bu yüzden vermemen normal sanki.

Bugün toparladım inş canm. 0 kacamakla atlattım şimdi cezamı gördüm yatıydım ama kalkıp zıplıcam hem zamanda tutayım bakım ne kadar oluyor.

niye böyle iştahsızsin tatsız durumlar yoktur inşallah. Az yediğin için gitmiyordur kilo az yediğimde benimde gram gitmiyor çünkü. Biraz daha zorla kendini canım yemek için tabiki en sağlıklı şekilde.

stres bitirdi beni zaten.

ahh ya hepimiz yaşıyoruz bu durumu hicbirsey yok gibi midesiz gibi davranıyorlar kendimizi yiyip bitirxigimizle kalıyoruz. Stresli zamanlar yaşıyorsun csnım kolay değil evladına çaba harcıyorsun işini gücünü terkettin bence kilo verme işin uzadı diye kendine haksızlık yapma çünkü harika bir annesin. :) ve biliyorum ki eninde sonunda istediğin kiloya inecek sin.

Ay herhalde bu bir ilk oluyor ceza için yataktan kalkan
Kalktım zıpladım geldim. Ee canm sonucta kendim için hayallerim için bişey yapıyorum neden erteleyeyim ki dimi. bide onları tatlı tatlı yerken güzelde iş cezaya gelince mi kötü. Azıcık azim Laz'ım bu ara bende varken sonuna kadar kullanayım en iyisi

Cezada yapıldığına göre menüm

Sabah 9.00
1 dişim tulum
1 inçe dilim ekmeğimden
2 yumurtadan omlet
Yarım domate & 1 küçük salatalık
1 bardak kahve

Akşam 16.00
2 kabak başlaması
4 yk yoğurt

Gece:
Yoğurt kürü

Spor:30 dk yürüyüş 520 zıplama (4 dk)
Sıvı: 2 lt su , 1 bardak yeşil çay

Hanimmmmmm hanimmmmmm

Bi bohcami aciverem bakayim ne cikacak icinden

BÜTÜNNNN 9.TAKIM KIZLARINA

Herkese benden gelsin

Yalniz iclerinden 2 tanesi reserve edilmistir bilginize

Birisi simdi kücük nefescigle hastanede olan berilceee berilime

Digeride moralinin bozuk oldugunu zanneden ama neler basardigini farketmemis bitanem @kkkmevsim5 kamileme
Hadi kiz sana kiyak yapayim bide bunlardan gönderiyim

Bide sarilalim tam olsun

Hadi hadi itiraf et moral bozuklugu umutsuzluk fakan kalmadi dimiiiiii

Güpgüzellllll bi gün bizi bekliyor kürdan adaylarim

Biraz canlanalim yahu

Gunaydin kizlr ben de motivasyon sifirlandi kk hesabimi dondurcam sanirim bende bu motivasyon isi icin arkadsim.yok evde herkes iyisin yapma ne gerek var filan ebde zaten elif yakami birakmio hepinizi cok seviyorum ins. kafami toplar birgum gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…