Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gayet güzel cnm ceza ne için

bence hiçbirşey kaybetmemişsin öyle hemen bi kaçamakta pes edersen ozaman kaybedersin
hepimizin oluyor böyle dönemleri
kendini dibe çekme sakinleş ve yeniden başla cnm
13 kilo vermişsin bu harika devam edebilirsin
+ çıkman çok önemli değil yerleşmemiş kilo çabuk gider yeterki salma kendini

sende bendensin desene canım youtube dan indirebilir ben öyle yaptım :)

Iyi geceler tatlım
Sorma canım ttnete kizdim kapattık evdeki interneti sonrada ev alıpta taşınacağz o zaman acariz neti diye kaldı oyle ben ek paket falan yükleyerek hallediyorum iste
Yarım çay bardağı kereviz nedir çiğ mi? Çok az olmus canım kahvaltın. Özel bir sebebi mi vardı ?
kiz kereviz nerden çıktı iki saattir bakiyorum bakıyorum göremiyorum ben kerevizi sabahları bademcikler sis oluyor canm ilaç içeceğim için en tok tutan kuruyemiş oluyor zaten sabah kalkar kalkmaz biseyde yiyemiyorum

Bugün toparladım inş canm. 0 kacamakla atlattım şimdi cezamı gördüm yatıydım ama kalkıp zıplıcam hem zamanda tutayım bakım ne kadar oluyor.
Süpersin canım
Aksamı çok erken kapatıyorsun canm

Günaydın kızlar
Günaydın canım
Gunaydin hanimlar
Günaydın canım
Gunaydin kizlr ben de motivasyon sifirlandi kk hesabimi dondurcam sanirim bende bu motivasyon isi icin arkadsim.yok evde herkes iyisin yapma ne gerek var filan ebde zaten elif yakami birakmio hepinizi cok seviyorum ins. kafami toplar birgum gelirim
Günaydın canım herkesin ne dediğinin bi önemi yok canım onlara bakarsan banada iyisi. Ne gerek var kilo sana yakışıyor diyorlar
günaydın tatlım

sabaha kuru yemiş ve kayisiyla başladım bakalim❤

Cumaya gore -700 bu arada

süpersin canım :))

İ

kessin kessin. Gece zıplamalarımı yapacaktım ama hiç halim kalmamış bu günü DHA hafif atlatmam lazım. Hilal'in cezasındasına razıyım.

ay kıyamam sanaa

Bu Arada 100 zıplamam 50 sn tuttu.

zıplamayı pek sağlıklı bulmuyorum ben. varis göğüs sarkması yapabiliyor. bir de spor ayakkabısız zıplama ve spor yapma sakın topuk dikeni olursun. ben oldum ordan biliyom

Bu zıplama işlerini sayarak değilde dakika ile mi yapsak

o zaman adaletsizlik olur sayarak en güzel bence merviş

Bende de +200 kaldı eksiye en çok kim düşecek var mısın 1 günlük yarışa

kız geç gördüm yoksa tamam derdim bacım geçti borun pazarı ben sabah -100 gördüm

Bugün buse arkadaşından yer yarında detox yapar

senin çubuk krakerlerden naber baharcım laf sokmadan bi düşünsek bugün bana yarın sana dimi bacım

selamm kızlar sabahtan beri sayfa açık ama yoğunluktan yazamadım
bide üstüne regli oldum kıvranıyorum

geçmiş olsun canım benim de reglim fena geçer

O kadar da değil buse farkettiysen akşam yok zaten bu menüyle çoğu artımdanda kurtuldum abartılı olduğunu düşünmüyorum okadar

tamam canım o zaman 3-5 lokma börekler kekler sorun yok. tamam.
ben abartılı demedimki canım sadece zaten artıda olduğun için ve son günler daha dikkat edelim dedim.
hepimizin yapması gerekeni söyledim.

menüde de tatlı var
amaaa tabiki yemiycemm
illa regliyim diye tatlı yemem gerekmiyo

süpersin işte böyleeeeee

sağ ol tatlım

Eki Görüntüle 1912465
Kızlarr şekersiz kahveler bendennn

ay enfes görünüyorr
ben de yapayım birazdan

Merhaba kızlar
Takım yine sessizlesmis bugün zarzor evi topladim sonunda supurdum toz almaya ne enerjim kaldı nede dermanim cumartesi günü söz ve kız isteme var ne giyecegim derdi var Yine off

ayy zor işler. ben de dün kınadaydım c.tesi de düğün var vay anam vaay

Teşekkür ederim
Şükür ben daha iyiyim
Dün evdeki çocuklarda hastaydı onlarda rapor aldılar herkes yatıyo bugün onlatda daha iyi
Bizim ev hastaneye döndü
Yinede Çocuğa yaklaştırmıyom onları

ay çok geçmiş olsun abla yaa hepiniz dökülmüşsünüz

afiyet olsun canım güzel menü. ama bulgur bu 2 gün yeme bence şişişriyor.

izmir köftenin köfte kısmı nasıl oluyor ki canım?
menü güzel sanırım. afiyet olsun

doktor miyomlardan biri büyümüş dedi. birinin kaybolması iyi olmuş dedi. rahatsız ediyor mu sorun var mı dedi. yok dedim. yalnız demir eksikliğine birşey demiyorlar. kimsenin umrunda değil.

çok geçmiş olsun canım.
bahsetmişsin doğal takviyeler al dediğin gibi

sucuk diyete uygun mu bacım. krakerleri niye yedin nefsine hakim olamadın mı sen de. zaten kuruyemiş yemişsin gereksiz olmuş keraker. akşam doyurucu olmamış az yemişsin onu da ama totalde menünün gideri var

yaa bahaar sen misin bana laf sokan bahaar gözüm üzerindeeeeeeeeeee

Bugün ki menüm
Sabah 9-10.30
Kıymalı yumurta marul peynir

Aksam 16-18
5 lahana sarması yoğurt salata
2.5lt su

çok güzel. sen karatay mı yapıyorsun?

menü güzel canım afiyet olsun

Bugün menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 kk peynir
Öğle 4 yk Ispanak kavurması zoraki 1 elma
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam 2 dilim ekmek 2 kk peynir
1 saat spor yapıldı

güzel menü canım afiyet olsun ama saatlerini de yazarsan daha sağlık yorum yaparız.

oohh teline kavuşmana sevindim canım.

kız senin 2 çocuğun var he haberin olsun

menüleri beğendim bombe olmuş sporlarda var ohh

Kızlar acayip usuyorum en iyisi leslie yapayım biraz daha oglusda uyudu. Bide baş ağrısı var sabahtan beri deli oldum

diren doğalgazz

canım pes etme de madem farkındasın kendini yemeğe verme. yazık olan sana oluyor. koşu bandın varsa sinirlenince git orda yürü mesela müzik dinleyerek. bilmiyorum ki. hem her hafta 250 gr versen ayda 1 kg eder.eee bu da yılda 12 kg azimle devam et canım

Bence zıplama çok faydalı ben habire zıplar oldum evde yatmadan önce özellikle müthiş hisediyorum kendimi

Bugün toparladım inş canm. 0 kacamakla atlattım şimdi cezamı gördüm yatıydım ama kalkıp zıplıcam hem zamanda tutayım bakım ne kadar oluyor.

Ay herhalde bu bir ilk oluyor ceza için yataktan kalkan

ay ben koptum bu diyaloglara alemsiniz siz

güzel menü canım afiyet olsun

ay mefkuşum tatlışımmm

Gunaydin kizlr ben de motivasyon sifirlandi kk hesabimi dondurcam sanirim bende bu motivasyon isi icin arkadsim.yok evde herkes iyisin yapma ne gerek var filan ebde zaten elif yakami birakmio hepinizi cok seviyorum ins. kafami toplar birgum gelirim

ne diyeyim canım gel git git gel. inş bir dahakine kalıcı olursun artık. ve başarırsın. kimseyi dinleme yoluna bak. menüne uygun yemek yoksa ondan az ye yanına yoğurt salata ye. bu şekilde dikkat ederek başaracağına inanıyorum.

maşallah diyelim o zaman canım bol bol devam etsin azmin
Menüde çok guzel canım afiyet olsun
vayyyy enerjiye bakkk supersin ablammmm
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Gunaydin hanimlar
Günaydın canım
hayırdır canım gene neden böyle oldun
Günaydın canım
anladim canım bizde öyle yapmıştık sonra bi türlü actiramadik kaldi öyle
Günaydın fistiklar yarın tartı günü
Günaydın canım
gü nay dınnnnnnnnnnnn
Günaydın beybiii

Bende valla busem
Kız erdem çocuktan beter bazen Muhammed e trip atıyor o derece
Sağol beybim

Tatlim sen neleri asmissin neden kucumsuyorsun başarılarını hepimiz bazen senin gibi yemeye yuklenebiliyoruz
Grip canim mahvetti beni çökertti resmen ilaç alıyorum bana mısın demiyor
bide ben baslayabilsem su spora p90x tekrar başlıcam ama önce daha hafif başlayıp vucudumu hamliktan kurtulmam lazım
Ay oda baya yorucu bir spor
Hava keskin soğuk canm ondan mı bende nerdeyse kalarıfere sarılıp yatıcam. Rabbim sokaktaki tüm canlara yardım etsin
Amin
Hasta mı oldun bahar sende
Malesef aycam

Menü güzel tskimin tavşanı oldun bu ne kiz zip zip zip
MMuhtesemsin Zuhal sultan
bol bol zencefil çayı iç canım bol limonlu
geçmiş olsun
Akşam yapacağım canım gunduz sagol
Abooo buse geçmişi okumuş cemkirmis bana kiz menü nerde menü bu hafta bitti haftaya benimle var mısın yarışa iki uc buçuk gözüne batmış kuruyemiş çiğ bitanem listede var çubuklardan galeta yerine :) akşam hastalıktan gözüm yemek girmedi hayret ben
TARTIDAN ÖNCEKİ SON GÜNNNNNNNNNNNNNNNNN

sabah tartıldım -100 ohhh ama yarına bombe olmalıyım
bombeee bakalım yarın kac bugün ne yapiyorsun

çemkirtmeyin

öyle şu şunun yerine bu bunun yerine . o zman bende dün kınadaki koca pastayı yiyeydim öğün yerine

yimediim yimediiim. menümü yazcam şimdi.

bugün özel bir şey yapmıyorum. sabah 1 kepçe tarhana çorbası içtim üşüyordum içim ısınsın dedim. ama sonrasında napsam ki?

dünki menüm

sabah 9.30
2 kuru kayısı
15 çiğ yer fıstığı
1 bardak süt

öğle 13.45
3 yk yoğurt
1 kase az yağlı salata
5 badem

akşam 21.00 kınada
10 badem
7 fındık
5 antep fıstığı

saydım yedim

2,5 lt su
35 dk yürüyüş ve kınada tepinme

Aynen canım baya zorluyor alisinca iyide vücut alışana kadar kaslar baya agriyor
kinadakilerin saati. Geç olmuş canimcim

ay ins atlatirsin hemen canim ya
ay komedii

nasılsın kuzum durumlar nasıl sende? menülerin sporların çok güzel bombe gibi geliyorsun sanırım
iyim kuzum topladı gene kendini çok şükür :) cemkirmem gerekiyormuş demekki erdeme valla bugün bile spor yapasim var ama yapmicam kuzum ins yarin güzel bi eksi gelir
Akşam geç olmasa iyiymiş kuzum ama oda mecbur :) afiyet olsun canım
Selamlarrrr fıstıklar

Hadi bakalım son gün
Tam dikkat pür dikkatttttt
Hoşgeldin ablammm ozlemisiz senin böyle enerji dolu olmanı yaa

Hoşgeldin ablammm ozlemisiz senin böyle enerji dolu olmanı ya
Ayy şu hastalık faslını atlatalım da cnm inşallah haftaya bombeeeee oluruz hepimiz
Bu haftaya heralde spor konusunda ayçayla kapıştınız bakalım sonuç ne olacak

Bu arada herkesin hoplama hızı farklı olur
Yapılıncada
herkes kaçtanayi kaç dk da yaptıysa spor dk sına onu yazar
Yani ortak bi süre belirlemeye gerek yok bence

Aynen canım baya zorluyor alisinca iyide vücut alışana kadar kaslar baya agriyor
kinadakilerin saati. Geç olmuş canimcim

iyi olmanıza sevindim canım şükür maşallah. evet çemkirmek candır

kızlar yemişlerin hikayesini anlatayım. kına 8 de başladı önden bir tabak geldi içinde koca pasta, 1 dilim peynirli su böreği, 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye vardı ben de pel pel baktım can çekiştim yemedim. sonra 21.00 da yemiş yağıtıldı yemeliydim çünkü öğlen 1,5 ta yediklerimle duramazdım midem kazınıyordu zaten. suyla çerez yaptım bende. saat geç diye de az yedim yoksa paketi yerdim açtım aaaççç anaaamm

Selamlarrrr fıstıklar

Hadi bakalım son gün
Tam dikkat pür dikkatttttt

hayde bre pehlivaaaaaaaaaannnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…