- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.561
gayet güzel cnm ceza ne içinCezada yapıldığına göre menüm
Sabah 9.00
1 dişim tulum
1 inçe dilim ekmeğimden
2 yumurtadan omlet
Yarım domate & 1 küçük salatalık
1 bardak kahve
Akşam 16.00
2 kabak başlaması
4 yk yoğurt
Gece:
Yoğurt kürü
Spor:30 dk yürüyüş 520 zıplama (4 dk)
Sıvı: 2 lt su , 1 bardak yeşil çay
bol bol zencefil çayı iç canım bol limonluÇok kötüyüm nefes alamıyorum yorum yapamayacagim yarin gorusuruz
bence hiçbirşey kaybetmemişsin öyle hemen bi kaçamakta pes edersen ozaman kaybedersinteşekkürederim kızlar benim malum eşime çok kötüsinirlendimama anlatmiyimçünkü daha fazlasinirleniyorum hatırlamak istemiyorum ay bide onu görmeniz lazim hersey çok iyi hiç bişey yok bide gelip sarilmaxmi deli olyorum hoş bişi demedimsinir oldum noldu desem değişmeyecek hiç birşey neyse olan bana oldu dün 500 anladigim ipi heder ettim bisürüyedim sabah derli toplubaşladım eskisehire gittik eğitime eeee dışarda ekmek arası bugunde gitti zaten sabah artiydim bugün dahaçok arti olurum galiba yarın toparlamaya çalışıcamda ne kadarkurtaririm bilmiyorum bide Zuhal ablaya söz vermiştim bu haftakesin listedeyim diye suan ağlamamak için zor tutuyorum desem yalan Tutamıyorum çünkü hep başa hep başa sariyorum kendimden nefretediyorum bir yıl dolacak yakında burda belkide doldu bilmiyorum ama verdiğim 13 kilo ile sabitkaldım hep bu aralıkta takılıyorum ne kadar iradesiz sabırsız amaçsız bi insanım ben hep yarın harikaolacak deyip yerinde saymak ne iğrençbi durum neyse kızlar ben bu psikolojideyim beynim patlıyor agridan bi ilaç içip yatayim kötüyüm çünkü galiba bende depresyon belirtileri varda nasıl baş edicem bilmiyorum
Sorma canım ttnete kizdim kapattık evdeki interneti sonrada ev alıpta taşınacağz o zaman acariz neti diye kaldı oyle ben ek paket falan yükleyerek hallediyorum istesende bendensin desene canımyoutube dan indirebilir ben öyle yaptım :)
Iyi geceler tatlım
kiz kereviz nerden çıktı iki saattir bakiyorum bakıyorum göremiyorum ben kerevizi sabahları bademcikler sis oluyor canm ilaç içeceğim için en tok tutan kuruyemiş oluyor zaten sabah kalkar kalkmaz biseyde yiyemiyorumYarım çay bardağı kereviz nedir çiğ mi? Çok az olmus canım kahvaltın. Özel bir sebebi mi vardı ?
Süpersin canımBugün toparladım inş canm. 0 kacamakla atlattım şimdi cezamı gördüm yatıydım ama kalkıp zıplıcam hem zamanda tutayım bakım ne kadar oluyor.
Aksamı çok erken kapatıyorsun canmCezada yapıldığına göre menüm
Sabah 9.00
1 dişim tulum
1 inçe dilim ekmeğimden
2 yumurtadan omlet
1 bardak kahve
Akşam 16.00
2 kabak başlaması
4 yk yoğurt
Gece:
Yoğurt kürü
Hanimmmmmm hanimmmmmm
Bi bohcami aciverem bakayim ne cikacak icinden
BÜTÜNNNN 9.TAKIM KIZLARINA
Herkese benden gelsin
Yalniz iclerinden 2 tanesi reserve edilmistir bilginize
Birisi simdi kücük nefescigle hastanede olan @berilceee berilime
Digeride moralinin bozuk oldugunu zanneden ama neler basardigini farketmemis bitanem @kkkmevsim5 kamileme
Hadi kiz sana kiyak yapayim bide bunlardan gönderiyim
Bide sarilalim tam olsun
Hadi hadi itiraf et moral bozuklugu umutsuzluk fakan kalmadi dimiiiiii
Güpgüzellllll bi gün bizi bekliyor kürdan adaylarim
Biraz canlanalim yahu
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGunaydin hanimlar
Günaydın canım herkesin ne dediğinin bi önemi yok canım onlara bakarsan banada iyisi. Ne gerek var kilo sana yakışıyor diyorlarGunaydin kizlr ben de motivasyon sifirlandi kk hesabimi dondurcam sanirim bende bu motivasyon isi icin arkadsim.yok evde herkes iyisin yapma ne gerek var filan ebde zaten elif yakami birakmio hepinizi cok seviyorum ins. kafami toplar birgum gelirim
günaydın tatlımgünaydınnn
sabaha kuru yemiş ve kayisiyla başladım bakalim❤
Cumaya gore -700 bu arada
İ
kessin kessin. Gece zıplamalarımı yapacaktım ama hiç halim kalmamış bu günü DHA hafif atlatmam lazım. Hilal'in cezasındasına razıyım.
Bu Arada 100 zıplamam 50 sn tuttu.
Bu zıplama işlerini sayarak değilde dakika ile mi yapsak
Bende de +200 kaldı eksiye en çok kim düşecek var mısın 1 günlük yarışa
Bugün buse arkadaşından yer yarında detox yapar
selamm kızlar sabahtan beri sayfa açık ama yoğunluktan yazamadım
bide üstüne regli oldum kıvranıyorum
O kadar da değil buse farkettiysen akşam yok zaten bu menüyle çoğu artımdanda kurtuldum abartılı olduğunu düşünmüyorum okadar
menüde de tatlı var
amaaa tabiki yemiycemm
illa regliyim diye tatlı yemem gerekmiyo
bende int fiyatlara baktım 110tl yanda ipleri var eskiden eliptisk bisikletim vardi sıkıldım elden cikardim simdi kosu bandi plates aletleri var bunuda alsammi başka ne gibi faydaları var alıp yapmamaktan da korkuyorum
bizimde bir arkadaş a doktor aynı sıkıntılar ı söylemiş hemen sezeryana almam gerel oda direnip normal doğum yaptı çok şükür bir sıkıntısı yok yani doktoru çok iyi tanımak gerek bazısı gercekten normal dogumcu şartlar el vermeyince sezeryan a yoneliyorlar bazısıda sezeryan ci en küçük bahaneyle hemen kesiyor doktor açıkça demez ben kesmeye daha iyi beceriyorum hasta doktoru cok iyi tefrik edecek
menun ise yaramış tebrikler
evet 3 lokmayı bende tam anlayamadım
evet Çok haklisin
Çok iyi tebrikler
nasıl faydalimi
kolay gelsin canım
Gecmis olsun canim
Merhaba kızlar
Takım yine sessizlesmis bugün zarzor evi topladim sonunda supurdum toz almaya ne enerjim kaldı nede dermanim cumartesi günü söz ve kız isteme var ne giyecegim derdi var Yine off
Selamlarrr
Herkesde bi koşuşturma hastalık durumları
Benim evli oğlanda hastaydı
akşam baya kötü olmuş babası hastaneye götürdü. çok şiddetli baş ağrısı vardı serum vermişler hala geçmemiş bugünde mr çekeceklerdi
Sabah kalkınca hastaneye gittik
Çocuğu hastaneye sokmak istemediğimizden ben Çocuğu aldım eve geldim gelin hastanede kaldı
2 gündür doğru dürüst bişey yemeyince baya acıkmışım
Ancak eve gelince kahvaltı yaptım
Şimdi Çocuğu uyuttum size bakayım dedim
Şu 2 gün dikkat edip cuma eksi çıkalım lütfen
Ben bişey yemesemde heralde hep yattığım için eksi fazla düşmemiş
Teşekkür ederim
Şükür ben daha iyiyim
Dün evdeki çocuklarda hastaydı onlarda rapor aldılar herkes yatıyo bugün onlatda daha iyi
Bizim ev hastaneye döndü
Yinede Çocuğa yaklaştırmıyom onları
saat 09.30
haşlanmış yumurta
1 yk peynir
10 zeytin
domates
saat 16.00
15 çiğ badem
saat 17.30
2 yk kereviz
4 yk bol etli az yağlı bulgur pilavı
3 yk sulu yoğurt
1,75 lt su, 30 dk yürüyüş
yine hastanede olduğum için düzensiz oldu. ama akşam yemeğini erken yemiş oldum.
bu arada bulgur pilavının yukarıda yazdığım gibi eti çoktu, bulguru azdı. yağını da az koyduk.
Menümm
Kahvaltı 8:45
2 haş yumurta
1 dlm ananas
Öğle 12:15
5 tane köfte ( izmir köftenin köfte kısmı)
Yarım domates, küçük salatalık
1 kepçe mercimek çorba
Ara 15:30
Türkkahvesi
Akşam 17:30
5 yk menemen, azcık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Ara
Yarım nar yemeyi düşünüyorum
2 lt su
Spor yok malumm
doktor miyomlardan biri büyümüş dedi. birinin kaybolması iyi olmuş dedi. rahatsız ediyor mu sorun var mı dedi. yok dedim. yalnız demir eksikliğine birşey demiyorlar. kimsenin umrunda değil.
Menü
9;30
1yum 15g sucukla omlet
2dlm ekmek
Yeşillik
12:30
5yk et sote
1dlm ekmek
Salata
15:30
2kupa Yeşilçay
3cubuk kraker
Cok az kuruyemiş
18:00
1kase mercimek çorbası
3yk ıspanak
Su:2lt
Büyük ihtimal daha birşey yemem sadece içmek istiyorum boğazım kuruyor bugün daha ağır hastalık
Bugün ki menüm
Sabah 9-10.30
Kıymalı yumurta marul peynir
Aksam 16-18
5 lahana sarması yoğurt salata
2.5lt su
Menü
KAHVALTI(11:00)
½ çay bardağı ceviz
ARA(15:00)
1 kupa 7 otlu çay
AKŞAM
1 kepçe şehriye(suyu çok şehriyeli azdi)
Avuç içi kadar biftek(fırında)
1 maden suyu
ARA(20:00)
1 kupa yeşil çay
Su:2,5 lt su
Spor yok
Bugün menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 kk peynir
Öğle 4 yk Ispanak kavurması zoraki 1 elma
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam 2 dilim ekmek 2 kk peynir
1 saat spor yapıldı
elifim sevindim senin adına. takma şimdi kilo olayını stres şişlik yapar ondandir canım
Sağol canım
ay allah korusun bende istemiyorum 2. yi valla.
a101se yaban mersinidir o zaman canım :)
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
ablam az yemissin ins en kısa zamanda iyilesirsin ya
aksam fazla olmuşcanım afiyet olsun
akşamki ekmek olmasa da olurmus abla fıstık da geç saatte yemezsen iyi olur afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun baharcim
Ablam nefes nasıl oldu
Afiyet olsun busem
ayın dünyaya en yakın olduğu zaman canım. en son sanırım 1948 yılında bu kadar yaklaşmış. dunya yi baya etkiliyor kıta hareketleri filan
Amin
teli var artik busem kurtuldum çok şükür
ay ben ilk kakasini temizlemedim gorumcem temizledi
hayırdır canım
çiğ köfte ciss canım ekstra 500 hoplama geldi sana daafiyet olsun canım ama sporun muhtesemmm
Bence git hastaneye canım
hiç olmamış canım sabah tereyağ aksam börek. bisi yememissin ama yendiklerinde sağlıklı değil. telafi sini yaparsın afiyet olsun :)
Helal kız sana
geçmiş olsun canim
görüşürüz bebeğim fazla kaçırma kuruyemisi ona gore heee
Masallah kız
ay sen baya hızlı zipliyorsun ben bu kadar hızlı ziplayamiyorum
Evet canım bizde onu konuşmuştuk. Haftalik ortalama için dakika lazim ya
Geçmişolsun canım
canım tamamen psikolojik o kendini tatlıya odaklama yeter
Sağol tatlım :)
Ay abla salginmi var ya geçmiş olsun herkeste bi hastalik
afiyet olsun abla tartiya yakın bulgur tuketmezsen iyi olur menü güzel
afiyet olsun canım menü güzel
afiyet olsun baharcim çubuk kraker listedemi var
Afiyet olsun canım ama tartiya yakın sarma olmamış. ayrıca az yemissin sanki. sarma için bi telafi sporu lazim
Akşam kaçta yedin mervecim sabah keşke kahvaltida yapsaydin afiyet olsun
gece üzüm olmamış ek sporla telafi edersen iyi olur canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım bide saatlerini yazarsan iyi olur
Kızlar dün int paketim bitti ondan giremedim erdem gitmiş video izlemiş
Akşam paket yapabildim menulerimi yazayım
Dunki menum
Sabah 11
parmak uzunluğunda muz
Bir bardak süt
Öğle 14 gibi tam hatırlamıyorum
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir den tost
Sütlü kahve
Akşam 18:30
Peynirli salata
Su 2yi geçmiştir
Spor 2 × 1 mil leslie
3 mil leslie toplam 75 dakika
Bugun ki menum
Sabah 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Salatalık
Ara sütlü kahve
Akşam 18:30
Bir dilim tb ekmeği
3 köfte
Salata
Su 2 ye yakın
Spor 45 dk yürüyüş + 1 mil lesli toplam bir saat
Kızlar acayip usuyorum en iyisi leslie yapayım biraz daha oglusda uyudu. Bide baş ağrısı var sabahtan beri deli oldum
teşekkürederim kızlar benim malum eşime çok kötüsinirlendimama anlatmiyimçünkü daha fazlasinirleniyorum hatırlamak istemiyorum ay bide onu görmeniz lazim hersey çok iyi hiç bişey yok bide gelip sarilmaxmi deli olyorum hoş bişi demedimsinir oldum noldu desem değişmeyecek hiç birşey neyse olan bana oldu dün 500 anladigim ipi heder ettim bisürüyedim sabah derli toplubaşladım eskisehire gittik eğitime eeee dışarda ekmek arası bugunde gitti zaten sabah artiydim bugün dahaçok arti olurum galiba yarın toparlamaya çalışıcamda ne kadarkurtaririm bilmiyorum bide Zuhal ablaya söz vermiştim bu haftakesin listedeyim diye suan ağlamamak için zor tutuyorum desem yalan Tutamıyorum çünkü hep başa hep başa sariyorum kendimden nefretediyorum bir yıl dolacak yakında burda belkide doldu bilmiyorum ama verdiğim 13 kilo ile sabitkaldım hep bu aralıkta takılıyorum ne kadar iradesiz sabırsız amaçsız bi insanım ben hep yarın harikaolacak deyip yerinde saymak ne iğrençbi durum neyse kızlar ben bu psikolojideyim beynim patlıyor agridan bi ilaç içip yatayim kötüyüm çünkü galiba bende depresyon belirtileri varda nasıl baş edicem bilmiyorum
Bence zıplama çok faydalı ben habire zıplar oldum evde yatmadan önce özellikle müthiş hisediyorum kendimi
Bugün toparladım inş canm. 0 kacamakla atlattım şimdi cezamı gördüm yatıydım ama kalkıp zıplıcam hem zamanda tutayım bakım ne kadar oluyor.
Ay herhalde bu bir ilk oluyor ceza için yataktan kalkan
Kalktım zıpladım geldim. Ee canm sonucta kendim için hayallerim için bişey yapıyorum neden erteleyeyim ki dimi.bide onları tatlı tatlı yerken güzelde iş cezaya gelince mi kötü. Azıcık azim Laz'ım bu ara bende varken sonuna kadar kullanayım en iyisi
Cezada yapıldığına göre menüm
Sabah 9.00
1 dişim tulum
1 inçe dilim ekmeğimden
2 yumurtadan omlet
1 bardak kahve
Akşam 16.00
2 kabak başlaması
4 yk yoğurt
Gece:
Yoğurt kürü
Hanimmmmmm hanimmmmmm
Herkese benden gelsin
Digeride moralinin bozuk oldugunu zanneden ama neler basardigini farketmemis bitanem @kkkmevsim5 kamileme
Bide sarilalim tam olsun
Biraz canlanalim yahu
Gunaydin kizlr ben de motivasyon sifirlandi kk hesabimi dondurcam sanirim bende bu motivasyon isi icin arkadsim.yok evde herkes iyisin yapma ne gerek var filan ebde zaten elif yakami birakmio hepinizi cok seviyorum ins. kafami toplar birgum gelirim
maşallah diyelim o zaman canım bol bol devam etsin azminKalktım zıpladım geldim. Ee canm sonucta kendim için hayallerim için bişey yapıyorum neden erteleyeyim ki dimi.bide onları tatlı tatlı yerken güzelde iş cezaya gelince mi kötü. Azıcık azim Laz'ım bu ara bende varken sonuna kadar kullanayım en iyisi
Menüde çok guzel canım afiyet olsunCezada yapıldığına göre menüm
Sabah 9.00
1 dişim tulum
1 inçe dilim ekmeğimden
2 yumurtadan omlet
1 bardak kahve
Akşam 16.00
2 kabak başlaması
4 yk yoğurt
Gece:
Yoğurt kürü
vayyyy enerjiye bakkk supersin ablammmmHanimmmmmm hanimmmmmm
Herkese benden gelsin
Bide sarilalim tam olsun
Biraz canlanalim yahu
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGunaydin hanimlar
hayırdır canım gene neden böyle oldunGunaydin kizlr ben de motivasyon sifirlandi kk hesabimi dondurcam sanirim bende bu motivasyon isi icin arkadsim.yok evde herkes iyisin yapma ne gerek var filan ebde zaten elif yakami birakmio hepinizi cok seviyorum ins. kafami toplar birgum gelirim
Günaydın canımgünaydınnn
anladim canım bizde öyle yapmıştık sonra bi türlü actiramadik kaldi öyleSorma canım ttnete kizdim kapattık evdeki interneti sonrada ev alıpta taşınacağz o zaman acariz neti diye kaldı oyle ben ek paket falan yükleyerek hallediyorum iste
kiz kereviz nerden çıktı iki saattir bakiyorum bakıyorum göremiyorum ben kerevizi sabahları bademcikler sis oluyor canm ilaç içeceğim için en tok tutan kuruyemiş oluyor zaten sabah kalkar kalkmaz biseyde yiyemiyorum
Süpersin canım
Aksamı çok erken kapatıyorsun canm
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım herkesin ne dediğinin bi önemi yok canım onlara bakarsan banada iyisi. Ne gerek var kilo sana yakışıyor diyorlar
günaydın tatlım
Günaydın canımGünaydın fistiklar yarın tartı günü
Günaydın beybiiigü nay dınnnnnnnnnnnn
Bende valla busemoohh teline kavuşmana sevindim canım.
kız senin 2 çocuğun var he haberin olsun
menüleri beğendim bombe olmuş sporlarda var ohh
diren doğalgazz
canım pes etme de madem farkındasın kendini yemeğe verme. yazık olan sana oluyor. koşu bandın varsa sinirlenince git orda yürü mesela müzik dinleyerek. bilmiyorum ki. hem her hafta 250 gr versen ayda 1 kg eder.eee bu da yılda 12 kgazimle devam et canım
ay ben koptum bu diyaloglara alemsiniz siz
güzel menü canım afiyet olsun
ay mefkuşum tatlışımmm
ne diyeyim canım gel git git gel. inş bir dahakine kalıcı olursun artık. ve başarırsın. kimseyi dinleme yoluna bak. menüne uygun yemek yoksa ondan az ye yanına yoğurt salata ye. bu şekilde dikkat ederek başaracağına inanıyorum.
Tatlim sen neleri asmissin neden kucumsuyorsun başarılarını hepimiz bazen senin gibi yemeye yuklenebiliyoruzteşekkürederim kızlar benim malum eşime çok kötüsinirlendimama anlatmiyimçünkü daha fazlasinirleniyorum hatırlamak istemiyorum ay bide onu görmeniz lazim hersey çok iyi hiç bişey yok bide gelip sarilmaxmi deli olyorum hoş bişi demedimsinir oldum noldu desem değişmeyecek hiç birşey neyse olan bana oldu dün 500 anladigim ipi heder ettim bisürüyedim sabah derli toplubaşladım eskisehire gittik eğitime eeee dışarda ekmek arası bugunde gitti zaten sabah artiydim bugün dahaçok arti olurum galiba yarın toparlamaya çalışıcamda ne kadarkurtaririm bilmiyorum bide Zuhal ablaya söz vermiştim bu haftakesin listedeyim diye suan ağlamamak için zor tutuyorum desem yalan Tutamıyorum çünkü hep başa hep başa sariyorum kendimden nefretediyorum bir yıl dolacak yakında burda belkide doldu bilmiyorum ama verdiğim 13 kilo ile sabitkaldım hep bu aralıkta takılıyorum ne kadar iradesiz sabırsız amaçsız bi insanım ben hep yarın harikaolacak deyip yerinde saymak ne iğrençbi durum neyse kızlar ben bu psikolojideyim beynim patlıyor agridan bi ilaç içip yatayim kötüyüm çünkü galiba bende depresyon belirtileri varda nasıl baş edicem bilmiyorum
Grip canim mahvetti beni çökertti resmen ilaç alıyorum bana mısın demiyorSağol tatlım. ama spor iyi geliyor cidden. daha 1 mil yapabildim ufaklık uyandı geri uyudu diye. ama o bile üsümemi geçirdi. ağrım hafifledi :)
valla kimseler yok ya
noldu baharim
Canım kendine sinirlenme en azindan pes edip birakmiyorsun tamamen. azimlisin her seferinde yeniden deyip başlıyorsun. buda önemli sadece biraz daha sabir canım.
Ay oda baya yorucu bir sporbide ben baslayabilsem su spora p90x tekrar başlıcam ama önce daha hafif başlayıp vucudumu hamliktan kurtulmam lazım
AminHava keskin soğuk canm ondan mı bende nerdeyse kalarıfere sarılıp yatıcam. Rabbim sokaktaki tüm canlara yardım etsin
Malesef aycamHasta mı oldun bahar sende
Bugün toparladım inş canm. 0 kacamakla atlattım şimdi cezamı gördüm yatıydım ama kalkıp zıplıcam hem zamanda tutayım bakım ne kadar oluyor.
Menü güzel tskimin tavşanı oldun bu ne kiz zip zip zipCezada yapıldığına göre menüm
Sabah 9.00
1 dişim tulum
1 inçe dilim ekmeğimden
2 yumurtadan omlet
1 bardak kahve
Akşam 16.00
2 kabak başlaması
4 yk yoğurt
Gece:
Yoğurt kürü
MMuhtesemsin Zuhal sultanHanimmmmmm hanimmmmmm
Herkese benden gelsin
Bide sarilalim tam olsun
Biraz canlanalim yahu
Akşam yapacağım canım gunduz sagolbol bol zencefil çayı iç canım bol limonlu
geçmiş olsun
Abooo buse geçmişi okumuş cemkirmis bana kiz menü nerde menü bu hafta bitti haftaya benimle var mısın yarışa iki uc buçuk gözüne batmış kuruyemiş çiğ bitanem listede var çubuklardan galeta yerine :) akşam hastalıktan gözüm yemek girmedi hayret bensüpersin canım :))
ay kıyamam sanaa
zıplamayı pek sağlıklı bulmuyorum ben. varis göğüs sarkması yapabiliyor. bir de spor ayakkabısız zıplama ve spor yapma sakın topuk dikeni olursun. ben oldum ordan biliyom
o zaman adaletsizlik olur sayarak en güzel bence merviş
kız geç gördüm yoksa tamam derdim bacımgeçti borun pazarı ben sabah -100 gördüm
senin çubuk krakerlerden naber baharcım laf sokmadan bi düşünsekbugün bana yarın sana dimi bacım
geçmiş olsun canım benim de reglim fena geçer
tamam canım o zaman 3-5 lokma börekler kekler sorun yok. tamam.
ben abartılı demedimki canım sadece zaten artıda olduğun için ve son günler daha dikkat edelim dedim.
hepimizin yapması gerekeni söyledim.
süpersin işte böyleeeeee
sağ ol tatlım
ay enfes görünüyorr
ben de yapayım birazdan
ayy zor işler. ben de dün kınadaydım c.tesi de düğün var vay anam vaay
ay çok geçmiş olsun abla yaa hepiniz dökülmüşsünüz
afiyet olsun canım güzel menü. ama bulgur bu 2 gün yeme bence şişişriyor.
izmir köftenin köfte kısmı nasıl oluyor ki canım?
menü güzel sanırım. afiyet olsun
çok geçmiş olsun canım.
bahsetmişsin doğal takviyeler al dediğin gibi
sucuk diyete uygun mu bacım. krakerleri niye yedin nefsine hakim olamadın mı sen de. zaten kuruyemiş yemişsin gereksiz olmuş keraker. akşam doyurucu olmamış az yemişsin onu da ama totalde menünün gideri var
yaa bahaar sen misin bana laf sokan bahaar gözüm üzerindeeeeeeeeeee
çok güzel. sen karatay mı yapıyorsun?
menü güzel canım afiyet olsun
güzel menü canım afiyet olsun ama saatlerini de yazarsan daha sağlık yorum yaparız.
bombeee bakalım yarın kac bugün ne yapiyorsunTARTIDAN ÖNCEKİ SON GÜNNNNNNNNNNNNNNNNN
sabah tartıldım -100 ohhh ama yarına bombe olmalıyım
Bende valla busem
Kız erdem çocuktan beter bazen Muhammed e trip atıyor o derece
Sağol beybim
Tatlim sen neleri asmissin neden kucumsuyorsun başarılarını hepimiz bazen senin gibi yemeye yuklenebiliyoruz
Grip canim mahvetti beni çökertti resmen ilaç alıyorum bana mısın demiyor
Ay oda baya yorucu bir spor
Amin
Malesef aycam
Menü güzel tskimin tavşanı oldun bu ne kiz zip zip zip
MMuhtesemsin Zuhal sultan
Akşam yapacağım canım gunduz sagol
Abooo buse geçmişi okumuş cemkirmis bana kiz menü nerde menü bu hafta bitti haftaya benimle var mısın yarışa iki uc buçuk gözüne batmış kuruyemiş çiğ bitanem listede var çubuklardan galeta yerine :) akşam hastalıktan gözüm yemek girmedi hayret ben
bombeee bakalım yarın kac bugün ne yapiyorsun
Aynen canım baya zorluyor alisinca iyide vücut alışana kadar kaslar baya agriyorTatlim sen neleri asmissin neden kucumsuyorsun başarılarını hepimiz bazen senin gibi yemeye yuklenebiliyoruz
Amin
Malesef aycam
Abooo buse geçmişi okumuş cemkirmis bana kiz menü nerde menü bu hafta bitti haftaya benimle var mısın yarışa iki uc buçuk gözüne batmış kuruyemiş çiğ bitanem listede var çubuklardan galeta yerine :) akşam hastalıktan gözüm yemek girmedi hayret ben
kinadakilerin saati. Geç olmuş canimcimdünki menüm
sabah 9.30
2 kuru kayısı
15 çiğ yer fıstığı
1 bardak süt
öğle 13.45
3 yk yoğurt
1 kase az yağlı salata
5 badem
akşam 21.00 kınada
10 badem
7 fındık
5 antep fıstığı
saydım yedim
2,5 lt su
35 dk yürüyüş ve kınada tepinme
ay ins atlatirsin hemen canim yaTatlim sen neleri asmissin neden kucumsuyorsun başarılarını hepimiz bazen senin gibi yemeye yuklenebiliyoruz
Amin
Malesef aycam
iyim kuzum topladı gene kendini çok şükür :) cemkirmem gerekiyormuş demekki erdemeay komedii
nasılsın kuzum durumlar nasıl sende? menülerin sporların çok güzel bombe gibi geliyorsun sanırım
Akşam geç olmasa iyiymiş kuzum ama oda mecbur :) afiyet olsun canımdünki menüm
sabah 9.30
2 kuru kayısı
15 çiğ yer fıstığı
1 bardak süt
öğle 13.45
3 yk yoğurt
1 kase az yağlı salata
5 badem
akşam 21.00 kınada
10 badem
7 fındık
5 antep fıstığı
saydım yedim
2,5 lt su
35 dk yürüyüş ve kınada tepinme
Hoşgeldin ablammm ozlemisiz senin böyle enerji dolu olmanı yaaSelamlarrrr fıstıklar
Hadi bakalım son gün
Tam dikkat pür dikkatttttt
Ayy şu hastalık faslını atlatalım da cnm inşallah haftaya bombeeeee oluruz hepimizHoşgeldin ablammm ozlemisiz senin böyle enerji dolu olmanı ya
Aynen canım baya zorluyor alisinca iyide vücut alışana kadar kaslar baya agriyor
kinadakilerin saati. Geç olmuş canimcim
ay ins atlatirsin hemen canim ya
iyim kuzum topladı gene kendini çok şükür :) cemkirmem gerekiyormuş demekki erdemevalla bugün bile spor yapasim var ama yapmicam kuzum ins yarin güzel bi eksi gelir
Akşam geç olmasa iyiymiş kuzum ama oda mecbur :) afiyet olsun canım
Hoşgeldin ablammm ozlemisiz senin böyle enerji dolu olmanı yaa
Selamlarrrr fıstıklar
Hadi bakalım son gün
Tam dikkat pür dikkatttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?