- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.581
Beni çorba hiç bizaman tok tutmazanladım ki sabah tek başına tarhana çorbası hiç tok tutmuyor bacılar..
aa bende de tam tersi çorba icmezsem gözüm yemekte oluyor çorba içip ustune bi bardak su iciyorum lıkır lıkır geziyorumanladım ki sabah tek başına tarhana çorbası hiç tok tutmuyor bacılar..
Cezam evelki gündeki çığ köfte durumden. Erken yedim ama yinede tartıya yansımıştı neyseki bgn düzeldi tartıgayet güzel cnm ceza ne için
Ben yine anlamadımSorma canım ttnete kizdim kapattık evdeki interneti sonrada ev alıpta taşınacağz o zaman acariz neti diye kaldı oyle ben ek paket falan yükleyerek hallediyorum iste
kiz kereviz nerden çıktı iki saattir bakiyorum bakıyorum göremiyorum ben kerevizi sabahları bademcikler sis oluyor canm ilaç içeceğim için en tok tutan kuruyemiş oluyor zaten sabah kalkar kalkmaz biseyde yiyemiyorum
Süpersin canım
Aksamı çok erken kapatıyorsun canm
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım herkesin ne dediğinin bi önemi yok canım onlara bakarsan banada iyisi. Ne gerek var kilo sana yakışıyor diyorlar
günaydın tatlım
Göğüs sarkması mısüpersin canım :))
ay kıyamam sanaa
zıplamayı pek sağlıklı bulmuyorum ben. varis göğüs sarkması yapabiliyor. bir de spor ayakkabısız zıplama ve spor yapma sakın topuk dikeni olursun. ben oldum ordan biliyom
o zaman adaletsizlik olur sayarak en güzel bence merviş
kız geç gördüm yoksa tamam derdim bacımgeçti borun pazarı ben sabah -100 gördüm
senin çubuk krakerlerden naber baharcım laf sokmadan bi düşünsekbugün bana yarın sana dimi bacım
geçmiş olsun canım benim de reglim fena geçer
tamam canım o zaman 3-5 lokma börekler kekler sorun yok. tamam.
ben abartılı demedimki canım sadece zaten artıda olduğun için ve son günler daha dikkat edelim dedim.
hepimizin yapması gerekeni söyledim.
süpersin işte böyleeeeee
sağ ol tatlım
ay enfes görünüyorr
ben de yapayım birazdan
ayy zor işler. ben de dün kınadaydım c.tesi de düğün var vay anam vaay
ay çok geçmiş olsun abla yaa hepiniz dökülmüşsünüz
afiyet olsun canım güzel menü. ama bulgur bu 2 gün yeme bence şişişriyor.
izmir köftenin köfte kısmı nasıl oluyor ki canım?
menü güzel sanırım. afiyet olsun
çok geçmiş olsun canım.
bahsetmişsin doğal takviyeler al dediğin gibi
sucuk diyete uygun mu bacım. krakerleri niye yedin nefsine hakim olamadın mı sen de. zaten kuruyemiş yemişsin gereksiz olmuş keraker. akşam doyurucu olmamış az yemişsin onu da ama totalde menünün gideri var
yaa bahaar sen misin bana laf sokan bahaar gözüm üzerindeeeeeeeeeee
çok güzel. sen karatay mı yapıyorsun?
menü güzel canım afiyet olsun
güzel menü canım afiyet olsun ama saatlerini de yazarsan daha sağlık yorum yaparız.
Ay amin amin. Daha çok enerjiler sizin isteyen herkesin olsun inş.maşallah diyelim o zaman canım bol bol devam etsin azmin
Menüde çok guzel canım afiyet olsun
vayyyy enerjiye bakkk supersin ablammmm
Günaydın canım
Günaydın canım
hayırdır canım gene neden böyle oldun
Günaydın canım
anladim canım bizde öyle yapmıştık sonra bi türlü actiramadik kaldi öyle
Günaydın canım
Günaydın beybiii
Hakket bahar tavşanı oldum ya. Müzik açınca kendimi spor öğretmeni gibi hisediyorum yaptıkça yapasım geliyor.Tatlim sen neleri asmissin neden kucumsuyorsun başarılarını hepimiz bazen senin gibi yemeye yuklenebiliyoruz
Grip canim mahvetti beni çökertti resmen ilaç alıyorum bana mısın demiyor
Ay oda baya yorucu bir spor
Amin
Malesef aycam
Menü güzel tskimin tavşanı oldun bu ne kiz zip zip zip
MMuhtesemsin Zuhal sultan
Akşam yapacağım canım gunduz sagol
Abooo buse geçmişi okumuş cemkirmis bana kiz menü nerde menü bu hafta bitti haftaya benimle var mısın yarışa iki uc buçuk gözüne batmış kuruyemiş çiğ bitanem listede var çubuklardan galeta yerine :) akşam hastalıktan gözüm yemek girmedi hayret ben
bombeee bakalım yarın kac bugün ne yapiyorsun
evet canım bugün yeni birsayfadaha açtım bu sefer ons 70 in altınainmeden bi kriz yaşamamSağol tatlım. ama spor iyi geliyor cidden. daha 1 mil yapabildim ufaklık uyandı geri uyudu diye. ama o bile üsümemi geçirdi. ağrım hafifledi :)
valla kimseler yok ya
noldu baharim
Canım kendine sinirlenme en azindan pes edip birakmiyorsun tamamen. azimlisin her seferinde yeniden deyip başlıyorsun. buda önemli sadece biraz daha sabir canım.
zatenbenim galibaen büyük zaaafimbu moral bozuluncayiyorum keşke si sinirlenince yiyemeyenlerden olayımYarın telafi edersin aycacim asma yüzünü
Hayırdir canım
canım bi sakin ol önce her kizdiginda yemek yemeğe sarılmak yerine daha çok hirslan ve spora ver mesela kendini eşinle ne sorunun var bilmiyorum ama erkeklerin çoğu hiç bisey yokmus gibi devam etmede ustalar
çok sağol elifim yüzüm güldü sabah okuyunca gerçekten boş yere bitiriyorumkendimi belkidehata bende onun gibi çabuk silip devam etmek bi çok şeyi kolaylaştıracakniye böyle iştahsızsin tatsız durumlar yoktur inşallah. Az yediğin için gitmiyordur kilo az yediğimde benimde gram gitmiyor çünkü. Biraz daha zorla kendini canım yemek için tabiki en sağlıklı şekilde.
stres bitirdi beni zaten.
ahh ya hepimiz yaşıyoruz bu durumu hicbirsey yok gibi midesiz gibi davranıyorlar kendimizi yiyip bitirxigimizle kalıyoruz. Stresli zamanlar yaşıyorsun csnım kolay değil evladına çaba harcıyorsun işini gücünü terkettin bence kilo verme işin uzadı diye kendine haksızlık yapma çünkü harika bir annesin. :) ve biliyorum ki eninde sonunda istediğin kiloya inecek sin.
ay ablam yaaaa canimsin gerçekten mutlu oldum sevindim görünce enerjini fazlasıyla alabiliyorum ve cok cok tesekkurederim desteğiniçin bugün güzelbaşladım güzeldevam ediyoruminş yarına arti olmayacak inş eksi olmasa bile zihnimi tekrar toparladım düştüğümyerden tekrar kalkicam yola devam kaçıncı tekrar devam edisim bilmiyorumama yinede devamHanimmmmmm hanimmmmmm
Bi bohcami aciverem bakayim ne cikacak icinden
BÜTÜNNNN 9.TAKIM KIZLARINA
Herkese benden gelsin
Yalniz iclerinden 2 tanesi reserve edilmistir bilginize
Birisi simdi kücük nefescigle hastanede olan @berilceee berilime
Digeride moralinin bozuk oldugunu zanneden ama neler basardigini farketmemis bitanem F Fittek kamileme
Hadi kiz sana kiyak yapayim bide bunlardan gönderiyim
Bide sarilalim tam olsun
Hadi hadi itiraf et moral bozuklugu umutsuzluk fakan kalmadi dimiiiiii
Güpgüzellllll bi gün bizi bekliyor kürdan adaylarim
Biraz canlanalim yahu
kız sende benim gibisingit gel Kürkçü dükkanı bence boşa gitme elbet geri gelecen yereGunaydin kizlr ben de motivasyon sifirlandi kk hesabimi dondurcam sanirim bende bu motivasyon isi icin arkadsim.yok evde herkes iyisin yapma ne gerek var filan ebde zaten elif yakami birakmio hepinizi cok seviyorum ins. kafami toplar birgum gelirim
bugün 500 artık var anayasa bişi kalmayacak eminim sadece bi hafta boşa gitti yine iki kelam yüzündenbence hiçbirşey kaybetmemişsin öyle hemen bi kaçamakta pes edersen ozaman kaybedersin
hepimizin oluyor böyle dönemleri
kendini dibe çekme sakinleş ve yeniden başla cnm
13 kilo vermişsin bu harika devam edebilirsin
+ çıkman çok önemli değil yerleşmemiş kilo çabuk gider yeterki salma kendini
devamcanım pes etmiyorum herzamanolduğu gibi biraz modum düşüyor yada dusuruluyo zaman zamanoohh teline kavuşmana sevindim canım.
kız senin 2 çocuğun var he haberin olsun
menüleri beğendim bombe olmuş sporlarda var ohh
diren doğalgazz
canım pes etme de madem farkındasın kendini yemeğe verme. yazık olan sana oluyor. koşu bandın varsa sinirlenince git orda yürü mesela müzik dinleyerek. bilmiyorum ki. hem her hafta 250 gr versen ayda 1 kg eder.eee bu da yılda 12 kgazimle devam et canım
ay ben koptum bu diyaloglara alemsiniz siz
güzel menü canım afiyet olsun
ay mefkuşum tatlışımmm
ne diyeyim canım gel git git gel. inş bir dahakine kalıcı olursun artık. ve başarırsın. kimseyi dinleme yoluna bak. menüne uygun yemek yoksa ondan az ye yanına yoğurt salata ye. bu şekilde dikkat ederek başaracağına inanıyorum.
ooo bomba olmak için baya gayret var galibaTARTIDAN ÖNCEKİ SON GÜNNNNNNNNNNNNNNNNN
sabah tartıldım -100 ohhh ama yarına bombe olmalıyım
hım ikinci berilmi yetişiyor ne çemkir gülüm çemkir bize bu lazımçemkirtmeyin
öyle şu şunun yerine bu bunun yerine . o zman bende dün kınadaki koca pastayı yiyeydim öğün yerine
yimediim yimediiim. menümü yazcam şimdi.
bugün özel bir şey yapmıyorum. sabah 1 kepçe tarhana çorbası içtim üşüyordum içim ısınsın dedim. ama sonrasında napsam ki?
ay nası güldüm delirdi nerden bulursunuz böyle şeyleriEki Görüntüle 1912881 usuyenlerw gelsin
iyi olur bencede listede olmayanlara işin yerini demişki a benim gibiYa bizim grupta kimler var valla beynim yandı listede olmayanlarda liste yapsam motive artar
kereviz yok canım öyle bişi hiç duymadım bu arada bende o beş saat daha fazlasınazor dayanıyorumBen yine anlamadımkereviZ diye kuru yemiş mi var ? Evet canım akşamı erken kapatıyorum ama geceye kürüm var ya acıkmıyorum. Saat 16.00- 18.00 arası kapatıyorum. Bide 2 öğün beslendiğim için o çıkarlarda acıkıyorum vücudumun yedikleri ile yetinme süresim 6 saat sanırım.
ay aslında sporu da hesaplayim abla kac dakika olmuş bu hafta bayaa spor yaptimAyy şu hastalık faslını atlatalım da cnm inşallah haftaya bombeeeee oluruz hepimiz
Bu haftaya heralde spor konusunda ayçayla kapıştınız bakalım sonuç ne olacak
Bu arada herkesin hoplama hızı farklı olur
Yapılıncada
herkes kaçtanayi kaç dk da yaptıysa spor dk sına onu yazar
Yani ortak bi süre belirlemeye gerek yok bence
Kiz deliiiiyi olmanıza sevindim canım şükür maşallah. evet çemkirmek candır
kızlar yemişlerin hikayesini anlatayım. kına 8 de başladı önden bir tabak geldi içinde koca pasta, 1 dilim peynirli su böreği, 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye vardıben de pel pel baktım can çekiştim yemedim. sonra 21.00 da yemiş yağıtıldı yemeliydim çünkü öğlen 1,5 ta yediklerimle duramazdım midem kazınıyordu zaten. suyla çerez yaptım bende. saat geç diye de az yedim yoksa paketi yerdim açtım aaaççç anaaamm
hayde bre pehlivaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
Aslında ben hiç çorba sevmem ama buraya geldiğimden beri içiyorum aradaanladım ki sabah tek başına tarhana çorbası hiç tok tutmuyor bacılar..
baharrrraa bende de tam tersi çorba icmezsem gözüm yemekte oluyor çorba içip ustune bi bardak su iciyorum lıkır lıkır geziyorum
valla liste lazim ya kim varkim yok bilmiyoruzYa bizim grupta kimler var valla beynim yandı listede olmayanlarda liste yapsam motive artar
Kiz kereviz değil ceviz oBen yine anlamadımkereviZ diye kuru yemiş mi var ? Evet canım akşamı erken kapatıyorum ama geceye kürüm var ya acıkmıyorum. Saat 16.00- 18.00 arası kapatıyorum. Bide 2 öğün beslendiğim için o çıkarlarda acıkıyorum vücudumun yedikleri ile yetinme süresim 6 saat sanırım.
sutyen üstüne sporcu atletini dene canim ziplarkenGöğüs sarkması mıben onları tutup yapıyorum :) evde iken normal zıplıyorum ama diğer türlü spor salonunda zıplıyorum canm o yüzden ayakkabılarım oluyor.
AminnñAy amin amin. Daha çok enerjiler sizin isteyen herkesin olsun inş.
Işte budur canımevet canım bugün yeni birsayfadaha açtım bu sefer ons 70 in altınainmeden bi kriz yaşamam
zatenbenim galibaen büyük zaaafimbu moral bozuluncayiyorum keşke si sinirlenince yiyemeyenlerden olayım
çok sağol elifim yüzüm güldü sabah okuyunca gerçekten boş yere bitiriyorumkendimi belkidehata bende onun gibi çabuk silip devam etmek bi çok şeyi kolaylaştıracak
inş dediğin gibi istediğim kiloya inerim en kisa zamanda
kız sen çok tatlisin nedense içimden geldi bi arada babamın nasil oldu
ay ablam yaaaa canimsin gerçekten mutlu oldum sevindim görünce enerjini fazlasıyla alabiliyorum ve cok cok tesekkurederim desteğiniçin bugün güzelbaşladım güzeldevam ediyoruminş yarına arti olmayacak inş eksi olmasa bile zihnimi tekrar toparladım düştüğümyerden tekrar kalkicam yola devam kaçıncı tekrar devam edisim bilmiyorumama yinede devam
elbet birgün kader benden bikacak moralini bozmak için sebep bulamayacak ve yakami bırakacak eminim
kız sende benim gibisingit gel Kürkçü dükkanı bence boşa gitme elbet geri gelecen yere
bugün 500 artık var anayasa bişi kalmayacak eminim sadece bi hafta boşa gitti yine iki kelam yüzünden
devamcanım pes etmiyorum herzamanolduğu gibi biraz modum düşüyor yada dusuruluyo zaman zaman
herseyerağmendevam
ooo bomba olmak için baya gayret var galiba
hım ikinci berilmi yetişiyor ne çemkir gülüm çemkir bize bu lazım
ay nası güldüm delirdi nerden bulursunuz böyle şeyleri
iyi olur bencede listede olmayanlara işin yerini demişki a benim gibi
kereviz yok canım öyle bişi hiç duymadım bu arada bende o beş saat daha fazlasınazor dayanıyorum
kız ayça benim menude kereviz yok anacimBen yine anlamadımkereviZ diye kuru yemiş mi var ? Evet canım akşamı erken kapatıyorum ama geceye kürüm var ya acıkmıyorum. Saat 16.00- 18.00 arası kapatıyorum. Bide 2 öğün beslendiğim için o çıkarlarda acıkıyorum vücudumun yedikleri ile yetinme süresim 6 saat sanırım.
Kiz bugün persembee spor yapmiyoruz unuttun galiba :)Selamun aleykum çıtır hatunlar
Biz yine disardaydik 1 saat kadar babamız ne zamandır araba için şarjlı supurge istiyordu malum kızla bi yere gidince araba cok batiyordu arabada biseyler yiyince bugün A101 e gelmiş dedim gidim alım adamı sevindireyimcikmiskende yarm saat kadar yürüyüş yaptık kızımla en cadı uyumus kalmış kiyamadim geldik evimize
Aslinda super bir fikir bence, kac kisi liste disiysa ayri bir liste yapsak cok guzel olucak.Ya bizim grupta kimler var valla beynim yandı listede olmayanlarda liste yapsam motive artar
Kiz spor amaçlı gitmedim zatenKiz bugün persembee spor yapmiyoruz unuttun galiba :)
takım içi (listede olan olmayan)ilk 3 belirlemeye bu hafta baslicaz buna ek butun herkesi bi liste sıralaması yapabilirizAslinda super bir fikir bence, kac kisi liste disiysa ayri bir liste yapsak cok guzel olucak.
Tamam o zaman canooKiz spor amaçlı gitmedim zatentempolu yurumedim saklama sallama yurudum
takım içi (listede olan olmayan)ilk 3 belirlemeye bu hafta baslicaz buna ek butun herkesi bi liste sıralaması yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?