Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anladım ki sabah tek başına tarhana çorbası hiç tok tutmuyor bacılar..
Beni çorba hiç bizaman tok tutmaz
O yüzden pek yemem

Sanada tebrikler kuzum dün akşam için
Keşke bu iradeni haftasonu da göstersende artılarla uğraşmasan
Şimdiye çoktan 5 lere düştüydün
Tabi bu laf hepimize

Ben yine anlamadım kereviZ diye kuru yemiş mi var ? Evet canım akşamı erken kapatıyorum ama geceye kürüm var ya acıkmıyorum. Saat 16.00- 18.00 arası kapatıyorum. Bide 2 öğün beslendiğim için o çıkarlarda acıkıyorum vücudumun yedikleri ile yetinme süresim 6 saat sanırım.

Göğüs sarkması mı ben onları tutup yapıyorum :) evde iken normal zıplıyorum ama diğer türlü spor salonunda zıplıyorum canm o yüzden ayakkabılarım oluyor.

Ay amin amin. Daha çok enerjiler sizin isteyen herkesin olsun inş.

Hakket bahar tavşanı oldum ya. Müzik açınca kendimi spor öğretmeni gibi hisediyorum yaptıkça yapasım geliyor.

evet canım bugün yeni birsayfadaha açtım bu sefer ons 70 in altınainmeden bi kriz yaşamam
zatenbenim galibaen büyük zaaafimbu moral bozuluncayiyorum keşke si sinirlenince yiyemeyenlerden olayım

çok sağol elifim yüzüm güldü sabah okuyunca gerçekten boş yere bitiriyorumkendimi belkidehata bende onun gibi çabuk silip devam etmek bi çok şeyi kolaylaştıracak
inş dediğin gibi istediğim kiloya inerim en kisa zamanda
kız sen çok tatlisin nedense içimden geldi bi arada babamın nasil oldu

ay ablam yaaaa canimsin gerçekten mutlu oldum sevindim görünce enerjini fazlasıyla alabiliyorum ve cok cok tesekkurederim desteğiniçin bugün güzelbaşladım güzeldevam ediyoruminş yarına arti olmayacak inş eksi olmasa bile zihnimi tekrar toparladım düştüğümyerden tekrar kalkicam yola devam kaçıncı tekrar devam edisim bilmiyorumama yinede devam
elbet birgün kader benden bikacak moralini bozmak için sebep bulamayacak ve yakami bırakacak eminim
Gunaydin kizlr ben de motivasyon sifirlandi kk hesabimi dondurcam sanirim bende bu motivasyon isi icin arkadsim.yok evde herkes iyisin yapma ne gerek var filan ebde zaten elif yakami birakmio hepinizi cok seviyorum ins. kafami toplar birgum gelirim
kız sende benim gibisingit gel Kürkçü dükkanı bence boşa gitme elbet geri gelecen yere

bugün 500 artık var anayasa bişi kalmayacak eminim sadece bi hafta boşa gitti yine iki kelam yüzünden

devamcanım pes etmiyorum herzamanolduğu gibi biraz modum düşüyor yada dusuruluyo zaman zaman
herseyerağmendevam
TARTIDAN ÖNCEKİ SON GÜNNNNNNNNNNNNNNNNN

sabah tartıldım -100 ohhh ama yarına bombe olmalıyım
ooo bomba olmak için baya gayret var galiba

hım ikinci berilmi yetişiyor ne çemkir gülüm çemkir bize bu lazım

ay nası güldüm delirdi nerden bulursunuz böyle şeyleri

Ya bizim grupta kimler var valla beynim yandı listede olmayanlarda liste yapsam motive artar
iyi olur bencede listede olmayanlara işin yerini demişki a benim gibi
kereviz yok canım öyle bişi hiç duymadım bu arada bende o beş saat daha fazlasınazor dayanıyorum

ay aslında sporu da hesaplayim abla kac dakika olmuş bu hafta bayaa spor yaptim
Tamam ablam
Kiz deliii
Aferin sana busem hep böyle ol kizzzz
anladım ki sabah tek başına tarhana çorbası hiç tok tutmuyor bacılar..
Aslında ben hiç çorba sevmem ama buraya geldiğimden beri içiyorum arada
aa bende de tam tersi çorba icmezsem gözüm yemekte oluyor çorba içip ustune bi bardak su iciyorum lıkır lıkır geziyorum
baharrrr likir likir allah seni napmaya kizzz
Ya bizim grupta kimler var valla beynim yandı listede olmayanlarda liste yapsam motive artar
valla liste lazim ya kim varkim yok bilmiyoruz
Kiz kereviz değil ceviz o
Göğüs sarkması mı ben onları tutup yapıyorum :) evde iken normal zıplıyorum ama diğer türlü spor salonunda zıplıyorum canm o yüzden ayakkabılarım oluyor.
sutyen üstüne sporcu atletini dene canim ziplarken
Ay amin amin. Daha çok enerjiler sizin isteyen herkesin olsun inş.
Aminnñ

Işte budur canım motive si dusene itinayla sopa çekilip aklı başına getirilir

kız ayça benim menude kereviz yok anacim sabah ceviz yedim kereviz degil tereddüte dustum birden kendilerini hiç sevmem de supermis canım bende tekrar karatayi porsiyonlu bi sekilde devam edicem hastalık gitti sayılır

Selamun aleykum çıtır hatunlar
Biz yine disardaydik 1 saat kadar babamız ne zamandır araba için şarjlı supurge istiyordu malum kızla bi yere gidince araba cok batiyordu arabada biseyler yiyince bugün A101 e gelmiş dedim gidim alım adamı sevindireyim cikmiskende yarm saat kadar yürüyüş yaptık kızımla en cadı uyumus kalmış kiyamadim geldik evimize

Kiz bugün persembee spor yapmiyoruz unuttun galiba :)

Kiz bugün persembee spor yapmiyoruz unuttun galiba :)
Kiz spor amaçlı gitmedim zaten tempolu yurumedim saklama sallama yurudum
Aslinda super bir fikir bence, kac kisi liste disiysa ayri bir liste yapsak cok guzel olucak.
takım içi (listede olan olmayan)ilk 3 belirlemeye bu hafta baslicaz buna ek butun herkesi bi liste sıralaması yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…