Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok haklısın ablamm. ben de üşüdüm diye içtim iyi geldi ama hiç tok tutmadı.

aa bende de tam tersi çorba icmezsem gözüm yemekte oluyor çorba içip ustune bi bardak su iciyorum lıkır lıkır geziyorum

ne çorbası canım? tavuklu falansa tok tutabilir belki. tarhana hemen acıktırdı

Göğüs sarkması mı ben onları tutup yapıyorum :) evde iken normal zıplıyorum ama diğer türlü spor salonunda zıplıyorum canm o yüzden ayakkabılarım oluyor.

evdeyken de giy ccanım spor ayakkabı ben evde spor yaparken cıbıl ayak yapıyordum ondan oldu benim

çemkirella mı olsam acaba ben

evet canım ya düzgün menüyle bombe olmaya çalışıyom inş olur.

aynen pes etmek yok devam devaaamm

insanız canım hep böyle olamıyorum bende bazen öyle bazen böyle ama yola devam

ben çorba severim de tok tutmuyormuş tarhana tek başına.

a.s. canımmm
iyi etmişsin adam sevinir sen de bebişle temiz hava almış oldun o da güzel :)
nerden haberleniyorsunuz böyle o gelmiş bu gelmiş? benim hiç haberim olmuyor bim den a101 den

Kızlar az önce tartildim moralim bozuldu yaa

niye kız?? de bakim hele? beklediğin kadar mı eksi değilsin? bi de yemek yedikten sonra gün için tartılınmaz ki heralde moralin bozulur ya

yoğunnnnn bir günün çok şükür sonuna geldim hazırlanayım ben
bu hafta listeye giremesemde en azından regliye rağmen eksiyle kapatıcam inşallah
akşam menümle burdayım öpüldünüz

cnm tok karnına niye tartılıyosun bakma sen ona sabah düzelir
ay dayanamadım sabah usuyorum ondan Tartilmadim. sabit çıktım yaa
yoğunnnnn bir günün çok şükür sonuna geldim hazırlanayım ben
bu hafta listeye giremesemde en azından regliye rağmen eksiyle kapatıcam inşallah
akşam menümle burdayım öpüldünüz
Görüşürüz tatlım ins eksi gelir

Facebook ta denk geldi canım arada da kendim aktuellerine bakıyorum internet sitelerinden

kız ayça benim menude kereviz yok anacim sabah ceviz yedim kereviz degil tereddüte dustum birden kendilerini hiç sevmem de supermis canım bende tekrar karatayi porsiyonlu bi sekilde devam edicem hastalık gitti sayılır
kiz senin cevizi tel kereviz yazıyor ondan millet çıldırdı kereviz diye

aaa görmedim bende çıktım sabah temizlik kovası aldik kuzeye benimkiler rahat bıraksın diye ama yüzüne bakmadi

Kiz spor amaçlı gitmedim zaten tempolu yurumedim saklama sallama yurudum
takım içi (listede olan olmayan)ilk 3 belirlemeye bu hafta baslicaz buna ek butun herkesi bi liste sıralaması yapabiliriz
İlk uc listedekiler için canım diğer listeye de bu cuma yapalım herkes ni toplasin kafaya gore gelip gidenleri bi zopalayalim
Kızlar az önce tartildim moralim bozuldu yaa
Aferin iyi yapmissin tok karına bu saatte kesin doğrudur o sonuç
Fark etmez canim ne icsem sisirir beni
ay dayanamadım sabah usuyorum ondan Tartilmadim. sabit çıktım yaa

Görüşürüz tatlım ins eksi gelir
en az -800 fark atar en azzz

Anamm ağzından bak damlıyor ins kizzzz

kerevizler aşkına kız bende aynı dertten muzdaribim mopumun başından ayrılmıyor geçen hafta sirf onun için çıktım kovayı alirsam rahat bırakır beni diye ama nafile bana onları veriyor kendi benimkine gidiyor bide pesimden tin tin gelmez mi ya sildim yerleri siliyor yada bana surayida sil diye gösteriyor parmağıyla cadi çok cekecem ben bundan cokk
Liste konusunda bana ger turlu uyar canım max yarım saatimi bile almaz

Sil toz al o uyurken yapıyorum da süpürme mecbur uyanıkken elimden alıp en ince detaya kadar supuruyor sözde koltukların altına eğiliyor iş yapıyor sözde
ay hiç marifetli değilim benim kış kitap okumakla geçiyor

Kiz bırak yapsın çocuk :) benimkide istiyordu artık evi supuruyorum ufacık bi kısım bırakıyorum o süpürüyor. paspasta aynı şekil. şimdiden öğrensin çocuk. hem benimki bulaşık makinesi bile boşaltıyor. çamaşır makinesi boşaltıyor pek hamarat yahu
Ay ben hiç sevmem ya sıkılırım valla

Menum
Sabah 12
2 dilim tb ekmeği
Kk peynirden tost
Ara 14
Sütlü kahve
Akşam 18
3 yumurta ve peynirden omlet
2 mandalina
Su 1.5 spor yok

süpürgeyle yarışıyor benimki de birde hızlı hizli emeklicem diye acele ediyor pat yüz üstü gamaniyor tabi sonu aglamayla bitiyor

Kız yapsin yapmasin demiyorumki kendine zarar verecek diye korkuyorum Ay o bulaşık makinesi ömrümü alıyor çok seviyor temizlenir sorun değilde kirlileri yerlestirikende sıkıntı oluyor
Biz camasirlari beraber yaşıyoruz katlıyoruz O bana veriyor çamaşırı ben asiyorum Katliyorum
Menum
Sabah 12
2 dilim tb ekmeği
Kk peynirden tost
Ara 14
Sütlü kahve
Akşam 18
3 yumurta ve peynirden omlet
2 mandalina
Su 1.5 spor yok
menüyü unutmusum güzel olmuş canım afiyet olsun

Son düzenleme:
ay aslında sporu da hesaplayim abla kac dakika olmuş bu hafta bayaa spor yaptim
Tamam ablam

Kiz deliii
Aferin sana busem hep
nasılda kereviz okudum ben onu ya. Canım cekmiş demekki ayy nasılda severim bol nohutlu ama İstanbul'da yol satılmıyor yapraklı

aynı biz ya bide katlamaya çalışıyor sarıp sarıp veriyor çamaşırları
Sağol canım
nasılda kereviz okudum ben onu ya. Canım cekmiş demekki ayy nasılda severim bol nohutlu ama İstanbul'da yol satılmıyor yapraklı
Hiç sevmem bende canim :)
Benim menum yok
Baharatlı yoğurttan ibaret
Sıvı: 2 lt su ,1 kupa yeşil çay ,1 şişe maden suyu
afiyet olsun canım
Akşam akşam tartılırsan bozulur tabi. Tüm gün yediğin içtikleri var sonucta vucudunda
Tartilmam bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…