- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.601
Beni çorba hiç bizaman tok tutmaz
O yüzden pek yemem
Sanada tebrikler kuzum dün akşam için
Keşke bu iradeni haftasonu da göstersende artılarla uğraşmasan
Şimdiye çoktan 5 lere düştüydün
Tabi bu laf hepimize
çok haklısın ablamm. ben de üşüdüm diye içtim iyi geldi ama hiç tok tutmadı.
aa bende de tam tersi çorba icmezsem gözüm yemekte oluyor çorba içip ustune bi bardak su iciyorum lıkır lıkır geziyorum
ne çorbası canım? tavuklu falansa tok tutabilir belki. tarhana hemen acıktırdı
Göğüs sarkması mıben onları tutup yapıyorum :) evde iken normal zıplıyorum ama diğer türlü spor salonunda zıplıyorum canm o yüzden ayakkabılarım oluyor.
evdeyken de giy ccanım spor ayakkabı ben evde spor yaparken cıbıl ayak yapıyordum ondan oldu benim
evet canım bugün yeni birsayfadaha açtım bu sefer ons 70 in altınainmeden bi kriz yaşamam
zatenbenim galibaen büyük zaaafimbu moral bozuluncayiyorum keşke si sinirlenince yiyemeyenlerden olayım
çok sağol elifim yüzüm güldü sabah okuyunca gerçekten boş yere bitiriyorumkendimi belkidehata bende onun gibi çabuk silip devam etmek bi çok şeyi kolaylaştıracak
inş dediğin gibi istediğim kiloya inerim en kisa zamanda
kız sen çok tatlisin nedense içimden geldi bi arada babamın nasil oldu
ay ablam yaaaa canimsin gerçekten mutlu oldum sevindim görünce enerjini fazlasıyla alabiliyorum ve cok cok tesekkurederim desteğiniçin bugün güzelbaşladım güzeldevam ediyoruminş yarına arti olmayacak inş eksi olmasa bile zihnimi tekrar toparladım düştüğümyerden tekrar kalkicam yola devam kaçıncı tekrar devam edisim bilmiyorumama yinede devam
elbet birgün kader benden bikacak moralini bozmak için sebep bulamayacak ve yakami bırakacak eminim
kız sende benim gibisingit gel Kürkçü dükkanı bence boşa gitme elbet geri gelecen yere
bugün 500 artık var anayasa bişi kalmayacak eminim sadece bi hafta boşa gitti yine iki kelam yüzünden
devamcanım pes etmiyorum herzamanolduğu gibi biraz modum düşüyor yada dusuruluyo zaman zaman
herseyerağmendevam
ooo bomba olmak için baya gayret var galiba
hım ikinci berilmi yetişiyor ne çemkir gülüm çemkir bize bu lazım
ay nası güldüm delirdi nerden bulursunuz böyle şeyleri
iyi olur bencede listede olmayanlara işin yerini demişki a benim gibi
kereviz yok canım öyle bişi hiç duymadım bu arada bende o beş saat daha fazlasınazor dayanıyorum
çemkirella mı olsam acaba ben
evet canım ya düzgün menüyle bombe olmaya çalışıyom inş olur.
aynen pes etmek yok devam devaaamm
ay aslında sporu da hesaplayim abla kac dakika olmuş bu hafta bayaa spor yaptim
Tamam ablam
Kiz deliii
Aferin sana busem hep böyle ol kizzzz
Aslında ben hiç çorba sevmem ama buraya geldiğimden beri içiyorum arada
baharrrrlikir likir allah seni napmaya kizzz
valla liste lazim ya kim varkim yok bilmiyoruz
Kiz kereviz değil ceviz o
sutyen üstüne sporcu atletini dene canim ziplarken
Aminnñ
insanız canım hep böyle olamıyorum bende bazen öyle bazen böyle ama yola devam
ben çorba severim de tok tutmuyormuş tarhana tek başına.
Selamun aleykum çıtır hatunlar
Biz yine disardaydik 1 saat kadar babamız ne zamandır araba için şarjlı supurge istiyordu malum kızla bi yere gidince araba cok batiyordu arabada biseyler yiyince bugün A101 e gelmiş dedim gidim alım adamı sevindireyimcikmiskende yarm saat kadar yürüyüş yaptık kızımla en cadı uyumus kalmış kiyamadim geldik evimize
a.s. canımmm
iyi etmişsin adam sevinir sen de bebişle temiz hava almış oldun o da güzel :)
nerden haberleniyorsunuz böyle o gelmiş bu gelmiş? benim hiç haberim olmuyor bim den a101 den
Kızlar az önce tartildim moralim bozuldu yaa
niye kız?? de bakim hele? beklediğin kadar mı eksi değilsin? bi de yemek yedikten sonra gün için tartılınmaz ki heralde moralin bozulur ya