Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yuruyubce rahatliycaksin tabi ilk basta pata kute cok duser sinrada benimki gibi koltuk tepelerinde gezer ragatlayacaksin derken yerden kalkmis olacak

oolong cayı bir karışım mı yoksa bir bitki mi canm
yok canım. yeşil çay yaprağının %10 veya %20 oranında okside edilmesiyle elde ediyor. Türkiyede üretilmiyor. ben çinden getirttim. yeşil çay ve türevleri benden sorulur.

hepsini geç de su böreği yenmez mi offff offffff

aa bende de tam tersi çorba icmezsem gözüm yemekte oluyor çorba içip ustune bi bardak su iciyorum lıkır lıkır geziyorum
ben çorbayı çok severim. bildiğin gibi değil ve acayip tok tutar beni. geçen aylarda bir siteden deli gibi bir sürü değişik geleneksel çorba tarifi not etmiştim. dur bulayım da yapayım.

kız ayça benim menude kereviz yok anacim sabah ceviz yedim kereviz degil tereddüte dustum birden kendilerini hiç sevmem de supermis canım bende tekrar karatayi porsiyonlu bi sekilde devam edicem hastalık gitti sayılır

yoğunnnnn bir günün çok şükür sonuna geldim hazırlanayım ben
bu hafta listeye giremesemde en azından regliye rağmen eksiyle kapatıcam inşallah
akşam menümle burdayım öpüldünüz
benim de yaklaştı. şişiyorum gibi. hemen anlıyorum. bir tatlı istiyorum.

Su an bisey yememek için cok mucadele ediyorum
aman canım direk tartıda artı bitki çayi falan iç yada iki uç tane çiğ badem tok tutar
yuruyubce rahatliycaksin tabi ilk basta pata kute cok duser sinrada benimki gibi koltuk tepelerinde gezer ragatlayacaksin derken yerden kalkmis olacak
desene çekilecek çile bitmiyor bu sipalardan

sabah; yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, nane, 3 lokma unsuz ekmek (badem unu yulaf kepeği karışımı)
öğlen; 5 yk kurutulmuş kabak ve patlıcan yemeği, 2 zeytin, 1 dilim tbe, 3 yk yoğurt
ara; 20 tane leblebi
akşam; 5 yk etli taze fasulye, cacık, 2 dilim tbe

1,5 su, 40 dk yürüyüş

Sabah 6.00
5 çiğ badem
1 bardak neskafe

Sabah 8.00
2 yumurta haşlama
1 dilim peynir
1 dilim ekmek (kendi yaptıgım)

Akşam 17.00
Pırasa yemeği
3 fıstık
Yarım nar

Gece
Yoğurt kürü

Sıvı 3 lt su,2 yeşil çay

Nasıl yapıyorsun unsuz ekmeği? Menü süper bayıldım

Sizin işin kolayını bulmuşsunuz bayanlar. Almışsınız hamarat kızları keyfinize bakıyorsunuz.

Su an bisey yememek için cok mucadele ediyorum
Aman canim tut kendini bi iki kasik yoğurt yiyebilirsin
afiyet olsun abla bugün spor olmasa da olurdu :)
afiyet olsun canım
İnş sabah Harika kilolar vermiş ve hepsi yağdan gitmiş olur bizim için
Inş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…