- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.621
yuruyubce rahatliycaksin tabi ilk basta pata kute cok duser sinrada benimki gibi koltuk tepelerinde gezer ragatlayacaksin derken yerden kalkmis olacaksüpürgeyle yarışıyor benimki de birde hızlı hizli emeklicem diye acele ediyor pat yüz üstü gamaniyor tabi sonu aglamayla bitiyor
Kız yapsin yapmasin demiyorumki kendine zarar verecek diye korkuyorum Ay o bulaşık makinesi ömrümü alıyor çok seviyortemizlenir sorun değilde kirlileri yerlestirikende sıkıntı oluyor
Biz camasirlari beraber yaşıyoruz katlıyoruz O bana veriyor çamaşırı ben asiyorum Katliyorum
menüyü unutmusum güzel olmuş canım afiyet olsun
yok canım. yeşil çay yaprağının %10 veya %20 oranında okside edilmesiyle elde ediyor. Türkiyede üretilmiyor. ben çinden getirttim. yeşil çay ve türevleri benden sorulur.oolong cayı bir karışım mı yoksa bir bitki mi canm
hepsini geç de su böreği yenmez mikızlar yemişlerin hikayesini anlatayım. kına 8 de başladı önden bir tabak geldi içinde koca pasta, 1 dilim peynirli su böreği, 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye vardıben de pel pel baktım can çekiştim yemedim. sonra 21.00 da yemiş yağıtıldı yemeliydim çünkü öğlen 1,5 ta yediklerimle duramazdım midem kazınıyordu zaten. suyla çerez yaptım bende. saat geç diye de az yedim yoksa paketi yerdim açtım aaaççç anaaamm
ben çorbayı çok severim. bildiğin gibi değil ve acayip tok tutar beni. geçen aylarda bir siteden deli gibi bir sürü değişik geleneksel çorba tarifi not etmiştim. dur bulayım da yapayım.aa bende de tam tersi çorba icmezsem gözüm yemekte oluyor çorba içip ustune bi bardak su iciyorum lıkır lıkır geziyorum
kız ayça benim menude kereviz yok anacimsabah ceviz yedim kereviz degil tereddüte dustum birden kendilerini hiç sevmem de supermis canım bende tekrar karatayi porsiyonlu bi sekilde devam edicem hastalık gitti sayılır
benim de yaklaştı. şişiyorum gibi. hemen anlıyorum. bir tatlı istiyorum.yoğunnnnn bir günün çok şükür sonuna geldim hazırlanayım ben
bu hafta listeye giremesemde en azından regliye rağmen eksiyle kapatıcam inşallah
akşam menümle burdayım öpüldünüz
aman canım direk tartıda artı bitki çayi falan iç yada iki uç tane çiğ badem tok tutarSu an bisey yememek için cok mucadele ediyorum
yuruyubce rahatliycaksin tabi ilk basta pata kute cok duser sinrada benimki gibi koltuk tepelerinde gezer ragatlayacaksin derken yerden kalkmis olacak
Aynen o yüzden yemedim tutuyorum çünkü aç değilim ki.aman canım direk tartıda artı bitki çayi falan iç yada iki uç tane çiğ badem tok tutar
desene çekilecek çile bitmiyor bu sipalardan
Nasıl yapıyorsun unsuz ekmeği? Menü süper bayıldımsabah; yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, nane, 3 lokma unsuz ekmek (badem unu yulaf kepeği karışımı)
öğlen; 5 yk kurutulmuş kabak ve patlıcan yemeği, 2 zeytin, 1 dilim tbe, 3 yk yoğurt
ara; 20 tane leblebi
akşam; 5 yk etli taze fasulye, cacık, 2 dilim tbe
1,5 su, 40 dk yürüyüş
Benim için bu hafta rüyaİnş sabah Harika kilolar vermiş ve hepsi yağdan gitmiş olur bizim için
Öğün araları benim için çok uzun. Yoğurt kürü ne oluyor?Sabah 6.00
5 çiğ badem
1 bardak neskafe
Sabah 8.00
2 yumurta haşlama
1 dilim peynir
1 dilim ekmek (kendi yaptıgım)
Akşam 17.00
Pırasa yemeği
3 fıstık
Yarım nar
Gece
Yoğurt kürü
Sıvı 3 lt su,2 yeşil çay
Kereviz mi! Nohutlu Nasıl oluyor ki?nasılda kereviz okudum ben onu ya. Canım cekmiş demekki ayy nasılda severim bol nohutlu ama İstanbul'da yol satılmıyor yapraklı
Nasıl dayanıyorsun ki?Benim menum yok
Baharatlı yoğurttan ibaret
Sıvı: 2 lt su ,1 kupa yeşil çay ,1 şişe maden suyu
Sizin işin kolayını bulmuşsunuz bayanlar. Almışsınız hamarat kızları keyfinize bakıyorsunuz.Kiz bırak yapsın çocuk :) benimkide istiyordu artık evi supuruyorum ufacık bi kısım bırakıyorum o süpürüyor. paspasta aynı şekil. şimdiden öğrensin çocuk. hem benimki bulaşık makinesi bile boşaltıyor. çamaşır makinesi boşaltıyorpek hamarat yahu
Ay ben hiç sevmem ya sıkılırım valla
Aman canim tut kendini bi iki kasik yoğurt yiyebilirsinSu an bisey yememek için cok mucadele ediyorum
afiyet olsun abla bugün spor olmasa da olurdu :)sabah; yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, nane, 3 lokma unsuz ekmek (badem unu yulaf kepeği karışımı)
öğlen; 5 yk kurutulmuş kabak ve patlıcan yemeği, 2 zeytin, 1 dilim tbe, 3 yk yoğurt
ara; 20 tane leblebi
akşam; 5 yk etli taze fasulye, cacık, 2 dilim tbe
1,5 su, 40 dk yürüyüş
afiyet olsun canımSabah 6.00
5 çiğ badem
1 bardak neskafe
Sabah 8.00
2 yumurta haşlama
1 dilim peynir
1 dilim ekmek (kendi yaptıgım)
Akşam 17.00
Pırasa yemeği
3 fıstık
Yarım nar
Gece
Yoğurt kürü
Sıvı 3 lt su,2 yeşil çay
Inş canım :)İnş sabah Harika kilolar vermiş ve hepsi yağdan gitmiş olur bizim için
Benimki erkek canım :)Sizin işin kolayını bulmuşsunuz bayanlar. Almışsınız hamarat kızları keyfinize bakıyorsunuz.
O daha güzelmiş. Gelin yaşadı.Benimki erkek canım :)
AynenO daha güzelmiş. Gelin yaşadı.
Hem kendine hem geline bakar. Hayat müşterek değil mi ama.Aynenöğrensin şimdiden kendi işini kendi yapsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?