- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.641
erkek canım benimkide akşam babası oglum sendemi bendensin diyor gündüz yüzüne bakmadı akşam heryeri sildi süpürdü her odaya girdi işi bitincede bitti dedi oturduSizin işin kolayını bulmuşsunuz bayanlar. Almışsınız hamarat kızları keyfinize bakıyorsunuz.
Her türlü menüyü gördüğümü sanıyordum. Ama yanılmışım. Bu Nasıl bir şeydir böyle?Kızlar geçmişi yarıda bıraktım ins yarım tamamlarim menümü yazıp ben kaçar
Sabah
5 lahana sarması melemen peynir 1 kayısı
Akşam
2 tane omega 3 Hapi iki kibrit kutusu helva
2.7lt su spor yok
evet bayanlar özelden ev adreslerini alayım. Olur da bir gün kızım olursa ben dünürleri yakında buldum diyeceğim.erkek canım benimkide akşam babası oglum sendemi bendensin diyor gündüz yüzüne bakmadı akşam heryeri sildi süpürdü her odaya girdi işi bitincede bitti dedi oturdu
Ev
evet bayanlar özelden ev adreslerini alayım. Olur da bir gün kızım olursa ben dünürleri yakında buldum diyeceğim.
yoğurt tok tutuyor canım 3 saatte bir yedim ama şuan midem guruldamiyor dersm yalan olueNasıl dayanıyorsun ki?
Aynen öyle canım. biz nasıl esimize cemkiriyoruz yardım et diye oda edecek öğrensin şimdiden :)Hem kendine hem geline bakar. Hayat müşterek değil mi ama.
karatayda üst üste sarma varmı canım. birde tartı öncesi yememen daha iyiydi afiyet olsunKızlar geçmişi yarıda bıraktım ins yarım tamamlarim menümü yazıp ben kaçar
Sabah
5 lahana sarması melemen peynir 1 kayısı
Akşam
2 tane omega 3 Hapi iki kibrit kutusu helva
2.7lt su spor yok
afiyet olsun canımSabah 8:30
2 dilim ekmek 1 kk peynir çay
Öğle 12:30
1 kase yoğurt 3 dilim etimek
Ara 2 elma
Akşam 17:30
4 köfte roka salatası
Yarım saat yürüyüş
Ev
evet bayanlar özelden ev adreslerini alayım. Olur da bir gün kızım olursa ben dünürleri yakında buldum diyeceğim.
eline sağlık canım ya biz daha kalabalık degilmiydik***9.Takim 492. Etap***
CurukElma(65.1/
buseb(61.1/
nanekekik(72.9/
ayulduzz (68.4/
Mefkurem (83.5
MuallimeA (75.8/
gingercookkie (79/
askrhpozitif(90,2
dagyolu(75.5/
Nilyyyaaannn (74.5/
9. takım ortalama:
free liste
sahgull(71,2/
Yesilsarmasikk(76.4/
kkkmevsim5(73.6/
masal3487(64.7/
burcugncy(71.6/
buyurun listeler cuma günü bildirim yapıp listede olmayanları ekledim free ye geçmişten baktım
Ay envanter hiç çekilmez kolay gelsin canımHerkese iyi geceler. Yarın sayım yapacağız. Çok geç geleceğim işten muhtemelen. Yarın menümü yazamayabilirim. Bilginize.
ay dayanamadım sabah usuyorum ondan Tartilmadim. sabit çıktım yaa
Görüşürüz tatlım ins eksi gelir
kiz senin cevizi tel kereviz yazıyor ondan millet çıldırdı kereviz diye
aaa görmedim bende çıktım sabah temizlik kovası aldik kuzeyebenimkiler rahat bıraksın diye ama yüzüne bakmadi
İlk uc listedekiler için canım diğer listeye de bu cuma yapalım herkes ni toplasin kafaya gore gelip gidenleri bi zopalayalim
Aferin iyi yapmissin tok karına bu saatte kesin doğrudur o sonuç
Fark etmez canim ne icsem sisirir beni
en az -800 fark atar en azzz
Bu arada hanımlaar ben yine dayanamadım yine ip aldımatkı başladım diğer atkı yarı olmuştu onu sokup başka şeye cevircem sanırım
Geçen sene kışı keceyle etaminle gecirmisdim bu kış sanırım örgüyle gecircem
yok canım. yeşil çay yaprağının %10 veya %20 oranında okside edilmesiyle elde ediyor. Türkiyede üretilmiyor. ben çinden getirttim. yeşil çay ve türevleri benden sorulur.
hepsini geç de su böreği yenmez mioffff offffff
ben çorbayı çok severim. bildiğin gibi değil ve acayip tok tutar beni. geçen aylarda bir siteden deli gibi bir sürü değişik geleneksel çorba tarifi not etmiştim. dur bulayım da yapayım.
benim de yaklaştı. şişiyorum gibi. hemen anlıyorum. bir tatlı istiyorum.
sabah; yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, nane, 3 lokma unsuz ekmek (badem unu yulaf kepeği karışımı)
öğlen; 5 yk kurutulmuş kabak ve patlıcan yemeği, 2 zeytin, 1 dilim tbe, 3 yk yoğurt
ara; 20 tane leblebi
akşam; 5 yk etli taze fasulye, cacık, 2 dilim tbe
1,5 su, 40 dk yürüyüş
Menum
Sabah 12
2 dilim tb ekmeği
Kk peynirden tost
Ara 14
Sütlü kahve
Akşam 18
3 yumurta ve peynirden omlet
2 mandalina
Su 1.5 spor yok
Benim menum yok
Baharatlı yoğurttan ibaret
Sıvı: 2 lt su ,1 kupa yeşil çay ,1 şişe maden suyu
Sabah 6.00
5 çiğ badem
1 bardak neskafe
Sabah 8.00
2 yumurta haşlama
1 dilim peynir
1 dilim ekmek (kendi yaptıgım)
Akşam 17.00
Pırasa yemeği
3 fıstık
Yarım nar
Gece
Yoğurt kürü
Sıvı 3 lt su,2 yeşil çay
Sabah 8:30
2 dilim ekmek 1 kk peynir çay
Öğle 12:30
1 kase yoğurt 3 dilim etimek
Ara 2 elma
Akşam 17:30
4 köfte roka salatası
Yarım saat yürüyüş
Zuhal abla söylemişti 3 yk yoğurt lımon 1 sişe soda göbek yağı eritmek için bn acıkmıyorum iş yerinde gecıyor ama evde olsam zorlanırımÖğün araları benim için çok uzun. Yoğurt kürü ne oluyor?
Kereviz mi! Nohutlu Nasıl oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?