Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

normalde helva pek yemem canim cekiverdi oyle :) sikilasmak lazim azicik kas lazim
Mazereti olanlara bisi demiyorum zaten canim. 2 3 günde bir gorunup kaybolanlara lafım :)
Sabah8:30
2 dilim ekmek 1 çk acuka
Öğle 13:00
6 yk Ispanak kavurması
2 dilim ekmek
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 elma
Akşam 18:00
5 köfte
1 dilim ekmek
1/2 atom marul
Spor yok bugün gidemedim.
afiyet olsun canım
canım benim bizim dualarimizda oglusunla beraber. ne kadar çok ugrasmissin allah seni başından eksik etmesin canım
***9.Takim 492. Etap Grup İçi İlk 3***

1.Nilyyyaaannn%2.68

2.nanekekik %1.65
3.dagyolu %1.46
tebrikler kızlar
Anamm korkutuyorsun beni. Bugün aslında yatardım ama sırf sen şimdi bol bol spor yaparsın diye kalktım spor yaptım

kız bi dk fark atmissin sen simdi uyuyorsun gidip bir mil lesliemi eklesem napsam
daha yapamadim baharim ya. sizin bebelerden benimkinede bulasti uykusuzluk simdi uyudu daha
BEN YATIYIM KIZLAR ESIMIN MSJ ISINI COZEMEDIM BUYUK BUYUK YAZIYOR DUZELMIYOR
iyi geceler canım
afiyet olsun canım
neysebenyatarkızlar yarın görüşürüz
iyi geceler canim
Kizlar yaklaşık 3.5 kg almışim çok üzüldüm tartıya çıkınca en kisa surede halletmem lazım
kız o kadar stres üzüntü normal be canım. bak çoğu odemdir kesin onun
Kizlar ben yokken neler oldu biriniz özet geciversin :)
Elifvecebir diskalifiye oldu canım
Zuhal ablanin oğlu hastanede onun için izine ayrıldı.
Busenin sınavları var oda izine çıktı bugün
Baharın diyetisyen baya iyi yaramış yağdan gidiyor bol bol
Nilyanla ben spor yarisindayiZ yiycem onu
bide bu aralar durgun grup sessiz sakin takiliyoruz
Başka önemli bisi var miydi hatirlayamadim şimdi

Kızlar benim mutfağın kapısı genelde kilitli oluyor. Anahtarida cebimde tasiyorum.yarım saattir o anahtarı arıyorum deli oldum evin içinde. meğerse çocuğu yatağına yatırırken yatağın içine düşmüş cebimden. üstünü örtmeye gitmesem gormicem. gulsemmi delirsemmi bilemedimya

Cok haklisin tatlim,listede olmayinca nedense motivem dusuyor bakalim insallah toparlayabilirim

Liste disindakilere ayri bir liste yapmaniz cok iyi olmus canim ama dun bildirim yapamdim bu kilo benim iki hafta onceki kilom gecen hafta 65.3 +800 bu hafta 65.1 -200 yani

günaydın kızlar bu akşamdan itibaren burdayım artık inşallah, şuan eski evin boya işleriyle uğraşıyoruz oda bittimi rutin Hayatıma dönerim, baya yoruldum ama içime sindi evim kullanışlı bir ev bütün eşyamı sığdı garibim koşu bandım ortada kaldı sadece, millet diye sat gitsin dedim kocamı atarım bandımı atmam dedim :)

Günaydınnn
Kaçaksız bi haftasonu olsun inşallah
günaydın canım
Cok haklisin tatlim,listede olmayinca nedense motivem dusuyor bakalim insallah toparlayabilirim
canım eğer burda olmazsan haftada bi gelip bildirim yapmaninda anlamı yokki
Gunaydin kizlar kacamaksiz guzel musmutlu bir hafta sonu olsun insallah.

dun bildirim yapmadim cunku sadece -200 dum onceki haftanin artilarini bile atamadim ne yazikki
Genede bildirim yapmaliydin canım. sabit yada artı olsan bile yapmalisin
Gunaydin kizlar
Dün eve geldik sonunda iyiyiz sukur biraz agrimiz biraz nazimiz var Bunds hamdolsun
Günaydın ablammm sevindim valla :)
Günaydın dileğim
Kız koyacak hic mi yer yok yani

fıstık mutfak neden kitli anlamadım.

bu arada an itibariyle r..... başladı. hadi hayırlı olsun. hafta boyu şiş dolanırım artıkben yeşil çay oolong çayı kürlerine başlayayım. şu an bile vücudum şiş ki wc ye çıktım.

Kiz okadar da ilgisiz degilim guruba hafta da bir yazmiyorum gecmisleri hep okuyorum sadece listede olmayinca motivasyon olmuyor onu demek istedim.

bu arada an itibariyle r..... başladı. hadi hayırlı olsun. hafta boyu şiş dolanırım artıkben yeşil çay oolong çayı kürlerine başlayayım. şu an bile vücudum şiş ki wc ye çıktım.
Tuzsuz ye istersen ödem Biraz azalir gecmis olsun

Güzel menü
Çok güzel canım sen o kiloyu iki haftada verirsin tatlım
Kizlar yaklaşık 3.5 kg almışim çok üzüldüm tartıya çıkınca en kisa surede halletmem lazım

Kizlar ben yokken neler oldu biriniz özet geciversin :)
Hilal özetlemiş
Kiz niye cebinde tansiyon
Liste disindakilere ayri bir liste yapmaniz cok iyi olmus canim ama dun bildirim yapamdim bu kilo benim iki hafta onceki kilom gecen hafta 65.3 +800 bu hafta 65.1 -200 yani
Tatlım +800yaxmissin ondan oncekine baktım ekledim filan ney yazalım ki karışmasın
Gunaydin kizlar
Dün eve geldik sonunda iyiyiz sukur biraz agrimiz biraz nazimiz var Bunds hamdolsun
buna sukur abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…