- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.841
normalde helva pek yemem canim cekiverdi oyle :) sikilasmak lazim azicik kas lazimcuma için güzel menu
teşekkürederimcanım
yinedehelva falançok ekleme sen menune
teşekkürederimcanım
akşamolmasa iyiydi makarna
canım ben aslındasürekli bursa olacanda öğretmenimiz tel tablet yasakladı oglana e oda fena alismiwti görünce elimizde hemen yapisiyo o yüzdeno uyanıkken yapamıyorum bakmıyorum bebeğimiçin şimdi uyuttm geldim
ooo harika baya hırs var sizde
e cuma artikbişi demiyelimde akşamolmasa iyiydi
spor yapamıyorumki şu saattensonra yapacam yaparsam onuda artık bitiyorum ah spor iyi geliyo biliyorumdaaaa
harika ya çok iyi ben daha hic iki kilo vermedim çok tebrikediyorum
güzel canımTebrikler
ay ablam geçmişolsun yaaa üzüldüm en kisa zamandadonersin ins
olsun eksiolsun
inş kilo almasını canım görüşürüz
ben bi ara çok yapardım alısınca iyi oluyoda ilk zamanlar baya mahvediyo
afiyet olsun canımSabah8:30
2 dilim ekmek 1 çk acuka
Öğle 13:00
6 yk Ispanak kavurması
2 dilim ekmek
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 elma
Akşam 18:00
5 köfte
1 dilim ekmek
1/2 atom marul
Spor yok bugün gidemedim.
canım benim bizim dualarimizda oglusunla beraber. ne kadar çok ugrasmissin allah seni başından eksik etmesin canımameliyat çok işe yaradı canım yeni cihaximizla çok güzelduyuyorhatta fısıltiyi bile konuşmaya başladı cümle yok belkiama istekleriniifade ediyor yirmi falankelime söylüyor hayvan sesleri çıkartıyor tek tek biliyor hepsini dediklerimi anlıyor suan soruları anlaması için uğraşıyoruz ona çalıştırıyoruz ama bütün öğretmenlerçok çok iyi olduğunusöylüyortabi buda bizi mutluediyor hayat kaynağm resmen çok tatlı bakalım yasitlariylafarkı olmayacak diyor öğretmenleri dualarim hep onun için
tebrikler kızlar***9.Takim 492. Etap Grup İçi İlk 3***
1.Nilyyyaaannn%2.68
2.nanekekik %1.65
3.dagyolu %1.46
Anamm korkutuyorsun beni. Bugün aslında yatardım ama sırf sen şimdi bol bol spor yaparsın diye kalktım spor yaptım
Hakket haaa valla fena geliyorsun sen bende 4 mil Leslie yaptım bide 7 dk zıpladıydım dedim yok ya yapmamıştır bu kadar spor yapmaz olur mu 1 saat 10 dk yapmış. 3 dk daha zıplıyımda öyle geliyim bari sana yetişeyim
daha yapamadim baharim ya. sizin bebelerden benimkinede bulasti uykusuzluk simdi uyudu dahaIYIKI EVDE TARTI YOK MORAL BOZMAKTA YOK
ELLERINE SAGLIK CANIM SUAN BENIM TEL KARDESTE ONUN ARJ BITTI BENDE ESIMIN TELI ALDIM SU BUYUK HARFI BILE DUZELTEMEDIM
CANIM BU HAFTA SPOR DKLARINI YAZACAKTIK YA
EN DPGRUSU BIZIMKIDE DU ARA COK DUSTU MUMKUN MERTEBE O UYURKEN ALMAYA CALISIYORUM
AFIYET PLSUN GUZEL MENU
NE GUZEL GELISMELER MASALLAH
BENIM LISTEMDE 7 DLM 4 DLM CORBA OLARAK 3 DLM DIREK EKMEK
HAFTAYA BIRINCIYIM :)
COK DOGRU CANIM HEM ONADA ALISMIS OLUR
HAFTAYA BEN ALACSGIM BABY
iyi geceler canımBEN YATIYIM KIZLAR ESIMIN MSJ ISINI COZEMEDIM BUYUK BUYUK YAZIYOR DUZELMIYOR
afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 8.00
1 yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1 dilim ekmek
1 bardak neskafe
Öğlen 12.00
2 mandalina
Akşam 17.00
Yarım nar
Çeyrek armut
1 tabak patlıcan yemeği (barbunya yalan oldu)
1 mandalina
15 fıstık
Spor 1 saat lesli 11 dk zıplama
Sıvı 2.5 lt su 2 bardak yeşil cay
iyi geceler canimneysebenyatarkızlar yarın görüşürüz
kız o kadar stres üzüntü normal be canım. bak çoğu odemdir kesin onunKizlar yaklaşık 3.5 kg almışim çok üzüldüm tartıya çıkınca en kisa surede halletmem lazım
Elifvecebir diskalifiye oldu canımKizlar ben yokken neler oldu biriniz özet geciversin :)
Cok haklisin tatlim,listede olmayinca nedense motivem dusuyorNorth River
Fitt_anne
@MuallimeA
@gingercookkie
@askrhpozitif
@dagyolu
@Nilyyyaaannn
sahgull
@Yesilsarmasikk
@kkkmevsim5
masal3487
@burcugncy
60kiloyum
Kızlar neredesiniz? menüler yazilmiyor bildirim yapmayanlar var. haftada bir ugramakla takım olunmaz lütfen üstümüze düşeni yapalim. Online olanlar ve mazereti olanlar üstüne alınmasın takımda olanları etiketledim
Liste disindakilere ayri bir liste yapmaniz cok iyi olmus canim ama dun bildirim yapamdim bu kilo benim iki hafta onceki kilom gecen hafta 65.3 +800 bu hafta 65.1 -200 yani***9.Takim 492. Etap***
CurukElma(65.1/
buseb(61.1/
nanekekik(72.9/
ayulduzz (68.4/
Mefkurem (83.5
MuallimeA (75.8/
gingercookkie (79/
askrhpozitif(90,2
dagyolu(75.5/
Nilyyyaaannn (74.5/
9. takım ortalama:%
free liste
sahgull(71,2/
Yesilsarmasikk(76.4/
kkkmevsim5(73.6/
masal3487(64.7/
burcugncy(71.6/
60kiloyum(87.8/
Free ortalama:%
günaydın canımGünaydınnn
Kaçaksız bi haftasonu olsun inşallah
canım eğer burda olmazsan haftada bi gelip bildirim yapmaninda anlamı yokkiCok haklisin tatlim,listede olmayinca nedense motivem dusuyorbakalim insallah toparlayabilirim
Genede bildirim yapmaliydin canım. sabit yada artı olsan bile yapmalisinGunaydin kizlar kacamaksiz guzel musmutlu bir hafta sonu olsun insallah.
dun bildirim yapmadim cunku sadece -200 dum onceki haftanin artilarini bile atamadim ne yazikki
Günaydın ablammm sevindim valla :)Gunaydin kizlar
Dün eve geldik sonunda iyiyiz sukur biraz agrimiz biraz nazimiz var Bunds hamdolsun
Günaydın dileğimgünaydın kızlar bu akşamdan itibaren burdayım artık inşallah, şuan eski evin boya işleriyle uğraşıyoruz oda bittimi rutin Hayatıma dönerim, baya yoruldum ama içime sindi evim kullanışlı bir ev bütün eşyamı sığdı garibim koşu bandım ortada kaldı sadece, millet diye sat gitsin dedim kocamı atarım bandımı atmam dedim :)
fıstık mutfak neden kitli anlamadım.Kızlar benim mutfağın kapısı genelde kilitli oluyor. Anahtarida cebimde tasiyorum.yarım saattir o anahtarı arıyorum deli oldum evin içinde. meğerse çocuğu yatağına yatırırken yatağın içine düşmüş cebimden. üstünü örtmeye gitmesem gormicem. gulsemmi delirsemmi bilemedimya
Kiz okadar da ilgisiz degilim guruba hafta da bir yazmiyorumgünaydın canım
canım eğer burda olmazsan haftada bi gelip bildirim yapmaninda anlamı yokki
Genede bildirim yapmaliydin canım. sabit yada artı olsan bile yapmalisin
Günaydın ablammm sevindim valla :)
Günaydın dileğim
Kız koyacak hic mi yer yok yani
Dün hastaneden ciktik naniskosu
Deme öyle masalim özlenmissin listede olmasanda Göz ariyor isteKiz okadar da ilgisiz degilim guruba hafta da bir yazmiyorumgecmisleri hep okuyorum sadece listede olmayinca motivasyon olmuyor onu demek istedim.
Tuzsuz ye istersen ödem Biraz azalir gecmis olsunbu arada an itibariyle r..... başladı. hadi hayırlı olsun. hafta boyu şiş dolanırım artıkben yeşil çay oolong çayı kürlerine başlayayım. şu an bile vücudum şiş ki wc ye çıktım.
Güzel menüBugünkü menüm
Sabah 8.00
1 yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1 dilim ekmek
1 bardak neskafe
Öğlen 12.00
2 mandalina
Akşam 17.00
Yarım nar
Çeyrek armut
1 tabak patlıcan yemeği (barbunya yalan oldu)
1 mandalina
15 fıstık
Spor 1 saat lesli 11 dk zıplama
Sıvı 2.5 lt su 2 bardak yeşil cay
Çok güzel canım sen o kiloyu iki haftada verirsin tatlımKamilem canım sen istersen herseyi başarırsin sende çok tatlısın canım benim. Babacım çıktı hastaneden bende kalicak 10 gün kadar eve giderse gelen giden bitmez malum enfeksiyon olayı ameliyat sonrası önemli çok şükür iyi hersey yolunda :)
Kizlar yaklaşık 3.5 kg almışim çok üzüldüm tartıya çıkınca en kisa surede halletmem lazım
Hilal özetlemişKizlar ben yokken neler oldu biriniz özet geciversin :)
Kiz niye cebinde tansiyonKızlar benim mutfağın kapısı genelde kilitli oluyor. Anahtarida cebimde tasiyorum.yarım saattir o anahtarı arıyorum deli oldum evin içinde. meğerse çocuğu yatağına yatırırken yatağın içine düşmüş cebimden. üstünü örtmeye gitmesem gormicem. gulsemmi delirsemmi bilemedimya
Tatlım +800yaxmissin ondan oncekine baktım ekledim filan ney yazalım ki karışmasınListe disindakilere ayri bir liste yapmaniz cok iyi olmus canim ama dun bildirim yapamdim bu kilo benim iki hafta onceki kilom gecen hafta 65.3 +800 bu hafta 65.1 -200 yani
buna sukur ablaGunaydin kizlar
Dün eve geldik sonunda iyiyiz sukur biraz agrimiz biraz nazimiz var Bunds hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?