Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Baharim senin grip nasil oldu
Iyimisin bitaz

Bantta yatın ikisindende olma
bu arada an itibariyle r..... başladı. hadi hayırlı olsun. hafta boyu şiş dolanırım artıkben yeşil çay oolong çayı kürlerine başlayayım. şu an bile vücudum şiş ki wc ye çıktım.
Canım reglin şişkinliği ilk uç gün sonra normal kendini sartlama regl tatil derkrn zaten 2aydir buralarda oyalandin
Baharim senin grip nasil oldu
Iyimisin bitaz
iyi abla daha düzeldi su oğlanın dışı ciksaydida rahatlasaydik

fıstık mutfak neden kitli anlamadım.
Abla benim oglan deli biraz. dolaplara tırmanıyor. ocak la oynuyor bende işi garantiye alıyorum
bu arada an itibariyle r..... başladı. hadi hayırlı olsun. hafta boyu şiş dolanırım artıkben yeşil çay oolong çayı kürlerine başlayayım. şu an bile vücudum şiş ki wc ye çıktım.
beril ablada yazmış abla. tuz daha çok arttırır odemi :)
Kiz okadar da ilgisiz degilim guruba hafta da bir yazmiyorum gecmisleri hep okuyorum sadece listede olmayinca motivasyon olmuyor onu demek istedim.
kız daha sık gel işte kimseler yazmıyor birkaç kişi hariç
Bahar sen wp den yolladigim resmi gormedinmi benim bebenin

Canim gecen hafta 65.3 tum artiydim yani bu hafta 65.1 im en guncel kilom.

Gelirim tabiki canim sadece aksamlari benim koca elime telefonu alinca ters ters bakiyo,bagimli olmussun diye kiziyor ondan aksamlari cok giremiyorum ama gundur daha aktif olurum.

Gelirim tabiki canim sadece aksamlari benim koca elime telefonu alinca ters ters bakiyo,bagimli olmussun diye kiziyor ondan aksamlari cok giremiyorum ama gundur daha aktif olurum.

Aynı sorun bendede vardi canım bu ara ek iş yapiyor da kurtuldum bide tehdit ediyor grubu acar neler yazarim neler diye

Gidiyorum geliyorum aklim.hep.sizde kalio tam diorum diyet senin neyine tarti dio ki burcu yapabiliosun ama sanirim.karatay yapamiyorum kizlar artik oglen yemeginde herkes yemege gidio ben kos kos oturuyorum iste oldugumda 3 ogun evde 2 ogune donucem bu hafta evdeyim kendimi toplamaya caliscm

Bemim adapte olamamdaki tek sknti maddi acidan cok zordayiz aksilikler zorluklar ust uste cok geldi 2016 da belkide ondan 2017 iyi gelecek ins.

kendimi kisitladigim zaman yemekten filan herseyi canim istio cabuk pes ediyorum dun sabah tartida 300 gram eksideydim gecen hafya cumaya gore

cok sevindim babacinin iyi olmasına iyi yapmışsın canım millet güya iyilik yapayim derken zarar veriyorlar en doğrusunu düşünmusunuz en kisa zamanda toparlar umarım
Kizlar yaklaşık 3.5 kg almışim çok üzüldüm tartıya çıkınca en kisa surede halletmem lazım
olsuncanım ya toparlsrsin sen dikkatediverirsin bi iki hafta

ooooo ne güzelozetlemisin kiz
gül gül en güzeli gülmek
Günaydınnn
Kaçaksız bi haftasonu olsun inşallah
Günaydıncanım

Gunaydin kizlar kacamaksiz guzel musmutlu bir hafta sonu olsun insallah.

dun bildirim yapmadim cunku sadece -200 dum onceki haftanin artilarini bile atamadim ne yazikki
atarsincanım merak etmegayret et en azindan benim gibi arti degilsin
Gunaydin kizlar
Dün eve geldik sonunda iyiyiz sukur biraz agrimiz biraz nazimiz var Bunds hamdolsun
Günaydın kaptanın ne âlemdesin iyi olmasına sevindim nefesimizin
hayırlıolsuncanım yeni evin

oooo rakipler hazır hadi baaaaalim kim yenecek
canım Karatayi bende denedim çok zor geliyor o yok bu yok normalmenüde azaltarak gitmekgalibadahadogru gitme canım ya bize yaramıyor ayrılık burdan maddi sıkıntımanevi sıkıntıherkeste az çok var emin ol sadece başına geleni gogusleyebilmek marifetboyun egdikce yükleniyorhayat geçmiş geçti geleceğin geleceği belli değil belki yarını goremeyecez ama önemli olan ani güzelyaşamak yada güzellikleri görebilmek ben bunu yapmaya çalışıcam kendi adıma en başta sükredecrkçok şeyim var onları görüp mutluolmak artık amacım sende dene her sıkıntıda var bir hayır unutma

Canım bunları dert edersen yapamazsın. sen sadece sağlıklı beslenmeye odaklan. suan bizim durumumuzda pek iyi değil ama ben takmiyorum. örnek vereyim sinemaya gidecektik ama para yok gidemedik. dedim nolacak bizden onemli mi erdem kendini toplasın yeter. sen ne kadar takarsan tak bi çözüm olmayacak aksine kendine dert edineceksin.koyver gitsin onun için
sagol canım:)
Vayyy demek bu hafta kapışıyoruzz süperrr
Ayy dilekle rakip olmaya pes etmiştim ama neyse ev telaşında
Kapisicaz tabisi kizzz yaşasın seferogullari

Canim karatay iki ogun bana da hic uymadi,calisanlar erken kalkanlar icin uygulanmasi biraz zor.Sen kendini daha iyi bilirsin nasil daha kolay zayiflayacagini onceden tecrubelisin.

At ustundeki olu topragini canim,maddi skintilar bizim de basimizda bunlar gecer dert degil, sukur maasimiz var kimseye muhtac degiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…