Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ellerine saglik canım
Aynı sorun bendede vardi canım bu ara ek iş yapiyor da kurtuldum bide tehdit ediyor grubu acar neler yazarim neler diye
anam ne yazacak ki kiz bizden saklı yediklerim mi var onların yazacak

B burcugncy canım maddi es vs her turlu sıkıntıda kendimize yapıyoruz kendimizi hitpalsyip vazgeçip yiyoruz vs önemli olan vazgeçmemek

Tuzsuz ye istersen ödem Biraz azalir gecmis olsun
i
tuzu eskisi gibi çok dökmüyorum. bir ara tansiyonum hafif yükselmişti. geçen aylarda. o dönemden bu yana daha az tüketiyorum. yeşilçay ve türevleri bana iyi geliyor. güzel ödem atıyorum. zaten çok da seviyorum. şimdi lavantalı assam çayı içiyorum. akşama da gül yapraklı beyaz çay içeceğim. sıcak sıcak iyi geliyor hem soğukta.

fazla kilo hormonları da etkilediği için düzeni bozuyor. zayıfken bu dönemde böyle anormal şiştiğimi hatırlamıyorum. ödem daha az oluyordu. şimdi kendimi balon gibi hissediyorum

bu arada bebişin iyileştiğine sevindim.

Abla benim oglan deli biraz. dolaplara tırmanıyor. ocak la oynuyor bende işi garantiye alıyorum

beril ablada yazmış abla. tuz daha çok arttırır odemi :)
kız ben de sandımki kendin için kitliyon. Allah iyiliğini versin

Destekleriniz icin tesekkur ederim kizlar
her zaman burdayız canım :)
Ben temizlik yaptım pertimmm
Dinlenebilirsem akşam yururum inşallah
yürü canım valla spor iyi geliyor :) birazdan 2. tura baslicam once yemek yeyim :)
Rica ederim tatlıs. kız yermiyim sence. ama anlatmıştım ona yiyenlere ceza var filan diye şimdi oda girer böyle böyle yazarım onlar hakkından gelir senin diyo
Vayyy seferogullari korkunç bizden telliogullari bomba olmuş
siz bizden korkun kizzz
Yok abla ya oğlan manyak bende napim mecbur kitliyorum en azindan biraz daha buyuyene kadar boyle :)

Kizlar bugun yemegi esim hazirlamisti firina vermek icin etli sebzeli bir yemek.Garibim 2 saatta ugrasti eti zirhtan
gecirdi,firindan almis eve getirirken kapinin onunden elinden dusurup kirmis tepsiyi, yemekte gitti(tepsi topraktan guvecler olurya ondan)

Ayy suan sadece pilav ve salata var

afiyet olsun canım menü güzel
sagol tatlım :)
salata yanına yogurt koy canım saat geç oldu pilav sıkıntı bu saatte
Bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum pazartesi itibari ile ekmekte yemiycem salata ve protein, yoğurt
Protein ağırlıklı beslenmek yağ yakimini hizlandirirdi sanırım canım güzel olur yani

Fark atayım diye 1 dk fazla yaptıydım. Şimdi girdim içeri hemen bi kontrol edeyim sen naptın ne ettin. Kaç dk spor yaptıysan fazlasını yapıp geleyim hemen yicen mi ben yicem seni

Fark atayım diye 1 dk fazla yaptıydım. Şimdi girdim içeri hemen bi kontrol edeyim sen naptın ne ettin. Kaç dk spor yaptıysan fazlasını yapıp geleyim hemen yicen mi ben yicem seni
Kız bak inada baglicam sen nasil olsa benden once yatiyorsun sen uyuduktan sonra fark atacak kadar spor yaparim

Bende işteyken Karatay yaptım ama öğlenleri yiyodum eskiden. Ve güzelde verdim. Sahgull ve ayyulzduz hatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…