- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.881
Valla deli ediyor beni kız sinsi resmen yaHahaha seninkide fenaymis bacim benimkinin aklina gelmez
Ben temizlik yaptım pertimmmKızlar ben spora kaçar. gideyimde jillian abla paralasin azicik benigelirim bitince
Ellerine saglik canımEki Görüntüle 1913722
SEFEROGULLARI
@gingercookkie
@kkkmevsim5
CurukElma
@ayulduzz
60kiloyum
@dagyolu
TELLIOGULLARI
North River
N Nilyyyaaannn
@askrhpozitif
sahgull
@MuallimeA
Tamamdir kızlar
anam ne yazacak ki kiz bizden saklı yediklerim mi var onların yazacakAynı sorun bendede vardi canım bu ara ek iş yapiyor da kurtuldumbide tehdit ediyor grubu acar neler yazarim neler diye
iTuzsuz ye istersen ödem Biraz azalir gecmis olsun
kız ben de sandımki kendin için kitliyon. Allah iyiliğini versinAbla benim oglan deli biraz. dolaplara tırmanıyor. ocak la oynuyor bende işi garantiye alıyorum
beril ablada yazmış abla. tuz daha çok arttırır odemi :)
niyekine beğenemedin mi biziVayyy seferogullari korkunç bizden telliogullari bomba olmuş
her zaman burdayız canım :)Destekleriniz icin tesekkur ederim kizlar
yürü canım valla spor iyi geliyor :) birazdan 2. tura baslicam once yemek yeyim :)Ben temizlik yaptım pertimmm
Dinlenebilirsem akşam yururum inşallah
Rica ederim tatlıs. kız yermiyim sence. ama anlatmıştım ona yiyenlere ceza var filan diye şimdi oda girer böyle böyle yazarım onlar hakkından gelir senin diyo
siz bizden korkun kizzzVayyy seferogullari korkunç bizden telliogullari bomba olmuş
Yok abla ya oğlan manyak bende napim mecbur kitliyorum en azindan biraz daha buyuyene kadar boyle :)i
tuzu eskisi gibi çok dökmüyorum. bir ara tansiyonum hafif yükselmişti. geçen aylarda. o dönemden bu yana daha az tüketiyorum. yeşilçay ve türevleri bana iyi geliyor. güzel ödem atıyorum. zaten çok da seviyorum. şimdi lavantalı assam çayı içiyorum. akşama da gül yapraklı beyaz çay içeceğim. sıcak sıcak iyi geliyor hem soğukta.
fazla kilo hormonları da etkilediği için düzeni bozuyor. zayıfken bu dönemde böyle anormal şiştiğimi hatırlamıyorum. ödem daha az oluyordu. şimdi kendimi balon gibi hissediyorum
bu arada bebişin iyileştiğine sevindim.
kız ben de sandımki kendin için kitliyon. Allah iyiliğini versin
Menum
Sabah 11
2 yumurtadan omlet
Bir salatalık
Sütlü kahve
Akşam 18:15
Büyük bir tabak salata içinde yarım kase haşlanmış nohutla
Su şimdiden 2 yi gecti yatana kadar 3 geçer
Spor 1 mil leslie
15 dk jillian toplam yarım saat ama daha yapacağım
afiyet olsun canım menü güzelMenümm
Kahvaltı 10:00
3 kaşık kadar kıymalı soğanlı yumurta,
Domates, salatalık az tulum peyniri
2 ince dlm tb ekmek
Ara 13:30
1 tane meyve hurma
Akşam 16:30
5 tane çinekop, salata, 1 dlm tb ekmek
1,5 litre su
Spor yok malesef ama oturamadım gün boyu temizlik
sagol tatlım :)
salata yanına yogurt koy canım saat geç oldu pilav sıkıntı bu saatteKizlar bugun yemegi esim hazirlamisti firina vermek icin etli sebzeli bir yemek.Garibim 2 saatta ugrasti eti zirhtan
gecirdi,firindan almis eve getirirken kapinin onunden elinden dusurup kirmis tepsiyi, yemekte gitti(tepsi topraktan guvecler olurya ondan)
Ayy suan sadece pilav ve salata var
Protein ağırlıklı beslenmek yağ yakimini hizlandirirdi sanırım canım güzel olur yaniBu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum pazartesi itibari ile ekmekte yemiycem salata ve protein, yoğurt
Fark atayım diye 1 dk fazla yaptıydım. Şimdi girdim içeri hemen bi kontrol edeyim sen naptın ne ettin. Kaç dk spor yaptıysan fazlasını yapıp geleyim hemennormalde helva pek yemem canim cekiverdi oyle :) sikilasmak lazim azicik kas lazim
Mazereti olanlara bisi demiyorum zaten canim. 2 3 günde bir gorunup kaybolanlara lafım :)
afiyet olsun canım
canım benim bizim dualarimizda oglusunla beraber. ne kadar çok ugrasmissin allah seni başından eksik etmesin canım
tebrikler kızlar
kız bi dk fark atmissin sen simdi uyuyorsun gidip bir mil lesliemi eklesem napsam
daha yapamadim baharim ya. sizin bebelerden benimkinede bulasti uykusuzluk simdi uyudu daha
iyi geceler canım
afiyet olsun canım
iyi geceler canim
kız o kadar stres üzüntü normal be canım. bak çoğu odemdir kesin onun
Elifvecebir diskalifiye oldu canım
Zuhal ablanin oğlu hastanede onun için izine ayrıldı.
Busenin sınavları var oda izine çıktı bugün
Baharın diyetisyen baya iyi yaramış yağdan gidiyor bol bol
Nilyanla ben spor yarisindayiZ yiycem onu
bide bu aralar durgun grup sessiz sakin takiliyoruz
Başka önemli bisi var miydi hatirlayamadim şimdi
Kız bak inada baglicam sen nasil olsa benden once yatiyorsunFark atayım diye 1 dk fazla yaptıydım. Şimdi girdim içeri hemen bi kontrol edeyim sen naptın ne ettin. Kaç dk spor yaptıysan fazlasını yapıp geleyim hemenyicen mi ben yicem seni
Bende işteyken Karatay yaptım ama öğlenleri yiyodum eskiden. Ve güzelde verdim. Sahgull ve ayyulzduz hatırlar.Gidiyorum geliyorum aklim.hep.sizde kalio tam diorum diyet senin neyine tarti dio ki burcu yapabiliosun ama sanirim.karatay yapamiyorum kizlar artik oglen yemeginde herkes yemege gidio ben kos kos oturuyorum iste oldugumda 3 ogun evde 2 ogune donucem bu hafta evdeyim kendimi toplamaya caliscm
Bemim adapte olamamdaki tek sknti maddi acidan cok zordayiz aksilikler zorluklar ust uste cok geldi 2016 da belkide ondan 2017 iyi gelecek ins.
kendimi kisitladigim zaman yemekten filan herseyi canim istio cabuk pes ediyorum dun sabah tartida 300 gram eksideydim gecen hafya cumaya gore
Valla spora gitmeden geçmiş yapıp kontrollerimi yaptım şimdi gidiyom gelince yazarım senin 1 saat oldu dimi şimdilikKız bak inada baglicam sen nasil olsa benden once yatiyorsunsen uyuduktan sonra fark atacak kadar spor yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?