- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.901
Kız adı üstünde şimdilikValla spora gitmeden geçmiş yapıp kontrollerimi yaptım şimdi gidiyom gelince yazarım senin 1 saat oldu dimi şimdilik
üzüldüm canım yaaa. yazık olmuş ama kısmet işte. güveçte gitti deseneKizlar bugun yemegi esim hazirlamisti firina vermek icin etli sebzeli bir yemek.Garibim 2 saatta ugrasti eti zirhtan
gecirdi,firindan almis eve getirirken kapinin onunden elinden dusurup kirmis tepsiyi, yemekte gitti(tepsi topraktan guvecler olurya ondan)
Ayy suan sadece pilav ve salata var
protein ağırlıklı beslenme iyi oluyor. güzel kilo veriliyor.Bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum pazartesi itibari ile ekmekte yemiycem salata ve protein, yoğurt
vayyyyyy hilalimKızlar spora 2 mil leslie eklendi. ins yatmadan öncede bi tur atacağım sabaha kadar yağ yakimi artsın
Ayy yazık olmuş ama sağlık olsun kısmet değilmişKizlar bugun yemegi esim hazirlamisti firina vermek icin etli sebzeli bir yemek.Garibim 2 saatta ugrasti eti zirhtan
gecirdi,firindan almis eve getirirken kapinin onunden elinden dusurup kirmis tepsiyi, yemekte gitti(tepsi topraktan guvecler olurya ondan)
Kız adı üstünde şimdilik
Evet inşallah verebilirimüzüldüm canım yaaa. yazık olmuş ama kısmet işte. güveçte gitti desene
protein ağırlıklı beslenme iyi oluyor. güzel kilo veriliyor.
vayyyyyy hilalim
sizden de bekleriz ablaüzüldüm canım yaaa. yazık olmuş ama kısmet işte. güveçte gitti desene
protein ağırlıklı beslenme iyi oluyor. güzel kilo veriliyor.
vayyyyyy hilalim
Tabiside benHadi bakalım ilgiyle izliyorum bu hafta hanginiz kazanıcak
Akşamki ekmek fazla abla erikle bademde olmasa olurmus. onun dışında güzel abla afiyet olsunsabah 11.00
sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 1 dilim unsuz ekmek (badem unu ve yulaf kepeğinden)
öğlen 14.40
3 yk zeytinyağlı taze fasulye, 1,5 dilim ekmek, 150 mlt macha eklenmiş kefir
ara 16.00
4 kuru erik, 2 badem
akşam 19.30
3 ızgara lüfer, maydanoz soğan salatası, domates, 1 dilim tbe, 2 kuru erik, 1 badem
2 lt su
gün boyu sıvılar: şekersiz açık çay, şekersiz osmanlı kahvesi, 2 kupa lavantalı assam çayı içtim. az sonra 2 kupa da gül yapraklı beyaz çay içeceğim.
gün içinde spor yapamadım işim vardı. 1 saat sonra zumba yapacağım.
fıstık ben senin gibi 65 kilo değilim. 87 kiloyum. arada bak 22 kilo fark var. bu menü benim için normal. gerçi balığı ve salatayı az daha yeseydim evet ekmeğe gerek olmazdı. ama soğan salatası da fazla yenmiyor mideyi rahatsız ediyor. domatesi de 3 dilim falan yedim. yoksa normalde et yemeklerinin yanında ekmek yememek doğru olan.Akşamki ekmek fazla abla erikle bademde olmasa olurmus. onun dışında güzel abla afiyet olsun
hayır abla haberimiz yokf kimseye bisi yazmadı bildirim yapmadı foruma girdiği halde.elifvecebir den haberiniz var mı? bir sorun mu var. 4 kasımdan bu yana foruma girmemiş.
oda doğru abla ama biraz geç yemissin ondan :)fıstık ben senin gibi 65 kilo değilim. 87 kiloyum. arada bak 22 kilo fark var. bu menü benim için normal. gerçi balığı ve salatayı az daha yeseydim evet ekmeğe gerek olmazdı. ama soğan salatası da fazla yenmiyor mideyi rahatsız ediyor. domatesi de 3 dilim falan yedim. yoksa normalde et yemeklerinin yanında ekmek yememek doğru olan.
Abla bu kadar sık ilaç kullanmakta iyi degil ki. bu sefer vücut o ilaçlara alışıyor bi sonraki hastalıkta işe yaramıyorvücut hasta olmakla olmamak arasında. kırgınlık için 3 akşamdır aferin içiyorum. bu akşam içmemeyi düşünüyorum.
ben baktım foruma en son 4 kasımda girmiş. sonra gelmemiş. önemli birşey mi oldu acaba. o sizin whatsapp grubunuzda değil mi?hayır abla haberimiz yokf kimseye bisi yazmadı bildirim yapmadı foruma girdiği halde.
bildirim olduğu zaman girdi abla hatta aksamida girdiama bisi demedi. yokwp de değildi ablaben baktım foruma en son 4 kasımda girmiş. sonra gelmemiş. önemli birşey mi oldu acaba. o sizin whatsapp grubunuzda değil mi?
ayyy yine kimsecikler yok buralarda, seninle benden başka
seferoğulları tellioğulları nerdesiniz
Biraz isim var kızlarBen burdayımmm takipteyimm
Afiyet olsun canım yazmıştım ama yemissin bile :) bidahakine aklında olurKizlar menumu yazayim
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti:11.30 bir tereyaginda yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,domates iki dilim ekmek ve yesil cay.
Ara ogun: bir tane cennet hurmasi.
Aksam:malesef 4-5 kasik kadar sebzeli bulgur pilav,yesillik.
2.5 litre su spor yok.
niyekine beğenemedin mi bizi
Menum
Sabah 11
2 yumurtadan omlet
Bir salatalık
Sütlü kahve
Akşam 18:15
Büyük bir tabak salata içinde yarım kase haşlanmış nohutla
Su şimdiden 2 yi gecti yatana kadar 3 geçer
Spor 1 mil leslie
15 dk jillian toplam yarım saat ama daha yapacağım
Güzel menulerMenümm
Kahvaltı 10:00
3 kaşık kadar kıymalı soğanlı yumurta,
Domates, salatalık az tulum peyniri
2 ince dlm tb ekmek
Ara 13:30
1 tane meyve hurma
Akşam 16:30
5 tane çinekop, salata, 1 dlm tb ekmek
1,5 litre su
Spor yok malesef ama oturamadım gün boyu temizlik
Geçmiş olsun canımKizlar bugun yemegi esim hazirlamisti firina vermek icin etli sebzeli bir yemek.Garibim 2 saatta ugrasti eti zirhtan
hadi bakalım nasıl yansıyacakBu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum pazartesi itibari ile ekmekte yemiycem salata ve protein, yoğurt
Fark atayım diye 1 dk fazla yaptıydım. Şimdi girdim içeri hemen bi kontrol edeyim sen naptın ne ettin. Kaç dk spor yaptıysan fazlasını yapıp geleyim hemenyicen mi ben yicem seni
kızlar azminiz cok güzel ama vucut sonra daha fazlasını isteyecek unutmayinKız bak inada baglicam sen nasil olsa benden once yatiyorsunsen uyuduktan sonra fark atacak kadar spor yaparim
Havada karada verirsinEvet inşallah verebilirim
Listeye girmek için en az 900 gr vermem lazım
Güzel menü bugün herkes balık yemissabah 11.00
sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 1 dilim unsuz ekmek (badem unu ve yulaf kepeğinden)
öğlen 14.40
3 yk zeytinyağlı taze fasulye, 1,5 dilim ekmek, 150 mlt macha eklenmiş kefir
ara 16.00
4 kuru erik, 2 badem
akşam 19.30
3 ızgara lüfer, maydanoz soğan salatası, domates, 1 dilim tbe, 2 kuru erik, 1 badem
2 lt su
gün boyu sıvılar: şekersiz açık çay, şekersiz osmanlı kahvesi, 2 kupa lavantalı assam çayı içtim. az sonra 2 kupa da gül yapraklı beyaz çay içeceğim.
gün içinde spor yapamadım işim vardı. 1 saat sonra zumba yapacağım.
Diskalifiye oldu canımelifvecebir den haberiniz var mı? bir sorun mu var. 4 kasımdan bu yana foruma girmemiş.
bulgursa o kadar da kötü değilKizlar menumu yazayim
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti:11.30 bir tereyaginda yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,domates iki dilim ekmek ve yesil cay.
Ara ogun: bir tane cennet hurmasi.
Aksam:malesef 4-5 kasik kadar sebzeli bulgur pilav,yesillik.
2.5 litre su spor yok.
Ne dişli rakibisin sen yahuKız adı üstünde şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?