Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

üzüldüm canım yaaa. yazık olmuş ama kısmet işte. güveçte gitti desene

Bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum pazartesi itibari ile ekmekte yemiycem salata ve protein, yoğurt
protein ağırlıklı beslenme iyi oluyor. güzel kilo veriliyor.

Kızlar spora 2 mil leslie eklendi. ins yatmadan öncede bi tur atacağım sabaha kadar yağ yakimi artsın
vayyyyyy hilalim

Ayy yazık olmuş ama sağlık olsun kısmet değilmiş

sabah 11.00
sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 1 dilim unsuz ekmek (badem unu ve yulaf kepeğinden)

öğlen 14.40
3 yk zeytinyağlı taze fasulye, 1,5 dilim ekmek, 150 mlt macha eklenmiş kefir

ara 16.00
4 kuru erik, 2 badem

akşam 19.30
3 ızgara lüfer, maydanoz soğan salatası, domates, 1 dilim tbe, 2 kuru erik, 1 badem

2 lt su
gün boyu sıvılar: şekersiz açık çay, şekersiz osmanlı kahvesi, 2 kupa lavantalı assam çayı içtim. az sonra 2 kupa da gül yapraklı beyaz çay içeceğim.
gün içinde spor yapamadım işim vardı. 1 saat sonra zumba yapacağım.

Akşamki ekmek fazla abla erikle bademde olmasa olurmus. onun dışında güzel abla afiyet olsun

Akşamki ekmek fazla abla erikle bademde olmasa olurmus. onun dışında güzel abla afiyet olsun
fıstık ben senin gibi 65 kilo değilim. 87 kiloyum. arada bak 22 kilo fark var. bu menü benim için normal. gerçi balığı ve salatayı az daha yeseydim evet ekmeğe gerek olmazdı. ama soğan salatası da fazla yenmiyor mideyi rahatsız ediyor. domatesi de 3 dilim falan yedim. yoksa normalde et yemeklerinin yanında ekmek yememek doğru olan.

elifvecebir den haberiniz var mı? bir sorun mu var. 4 kasımdan bu yana foruma girmemiş.
hayır abla haberimiz yokf kimseye bisi yazmadı bildirim yapmadı foruma girdiği halde.
oda doğru abla ama biraz geç yemissin ondan :)
vücut hasta olmakla olmamak arasında. kırgınlık için 3 akşamdır aferin içiyorum. bu akşam içmemeyi düşünüyorum.
Abla bu kadar sık ilaç kullanmakta iyi degil ki. bu sefer vücut o ilaçlara alışıyor bi sonraki hastalıkta işe yaramıyor

ben baktım foruma en son 4 kasımda girmiş. sonra gelmemiş. önemli birşey mi oldu acaba. o sizin whatsapp grubunuzda değil mi?
bildirim olduğu zaman girdi abla hatta aksamida girdiama bisi demedi. yokwp de değildi abla
ayyy yine kimsecikler yok buralarda, seninle benden başka

seferoğulları tellioğulları nerdesiniz

Ben burdayımmm takipteyimm
Biraz isim var kızlar
Afiyet olsun canım yazmıştım ama yemissin bile :) bidahakine aklında olur

niyekine beğenemedin mi bizi
biz sizi çerez gibi yeriz

Güzel menuler
Geçmiş olsun canım
Bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum pazartesi itibari ile ekmekte yemiycem salata ve protein, yoğurt
hadi bakalım nasıl yansıyacak

Fark atayım diye 1 dk fazla yaptıydım. Şimdi girdim içeri hemen bi kontrol edeyim sen naptın ne ettin. Kaç dk spor yaptıysan fazlasını yapıp geleyim hemen yicen mi ben yicem seni

Kız bak inada baglicam sen nasil olsa benden once yatiyorsun sen uyuduktan sonra fark atacak kadar spor yaparim
kızlar azminiz cok güzel ama vucut sonra daha fazlasını isteyecek unutmayin

Evet inşallah verebilirim
Listeye girmek için en az 900 gr vermem lazım
Havada karada verirsin
Güzel menü bugün herkes balık yemis
elifvecebir den haberiniz var mı? bir sorun mu var. 4 kasımdan bu yana foruma girmemiş.
Diskalifiye oldu canım
bulgursa o kadar da kötü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…