Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet baharcım haklısın ister ama yavaş yavaş spor zamanını azaltırsan sorun olmaz. Bide zaten 1 hafta. Ki normaldede benim 1 gün off um oluyordu yanı aslında çok bişi değiştirmiyorum. Pazartesi ve carsamba sadce yürüyüş O yüzden sorun olmaz inş.

Menüm

Sabah-8.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
1 domates

Ara 13.00
3 gün kurusu 1 ceviz

Akşam 18.00
1 dilim ekmek
1 tabak penirli salata

Spor: 1 saat yürüyüş 15 dk bisiklet
Sıvı: 2 lt su 1 bardak yeşil çay

Gülşah pro yoğurt salata ıse hep yaradı bende ıns sendede ıyı sonuç verıp lısteye gelırsın
Sen bıtırmıssın temızlıgı ben başlamadım bıle
Cınekoplar yağ yaksın canım bıraz daha suyu arttır

Masal nasıpte yokmuş bebegım ama güvece üzüldüm

Hılal ben hala mutfak kılıt olayını anlamadım gı

Nılay bende hazırlığı bıtırıp kararaycı olacam

Gözüme cıs çarpmadı menülerde kızlar tek tek almadım

Bugun cok yoruldum
Sabah berı alış verıs teydım
Kızların evını bıraz duzeltıyom artık herhafta sonu gelmesınler yoruluyom hem derslerı var hem bırazda başlarının caresıne baksınlar
Mutfak ıcın bırseyler aldık
TV ve dolabını aldık
Bır ıkı küçük dolap vs yoruldum
Sımdı birşeyler atıştırıp bunları kurup yerlestırıp gıdecez eve
Yarın görüşürüz kızlar

Kız bu haftalık dicem ama acayip sevdim bu spor olayını video indirdigimden beri
Ne dişli rakibisin sen yahu ama yılmak yok hem ekip olarak ekibinizi hemde ben seni sporda yencem

Ben ben ben. Uff ama hakket böyle dişlisini görmediydim spor konusunda. " Sporumuzda yaptım süperim " havamı söndürecek bu kız benim
Kız bende yeni basladim aslinda ama inatciyimdir
Linki atarmisin canisi
youtuben video indirme sitesinden indirdim abla hemen bakıp atıyorum wp den
Afiyet olsun menüde güzel kız 15 dk fark atmissin dunle beraber 16 dk oldu

Abla benim bebe çok yaramaz arkamı döndüğüm anda biyerleri kurcalama peşinde. buzdolabına bile tırmanıyor tarzan oldu başıma bende bi kaza olmasın diye kitliyorum kapıyı
Ablam valla bu kadar hastalık arasında bide bunlarla ug aramissin. iyi yapmışsın bence artık kendi işlerini yapacak yasa geldiler :)

Böyle gelmiş geçmiş olsun Canım. Ziyaretçi konusunda hiç taviz verme. Hoca ile konuşup kapıya ziyaret yasak yazdırmıştım. Kendi memleketim olduğu için gelen gidenin önünü alamayacağımı biliyordum. Eve çıktıktan sonra da bir ay sonra ziyaretçi almaya başladık. Açıkça söyledim insanlara, zaten sana değer veren ve seven insanlarsa anlayış ile karşılıyorlar. Telefon da hal hatır sormak için yeterli sonuçta.

Niye kitliyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…