- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.941
Hahaha senin yoklugunu doldurmaya calismistir enistemiz caktirmadan ama sana yakalanmisBenim Herif yazistiydi bir kere
Aman duymasın.günaydın kızlar bu akşamdan itibaren burdayım artık inşallah, şuan eski evin boya işleriyle uğraşıyoruz oda bittimi rutin Hayatıma dönerim, baya yoruldum ama içime sindi evim kullanışlı bir ev bütün eşyamı sığdı garibim koşu bandım ortada kaldı sadece, millet diye sat gitsin dedim kocamı atarım bandımı atmam dedim :)
Yeni evin hayırlı olsun.günaydın kızlar bu akşamdan itibaren burdayım artık inşallah, şuan eski evin boya işleriyle uğraşıyoruz oda bittimi rutin Hayatıma dönerim, baya yoruldum ama içime sindi evim kullanışlı bir ev bütün eşyamı sığdı garibim koşu bandım ortada kaldı sadece, millet diye sat gitsin dedim kocamı atarım bandımı atmam dedim :)
Günlük arttırma çok yorulursun . Haftalık artış yoluna git.Şimdilik spor bitti kızlar bir mil leslie 15 dk jillian toplam yarım saat. bu jilliana alışmak için günden güne artırmayı düşünüyorum dün 10 dk dayanabilmistim bugun 15 dk oldu yarin hedef en asagi 18 dk
Afiyet olsun baharimMenü
Sabah(9:00)
2dlm tam buğday ekmeği
1yumurtali 15g sucuklu yumurta
1kk peynirli
Öğle(14:00)
100g tavuk ızgara
Salata
1dlm ekmek
Akşam(19:00)
300g ızgara balık karışık
Salata
1dlm tam buğday ekmeği
Su:2lt spor:40dk yuruyus
canım pek bisi yememissinkiSabah 8:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 çk acuka
Öğle 13:00
1 dilim çavdar ekmeği
4 yk Ispanak kavurması
100 g yoğurt
Akşam 17:30
1 dilim çavdar ekmeği
200 g yoğurt
Spor yok daha yeni geldim işten.
Çocuk çok yaramaz benim canım :)Niye kitliyorsun ki?
Ay buna mi kustunuz kız seninkide pek nazliymisBir haftasonumuz var film izleyecektik esimle ama kustuk konusmuyoruz.Yemegi dokunce istemsiz aklima geldikce guluyorum o da bana tavir yapiyo simdi
canım bi an önce artirmaliyim. arastirdigim kadarıyla kasları olabildiğince zorlamam gerekiyormuş. bunun içinde yorulmam lazim. yoksa yeni kaslar oluşmazGünlük arttırma çok yorulursun . Haftalık artış yoluna git.
Menü güzel canım afiyet olsunSelam kizlar
Sabah 11.00
2 yumuryadan omlet
1 kk peynir
10 zeytin
1 kuru incir kayisi
Kavrulmamis kuruyemis
Sekersiz cay
Aksam 18.30
1 kase mercimek corba
5 yk kendi uagiyla kavrulnus et
3 yk mantar kavurmasi
Salata
1 dilim ekmek
2 litre su
Spor yok
Oyle canim nazlidir,ben oyle alistirdim galiba ama bende pas vermiyorumAfiyet olsun baharim
canım pek bisi yememissinkiafiyet olsun c
Çocuk çok yaramaz benim canım :)
Ay buna mi kustunuz kız seninkide pek nazliymis
İnşallah yarar cnmGülşah pro yoğurt salata ıse hep yaradı bende ıns sendede ıyı sonuç verıp lısteye gelırsın
Sen bıtırmıssın temızlıgı ben başlamadım bıle
Cınekoplar yağ yaksın canım bıraz daha suyu arttır
Masal nasıpte yokmuş bebegım ama güvece üzüldüm
Hılal ben hala mutfak kılıt olayını anlamadım gı
Nılay bende hazırlığı bıtırıp kararaycı olacam
Gözüme cıs çarpmadı menülerde kızlar tek tek almadım
Harika protein ağırlıklı olmuşMenü
Sabah(9:00)
2dlm tam buğday ekmeği
1yumurtali 15g sucuklu yumurta
1kk peynirli
Öğle(14:00)
100g tavuk ızgara
Salata
1dlm ekmek
Akşam(19:00)
300g ızgara balık karışık
Salata
1dlm tam buğday ekmeği
Su:2lt spor:40dk yuruyus
Okadar uğraşmış ona hırs yapmıtır yarına geçerOyle canim nazlidir,ben oyle alistirdim galiba ama bende pas vermiyorum
Bencede kapat artıkKızlar bu arada 1 mil leslie eklendi spora ve günü kapattım :)
Bence de verme canımOyle canim nazlidir,ben oyle alistirdim galiba ama bende pas vermiyorum
dimiBencede kapat artık
Iyi geceler canim burda biz pes etme diye bisi bilmiyoruzBende yatayım herkese iyi geceler kızlar
Sabah görüşürüz inşallah
Sayenizde kaçamaksız ikinci haftasonum tehlikeli sınırı atlattım inşallahnormalde pes etmiştim çoktan
Menülerin isinide yaz sen genede canım :) iyi yapmışsın geçmiş okumayinca bazen önemli şeyler kaciveriyor :)Hayırlı geceler kızlar kaç saattir perşembe den alıp geçmişi okudum cunku ara ara girip tam okuyamamistim misafir gelip gitmeler bide gecmisi oku bitir derken ancak simdi musait oldum dun ki menum onceki gunun menuyle cok benzer ben bugünü yazayım bide alıntılar dan da şimdi vazgeçtim geç saat kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?