- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.961
Güzel canım ama patlıcan nasıl pisti kizartmamiydi ? afiyet olsunMenum
Sabah 11 gibi
melemen peynir 3 ceviz
Akşam 16.-17
200 gr kadar döner salata ayran 3-4 yemek kaşığı patlıcan oturtmasi
2.5 su spor malesef yok
Oleyy oleyyyKız bu haftalık dicem ama acayip sevdim bu spor olayını video indirdigimden beri
Kız bende yeni basladim aslindaama inatciyimdir
youtuben video indirme sitesinden indirdim abla hemen bakıp atıyorum wp den
Afiyet olsun menüde güzelkız 15 dk fark atmissin dunle beraber 16 dk oldu
Canım sabahki yağ fazla hele aksam yediğin hiç olmamış onun dışında güzel olmuş afiyet olsuniyi akşamlarkızlar menu
sabah10:00
2dilimekmek
1 tk tereyağı
2 yk tulumpeynir
domates salatalık marul
ogle14:30
4yk kıyma
salata yoğurt
1 dilimekmek
akşam 19.0
tavuklukarnabahar
salata yoğurt
ara 21:00
3mandalina 1avuc kabakÇekirdeği
şu 3l
spor yok
Esitlendii bile rakibemmOleyy oleyyyTabi sen gidip yapmazsan gece.
Süpersin süperMenü
Sabah(9:00)
2dlm tam buğday ekmeği
1yumurtali 15g sucuklu yumurta
1kk peynirli
Öğle(14:00)
100g tavuk ızgara
Salata
1dlm ekmek
Akşam(19:00)
300g ızgara balık karışık
Salata
1dlm tam buğday ekmeği
Su:2lt spor:40dk yuruyus
Kolay geldin cnm. Geç gelince çok zor oluyor normal. Meslek nedirSabah 8:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 çk acuka
Öğle 13:00
1 dilim çavdar ekmeği
4 yk Ispanak kavurması
100 g yoğurt
Akşam 17:30
1 dilim çavdar ekmeği
200 g yoğurt
Spor yok daha yeni geldim işten.
Hıı eşit olduk yaniKızlar bu arada 1 mil leslie eklendi spora ve günü kapattım :)
hafta yeni başladı daha :) yarın yürüyüş düşünüyorum çıkarsam en az 2 saatHıı eşit olduk yaniama hala dünden aldığım 1 dk var
Kaslar açısından öyle olabilir ama insan psikolojik olarak yıpranıyor ve Zaman'la yapmak istemiyor.canım bi an önce artirmaliyim. arastirdigim kadarıyla kasları olabildiğince zorlamam gerekiyormuş. bunun içinde yorulmam lazim. yoksa yeni kaslar oluşmaz
Menü güzel canım afiyet olsun
iyi geceler rakibem:) darısı bize ınşBende yatayım kızlar leptine geç bile kaldım. Buarada uzun zamandan sonra vücudumla barışık oldum sonunda bgn. Dısardaydık baktım aynaya beğendim kendimi ve kendini beğenmek güzel bişi
Canım ben aksine spor olayını sevdim sikilsam filan azaltirim. ama hoşuma gidiyor :)Kaslar açısından öyle olabilir ama insan psikolojik olarak yıpranıyor ve Zaman'la yapmak istemiyor.
Kendi kararımı seninle paylaşmak istiyorum Kamilem. Normalde hiç svmem ama üç ay şarküteri ürünlerini light ürün olarak tüketeceğim ki emeğim boşa gitmesin. Dün alışverişi yaptım. İnşallah yarın uygulamaya başlayacağım. Sayım falan derken işe götüremedim. Biliyorum pahalı bu ürünler. Ama katlanacağım artık. Sen de sabah kahvaltılarında daha az kalorili olanları tercih edebilirsin diye düşünüyorum.iyi akşamlarkızlar menu
sabah10:00
2dilimekmek
1 tk tereyağı
2 yk tulumpeynir
domates salatalık marul
ogle14:30
4yk kıyma
salata yoğurt
1 dilimekmek
akşam 19.0
tavuklukarnabahar
salata yoğurt
ara 21:00
3mandalina 1avuc kabakÇekirdeği
şu 3l
spor yok
Abla yenileyip tekrr denesene youtube yapıyor bazı 501 hatası verdi dimiBugun menüler hep guzel nazardan uzak
Irem sagolasın canım
Hilal linkler acılmadı
Bahar nıye gr lı yedın ne dıyetı bu acıl cevap yaz
Serbest eczacıyım Canım.Kolay geldin cnm. Geç gelince çok zor oluyor normal. Meslek nedir
Daha iyi günlerimiz de olacak İnşallah.Bende yatayım kızlar leptine geç bile kaldım. Buarada uzun zamandan sonra vücudumla barışık oldum sonunda bgn. Dısardaydık baktım aynaya beğendim kendimi ve kendini beğenmek güzel bişi
Sporları Nasıl yazıyorsunuz. Aritmetik ortalama falan mı alıyoruz,hafta yeni başladı daha :) yarın yürüyüş düşünüyorum çıkarsam en az 2 saat
Yok canım dakika hesabıSporları Nasıl yazıyorsunuz. Aritmetik ortalama falan mı alıyoruz,
Menum
Sabah 11
2 yumurtadan omlet
Bir salatalık
Sütlü kahve8
Akşam 18:15
Büyük bir tabak salata içinde yarım kase haşlanmış nohutla
Su şimdiden 2 yi gecti yatana kadar 3 geçer
Spor 1 mil leslie
15 dk jillian toplam yarım saat ama daha yapacağım
bizimki köyden geliyo hep kV yapıyo normalde pekyemesin tereyağı ama bugun nedense canım çekti ama dikkatedicem iremim şimdi listeyapıyorum kendimeMenümm
Kahvaltı 10:00
3 kaşık kadar kıymalı soğanlı yumurta,
Domates, salatalık az tulum peyniri
2 ince dlm tb ekmek
Ara 13:30
1 tane meyve hurma
Akşam 16:30
5 tane çinekop, salata, 1 dlm tb ekmek
1,5 litre su
Spor yok malesef ama oturamadım gün boyu temizlik[/QUOTE güzelmenüler kizlar
ooo çok fenaolmuş yazık kız kocanaKizlar bugun yemegi esim hazirlamisti firina vermek icin etli sebzeli bir yemek.Garibim 2 saatta ugrasti eti zirhtan
gecirdi,firindan almis eve getirirken kapinin onunden elinden dusurup kirmis tepsiyi, yemekte gitti(tepsi topraktan guvecler olurya ondan)
Ayy suan sadece pilav ve salata var
verirsincanım istekli görünüyorsunEvet inşallah verebilirim
Listeye girmek için en az 900 gr vermem lazım
güzel canımsabah 11.00
sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 1 dilim unsuz ekmek (badem unu ve yulaf kepeğinden)
öğlen 14.40
3 yk zeytinyağlı taze fasulye, 1,5 dilim ekmek, 150 mlt macha eklenmiş kefir
ara 16.00
4 kuru erik, 2 badem
akşam 19.30
3 ızgara lüfer, maydanoz soğan salatası, domates, 1 dilim tbe, 2 kuru erik, 1 badem
2 lt su
gün boyu sıvılar: şekersiz açık çay, şekersiz osmanlı kahvesi, 2 kupa lavantalı assam çayı içtim. az sonra 2 kupa da gül yapraklı beyaz çay içeceğim.
gün içinde spor yapamadım işim vardı. 1 saat sonra zumba yapacağım.
diskalifiyeoldu canımelifvecebir den haberiniz var mı? bir sorun mu var. 4 kasımdan bu yana foruma girmemiş.
güzelcanım afiyet olsunKizlar menumu yazayim
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti:11.30 bir tereyaginda yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,domates iki dilim ekmek ve yesil cay.
Ara ogun: bir tane cennet hurmasi.
Aksam:malesef 4-5 kasik kadar sebzeli bulgur pilav,yesillik.
2.5 litre su spor yok.
afiyet olsunMenüm
Sabah-8.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
1 domates
Ara 13.00
3 gün kurusu 1 ceviz
Akşam 18.00
1 dilim ekmek
1 tabak penirli salata
Spor: 1 saat yürüyüş 15 dk bisiklet
Sıvı: 2 lt su 1 bardak yeşil çay
baya uğramıştı abla ama evlenme ugrasmakbile bi nimet uzak kalmak en kötüsüBugun cok yoruldum
Sabah berı alış verıs teydım
Kızların evını bıraz duzeltıyom artık herhafta sonu gelmesınler yoruluyom hem derslerı var hem bırazda başlarının caresıne baksınlar
Mutfak ıcın bırseyler aldık
TV ve dolabını aldık
Bır ıkı küçük dolap vs yoruldum
Sımdı birşeyler atıştırıp bunları kurup yerlestırıp gıdecez eve
Yarın görüşürüz kızlar
bu gr lari tartiyonmuMenü
Sabah(9:00)
2dlm tam buğday ekmeği
1yumurtali 15g sucuklu yumurta
1kk peynirli
Öğle(14:00)
100g tavuk ızgara
Salata
1dlm ekmek
Akşam(19:00)
300g ızgara balık karışık
Salata
1dlm tam buğday ekmeği
Su:2lt spor:40dk yuruyus
amin canımHayırlısı olsun kuzum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın İnşallah canım.
güzel canim baya yorgunsundur heralde bu saatte gelince yazık sana be senin işte zorSabah 8:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 çk acuka
Öğle 13:00
1 dilim çavdar ekmeği
4 yk Ispanak kavurması
100 g yoğurt
Akşam 17:30
1 dilim çavdar ekmeği
200 g yoğurt
Spor yok daha yeni geldim işten.
niye kustin kız seninki pek zararlıdeğil diye biliyorum adamın kıymetini bil netti bakem yoksa yemekten mi kustunuzBir haftasonumuz var film izleyecektik esimle ama kustuk konusmuyoruz.Yemegi dokunce istemsiz aklima geldikce guluyorum o da bana tavir yapiyo simdi
güzel burcum gitmemene sevindimSelam kizlar
Sabah 11.00
2 yumuryadan omlet
1 kk peynir
10 zeytin
1 kuru incir kayisi
Kavrulmamis kuruyemis
Sekersiz cay
Aksam 18.30
1 kase mercimek corba
5 yk kendi uagiyla kavrulnus et
3 yk mantar kavurmasi
Salata
1 dilim ekmek
2 litre su
Spor yok
maşallahpert oldunuz yeteryavKızlar bu arada 1 mil leslie eklendi spora ve günü kapattım :)
güzel afiyet olsunMenum
Sabah 11 gibi
melemen peynir 3 ceviz
Akşam 16.-17
200 gr kadar döner salata ayran 3-4 yemek kaşığı patlıcan oturtmasi
2.5 su spor malesef yok
akşam noldu anlamadım bi anda yitirdi ama sabah yağ çokmu fazla 1tatlikasigiCanım sabahki yağ fazla hele aksam yediğin hiç olmamış onun dışında güzel olmuş afiyet olsun
Kendi kararımı seninle paylaşmak istiyorum Kamilem. Normalde hiç svmem ama üç ay şarküteri ürünlerini light ürün olarak tüketeceğim ki emeğim boşa gitmesin. Dün alışverişi yaptım. İnşallah yarın uygulamaya başlayacağım. Sayım falan derken işe götüremedim. Biliyorum pahalı bu ürünler. Ama katlanacağım artık. Sen de sabah kahvaltılarında daha az kalorili olanları tercih edebilirsin diye düşünüyorum.
Benim en az 300 dakika oluyorYok canım dakika hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?