Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oleyy oleyyy Tabi sen gidip yapmazsan gece.

Canım sabahki yağ fazla hele aksam yediğin hiç olmamış onun dışında güzel olmuş afiyet olsun

Süpersin süper Korkun bizden tellioğulları

canım bi an önce artirmaliyim. arastirdigim kadarıyla kasları olabildiğince zorlamam gerekiyormuş. bunun içinde yorulmam lazim. yoksa yeni kaslar oluşmaz

Menü güzel canım afiyet olsun
Kaslar açısından öyle olabilir ama insan psikolojik olarak yıpranıyor ve Zaman'la yapmak istemiyor.

Bende yatayım kızlar leptine geç bile kaldım. Buarada uzun zamandan sonra vücudumla barışık oldum sonunda bgn. Dısardaydık baktım aynaya beğendim kendimi ve kendini beğenmek güzel bişi
iyi geceler rakibem:) darısı bize ınş
Kaslar açısından öyle olabilir ama insan psikolojik olarak yıpranıyor ve Zaman'la yapmak istemiyor.
Canım ben aksine spor olayını sevdim sikilsam filan azaltirim. ama hoşuma gidiyor :)

Kendi kararımı seninle paylaşmak istiyorum Kamilem. Normalde hiç svmem ama üç ay şarküteri ürünlerini light ürün olarak tüketeceğim ki emeğim boşa gitmesin. Dün alışverişi yaptım. İnşallah yarın uygulamaya başlayacağım. Sayım falan derken işe götüremedim. Biliyorum pahalı bu ürünler. Ama katlanacağım artık. Sen de sabah kahvaltılarında daha az kalorili olanları tercih edebilirsin diye düşünüyorum.

bizimki köyden geliyo hep kV yapıyo normalde pekyemesin tereyağı ama bugun nedense canım çekti ama dikkatedicem iremim şimdi listeyapıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…