Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zuhal abla nın oğluna ne oldu kızlar?
Iyi akşamlar herkese
Biraz önce eve geldim sizlere bakayım dedim

Beyin zarında iltihaplanma olmuş iremim diğer adıyla menenjit
Şükür ki başlangıçtaymış ve bulaşıcı değil
En yüksek diğer 1000 olurken bununki 180 miş
Test sonuçlarını başka yere gönderdiler pazartesi daha net belli olacak hangi tür olduğu
Şimdi çok yönlü antibiyotik veriyolar
Bide ateşi çıkıyor arada, baş ağrısıda çok oluyor
Onlar içinde ilaç veriyolar
Durum bu

Tamam yazayım Canım.
Çok ciddi bir hastalık. İnşallah hemen tedaviye cevap verir.
ins canim
En azından erken farkedilmis abla ins düzelir tekrr geçmiş olsun

Akşam ki ara cok olmuş tatlim
Bugun menüler hep guzel nazardan uzak
Irem sagolasın canım
Hilal linkler acılmadı
Bahar nıye gr lı yedın ne dıyetı bu acıl cevap yaz
diyetisyen tattırıyor abla grlar önemlidir diyor meyveyi bile tartiyorum

erken fark edilmiş abla baş ağrısı diye kenara koyup basıyoruz ilacı iyiki farkında olmus çok sukur dusuk seviyesi hayırlı haberler alalım inşallah

aman abla iyiki erkenfark edilmiş inş en kisa zamanda tedaviye cvp verir çok üzüldüm cok cok gecmis olsun dualarimiz senin ve oglun icin allah kimseyi evladiyka imtihan etmesin cok iyi biliyorum nasil bi aci oldugunu bol bol dua et abla duanin acamayacagi kapi yok bizde yanındayız ins nasilfark ettiniz belirtisi neki bunun durduk yere olan bişeymiki

çok geçmiş olsun.

Light peynir light yoğurt gibi mi? Denemeden bilemezsin insan bazen doğru gördüğünü yapıyor ama bence öyle ise yapma bende çok düştüm aynı hataya herkeste söylüyor sağlıklı değil. BiraZcık spor birazcık dikkat valla gidiyor kilolar.

Light peynir light yoğurt gibi mi? Denemeden bilemezsin insan bazen doğru gördüğünü yapıyor ama bence öyle ise yapma bende çok düştüm aynı hataya herkeste söylüyor sağlıklı değil. BiraZcık spor birazcık dikkat valla gidiyor kilolar.

iyi geceler rakibem:) darısı bize ınş

Canım ben aksine spor olayını sevdim sikilsam filan azaltirim. ama hoşuma gidiyor :)
İnşallah canm inş en kısa zamanda olsun. Kolay değilmiş kilo vermek insan hakket istemesi ve azmetmesi Laz'ım ama sonuçları çok güzel. Bide her zayıf metabolizma hızı ile olmuyor insanlar gerçekten bazen uğraş veriyor.

Çok geçmiş olsun ablam. Rabbim acil şifalar versin. Çok şükür ki erken farketmişisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…