Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun
Neyswki erken farkedilmiş inşallah biran önce iyleşir

Günaydın herkese kızım normale döndü çok şükür, sınava da 5 gün kaldı. Çarşamba perşembe evde olup çalışacaktım ne güzel ama teog görevi çıktı. Burası 0lmadan bir şeyler eksikmiş gibi geliyor baya alışmışım yaa . bu arada 3 ay sonra bebiş istiyorum hedefime ulaşmam gerek.
Dünkü menüm
11.00
3 halka sucuk
1 kk peynir
1 tk tahin
3 zeytin
1 d kepek ekm
1 kivi

18.00
1 el büyüklüğünde etli ekmek (sivasta çok ince oluyor hamuru)
1 b ayran
Salata

Su 2
Spor yok malum

Cok gecmis olsun zuhal abla Allah hayirli sifalar versin.

Bu isin uzmanlari daha iyi bilir ama bir arkadasin basina gelmisti boyle bir sey antibiyotik regl geciktirebiliyor demisti doktor seninde ondan olabilir.

Menülerin isinide yaz sen genede canım :) iyi yapmışsın geçmiş okumayinca bazen önemli şeyler kaciveriyor :)
canım sadece cuma günün ki menüyü paylasmamisim onuda özet geçsem razı olursun ins
Sabah klasik karatay
Ara 30 gr kadar yaban mersini
Akşam helva omega 3 Hapi

bana gore 21 de ki ara öğün keske olmasaymis

Güzel canım ama patlıcan nasıl pisti kizartmamiydi ? afiyet olsun
Çok canım annem tencerede kızarmadan yapmış kizartsaydi büyük ihtimalle yemezdim

Esitlendii bile rakibemm
ya sizin bu spor tutkunlugunuz beni spor salonuna yazılmaya götürecek usagim küçük olmayaydı görürdüz siz

Bende yatayım kızlar leptine geç bile kaldım. Buarada uzun zamandan sonra vücudumla barışık oldum sonunda bgn. Dısardaydık baktım aynaya beğendim kendimi ve kendini beğenmek güzel bişi
canım boy kilo nun maşallahı var tabiki beğenirsin

mefkus ablam ne güzel ki değeri düşük geçer ins geçer bir annenin ağzından çıkan icten dualar karşılık bulur Allah ebeveynimizi başımızdan eksik etmesin

İyi geceler kızlar bu uykusuzluğun bi care yatmadan önce anason rezene mi icsem napsam
Şeyda coşkunun uyku çayı tarifi rezene papatya melisa kaynatılıp icilecek
senin adına sevindim canım malum bu uşakların bir ayar ı yok bir iyi bir kotu büyüyüp bir düzene girecekler inşallah menunde güzel

Gunaydin hanimlarr
günaydın canım

Hayırlı pazarlar kızlar
Hayirli pazarlar berilcim seni görmek çok güzel gel karatayda yarışalım

Bu konuda ciddi çalışmalarım var
Watsap tan konuşalım

Kızlar bırsey soracam dünden berı topugum agrıyor
Topuk dıkenı olabılırmı gercı nette baktım oyle bır nasırımsı bırsey yok ama yürüyünce acıyor ıste

Çok şükür canm bu boyla 94 kilo olduğum zamanlar yarma Gül gb bişi oluyorum şirin flnda değil hani. En şişman bu hallerde kalmam lazım. Valla hilal sayesinde çostum ben

Karataycı hatunlar
Gezen tavuğu nerden bulup yıyordunuz
Peynır ısını nasıl halledıyorsunuz
Organık zeytın var bır haftadır bulamadıgım
Meyve kımı var kımı yok dıyor

Kafa karıştı bende
Market ürünlerıyle Karatay yapılmıyormuş anladığım
Koyede yerleşecek durumda degılım

Kımı karatayla haftada ıyı kılo verılır dıyo
Banuş kusursuz yaparsan 800 gr felan verırsın sonra bu bıraz daha düşer dıyor

Bır el atın yawwwww

Günaydın hanımlar
Biz hala eve donmedik gorumcelerde kaldık
Dünku menum
KAHVALTI(11:00)

1 dilim carsi ekmek
Azicik peynir
Soğanlı salçalı yumurta
2 zeytin
2 bardak cay

AKŞAM(16:00)
1 kase tartana corbasi
Salata
4 yk kuru fasulye

ARA(20:00)
1 fincan Türk kahvesi ( o kadar kişiye kahve yaptıktan sonra içmemek olmazdı)
1 küçük sigara böreği gibi bir borek( ilaç alacağım için en masum olanı yemeğe çalıştım bir dünya şey vardı )
Su:2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…