- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.001
Çok geçmiş olsunIyi akşamlar herkese
Biraz önce eve geldim sizlere bakayım dedim
Beyin zarında iltihaplanma olmuş iremim diğer adıyla menenjit
Şükür ki başlangıçtaymış ve bulaşıcı değil
En yüksek diğer 1000 olurken bununki 180 miş
Test sonuçlarını başka yere gönderdiler pazartesi daha net belli olacak hangi tür olduğu
Şimdi çok yönlü antibiyotik veriyolar
Bide ateşi çıkıyor arada, baş ağrısıda çok oluyor
Onlar içinde ilaç veriyolar
Durum bu
Ayçam bende aynıyım aslında kalkıp yurusem ne iyi olur ama soğuk yatak sıcacık kalkamıyorumBenim sabahın köründe ne işim var dimi uykum kaçtı iyi mi. Dışarıda soğuk yataktan çıksam. Napsam bilemedim.
Ben gitmedim Gulsah şimdi çöl pişmanın 2 saat boşuna harcadım. Kalktım hazırlandım gidiyorum. Gitseydim şimdiye dönerdim.Ayçam bende aynıyım aslında kalkıp yurusem ne iyi olur ama soğuk yatak sıcacık kalkamıyorum
Canım bn niye sana sormadım kii ben reglimden 1 hafta önce 3 tane antibiyotik aldım boğazım için ve günü gelince regl olamadım 10 gün geçti antibiyotikten olduğunu düşünüyorum testte de negatif çıktı var mı antibiyotiğin böyle bir etkisiSerbest eczacıyım Canım.
Cok gecmis olsun zuhal abla Allah hayirli sifalar versin.Iyi akşamlar herkese
Test sonuçlarını başka yere gönderdiler pazartesi daha net belli olacak hangi tür olduğu
Durum bu
Bu isin uzmanlari daha iyi bilir ama bir arkadasin basina gelmisti boyle bir sey antibiyotik regl geciktirebiliyor demisti doktor seninde ondan olabilir.Canım bn niye sana sormadım kii ben reglimden 1 hafta önce 3 tane antibiyotik aldım boğazım için ve günü gelince regl olamadım 10 gün geçti antibiyotikten olduğunu düşünüyorum testte de negatif çıktı var mı antibiyotiğin böyle bir etkisi
canım sadece cuma günün ki menüyü paylasmamisim onuda özet geçsem razı olursun insMenülerin isinide yaz sen genede canım :) iyi yapmışsın geçmiş okumayinca bazen önemli şeyler kaciveriyor :)
bana gore 21 de ki ara öğün keske olmasaymisiyi akşamlarkızlar menu
sabah10:00
2dilimekmek
1 tk tereyağı
2 yk tulumpeynir
domates salatalık marul
ogle14:30
4yk kıyma
salata yoğurt
1 dilimekmek
akşam 19.0
tavuklukarnabahar
salata yoğurt
ara 21:00
3mandalina 1avuc kabakÇekirdeği
şu 3l
spor yok
Çok canım annem tencerede kızarmadan yapmış kizartsaydi büyük ihtimalle yemezdimGüzel canım ama patlıcan nasıl pisti kizartmamiydi ? afiyet olsun
ya sizin bu spor tutkunlugunuz beni spor salonuna yazılmaya götürecek usagim küçük olmayaydı görürdüz sizEsitlendii bile rakibemm
canım boy kilo nun maşallahı var tabiki beğenirsinBende yatayım kızlar leptine geç bile kaldım. Buarada uzun zamandan sonra vücudumla barışık oldum sonunda bgn. Dısardaydık baktım aynaya beğendim kendimi ve kendini beğenmek güzel bişi
mefkus ablam ne güzel ki değeri düşük geçer ins geçer bir annenin ağzından çıkan icten dualar karşılık bulur Allah ebeveynimizi başımızdan eksik etmesinIyi akşamlar herkese
Durum bu
Şeyda coşkunun uyku çayı tarifi rezene papatya melisa kaynatılıp icilecekİyi geceler kızlar bu uykusuzluğun bi care yatmadan önce anason rezene mi icsem napsam
senin adına sevindim canım malum bu uşakların bir ayar ı yok bir iyi bir kotu büyüyüp bir düzene girecekler inşallah menunde güzelGünaydın herkesekızım normale döndü çok şükür, sınava da 5 gün kaldı. Çarşamba perşembe evde olup çalışacaktım ne güzel ama teog görevi çıktı. Burası 0lmadan bir şeyler eksikmiş gibi geliyor baya alışmışım yaa . bu arada 3 ay sonra bebiş istiyorum hedefime ulaşmam gerek.
Dünkü menüm
11.00
3 halka sucuk
1 kk peynir
1 tk tahin
3 zeytin
1 d kepek ekm
1 kivi
18.00
1 el büyüklüğünde etli ekmek (sivasta çok ince oluyor hamuru)
1 b ayran
Salata
Su 2
Spor yok malum
günaydın canımGunaydin hanimlarr
Hayirli pazarlar berilcim seni görmek çok güzel gel karatayda yarışalımHayırlı pazarlar kızlar
Bu konuda ciddi çalışmalarım varcanım sadece cuma günün ki menüyü paylasmamisim onuda özet geçsem razı olursun ins
Sabah klasik karatay
Ara 30 gr kadar yaban mersini
Akşam helva omega 3 Hapi
bana gore 21 de ki ara öğün keske olmasaymis
Çok canım annem tencerede kızarmadan yapmış kizartsaydi büyük ihtimalle yemezdim
ya sizin bu spor tutkunlugunuz beni spor salonuna yazılmaya götürecek usagim küçük olmayaydı görürdüz siz
canım boy kilo nun maşallahı var tabiki beğenirsin
mefkus ablam ne güzel ki değeri düşük geçer ins geçer bir annenin ağzından çıkan icten dualar karşılık bulur Allah ebeveynimizi başımızdan eksik etmesin
Şeyda coşkunun uyku çayı tarifi rezene papatya melisa kaynatılıp icilecek
senin adına sevindim canım malum bu uşakların bir ayar ı yok bir iyi bir kotu büyüyüp bir düzene girecekler inşallah menunde güzel
günaydın canım
Hayirli pazarlar berilcim seni görmek çok güzel gel karatayda yarışalım
Pert bır halde yatıyoz bız halaGünaydın kızlar nasılsınız
Çok şükür canm bu boyla 94 kilo olduğum zamanlar yarma Gül gb bişi oluyorum şirin flnda değil hani. En şişman bu hallerde kalmam lazım. Valla hilal sayesinde çostum bencanım sadece cuma günün ki menüyü paylasmamisim onuda özet geçsem razı olursun ins
Sabah klasik karatay
Ara 30 gr kadar yaban mersini
Akşam helva omega 3 Hapi
bana gore 21 de ki ara öğün keske olmasaymis
Çok canım annem tencerede kızarmadan yapmış kizartsaydi büyük ihtimalle yemezdim
ya sizin bu spor tutkunlugunuz beni spor salonuna yazılmaya götürecek usagim küçük olmayaydı görürdüz siz
canım boy kilo nun maşallahı var tabiki beğenirsin
mefkus ablam ne güzel ki değeri düşük geçer ins geçer bir annenin ağzından çıkan icten dualar karşılık bulur Allah ebeveynimizi başımızdan eksik etmesin
Şeyda coşkunun uyku çayı tarifi rezene papatya melisa kaynatılıp icilecek
senin adına sevindim canım malum bu uşakların bir ayar ı yok bir iyi bir kotu büyüyüp bir düzene girecekler inşallah menunde güzel
günaydın canım
Hayirli pazarlar berilcim seni görmek çok güzel gel karatayda yarışalım
Sizin bu kapışma kıskandırıyor ama yaRakibem ben 30 dk kösü bandı 45 dk bısıklet yaptım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?