Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süper hadi bakalım iyi olan kazansin
Afiyet olsun canm
afiyet olsun canım

Ayy çok kötü olmuş canm ya geçmiş olsun
dolu bir menü olmuş

Afiyet olsun
Süper spor afiyet olsun
abla hoşgeldin çok geçmiş olsun nefese kolay gelsin

afiyet olsun canım

Sabah 8:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 çk acuka
Öğle 13:00
1 dilim çavdar ekmeği
4 yk Ispanak kavurması
100 g yoğurt
Akşam 17:30
1 dilim çavdar ekmeği
200 g yoğurt
Spor yok daha yeni geldim işten.
afiyet olsun

Afiyet olsun
Menum
Sabah 11 gibi
melemen peynir 3 ceviz
Akşam 16.-17
200 gr kadar döner salata ayran 3-4 yemek kaşığı patlıcan oturtmasi
2.5 su spor malesef yok
Afiyet olsun
21:00 deliler geç olmuş canim
Çok geçmiş olsun abla erken teşhis edilmiş çok sukur
Kız ins kaçamak yoktur :) iyi geceler canım

Işe yariyorsa bi dene baharcim iyi geceler
Eh işte canm kosusturmadan pek sağlıklı olmadi
afiyet olsun canım ay hadi inşallah bebis olur canm

abla burda bi yöresel ürünler satan yer var ya ordan alıyorum yada organik kahvaltı malzemeleri satan bi dükkan var ordan alıyorum sucuk vs tarzlarida kurbanda yaptırdığımız sucuğu kullanıyorum yada kasabın kendi yapmasi olan sucuğu tercih ediyorum karatayi kafaya bende koydum bakalim

valla zor canım ben 5 ayı gecti uğraşıyorum bide arada duraklama olmuştu deli olmuştum resmen
Benim sabahın köründe ne işim var dimi uykum kaçtı iyi mi. Dışarıda soğuk yataktan çıksam. Napsam bilemedim.
bende 5 te uyudum yaa
Ben gitmedim Gulsah şimdi çöl pişmanın 2 saat boşuna harcadım. Kalktım hazırlandım gidiyorum. Gitseydim şimdiye dönerdim.
aferin kız sıcak yatağı bırakıp napcan
ponim yanlış anlamazsan bisi dicem. çocuk için erken değilmi.tam olarak eşinin ailesiyle sorunları cozsen daha iyi olmaz mi. hem kızın küçük daha
Gunaydin hanimlarr
günaydın canım
Hayırlı pazarlar kızlar
hayırlı pazarlar ablam günaydın :)
Bidahakine menülerini atlama canım :) kız evde yap spor ben öyle yapıyorum video indirdim telefona salona filan gitmiyorum
Kızlar bırsey soracam dünden berı topugum agrıyor
Topuk dıkenı olabılırmı gercı nette baktım oyle bır nasırımsı bırsey yok ama yürüyünce acıyor ıste
Abla giydigin ayakkabidan olabilir. ben ince taban ayakkabıyla yurudugum zaman kemiklerim açıyor resmen
Günaydın kızlar nasılsınız
günaydın baharcim iyiz sen nasilsin
Rakibem ben 30 dk kösü bandı 45 dk bısıklet yaptım haberin olsun
vay anasını ben daha yeni kalktım kız
Sizin bu kapışma kıskandırıyor ama ya
seni de bekleriz ablaaa
Mervem haftanın ilk cezası sana geldi eve gecince spor alalim beybi

Alalım valla tatlım alalım en hasarsız bu sekilde şey ettirdim ama hak ettim yani cezayi

Gunaydin kizlar benim bebis ece uyumayinca gun biraz gec aydi simdi kahvaltimi yaptim ev islerine giriscem bu hafta temizlik ve duzen haftasi benim icin diyete dikkat etmeye calisiom ama kacamalar oluo sonra pisman oluom
canım diyet diye düşünme bunu sadece sağlıklı beslenmeye odaklan daha kolay atlatirsin bu zayıflama dönemini
Toparlarsin sen mervem

Banus doğru diyor zamanla azalacak ama ilk haftalarda güzel gidecek şekeri kestiginbicin organik ürünleri %70buldum yapıldı valla yada ben emzirdigim için kabul etti vucut
Aslında vereceğim kilo ile de alakalı kilo çoksa ilk iki ay cij güzel kilo verenler var bak sana ornek resimler atacağım abla

canım yatakodasının ortasında şuan, kv odasında yer varda nasıl yapıyım orda gün içinde işimi göğsünde yatakodasının ortasında durmasına önemli değil benim için

Hilalim eşimin ailesiyle sorunları bn büyütüyormuşum bakıcı tutunca pek görüşmekte gerekmiyor. kızımla arasında 2.5 yaş olacak ben bunu normal görüyorum arkadaş olarak büyümesini istiyorum

karatay çok güzel de, pek oturtamadım bir türlü nedense. kalvaltı iyi ama öğle ve akşam yeterli olmamıştı. yarıda kalmıştı benim.
karatayın kitaplarını aldın oluyorsun değil mi?

inşallah canım ya valla dün baya yorucu geçti hayattimda hiç 50 kişiye kahve yapmamistim
o da iyimiş

selam gençler taşınma işim bitti çok şükür kahvaltımla beraber normal menülerime dönüyorum artık akşamda spor yapmaya çalışıcam
o zaman hoşgeldin aramıza yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…