Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız hemen kalirmisinhamile ben aylarca kalmamıştım

Gunaydin kizlar benim bebis ece uyumayinca gun biraz gec aydi simdi kahvaltimi yaptim ev islerine giriscem bu hafta temizlik ve duzen haftasi benim icin diyete dikkat etmeye calisiom ama kacamalar oluo sonra pisman oluom
aman gülümdikkatedelimbu hafta bende çokpişman oldum bu hafta kurtaralım ins

Hilalim eşimin ailesiyle sorunları bn büyütüyormuşum bakıcı tutunca pek görüşmekte gerekmiyor. kızımla arasında 2.5 yaş olacak ben bunu normal görüyorum arkadaş olarak büyümesini istiyorum
aranın az olmasıiyi oluyo yoksa kıskançlık krizi yaş büyüdükçe büyüyor iyi dusunmussun

Bilemiyorum ki canım. kızım olmadan önce doktorlar pkolu olduğum için çocuğunun olması zor olabilir hatta tedavi görebilirsin dediler sonra bebek düşününce korunmayı bıraktık 1 hafta içinde oldu rabbim isteyince oluyormuş. hatta o zaman ovulasyon testleri almştm şimdi kullanırım artık herşey Allahtan

Canim karatay mi dusunuyorsun ondan mi sordun? Tavuk bulmak imkansiz gibi bir sey hem illa tavuk yenmesi gerekmiyor karatayda onun yerine balik ve kirmizi et tercih edebilirsin ben oyle yapiyorum.

Karatay kuru yemisede cok onem veriyor findik,ceviz,badem,fistik gibi bunlari da dogalindan cok rahat bulursun.

Meyve kismi bence gunluk bir veya iki porsiyon yenilebilir karatay biraz kati bu konuda ama zararli olsa Allah bizim icin meyveleri neden yaratsinki,dogalindan bulunursa sifa kaynagi bence.

gece 01.30 da yattım. sabah da nasıl olduysa 11.40 da kalktım. 10.00 zannediyordum çok şaşırdım. çok ağrım var. az sonra civanperçemi çayı içeceğim. o iyi geliyor.
dinlenmişsindir en azından hastamısın fulya geçmiş olsun canım

kız ikincisinimi düşünüyorsun Ay ne güzel Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah

canım yatakodasının ortasında şuan, kv odasında yer varda nasıl yapıyım orda gün içinde işimi göğsünde yatakodasının ortasında durmasına önemli değil benim için
Aynen dileğim onemli olan işinin görülmesi :)
Hilalim eşimin ailesiyle sorunları bn büyütüyormuşum bakıcı tutunca pek görüşmekte gerekmiyor. kızımla arasında 2.5 yaş olacak ben bunu normal görüyorum arkadaş olarak büyümesini istiyorum
Sadece fikrimi söyledim canım benim sonradan zorda kalma diye tabiki senin kararın :) hem benim kardesimlede 1.5 yaş var aramızda :)
selam gençler taşınma işim bitti çok şükür kahvaltımla beraber normal menülerime dönüyorum artık akşamda spor yapmaya çalışıcam
hayırlı olsun dileğim yeni evin :)
güzel bir pazar günü diliyorum kızlar
sagol abla sana da :)
gece 01.30 da yattım. sabah da nasıl olduysa 11.40 da kalktım. 10.00 zannediyordum çok şaşırdım. çok ağrım var. az sonra civanperçemi çayı içeceğim. o iyi geliyor.
bi günde uyu abla vücudun ihtiyacı vardı demekki :)
Günaydındemekiçingeç kaldık ama iyi gunler diyem bari iyi pazarlar
Hoşgeldin canım :)

Burda bio marketler var ama onlarda organık degılmıs
Kahve
Meyve
Et
Peynır
Zy yemek yıyemem
Offff cok delı sorular var ama halledecez fıstık

Yok kuzum bu kıloyla spor ayakkabıdan başka gıyemıyom
Bugun evdeyım ve gecmedı hala

Yanılıyon benımkıler aynı dakıkada doğdu gozlerı dönünce dusman kesılırler

Yok annem bu oturamıyor
6 da kalkıp gecede 10 kez kalkınca mutfakla kankı oldum resmen

Tavuk tammamda
İnegınde otlayanı gezenı dıyo hoca
Köye gıtmek Laz'ım bence
Herseye rağmen yarın alış verıs yapıp baslıyacam masalım

Gunaydin kizlar benim bebis ece uyumayinca gun biraz gec aydi simdi kahvaltimi yaptim ev islerine giriscem bu hafta temizlik ve duzen haftasi benim icin diyete dikkat etmeye calisiom ama kacamalar oluo sonra pisman oluom
Bu gün bendede oldu tutamadım açkendimi ama en güzeli midem küçülmüş kaçamak olsa bile porsıyon küçük oluyor :)

Kahveden bişey olmaz canım. Keşke sigara böreğindende olmasa :) benim artık yağda kızaran seyleri görünce bile midem bulanıyor çöl şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…