- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.041
benimde kapalı balkon varda soğuk gibi orda yaparsam hasta olurum diye düşündümBn kapalı balkona koydm canm hiç uygun yer yoktu
kız hemen kalirmisinhamile ben aylarca kalmamıştımGünaydın herkesekızım normale döndü çok şükür, sınava da 5 gün kaldı. Çarşamba perşembe evde olup çalışacaktım ne güzel ama teog görevi çıktı. Burası 0lmadan bir şeyler eksikmiş gibi geliyor baya alışmışım yaa . bu arada 3 ay sonra bebiş istiyorum hedefime ulaşmam gerek.
Dünkü menüm
11.00
3 halka sucuk
1 kk peynir
1 tk tahin
3 zeytin
1 d kepek ekm
1 kivi
18.00
1 el büyüklüğünde etli ekmek (sivasta çok ince oluyor hamuru)
1 b ayran
Salata
Su 2
Spor yok malum
aman gülümdikkatedelimbu hafta bende çokpişman oldum bu hafta kurtaralım insGunaydin kizlar benim bebis ece uyumayinca gun biraz gec aydi simdi kahvaltimi yaptim ev islerine giriscem bu hafta temizlik ve duzen haftasi benim icin diyete dikkat etmeye calisiom ama kacamalar oluo sonra pisman oluom
aranın az olmasıiyi oluyo yoksa kıskançlık krizi yaş büyüdükçe büyüyor iyi dusunmussunHilalim eşimin ailesiyle sorunları bn büyütüyormuşum bakıcı tutunca pek görüşmekte gerekmiyor. kızımla arasında 2.5 yaş olacak ben bunu normal görüyorum arkadaş olarak büyümesini istiyorum
inşallah :))teşekkür ederim canım ankaraya yolun düşerse çayıma içmeye beklerim
Bilemiyorum ki canım. kızım olmadan önce doktorlar pkolu olduğum için çocuğunun olması zor olabilir hatta tedavi görebilirsin dediler sonra bebek düşününce korunmayı bıraktık 1 hafta içinde oldukız hemen kalirmisinhamile ben aylarca kalmamıştım
aman gülümdikkatedelimbu hafta bende çokpişman oldum bu hafta kurtaralım ins
aranın az olmasıiyi oluyo yoksa kıskançlık krizi yaş büyüdükçe büyüyor iyi dusunmussun
Canim karatay mi dusunuyorsun ondan mi sordun? Tavuk bulmak imkansiz gibi bir sey hem illa tavuk yenmesi gerekmiyor karatayda onun yerine balik ve kirmizi et tercih edebilirsin ben oyle yapiyorum.Karataycı hatunlar
Gezen tavuğu nerden bulup yıyordunuz
Peynır ısını nasıl halledıyorsunuz
Organık zeytın var bır haftadır bulamadıgım
Meyve kımı var kımı yok dıyor
Kafa karıştı bende
Market ürünlerıyle Karatay yapılmıyormuş anladığım
Koyede yerleşecek durumda degılım
Kımı karatayla haftada ıyı kılo verılır dıyo
Banuş kusursuz yaparsan 800 gr felan verırsın sonra bu bıraz daha düşer dıyor
Bır el atın yawwwww
dinlenmişsindir en azından hastamısın fulya geçmiş olsun canımgece 01.30 da yattım. sabah da nasıl olduysa 11.40 da kalktım. 10.00 zannediyordum çok şaşırdım. çok ağrım var. az sonra civanperçemi çayı içeceğim. o iyi geliyor.
kız ikincisinimi düşünüyorsun Ay ne güzel Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahBilemiyorum ki canım. kızım olmadan önce doktorlar pkolu olduğum için çocuğunun olması zor olabilir hatta tedavi görebilirsin dediler sonra bebek düşününce korunmayı bıraktık 1 hafta içinde oldurabbim isteyince oluyormuş. hatta o zaman ovulasyon testleri almştm şimdi kullanırım artık herşey Allahtan
Aynen dileğim onemli olan işinin görülmesi :)canım yatakodasının ortasında şuan, kv odasında yer varda nasıl yapıyım orda gün içinde işimi göğsünde yatakodasının ortasında durmasına önemli değil benim için
Sadece fikrimi söyledim canım benim sonradan zorda kalma diye tabiki senin kararın :) hem benim kardesimlede 1.5 yaş var aramızda :)Hilalim eşimin ailesiyle sorunları bn büyütüyormuşum bakıcı tutunca pek görüşmekte gerekmiyor. kızımla arasında 2.5 yaş olacak ben bunu normal görüyorum arkadaş olarak büyümesini istiyorum
hayırlı olsun dileğim yeni evin :)selam gençler taşınma işim bitti çok şükür kahvaltımla beraber normal menülerime dönüyorum artık akşamda spor yapmaya çalışıcam
sagol abla sana da :)güzel bir pazar günü diliyorum kızlar
bi günde uyu abla vücudun ihtiyacı vardı demekki :)gece 01.30 da yattım. sabah da nasıl olduysa 11.40 da kalktım. 10.00 zannediyordum çok şaşırdım. çok ağrım var. az sonra civanperçemi çayı içeceğim. o iyi geliyor.
Hoşgeldin canım :)Günaydındemekiçingeç kaldık ama iyi gunler diyem bari iyi pazarlar
Burda bio marketler var ama onlarda organık degılmısabla burda bi yöresel ürünler satan yer var ya ordan alıyorum yada organik kahvaltı malzemeleri satan bi dükkan var ordan alıyorum sucuk vs tarzlarida kurbanda yaptırdığımız sucuğu kullanıyorum yada kasabın kendi yapmasi olan sucuğu tercih ediyorum karatayi kafaya bende koydum bakalim
Yok kuzum bu kıloyla spor ayakkabıdan başka gıyemıyomvalla zor canım ben 5 ayı gecti uğraşıyorum bide arada duraklama olmuştu deli olmuştum resmen
bende 5 te uyudum yaa
aferin kız sıcak yatağı bırakıp napcan
ponim yanlış anlamazsan bisi dicem. çocuk için erken değilmi.tam olarak eşinin ailesiyle sorunları cozsen daha iyi olmaz mi. hem kızın küçük daha
günaydın canım
hayırlı pazarlar ablam günaydın :)
Bidahakine menülerini atlama canım :) kız evde yap spor ben öyle yapıyorum video indirdim telefona salona filan gitmiyorum
Abla giydigin ayakkabidan olabilir. ben ince taban ayakkabıyla yurudugum zaman kemiklerim açıyor resmen
günaydın baharcim iyiz sen nasilsin
vay anasını ben daha yeni kalktım kız
seni de bekleriz ablaaa
Mervem haftanın ilk cezası sana geldieve gecince spor alalim beybi
Yanılıyon benımkıler aynı dakıkada doğdu gozlerı dönünce dusman kesılırlerHilalim eşimin ailesiyle sorunları bn büyütüyormuşum bakıcı tutunca pek görüşmekte gerekmiyor. kızımla arasında 2.5 yaş olacak ben bunu normal görüyorum arkadaş olarak büyümesini istiyorum
Yok annem bu oturamıyorkaratay çok güzel de, pek oturtamadım bir türlü nedense. kalvaltı iyi ama öğle ve akşam yeterli olmamıştı. yarıda kalmıştı benim.
karatayın kitaplarını aldın oluyorsun değil mi?
o da iyimiş
o zaman hoşgeldin aramıza yeniden
Tavuk tammamdaCanim karatay mi dusunuyorsun ondan mi sordun? Tavuk bulmak imkansiz gibi bir sey hem illa tavuk yenmesi gerekmiyor karatayda onun yerine balik ve kirmizi et tercih edebilirsin ben oyle yapiyorum.
Karatay kuru yemisede cok onem veriyor findik,ceviz,badem,fistik gibi bunlari da dogalindan cok rahat bulursun.
Meyve kismi bence gunluk bir veya iki porsiyon yenilebilir karatay biraz kati bu konuda ama zararli olsa Allah bizim icin meyveleri neden yaratsinki,dogalindan bulunursa sifa kaynagi bence.
Ben burda totıs büyütürken sen cokkkkk kıskandırıyonKızlar bir buçuk saat yürüyüş yapıldı
Gel ablacım Şen'inde ekleyelim :) yarın iş var ne yapsamda çürük elma beni geçemese diye düşünüyorum öğle arası yürüyüşe çıkıcamSizin bu kapışma kıskandırıyor ama ya
Bu gün bendede oldu tutamadım açkendimi ama en güzeli midem küçülmüş kaçamak olsa bile porsıyon küçük oluyor :)Gunaydin kizlar benim bebis ece uyumayinca gun biraz gec aydi simdi kahvaltimi yaptim ev islerine giriscem bu hafta temizlik ve duzen haftasi benim icin diyete dikkat etmeye calisiom ama kacamalar oluo sonra pisman oluom
Kahveden bişey olmaz canım. Keşke sigara böreğindende olmasa :) benim artık yağda kızaran seyleri görünce bile midem bulanıyor çöl şükür.Günaydın hanımlar
Biz hala eve donmedik gorumcelerde kaldık
Dünku menum
KAHVALTI(11:00)
1 dilim carsi ekmek
Azicik peynir
Soğanlı salçalı yumurta
2 zeytin
2 bardak cay
AKŞAM(16:00)
1 kase tartana corbasi
Salata
4 yk kuru fasulye
ARA(20:00)
1 fincan Türk kahvesi ( o kadar kişiye kahve yaptıktan sonra içmemek olmazdı)
1 küçük sigara böreği gibi bir borek( ilaç alacağım için en masum olanı yemeğe çalıştım bir dünya şey vardı )
Su:2lt
yok canm yağda kızartma değildi fırında borektide şekli ona benzediği için öyle dedimKahveden bişey olmaz canım. Keşke sigara böreğindende olmasa :) benim artık yağda kızaran seyleri görünce bile midem bulanıyor çöl şükür.
Oleyyyy özledik seni Dilek.selam gençler taşınma işim bitti çok şükür kahvaltımla beraber normal menülerime dönüyorum artık akşamda spor yapmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?